Jump to content

gatos69nib

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About gatos69nib

  • Ημ. Γέννησης 07/11/1969

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

gatos69nib's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Αν καταργήσω τον αριθμό χάνω επίσης όλο το υπόλοιπο;
  2. Θέλω να κάνω φορητότητα ένα καρτοκινητό whatts up σε vodafone. Υπάρχει η δυνατότητα να επιστραφεί το υπόλοιπο του χρηματικού ποσού που υπάρχει στο whatts up σε τραπεζικό μου λογαριασμό; Αν δεν γίνεται με φορητότητα, μήπως γίνεται αν καταργήσω τον αριθμό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Σκέφτομαι να μεταφέρω από Q το νούμερο μου σε CU. Το συγκεκριμένο νούμερο το χρησιμοποιώ μόνο για εισερχόμενες κλήσεις οπότε με ενδιαφέρει να έχω το χαμηλότερο δυνατό ετήσιο κόστος. Μπορώ να ανανεώνω το CU μετά από αγορές στα super market μέσω της εφαρμογής της Vodafone που μοιάζει με το Pockee; Αν ναι, πόσο μπορεί να είναι το ελάχιστο κόστος ανά δίμηνο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Καλή χρονιά σε όλους! Παρέλαβα την Μασούτης Visa με πιστωτικό όριο 1000 ευρώ. Αν χρεώσω πρώτα 1000, τα εξοφλήσω με μεταφορά από το ebanking και μετά χρεώσω άλλα 1000 - δηλαδή να κάνω συναλλαγές μέσα στον μήνα αξίας 2000 ευρώ που δικαιούνται 1% επιστροφή - θα μου επιστραφούν 20 ή 10 ευρώ; Το ρωτάω γιατί στους όρους της κάρτας αναφέρει: "Ωστόσο, σύμφωνα με το πρόγραμμα επιβράβευσης της Μασούτης Visa, το μηνιαίο άθροισμα των συναλλαγών επί του οποίου υπολογίζονται τα κερδισμένα ευρώ δεν μπορεί να υπερβαίνει το πιστωτικό όριο της κάρτας σας". Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Μια από τα ίδια. Ξέρεις κανείς αν λύνεται ή αλλάζουμε κάρτα;
  6. Μένουν 10,66 που είναι αρκετά να ενεργοποιηθεί 3 φόρες το πακέτο των 3,02 ευρώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
  7. Μπορεί στο frog να γίνεται αυτόματη μηνιαία ενεργοποίηση του πακέτου των 60 λεπτών, να βάζει 12 ευρώ και να βγάζει το τρίμηνο; Αν ναι, πως γίνεται η μηνιαία αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου των 60 λεπτών;
  8. Μου ήρθε με sms η προσφορά για τα 8gb με 8 ευρώ. Αν την ενεργοποιήσω και δεν ανανεώσω στο δίμηνο θα βάζουν το 1gb κάθε μήνα; Αν όχι όταν ανανεώσω μετά από 3-4 ή 5 μήνες θα ενεργοποιηθεί ξανά;
  9. Καλημέρα, θέλω να κάνω φορητότητα δύο καρτοκινητά της Cyta σε What' up. Υπάρχει κάποιο link στο site της Cosmote ή του What' up που αναφέρει κόστος φορητότητας; έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει τίποτα. Με ενδιαφέρει το link όχι μόνο μια προφορική απάντηση. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
  10. Το έκανα πριν ένα μήνα μαζί με το σταθερό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος προς το παρόν, ειδικά με την υπηρεσία Cyta 4U. Δίνουν επιπλέον κάθε μήνα και δωρεάν χρόνο ομιλίας σε καρτοκινητά που είναι στην ίδια επωνυμία με το σταθερό.
  11. To Cooi 1 που νομίζω έχει την ίδια κάμερα, βγάζει έτη φωτός καλύτερες φωτογραφίες από το redmi note 4x και γενικά τα Leeco έχουν καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών από αντίστοιχα μοντέλα της Xiaomi.
×
×
  • Create New...