xlimitzouras Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ Θα ήθελα να βγάλω μια κάρτα που να την υποστηρίζει το paypal και να μην εχει πιστωτικό όριο. Απο ότι κατάλαβα μια χρεωστική κάρτα θα ειναι οτι πρέπει... - Ποιά ειναι η καλύτερη χρεωστική καρτα ??? - Η electron visa είναι χρεωστικη κάρτα??? - Τα λεύτα που έχω στην κάρτα φαίνονται στο λογαριασμό μου στο paypal??? - Στην χρεωστικη που θα έχω, θα βάζω ένα ποσο μεσα και θα το στέλνω σε ενα αλλο λογαριασμο paypal και αυτος θα τα παιρνει απο μένα??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Εχω μια κάρτα (Electron Visa) στο Paypal και στην οποία κάρτα το επίθετό μου είναι καταγεγραμμένο ως GLYKOS. Ετσι λοιπόν είμαι καταχωρημένος και στο Paypal. Εβγαλα πρόσφατα μια κανονική Visa αλλά έκαναν λάθος και έβαλαν πάνω το επίθετό μου ως GLIKOS Προσπαθώντας να προσθέσω την νέα αυτή κάρτα στο paypal account μου έχει το επίθετό μου ως GLYKOS και δεν με αφήνει να το αλλάξω για την συγκεκριμένη κάρτα σε GLIKOS - με αφήνει να αλλάξω μόνο το όνομα.. Δείτε στο attachement τι εννοώ... Τι κάνω τώρα παιδιά; :worry: λογικά αν καταχωρήσω την νέα κάρτα με όνομα GLYKOS δεν θα εχω πρόβλημα στην έγκριση της κάρτας κατα τις συναλλαγές μου; Μήπως η μόνη λύση είναι να πάω στην τράπεζα και να ζητήσω να μου ξαναβγάλουν την κάρτα με σωστά γραμμένο το επίθετο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 λογικά αν καταχωρήσω την νέα κάρτα με όνομα GLYKOS δεν θα εχω πρόβλημα στην έγκριση της κάρτας κατα τις συναλλαγές μου; Δοκίμασε. Δε χάνεις τίποτα. Ίσως και να εγκριθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 - Ποιά ειναι η καλύτερη χρεωστική καρτα ??? δεν υπάρχει "καλύτερη" αλλά Πειραιώς και Alpha είναι οι πιο διαδεδομένες - Η electron visa είναι χρεωστικη κάρτα??? Ολες οι χρεωστικές είναι electron visa, αλλά δεν είναι όλες οι electron visa χρεωστικές. υπάρχουν και electron visa πιστωτικές - Τα λεύτα που έχω στην κάρτα φαίνονται στο λογαριασμό μου στο paypal??? όχι, στον τραπεζικό σ λογαριασμό θα φαίνονται - Στην χρεωστικη που θα έχω, θα βάζω ένα ποσο μεσα και θα το στέλνω σε ενα αλλο λογαριασμο paypal και αυτος θα τα παιρνει απο μένα??? ναι, το ποσό θα αφαιρείται από τον τραπεζικό σου λογαριασμό, και ο άλλος το λαμβάνει στο paypal του ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρακαλώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ολες οι χρεωστικές είναι electron visa, αλλά δεν είναι όλες οι electron visa χρεωστικές. υπάρχουν και electron visa πιστωτικές H Alpha τους έχει αλλάξει ονομασία και πλέον λέγονται Enter Visa :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 για να κανω μια πληρωμη withdraw απο το balance του paypal σε ενα λογαριασμο τραπεζας στο πεδιο του paypal που λεει να βαλω το λογαριασμο... εγω βαζω το λογαριασμο του βιβλιαριου ή το IBAN του λογαριασμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 παιδια καλησπερα το paypal δεν δουλευει οταν παω να το χρησιμοποιησω απο τον broswer firefox μηπωσ ξερει κανεισ τι μπορει να συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Το paypal λειτουργεί κανονικά με τον Firefox. Αν έχεις προβλήματα, δοκίμασε π.χ. να αδείασεις την cache και να σβήσεις τα cookies. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 για να κανω μια πληρωμη withdraw απο το balance του paypal σε ενα λογαριασμο τραπεζας στο πεδιο του paypal που λεει να βαλω το λογαριασμο... εγω βαζω το λογαριασμο του βιβλιαριου ή το IBAN του λογαριασμου? To IBAN. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Dear valued PayPalr member: Due to concerns, for the safety and integrity of the paypal account we have issued this warning message. It has come to our attention that your PayPalr account information needs to be updated as part of our continuing commitment to protect your account and to reduce the instance of fraud on our website. If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and update your personal records you will not run into any future problems with the online service. However, failure to update your records will result in account suspension. Please update your records on or before within 24 hours Once you have updated your account records your paypal account service will not be interrupted and will continue as normal. To update your PayPalr records click on the following link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run Thank You. PayPalr UPDATE TEAM μολις μου ηρθε αυτο το email απο notify@membernotifier.com τι ειναι αυτο ρε παιδια?να ακολουθησω το λινκ η οχι???? Απατη μου βρωμαει....:mad: EDIT:ανοιξα το λινκ και με παει στη σελιδα της paypal οπου με προτρεπει να κανω login...περιμενω τη συμβουλη σας πριν κανω οτιδηποτε...αν ειναι δυνατον να ειναι λιγο συντομες γιατι αν καταλαβα καλα,θα μου ακυρωσουν το λογαριασμο σε 24 ωρες... Αλλα προβληματα τωρα.... Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 ...Απατη μου βρωμαει... Προφανώς και είναι απάτη. Το Paypal ποτέ δε θα σου ζητήσει να κάνεις κάτι τέτοιο. Και φυσικά αν σου έστελνε email, δε θα ήταν από το domain membernotifier.com, αλλά από το paypal.com! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 ευτυχως που δεν τους εδωσα pass,βεβαια το email μου το ειχε προσυμπληρωμενο για να με εξαπατησει.......... ρε τι μπορεις να παθεις.... και μονο που ακολουθησα ομως το λινκ,μηπως τους εδωσα πληροφοριες που μπορει να τις χρησιμοποιησουν κακοβουλα ωστε να με χτυπησουν στο μελλον με αλλο κολπο???? τη συμβουλη σας παρακαλω... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Όχι, μη φοβάσαι. Το email σου ήταν ήδη συμπληρωμένο επειδή προφανώς έχει αποθηκευτεί σε κάποιο cookie. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 παντως το Link που σου λεει να πας, ειναι σιγουρα της paypal. Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορουν να κερδισουν απο αυτο,αλλα σίγουρα ειναι μουφα το mail επειδη η paypal παντα αναφερεται σε σενα με το ονομα σου και οχι με το "Dear valued PayPalr member..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Nαι ρε παιδια γκαριζει οτι ειναι μουφα.Χωρις να εχω και την τρελη εμπειρια απο e shopping με καρτες,μου κινησε την περιεργεια....Συνηθως τετοιου ειδους επιστολες ειναι πιο προσωπικες και σιγουρα πιο formal ας το πουμε. Εχει καποιος παρομοια εμπειρια?Ας τις αναφερουμε στο παρον τοπικ για να ειναι και οι υπολοιποι χρηστες ενημεροι. Καλες γιορτες και καλη χρονια σε ολους. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 οποιες ενημερώσεις σου ζητάει το paypal να κάνεις, στο ζητάει όταν πας να κάνεις log in στο λογαριασμό σου και απλά σου βγάζει τότε μήνυμα. Αν σου στείλει και μειλ, σίγουρα είναι με το όνομα σου. και δεν υπάρχει περίπτωση να σου έδιναν 24 ώρες προθεσμία για κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Άνοιξα λογαριασμό στο paypal, και πέρασα μια πιστωτική κάρτα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να κάνω μια συνδρομή από το rapidshare δεν μου εμφανίζει τα στοιχεία για να προχωρήσω, δηλαδή, επιλέγω από το rapidshare 6 μήνες συνδρομή, μου εμφανίζεται το paypal, βάζω τα στοιχεία μου, μπαίνω μέσα στο paypal, αλλά δεν βλέπω να έχει προστεθεί η επιλογή από το rapidshare έτσι ώστε να ολοκληρώσω την συνδρομή. Μήπως χρειάζεται να κάνω κάποιες επιπρόσθετες ρυθμίσεις, πέρα από το να περάσω μόνο την πιστωτική κάρτα? Να ενημερώσω ότι δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση μέσα από τα μενού επιλογών του paypal. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ποια είναι η σελίδα που σου εμφανίζεται αφού εισάγεις τα στοιχεία σου; Λογικά θα πρέπει να είναι η σελίδα πληρωμής με προσυμπληρωμενα τα στοιχεία του παραλήπτη της πληρωμής. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ποια είναι η σελίδα που σου εμφανίζεται αφού εισάγεις τα στοιχεία σου; Λογικά θα πρέπει να είναι η σελίδα πληρωμής με προσυμπληρωμενα τα στοιχεία του παραλήπτη της πληρωμής. Όταν περνάω τα στοιχεία μου στο paypal, η πρώτη σελίδα που μου εμφανίζει είναι η προσθήκη κάρτας. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ωραία. Και μετά; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Διαλεξε τη καρτα και μετα θα σου εμφανισει τη σελιδα με τα στοιχεια της πληρωμης και κατω δεξια θα λεει pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 οταν μας κανουν refund μια πληρωμη, πως ακριβως εμφανιζεται στην καρτα; σαν πληρωμη; και μειωνεται κανονικα το χρωστουμενο υπολοιπο της καρτας; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 οταν μας κανουν refund μια πληρωμη, πως ακριβως εμφανιζεται στην καρτα; σαν πληρωμη; και μειωνεται κανονικα το χρωστουμενο υπολοιπο της καρτας; :worry: Μπαίνουν αμέσως στην κάρτα σου τα χρήματα, δεν προστίθενται απλά στον Paypal λογαριασμό σου. Άμεσα πράματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Μπαίνουν αμέσως στην κάρτα σου τα χρήματα, δεν προστίθενται απλά στον Paypal λογαριασμό σου. Άμεσα πράματα. :) thanks dude :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Παω να κάνω αγορά από ενα site και μετά έχει ένα κουμπί για να παω στο paypal. Κανονικά όταν πατάς το κουμπί σου εμφανίζει μια σελίδα με το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις και απο δίπλα να κάνεις login. Εδώ και 4 μέρες όμως δεν μπορώ να κάνω login. Πατάω να γίνει αλλά δε γίνεται τίποτα.. φορτώνει αργά η σελίδα αλλα στο τέλος λέει οτι δεν μπορεί να εμφανιστεί. Το δοκίμασα με όλους τους φυλλομετρητές.. και από 2 διαφορετικά Pc. Εχει πρόβλημα το paypal; Να σημειώσω οτι αν πάω http://www.paypal.com και κάνω login μπαίνω κανονικά. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts