Jump to content

PropheT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.609
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About PropheT

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

PropheT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το υποψιάστηκα, για αυτό στα έγραψα όπως είναι στα αγγλικά :p
  2. Always = όσο υπάρχει WiFi, ακόκα και αν κοιμηθεί η συσκευή θα χρησιμοποιείται αυτό για δεδομένα Only when plugged in = αν κοιμηθεί η συσκευή και δεν την έχεις στη φόρτιση, το WiFi κλείνει Never = μόλις κοιμηθεί η συσκευή, το WiFi κλείνει Σε γενικές γραμμές, ανάμεσα σε Mobile και WiFi data, το WiFi είναι cheaper σε χρήση μπαταρίας, οπότε αξίζει να το έχεις ανοιχτό, εκτός και αν δεν έχεις καθόλου Mobile Data και θες να εξοικονομήσεις μπαταρία. Στην πραγματικότητα το WiFi είναι ημι-ανοιχτό. Η επιλογή αυτή επιτρέπει τη χρήση του WiFi για τον προσδιορισμό της τοποθεσίας σου χωρίς να συνδέεται όμως σε δίκτυα.
  3. Ερμ... Δεν υπάρχει stock πια... υπάρχει μόνο Asylum OmniROM! Πραγματικά έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι... έλεγα να δώσω Note 2 και Touchpad για να πάρω LG G2, αλλά μάλλον θα κρατήσω το N2, με το OmniROM δε μου λείπει τίποτα :) edit: μόλις παρατήρησα ότι είχες boldάρει το μαμά στο quote σου, sorry :) still, δείτε το Omni και θα με θυμηθείτε!
  4. Περίεργο... κανένα μήνα τώρα πρέπει να έχω Asylum, δεν έχω συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια, χρησιμοποιώ τον Devil Kernel και έχω παλιό baseband, N7100DDDMG1. Αυτά μπορεί να παίζουν το ρόλο τους. Είναι απλά κορυφαίο πάντως. Το development του OmniROM προχωράει με τρελούς ρυθμούς, κάθε εβδομάδα βάζουν 1-2 νέα γαμάτα features - χώρια από τις σχεδόν καθημερινές βελτιώσεις :)
  5. Μια πρόχειρη αναζήτηση δε μου βγάζει κάτι, οπότε... ρίξτε οπωσδήποτε μια ματιά στο Asylum OmniROM. Χαλαρά ότι καλύτερο έχω τρέξει μέχρι σήμερα στο Note 2. Ειδικά από τότε που βάλανε τα Lockscreen Notifications :)
  6. Μια φορά το βάζεις στο Greenify. Μετά αυτό είναι έξυπνο και το σκοτώνει μερικά λεπτά αφού κλείσει η οθόνη. Κάτι σαν έξυπνος Task Killer. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ξεφορτωθείς ότι εφαρμογή τρέχει στο background χωρίς να θες :)
  7. Ναι και εγώ με αυτή τη λογική λειτουργώ και το Note σπέρνει σε αυτόν τον τομέα, για να μείνεις από μπαταρία μέσα στην ημέρα πρέπει να το προσπαθήσεις αρκετά - να παίζεις παιχνίδια ασταμάτητα πχ. Παρόλα αυτά το Greenify σπέρνει. Έχω αγοράσει την PRO και έχω βάλει το Facebook και τον Facebook Messenger και έχω δει αισθητή διαφορά στην μπαταρία χωρίς να έχω χάσει τα messenger notifications - το Greenify το σκοτώνει αλλά αν έρθει push message το ξυπνάει αυτόματα.
  8. Not bad. Θυμιζει λίγο CyanogenMod 10.2, αν και νομίζω ότι το CM τα πάει καλύτερα (με Devil kernel). Δοκίμασε να βάλεις το Greenify και να του πεις να σκοτώνει το Facebook όταν δεν το χρησιμοποιείς, βοηθάει :)
  9. Στην 4.3 η Google έχει αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεται το internal storage. Πλέον το /sdcard βρίσκεται μεσά στο /data, με αποτέλεσμα η μνήμη να είναι κοινή για εφαρμογές και άλλα αρχεία και το move to sdcard να μην έχει νόημα. Αν θεωρήσουμε οτι δεν έχει πειράξει κάτι η Samsung στο 4.3 leak είναι φυσιολογικό να μην σας κανει τίποτα η επιλογή. Σαφώς ανώτερη λύση απο αυτό που γινόταν πριν.
  10. 252 δοκίμασε, νομίζω ταιριάζει ελαφρώς καλύτερα στη συσκευή μας.
  11. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi Εγώ το έχω στα 252 :)
  12. Εμένα η εμπειρία μου λέει "όσο πιο συχνά [φορτίζεις], τόσο πιο καλά". Ειδικά με το iPhone 4 το είχα παρατηρήσει αυτό, αν 1-2 μέρες το έβαζα στη φόρτιση ενώ είχα 80% μπαταρία, την επόμενη κρατούσε αισθητά περισσότερο.
  13. Οι εφαρμογές που κάνεις install περνάνε αυτόματα από optimization - συνήθως στο πρώτο run, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
×
×
  • Create New...