FoT1s Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Τι σε έχει μπερδέψει? Αν η κάρτα έχει εκδοθει από ελληνικη τράπεζα ΔΕΝ μπορείς να κάνεις αγορές από το εξωτερικό. Μπορείς να κάνεις αγορές από το εξωτερικό ΜΟΝΟ αν έχεις υπόλοιπο στο PayPal balance ή αν έχεις συνδεδεμένη κάρτα από τράπεζα του εξωτερικού. Να θελεις να δωσεις λεφτα και να μην μπορεις/θελουν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Υπάρχει τρόπος να στείλουμε χρήματα στο PayPal balance? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Υπάρχει τρόπος να στείλουμε χρήματα στο PayPal balance? Πρέπει να σου στείλει κάποιος από το εξωτερικό ή κάποιος απο Ελλάδα που έχει ήδη χρήματα στο PayPal balance. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Πρέπει να σου στείλει κάποιος από το εξωτερικό ή κάποιος απο Ελλάδα που έχει ήδη χρήματα στο PayPal balance. Άνοιξα δεύτερο account με στοιχεία εξωτερικού ,που είναι συνδεδεμένο με Τράπεζα εξωτερικού. Μπορώ να στείλω λεφτά στο ελληνικό aaccount μου; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Άνοιξα δεύτερο account με στοιχεία εξωτερικού ,που είναι συνδεδεμένο με Τράπεζα εξωτερικού. Μπορώ να στείλω λεφτά στο ελληνικό aaccount μου; Αν απο την τραπεζα του εξωτερικου εχεις καρτα κανεις μια ''πληρωμη'' προς τον αλλο paypal accound που εχεις.Αν εχεις μονο τον λογαριασμο κανεις εμβασμα προς το paypal ωστε να μπει στον λογαριασμο σου τα χρηματα και μετα μεταφορα στον πρωτο paypal λογαριασμο σου. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ άκουσα οτι γίνετε να κάνεις πληρωμή με ελληνικές κάρτες σε paypal κ.α. που δεν αρχίζουν απο αυτά τα ψηφία 430589, 589242, 406001,496099, 516838, 430252, 450903, 400271, 490845, 415958.Εγω δεν εχω υπόλοιπο στην καρτα που δεν αρχίζει απο αυτά τα ψηφία για να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Αν απο την τραπεζα του εξωτερικου εχεις καρτα κανεις μια ''πληρωμη'' προς τον αλλο paypal accound που εχεις.Αν εχεις μονο τον λογαριασμο κανεις εμβασμα προς το paypal ωστε να μπει στον λογαριασμο σου τα χρηματα και μετα μεταφορα στον πρωτο paypal λογαριασμο σου. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ άκουσα οτι γίνετε να κάνεις πληρωμή με ελληνικές κάρτες σε paypal κ.α. που δεν αρχίζουν απο αυτά τα ψηφία 430589, 589242, 406001,496099, 516838, 430252, 450903, 400271, 490845, 415958.Εγω δεν εχω υπόλοιπο στην καρτα που δεν αρχίζει απο αυτά τα ψηφία για να δοκιμάσω. Που το ακουσες αυτο; Δοκίμασα μια κάρτα που δεν αρχίζει απο τα ψηφία αυτα και δεν τη δεχτηκε το paypal.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Αν απο την τραπεζα του εξωτερικου εχεις καρτα κανεις μια ''πληρωμη'' προς τον αλλο paypal accound που εχεις.Αν εχεις μονο τον λογαριασμο κανεις εμβασμα προς το paypal ωστε να μπει στον λογαριασμο σου τα χρηματα και μετα μεταφορα στον πρωτο paypal λογαριασμο σου. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ άκουσα οτι γίνετε να κάνεις πληρωμή με ελληνικές κάρτες σε paypal κ.α. που δεν αρχίζουν απο αυτά τα ψηφία 430589, 589242, 406001,496099, 516838, 430252, 450903, 400271, 490845, 415958.Εγω δεν εχω υπόλοιπο στην καρτα που δεν αρχίζει απο αυτά τα ψηφία για να δοκιμάσω. Πως κανεις εμβασμα απο 'τριτο'/μη συνδεδεμενο τραπεζικο λογαριασμο, προς το paypal account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Πως κανεις εμβασμα απο 'τριτο'/μη συνδεδεμενο τραπεζικο λογαριασμο, προς το paypal account? Ο λογαριασμος ειναι απο τραπεζα στην ευρωπη και στο ονομα που εχεις βαλει και στο paypal σωστα;Αν ναι πας Top Up και εχει οδιγιες εκει.Τα στελνεις μετα απο 1-2 μερες στα βαζουν στον paypal λογαριασμο σου και μετα τα κανεις μεταφορα στον ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ο λογαριασμος ειναι απο τραπεζα στην ευρωπη και στο ονομα που εχεις βαλει και στο paypal σωστα;Αν ναι πας Top Up και εχει οδιγιες εκει.Τα στελνεις μετα απο 1-2 μερες στα βαζουν στον paypal λογαριασμο σου και μετα τα κανεις μεταφορα στον ελληνικο Άνοιξα Μαλτεζικο λογαριασμό με στοιχεία και διεύθυνση της χώρας αυτής και όταν πάω να προσθέσω Τράπεζα, μου βγάζει ως μόνη επιλογή Τράπεζα Αμερικής. Τι κουλό είναι αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δεν χρειαζεται να προσθεσεις τον λογαριασμο στο paypal.Πας στο TOP UP και στελνεις το εμβασμα στον λογαριασμο που σε λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Πρέπει να σου στείλει κάποιος από το εξωτερικό ή κάποιος απο Ελλάδα που έχει ήδη χρήματα στο PayPal balance. καλημέρα! δλδ αν πχ πουλήσω κάτι εγώ ο άλλος δεν μπορεί να με πληρώσει κανονικά μέσω Paypal αν δεν έχει στο balance του χρήματα? με έχει ενοχλήσει πολύ η ιστορία με το Paypal γιατί εκτός το ebay και που αρκετά πράγματα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, δεν μπορείς να αγοράσεις και προγράμματα από το google play (δεν δουλεύει ούτε και το google wallet φυσικά), με αποτέλεσμα να μας αναγκάζουν να παρανομήσουμε....αυτό έτσι μόνο λύνεται το πρόβλημα με τα προγράμματα που είναι προς αγορά. Για το ebay οκ αν υπάρχει στην Ελλάδα αυτό που θέλουμε, αλλά θα το πληρώσουμε παραπάνω. Εγώ πχ ήθελα ένα ταμπλετ με διπλό λειτουργικό από Κίνα έφαγα πακέτο, αν και βρήκα στο skroutz κάτι μαγαζιά άλλα φυσικά με παραπάνω κόστος....εκτός κάποιες παραγγελίες μου ίσα που τις πρόλαβα και είχα πληρώσει και έρχονται. Αλήθεια δεν μπορούμε να αγοράσουμε μέσω Paypal από καταστήματα που είναι στην Ελλάδα? Edited July 13, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αυτο θα κανω. Ευχαριστω!Hi i will wait for the item and i will cancel the dispute immediately when i receive the item. Sorry about that but if i close this dispute i will not be able to open it again. Please send it as soon as posible and dont refund. Thanks for your understanding. Best Regards From Seller 7/13/2015 08:49 GMT+03:00 Dear friend, If you still want the item ,could you please close the case than we can process the delivery for you once we have the item in stock ? Thank you for your understanding and hope to hear from you soon. Αν δεν κλεισω το dispute εχουν την δυνατοτητα να μην στειλουν το προιον; Εχει παραλαβει κανεις με ανοιχτο despute κλεινοντας το μετα την παραλαβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αν δεν κλεισω το dispute εχουν την δυνατοτητα να μην στειλουν το προιον; Εχει παραλαβει κανεις με ανοιχτο despute κλεινοντας το μετα την παραλαβη; Mην κλεισεις το dispute. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Απορω πως δεν εχει βγαλει καμια pay-card το Paypal, να μπορεις να την αγορασεις σε φυσικο καταστημα και να σου περνα αυτοματα το ιδιο το Paypal τα χρηματα στο account σου. Ετσι θα μπορουσε να παρακαμφθει το προβλημα σε αυτες τις δυσκολες στιγμες. Το top up του paypal απο τη συνδεδεμενη καρτα, τι προμηθεια εχει; Εφαπαξ, αν υψος ποσου κλπ? Απο πλευρας κοστους/χρεωσεων, συμφερει να κανεις προκαταβολικα top up, ή να τα τραβα καθε φορα απο την χρεωστικη μου καρτα; (αν και θα το κανω το top up, γιατι ετσι το ειχα-να τραβα απο την χρεωστικη οταν εκανα αγορα, με μηδενικο balance παντα, και αυτες τις εβδομαδες με τα cc-και ποιος ξερει για ποσο ακομη, την εχω πατησει) Edited July 13, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δεν γίνεται top up με την συνδεδεμένη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δεν γίνεται top up με την συνδεδεμένη κάρτα. Ε πως δεν γινεται; Μονο με αλλους λογαριασμους γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Hi i will wait for the item and i will cancel the dispute immediately when i receive the item. Sorry about that but if i close this dispute i will not be able to open it again. Please send it as soon as posible and dont refund. Thanks for your understanding. Best Regards From Seller 7/13/2015 08:49 GMT+03:00 Dear friend, If you still want the item ,could you please close the case than we can process the delivery for you once we have the item in stock ? Thank you for your understanding and hope to hear from you soon. Αν δεν κλεισω το dispute εχουν την δυνατοτητα να μην στειλουν το προιον; Εχει παραλαβει κανεις με ανοιχτο despute κλεινοντας το μετα την παραλαβη; Όπως είπαν και παραπάνω , μην κανείς close dispute, δεν θα είσαι καλυμμένος στην περίπτωση που δεν θα στο στείλουν, και πίστεψε με , δεν θά το στείλουν. Γιατί δεν κανείς refund? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Προτειμω να παραλαβω το κινητο εστω με καθυστερηση αφου δεν το βιαζομαι. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Άνοιξα Μαλτεζικο λογαριασμό με στοιχεία και διεύθυνση της χώρας αυτής και όταν πάω να προσθέσω Τράπεζα, μου βγάζει ως μόνη επιλογή Τράπεζα Αμερικής. Τι κουλό είναι αυτό; Το "κατάφερες" , έβγαλες άκρη ? Προτειμω να παραλαβω το κινητο εστω με καθυστερηση αφου δεν το βιαζομαι. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αν κλείσεις το dispute δεν θα μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα σου, ο κινέζος θα πάρει τα χρήματα και μετα μπορεί να μην σου στείλει ΤΙΠΟΤΑ και θα είσαι χωρίς κινητό και χωρίς χρήματα. Να προσέχεις της ημερομηνίες στο PayPal, το dispute κλείνει αυτόματα μετα απο κάποιες ημέρες. 2 ημέρες πριν κλείσει το dispute εσυ θα κάνεις claim και εκεί θα αποφασίσει το PayPal. Πάντως στη θέση σου θα έκανα κατευθείαν claim -σήμερα-. Μόλις έπεστεφαν τα χρήματα στο PayPal balance θα έκανα πάλι ΝΕΑ παραγγελία. Ο λόγος είναι ότι έχεις "κάψει" το δικαίωμα σού για οποιαδήποτε αμφισβήτηση (dispute) και το δέμα σου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Περίμενε μήπως απαντήσει κάποιος άλλος εδώ και έχει διαφορετική άποψη στο σκεπτικό μου. Φιλικά Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Σήμερα μου έστειλε κάτι χρήματα το pockee από κουπόνια. Με είχαν ενημερώσει μόλις είχε ξεκινήσει το cc ότι δε θα μπορούσαν να μου βάλουν χρήματα στο paypal αφού είναι ελληνική εταιρεία και θα μου τα έβαζαν μόλις σταματούσε. Λέτε να άλλαξε κάτι? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Μπορω να συνδεσω πολλες καρτες με το paypal account μου; Μετα πως γινεται η χρεωση; Ποτε/πως επιλεγεις απο που να γινει η χρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το top up του paypal απο τη συνδεδεμενη καρτα, τι προμηθεια εχει; Εφαπαξ, αν υψος ποσου κλπ? Για να επανέλθω στο ερώτημα, και κυρίως προς τον Vasileios που είναι ειδήμων στα του Paypal, τι χρεώσεις έχουμε στο Paypal αν κάνουμε topup από λογαριασμό τράπεζας (εξωτερικού προφανώς τωρα)? Εκτός φαντάζομαι από τα έξοδα προμήθειας της μεταφοράς του ποσού. Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αν τυχον εχει χρημα και στο balance και στην καρτα, θα ηθελα να ξερω αν μπορω να επιλεγω καθε φορα, απο που θελω να γινεται η χρεωση. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; Σε ποιο σταδιο, κανενα screenshot? Θα με βολευε πολυ να επιλεγω εγω καθε φορα απο που θελω να γινει η χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το "κατάφερες" , έβγαλες άκρη ? Αν κλείσεις το dispute δεν θα μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα σου, ο κινέζος θα πάρει τα χρήματα και μετα μπορεί να μην σου στείλει ΤΙΠΟΤΑ και θα είσαι χωρίς κινητό και χωρίς χρήματα. Να προσέχεις της ημερομηνίες στο PayPal, το dispute κλείνει αυτόματα μετα απο κάποιες ημέρες. 2 ημέρες πριν κλείσει το dispute εσυ θα κάνεις claim και εκεί θα αποφασίσει το PayPal. Πάντως στη θέση σου θα έκανα κατευθείαν claim -σήμερα-. Μόλις έπεστεφαν τα χρήματα στο PayPal balance θα έκανα πάλι ΝΕΑ παραγγελία. Ο λόγος είναι ότι έχεις "κάψει" το δικαίωμα σού για οποιαδήποτε αμφισβήτηση (dispute) και το δέμα σου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Περίμενε μήπως απαντήσει κάποιος άλλος εδώ και έχει διαφορετική άποψη στο σκεπτικό μου. Φιλικά Αν ακυρωσω και ξαναπαραγγειλω απο 89$ (presale) θα παει 139$. Επισης οσες φορες ειχα refound στο paypall τα χρηματα εμπαιναν στην πιστωτικη και οχι στο ballance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Περιμένω κάτι χρήματα από claim στο gearbest που έχω κάνει, υπάρχει τρόπος να μπούνε στο balance και όχι στην καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts