Jump to content

christos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    400
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christos1

  1. christos1

    Lenovo S60

    όχι δεν με ρωταει από ποια sim να κάνω την κλήση, ούτε έχω την δυνατότητα να επιλέξω sim1 - sim2, κάνει κλήση κατευθείαν από την sim1, μου κάνει εντύπωση, μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, και η πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την sim2, παιδιά όποια βοήθεια είναι δεκτή.
  2. christos1

    Lenovo S60

    καλησπέρα στην παρέα, επανέρχομαι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορείς να κάνεις εναλλαγή από την μια sim στην άλλη sim για να πάρεις τηλέφωνο?, γιατί προσπαθώ να βρω τον τρόπο και δυστυχώς δεν..............
  3. christos1

    Lenovo S60

    καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορείς να κάνεις εναλλαγή από την μια sim στην άλλη sim για να πάρεις τηλέφωνο?, γιατί προσπαθώ να βρω τον τρόπο και δυστυχώς δεν..............
  4. Καλησπέρα, και Χρόνια Πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να κάνεις επεξεργασία επαφών μέσω του υπολογιστή. Το Sony PC Companion απ' ότι είδα, δεν έχει αυτήν την δυνατότητα.
  5. Δεν ξέρω εάν δουλεύει σε όλα τα Android phones, αλλά και έτσι, δεν μου εμφανίζει κανέναν φάκελο από αυτούς που δημιούργησα για να αλλάξω ήχο κλήσης, είτε μέσα από τις ρυθμίσεις, είτε μέσα από την επιλογή ήχος κλήσης τηλεφώνου. Βρε τι πάθαμε και δεν μπορούμε να αλλάξουμε ήχους κλήσης :). Κάποιος/α φίλος/η που γνωρίζει τον τρόπο για αλλαγή ήχου κλήσης, alarm, κ.τ.λ.?
  6. Έφτιαξα και τους δυο φακέλους που αναφέρεις, έβαλα και κάποια mp3 για δοκιμή, αλλά όταν πηγαίνω, Ρυθμίσεις, ήχος και εικόνα, ήχος κλήσης τηλεφώνου, δεν μου εμφανίζεται κανένας από τους δυο φακέλους, για να αλλάξω ήχο κλήσης.
  7. Καλησπέρα σε όλους. 1. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορούμε να βάλουμε δικούς μας ήχους κλήσης. 2. Όταν συνδέω το τηλέφωνο στο pc (windows 7), μου εμφανίζει το μήνυμα ZTE HSUSB Device ότι δεν εγκαταστάθηκε, πρέπει να κατεβάσω κάτι για να μου το αναγνωρίσει;
  8. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορούμε να βάλουμε δικούς μας ήχους κλήσης;
  9. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος φίλος κάποια εφαρμογή που να σε ειδοποιεί όταν έχεις αναπάντητες κλήσεις, καθώς και μηνύματα sms/mms.
  10. Φίλε μου μάλλον το αρχείο που θες να κατεβάσεις έχει πολύ πέραση, μήπως είναι τίποτε xxx, movie, κ.τλ. :) Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή.
  11. Γνωρίζει κάποιος φίλος αν τα ελληνικά Office 2000, είναι συμβατά με τα vista?
  12. Όχι φίλε μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
  13. Φίλε μου χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον αναφέρεται στις παρακάτω ταινίες. Sugar Hill (1994) http://www.imdb.com/title/tt0107079/ Livvakterna (2001) - English title: Executive Protection http://www.imdb.com/title/tt0220623/
  14. Ταινίες, CD και βιβλία του σαββατοκύριακου 17/8/2007 Traffic (Σάββατο) - 2 DVD "Sugar Hill" (Γουέσλι Σνάιπς), Εγκληματική προστασία http://www.imdb.com/title/tt0107079/ Καθημερινή (Σάββατο) - Νέα σειρά "Wildlife Special ", το πρώτο DVD Έθνος (Σάββατο) - DVD "Μονά ζυγά" (Tέρενς Χιλ, Μπαντ Σπένσερ) http://www.imdb.com/title/tt0078058/ Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) - Βιβλίο της σειράς "Η Τέχνη της ζωής" με τίτλο "Επενδύστε πολλά στη γοητεία σας" Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) - Ταξιδιωτικός οδηγός "Ανεξερεύνητος Αμβρακικός" Ελευθεροτυπία (Σάββατο) - Δύο ιστορίες "Η μαθήτρια που έγινε αμύγδαλο" του Ευγένιου Αρανίτση και "Μεσάνυχτα στο περιβόλι" του Άρη Σφακιανάκη. Ημερησία (Σάββατο) - Σειρά CD Μεγάλες συναντήσεις "Mικρά ερωτικά" (Μάριος Τόκας-Αντώνης Καλογιάννης) Nέα (Σαββατοκύριακο): Λεύκωμα συνταγών "Η κουζίνα της Μαφίας" του... μαφιόζου Τζο Ντογκς Βήμα (Κυριακή) - DVD "Λούκι Λουκ εναντίον Ντάλτον" http://www.imdb.com/title/tt0368668/ Βήμα (Κυριακή) - Λεύκωμα "18 πρόσωπα που έγιναν μύθοι" Έθνος (Κυριακή) - DVD "Λεβαθιάν" (του Τζορτζ Κοσμάτος) http://www.imdb.com/title/tt0097737/ Έθνος (Κυριακή) - 4ο cd της σειράς "Τα μεγάλα λαϊκά" Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) - Βιβλίο "Ο διάβολος φορούσε Prada" Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) - Ταξιδιωτικός οδηγός "Επτάνησα" Ελευθεροτυπία (Κυριακή) - Βίπερ "Οι σφαίρες δεν έχουν όνομα" του Ρίτσαρντ Πράδερ και "Ραντεβού με τον θάνατο" του Έρλ Γκάρντερ Βραδυνή (Κυριακή) - DVD "Τυχερό Παντελόνι" (Θανάσης Βέγγος) Espresso (Κυριακή) - CD με τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά Πρώτο Θέμα (Κυριακή) - Βιβλίο με τα μυστικά του savoir vivre (Χρήστος Ζαμπούνης) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) - Το 4ο CD με τις επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου
  15. Φίλε μου πρόγραμμα για να κάνει αυτόματα συγχρονισμό σε υπότιτλους, από ότι ξέρω δεν υπάρχει.
  16. Αν και είσαι of topic. Φίλε μου, αν πας στο παρακάτω Link, στο τέλος της σελίδας αναφέρει σχετικά με το όριο για τα 25GB. rapidshare premium Επίσης μέσα από το site του rapidshare, όταν συνδεθείς, μπορείς να βλέπεις πόσο έχεις κατεβάσει, έτσι ώστε να μην ξεπεράσεις το όριο, και δεν σε αφήνει να κατεβάσεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις 2-3 μέρες, έτσι ώστε να σε αφήσει πάλη να κατεβάσεις. Αλλά να προσέξεις να μην την πατήσεις πάλη.
  17. Μπορείς να το μοιραστείς με τον φίλο σου, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Όπως αναφέρεις και εσύ, αυτό που θα προσέχετε είναι το όριο που είναι στα 25gb.
  18. Δεν μπορείς να μετατρέψεις την 1.1 σε 2.0. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μια κάρτα PCI USB 2.0.
  19. Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου 30/3/2007 Καθημερινή (Σάββατο) – Το ημερολόγιο των αιλουροειδών, του BBC (6ο VCD από 6) Καθημερινή (Σάββατο) – Μουσεία του κόσμου (Κέντρο Ζορζ Πομπιντού, Παρίσι) Καθημερινή (Κυριακή) – Τα μυστήρια της Βίβλου (ντοκιμαντέρ του BBC, το 1ο DVD από 3) Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Ο μικρούλης Τομ (παιδικό) http://www.imdb.com/title/tt0249081/ Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Ιστορία των Ελλήνων (1ος τόμος) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Dirty Pretty Things (Όντρι Τοτού) http://www.imdb.com/title/tt0301199/ Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Dr T and the Women (Ρίτσαρντ Γκιρ) http://www.imdb.com/title/tt0205271/ Έθνος (Κυριακή) – Συλλογή με όλες τις ταινίες James Bond. No 6: Golden Eye (Πιρς Μπρόσναν) http://www.imdb.com/title/tt0113189/ Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Σειρά ντοκιμαντέρ με τον Ζακ Ιβ Κουστό, Λευκός καρχαρίας (4ο VCD) Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Η Παιδική Εγκυκλοπαίδεια της Disney (3ος τόμος, Το ανθρώπινο Σώμα) Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (Νίκος Σταυρίδης, Μίμης Φωτόπουλος) http://www.cine.gr/film.asp?id=600724 Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Νανά, του Εμίλ Ζολά (βιβλίο) Ημερησία (Σάββατο) - Ταξιδιωτικός οδηγός 'Top 10' (Μάλτα) Ημερησία (Σάββατο) – Σειρά βιβλίων, με τίτλο 'Πρόσωπα' (Μαρία Κάλλας) Τα Νέα (Σάββατο) - Artbook με έργα του Κωνσταντίνου Βυζάντιου Τα Νέα (Σάββατο) – Άγιοι Τόποι και Μονή Σινά (Λεύκωμα) Το Βήμα (Κυριακή) – Σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic, με τίτλο 'Βιβλικά και Απόκρυφα', (6ο μέρος από 6) Το Βήμα (Κυριακή) – Open Range (Κέβιν Κόστνερ) http://www.imdb.com/title/tt0316356/ Ισοτιμία (Κυριακή) – Μαθήματα κινηματογράφου από τον Μάρτιν Σκορσέζε (2ο μέρος) Επενδυτής (Σάββατο) – Ο κράχτης (Γιώργος Φούντας, Μάρω Κοντού) http://www.cine.gr/film.asp?id=701317
  20. Καλησπέρα. Παιδιά, εγώ έτρεξα το Nokia Software Updater, αλλά δεν μου βρήκε κάποια νέα αναβάθμιση, μου λέει ότι η τελευταία είναι η 5.0638.3.0.1 Μήπως η 5.0647.3.0.1 ειναι για το Ν70 ΜΕ, και όχι για το απλό Ν70?
  21. Όχι φίλε μου, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
  22. Φίλε μου, εάν δεν το βρήκες, πες μου να στο ανεβάσω.
×
×
  • Create New...