Jump to content

kvasilis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    223
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kvasilis

  1. Τέλειο δώρο. Σε πολλά είναι μπροστά η sony
  2. Αγόρασα το s7 edge τον Οκτώβριο και από τότε που το πήρα, η οθόνη παγώνει. Αυτό μπορεί να συμβεί από 1 έως 3 φορές την εβδομάδα. Πάντα γίνεται ενώ δεν το χρησιμοποιώ. Είτε το έχω στην τσέπη μου, είτε φορτίζει, είτε απλά είναι στο τραπέζι. Ξαφνικά παγώνει η οθόνη και πρέπει να κανω επανεκκίνηση. Δοκίμασα και έσβηνα για μερικές μέρες κάποιες εφαρμογές μήπως ήταν αυτές οι αιτία αλλά πάλι τα ίδια έκανε. Περίμενα να βγεις η αναβάθμιση σε nougat μήπως και έφταιγε το android αλλά και πάλι τα ίδια κάνει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Δεν το έχω πάει ακόμα στο σέρβις γιατί δεν μπορώ ακόμα να το αφήσω για μέρες εκεί, το χρειάζομαι.
  3. Περίμενα πως και πως να μας δώσουν την nugat γιατί από τον Οκτώβριο που το αγόρασα παγώνει η οθόνη συχνά. Δεν έχω βρει τον λόγο που το κανει , δεν το χρησιμοποιώ οταν παγώνει και νόμιζα ότι το πρόβλημα θα ήταν στο firmware, αλλά τελικά ενώ χτες την εγκατέστησα, σήμερα το πρωί πάλι πάγωσε η οθόνη. Έχει κάνεις άλλο αυτό το πρόβλημα?
  4. Τέλειο δώρο για τις γιορτές. Μακάρι, είναι στην wish list μου
  5. υπέροχο κινητό, καλή επιτυχία σε όλους
  6. Τελικά μου έσπασε και η οθόνη μέσα. Τωρα???????
  7. Μου έπεσε για πολλοστή φορά το κινητό και τελικά μου έσπασε η οθόνη. Ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω να μου την αλλάξουν, πόσο θα κοστίσει, πόσο θα μου το κρατήσουν και αν αξίζει? Και εμένα μόνο το γυαλί έσπασε. Έχω παραγγείλει μια μεμβράνη zagg μέχρι να βρω λύση για φτηνή αλλαγή γυαλιού.
  8. wow αντε να δούμε αν θα είμαστε ποτέ τυχεροί :)
  9. Είναι μικρός ο δίσκος, 500αρης νομίζω. Το θέμα είναι ότι κάνει θόρυβο ότι δουλεύει αλλά δεν τον βρίσκουν τα προγράμματα : usb otghelper και paragonNT
  10. Ερώτηση: Έχω το ΜΚ908, οκ με το ιντερνετ, οκ με όλα, αλλά συνδέω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο WD και ενώ ανάβει το λαμπάκι του και το αναγνωρίζει (απο ότι καταλαβαίνω) δεν το βρίσκω ώστε να παίξει τα βίντεο που έχω μέσα. Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω? Υπάρχει κάποια διαδικασία? Thanks
  11. Τελικά βρήκα στο νετ ότι πρέπει να του κάνω update με το καινούριο firmware και τώρα δουλεύει τέλεια, επιπλέον λένε ότι με το καινούριο update έχει πλέων αναβάθμιση OTA. :D
  12. Σήμερα παρέλαβα το MK908, το σύνδεσα όλα μια χαρά, προσπαθεί να συνδεθεί με το modem μου και δεν τα καταφέρνει, όλο Avoided poor internet connection μου βγάζει, ενώ το κινητό και το netbook συνδέονται κανονικότατα. Ξέρει κανείς τί συμβαίνει?
  13. το θέμα είναι ότι δεν είχε μείνει μία εικόνα για ώρα στάσιμη, για 3-5 λεπτά μόνο πιστεύεις ότι θα μεγαλώσει το κακό?
  14. Μου παρουσιάζετε ένα πρόβλημα το τελευταίο διάστημα στην LCD τηλεόρασή μου, αποτυπώνετε η προηγούμενη εικόνα στην TV και μένει για ώρες πολλές σαν ίχνος. Την τηλεόραση την έχω περίπου 7 χρόνια. Είναι αυτό ένδειξη ότι χαλάει και πρέπει να πάρω καινούρια?
  15. Έχω μία παλιά (7 χρόνων) τηλεόραση Samsung 32'' και θέλω να την κάνω "smart tv" ώστε να μπαίνω στο ιντερνετ (με wifi), να παίζω κανένα παιχνίδι, να βλέπω ταινίες/φωτογραφίες και να ακούω μουσική απο σκληρό δίσκο. Ξέρει κανείς κανένα καλό μηχανηματάκι με android και να συνδέετε με εξωτερικό σκληρό δίσκο? Αν είχα λεφτά θα έπαιρνα μία Samsung Smart TV 46'' αλλά δεν... :cry:
  16. Τώρα δεν ξέρω έχω διαγράψει τις φωτογραφίες που είχαν "πρόβλημα", αλλά όλα τα άλλα αρχεία που είναι στην sd δεν έχουν πρόβλημα
  17. Μου έχει συμβεί 3-4 φορές να έχω πρόβλημα με τις φωτογραφίες στο Note II, ενώ όλα είναι μιά χαρά, ανοίγω τον φάκελο Κάμερα στην Συλλογή και κάποιες φωτογραφίες μου τις βγάζει χωρίς προεπισκόπηση, αλλά με έναν κεραυνό και μαύρο φόντο (δηλαδή ότι υπάρχει πρόβλημα) και η Συλλογή κολλάει, ούτε scroll μπορώ να κάνω ούτε τίποτα, μόνο αν σβήσω τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ξεκολλάει. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ώστε να μήν χάνω τις φωτογραφίες μου?
  18. Τι να πεί κανείς για αυτό το προϊόν? Το θέλω σαν τρελός. Καλή επιτυχία σε όλους μας
×
×
  • Create New...