Jump to content

gchris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gchris

  1. Ελλάδα όχι, το έχουν όμως κινεζομαγαζα σε αυτές τιμές. (Με ότι ρίσκο έχει μια αγορά απο τέτοια μαγαζιά βέβαια...)
  2. Απο Galaxy note 5 4ετιας περίπου και εμένα, η διαφορά ήταν χαοτική σε όλα. Με την προϋπόθεση ότι το πενάκι σου είναι απαραίτητο, είναι φοβερό value for money. Ειδικά αν μπορέσεις να βρεις την έκδοση με τα 8gb κοντά στα 350€-400€.
  3. Πρέπει να προσπάθησαν αρκετά για να το κάνουν τόσο άσχημο.
  4. Ψάξε στο xda για καμιά custom rom. Βεβαια με κινητό πενταετίας και κινεζια smartband των 15€ μην περιμένεις και πολλά.
  5. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Κάποιες διευκρινίσεις 1) Δλδ συγχρονίζει τα παντα στο runkeeper(πχ χάρτη διαδρομής, pace) εκτός από το HR? Τι κουλό είναι αυτό? 2) Αυτο είναι λίγο deal breaker για κάποιον που κάνει παράδειγμα γυμναστήριο η τρέχει σε διάδρομο κτλ. Ποιο το νόημα να υπάρχουν αυτά τα activities αν δεν καταγράφει παλμούς? Βέβαια είναι θέμα software και ίσως το φτιάξουν στο μελλον... 4) Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι να μου δείχνει average pace στο τρέξιμο ώστε να ελέγχω ανάλογα τον ρυθμό μου. Αν κάποια στιγμή μπορέσει να το τσεκάρει κανεις θα ήμουν ευγνώμον. 5) Πάντως απο οτι βλέπω απο ebay αυτά τα docks είναι πολυ φθηνά (4-5€) οποτε δεν χάθηκε και ο κοσμος αn δεν φορτίζει σε απλο QI charger.
  6. Καλησπέρα παιδιά, Κάποιες ερωτησουλες για όσους έχουν το S3 1) Ο συγχρονισμός του Shealth με το runkeeper δουλεύει απροβλημάτιστα? Δλδ μεταφέρονται ολα τα activities του shealth στο runkeeper κανονικά με όλα τα στοιχεία? (avg HR, map, calories, distance, pace, etc.) Ο συγχρονισμός γίνεται από shealth σε runkeeper η και ανάποδα? 2) Διάβαζα ότι στο gear fit 2, τα περισσότερα activity types που μπορείς να διαλέξεις πέραν από τρέξιμο(π.χ. strength trainning) δεν καταγράφουν σφυγμούς παρά μόνο τον χρόνο και τις θερμίδες. Αυτό ισχύει και στο gear s3? 3) Πόσο συχνά μπορείς να το βάλεις να μετράει του σφυγμούς σου όταν δεν κάνεις καποιο activity και πόσο επηρεάζει αυτό την μπαταρία? Γενικά για τον HR σεονσορα δεν διαβάζω και τα καλύτερα από θέμα ακρίβειας. Παίζει απλά να είναι θέμα software? 4) Κατά την διάρκεια ενός τρεξίματος τι πληροφορία σου δειχνει απευθείας το ρολοι? (πχ avg pace, distance, time, κτλ.) 4) Απο 3rd party εφαρμογές πως πάει? Και εκεί διαβάζω ότι η λίστα είναι σχετικά μικρή. 5) Μπορείς να φορτίσεις το ρολόι με οποιονδήποτε Qi charger η θέλει τα dock της samsung? Ευχαριστώ προκαταβολικα.
  7. Καλησπέρα, έχετε καμιά πρόταση για 7'-8' με budget 100-140€? Το tablet πρέπει να αγοραστεί από Κοτσοβολο η Multirama.
  8. Έχω και εγώ ενα θεματακι απο buyινcoins όποιος μπορεί να πει την γνώμη του. Παρήγγειλα ένα ταμπλετακι το Σαββάτο και την Δευτέρα το πρωί έγινε dispatched. Στο courier service του site γράφει Hong Kong Post ενώ το tracking που μου δώσανε είναι china (RB313236873CN). Οκ προφανώς έχουν κάνει λάθος στο site τους γιατί μου έχουν στείλει και φωτογραφία που δείχνει china, αλλα το πρόβλημα ειναι οτι οταν παω να κάνω track μου βγάζει "item not found". Απο δευτέρα πρωι μέχρι σημερα δεν θα έπρεπε να ειχε καταχωρηθεί στην βάση του china post?
  9. Πέρασα την επίσημη 4.0.4 αναβάθμιση που βγήκε στο ΚΙΕΣ πριν λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι άξιζε. Κάποια από τα θετικά που έχω δει μέχρι στιγμής -Πολύ πιο smooth lock screen. -Πολύ πιο smooth browser και μπορείς πλέον να κάνεις και hide την status bar. -O browser παίζει και HD flash videos ενώ με την gingerbread κρασαρε. (πρέπει ομως να εγκαταστήσεις χειροκίνητα το flash apk) -Ευκολότερη αναζήτηση επαφών από exchange adress book -Συμβατότητα εφαρμογών που δεν δούλευαν με gingerbread (πχ chrome) -Πανεύκολη εγκατάσταση. Περάστηκαν αυτόματα όλες οι ρυθμίσεις και σχεδόν όλες οι εφαρμογές μου. Η μνήμη πράγματι εμφανίζετε λιγότερη αλλά από ότι λένε στην πράξη είναι το ίδιο με πριν
  10. Δηλαδή με ics είναι λίγο πιο αργό και τρώει και περισσότερη μνημη? Ποιος ο λόγος να το βάλεις τότε? :X
  11. Υπαρχει ουσιαστικος λογος να βαλεις μεμβρανη στο S2? Αφου δεν γρατζουναει με τιποτα.
  12. Παίδες help! Έχω το 9100g με το τελευταίο επίσημο 2.3.6 update. Ακολούθησα τον παραπάνω οδηγό στο odin μου έγραψε pass αλλά το κινητό δεν κάνει boot! Έχει κολλήσει στην οθόνη με το κίτρινο θαυμαστικό! http://i48.tinypic.com/1jwava.jpg @powerulez Μάλλον είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Μπορείς να πεις αναλυτικά τι έκανες για να το επαναφέρεις? Μήπως έχει κανένα λάθος ο οδηγός ρε παιδιά? Το αρχείο στο superatmos εντομεταξύ δεν είχε την επέκταση .tar και την έβαλα εγώ. Λοιπόν μολις κατάλαβα τι λαλακια έκανα. :lol: Νόμιζα ότι το αρχείο superatmos ήταν rar και το αποσυμπίεσα. :O Το ξανά πέρασα σωστά και όλα οκ.
  13. Αν κλειδωνεις στο πενταλεπτο τοτε εισαι μια χαρα. Τόσο κάνουν και τα κανονικά GPS. Τι άλλο πρόγραμμα τρέχεις για να δουλέψει το igo? Πρώτη φορά το ακούω αυτό. :blink: Δεν υπαρχει κουμπι για hard reset. Μαλλον θα εννοεις soft reset. http://i34.tinypic.com/9uxg28.jpg
  14. Το δικό μου το πήρα από το tech n easy. Την επόμενη μέρα της παραγγελιάς μου το είχα στα χέρια μου, στο κουτί του σφραγισμένο και όλα άψογα . Έχω πάρει και κάτι πράγματα από e-click.gr όπου μπορώ να πω ότι είναι εξίσου αξιόπιστο. Προχώρα άφοβα. ;) Όταν λες περιμένεις πολύ ώρα, πόσο εννοείς ακριβώς? Το φυσιολογικό είναι να κλειδώνει στο 5λεπτο μετά από cold start. Μην ακούς μερικούς που λένε ότι κλειδώνει σε 20 sec. Προφανώς κάνουν χρήση του a-gps που είναι με χρέωση
  15. Μπορείς να το βρεις ήδη πολύ φθηνότερα. http://www.skroutz.gr/s/88886/Samsung-I8000-Omnia-II-8GB.html
  16. Ναι πράγματι, έχει αρκετά προβληματάκια, την έχω δοκιμάσει. Καλύτερα να περιμένουμε λίγο.
  17. Πάντως όταν έκανα το πρώτο μου φλασάρισμα δεν έβγαλα άκρη με αυτούς τους οδηγούς. Ο πρώτος (χωρίς VMware) δεν λέει σχεδόν τίποτα αναλυτικά και για έναν αρχάριο είναι αδύνατο να καταλάβει. Ο δεύτερος οδηγός ( με vmware) θέλει ένα κάρο πράγματα να κάνεις. Εγώ ακολούθησα αυτόν εδω ( είναι για w7 αλλά μια χαρά μου δούλεψε στα vista) + αυτόν εδω. Θέλει προσοχή πάντως, αν και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Κάντε το με δική σας ευθύνη. :X
  18. Ακριβώς... το ψευτο-3d σου δούλευε και όχι το κανονικό, με τα reflection και τα άλλα εφέ. Δες αυτό για να καταλάβεις. Δείχνει το carousel.
  19. Οι 3d εφαρμογές του SPB δουλεύουν με OpenGL v1 ενώ το omnia 2 έχει OpenGL v2, γι' αυτό και δεν δουλεύει το 3d carousel και τα 3d μηνύματα. Στο modaco έχουν φτιαξει καποιους drivers που σου δίνουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις τα 3d του SPB μέσω registry αλλά δεν δουλεύει και πολύ σωστά. Καλό θα ήταν πάντως να εγκαταστήσετε τους drivers αυτούς γιατί βοηθάει και σε άλλα προγράμματα και games.
×
×
  • Create New...