Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal γίνεται κανονικά πάντως. Σε γουιντ και βονταφον

Λογικο μου ακουγεται.αγορα υπηρεσιων ή αγαθων απο εταιρειες πουχουν τραπεζικο λογαριασμο στην ελλαδα επιτρεπονται...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

καλησπερα, χαλασε το κινητο μου και αναγκαστικά πρεπει να πάρω αλλο . τωρα ομως με το paypal τι γινεται? ποτε λετε να ανοιξει? γινεται με καποιον αλλο τροπο να παραγγειλω απο κίνα ή να συμβιβαστώ με κανενα απο την ελληνική αγορα?

Καλησπέρα, έχει μαγαζιά που φέρνουν κινέζικα αλλά τώρα αν έχουν τίποτα και αυτά τα πληρωνεις αρκετά ευρώ παραπάνω, πχ εγώ που θέλω ένα ταμπλετ με dual os το ίδιο εδώ κινεζικής μαρκας πρέπει να δωσω 70-100 ευρώ παραπάνω ανάλογα το κατάστημα. Θα τα βρεις στο skroutz.gr αν θες να δεις τιμές.

προσθεσα την moneysafe στο Paypal moy.

Βλεπω οτι στο "transaction history" της ΜoneySafe εχει εμφανιστει αυτο:

" E-COMMERCE 1,0 USD N"

εκανα confirm την καρτα μεσα απο το paypal.

Ενημρωθηκε το "transaction history" της ΜoneySafe με το CODΕ 4ψηφιο.

Το εβαλα στο paypal και ....η καρτα εγινε "ετοιμη για χρηση"

Edited by Mick22

Μπορείς να γεμίσεις τη moneysafe με κάρτες από περίπτερο; Είδα όμως ότι έχει πάγιο 1,5€ και δεν προτίθεμαι να πληρώσω εύκολα αυτό το ποσό.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπερα,

Θελω να αγορασω ενα κινητο απο εναν ιδιωτη και μου λεει θελει paypal λογω ασφαλειας.. Το paypal ομως σε καλυπτει και σε αγορες με καποιο αλλο ατομο ή μονο απο πωλητες του ebay?

Ερώτηση:

Μπορεί κάποιος φίλος μου, που έχει ολλανδικό τραπεζικό λογαριασμό, να μου στείλει κάποιο χρηματικό ποσό στον ελληνικό μου λογαριασμό του paypal;

Λογικά ότι είναι incoming σε Ελληνικό λογαριασμό παίζει χωρίς πρόβλημα. Από πάντα έπαιζε αυτό.

Διευκρινίζω:

Ο φίλος δεν έχει paypal. Μπορεί να μου στείλει από τον τραπεζικό λογαριασμό του απευθείας στο δικό μου paypal;

εχω ανοίξει λογαριασμό εξωτερικο μου δωσαν τα παντα καρτα debit visa και ιντερνετ banking με token εκανα add στο paypal ολα οκ. Ειδα απευθείας την κινηση στην καρτα το 1,5 ευρώ αλλα δεν βλεπω τον κωδικο τον τετραψήφιο....Γιατί? θα μου ξαναερθει αλλο tracsaction που θα το αναγράφει και σε ποσες μερες??? Ξερετε???Τι γίνεται αν δεν ερθει?? και δεν μπορω να το δω μεσω του winbank καθως αμφιβάλω αν μου στειλουν μετα απο μήνα statement στην διευθυνση στην Ελλαδα που δήλωσα....

Διευκρινίζω:

Ο φίλος δεν έχει paypal. Μπορεί να μου στείλει από τον τραπεζικό λογαριασμό του απευθείας στο δικό μου paypal;

Όχι, θέλει PayPal για να στείλει.

Τουλάχιστον Για πιο άμεσα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εχω ανοίξει λογαριασμό εξωτερικο μου δωσαν τα παντα καρτα debit visa και ιντερνετ banking με token εκανα add στο paypal ολα οκ. Ειδα απευθείας την κινηση στην καρτα το 1,5 ευρώ αλλα δεν βλεπω τον κωδικο τον τετραψήφιο....Γιατί? θα μου ξαναερθει αλλο tracsaction που θα το αναγράφει και σε ποσες μερες??? Ξερετε???Τι γίνεται αν δεν ερθει?? και δεν μπορω να το δω μεσω του winbank καθως αμφιβάλω αν μου στειλουν μετα απο μήνα statement στην διευθυνση στην Ελλαδα που δήλωσα....

Απο οσο ξερω απο ελλαδα ο κωδικος ερχετε στην τραπεζα και πρεπει να παρεις τηλ για να τον μαθεις ή να περασεις απο την τραπεζα

Την κινηση την ειδες στο ebanking? Γιατι κανει 1-3 εργασιμες μερες να φανει.

The day is my enemy, the night my friend

Διευκρινίζω:

Σε 3 λεπτά ανοίγει PAYPAL

Στην συνέχεια το φορτώνει από την τράπεζα του .

Μόλις το γεμίσει , στέλνει αμέσως τα χρήματα στο δικό σου PAYPAL.

Διευκρινίζω:

Οχι δε μπορεί, με βάση οσα λέει το Paypal. Θα πρέπει ο λογαριασμός που κάνει topup να είναι στο όνομα σου.

Θα πρέπει να γίνει αυτο που λέει ο Βασίλης παραπάνω

Απο οσο ξερω απο ελλαδα ο κωδικος ερχετε στην τραπεζα και πρεπει να παρεις τηλ για να τον μαθεις ή να περασεις απο την τραπεζα

Όχι μόνο έτσι.

Αν έχεις πρόσβαση στις χρεώσεις μέσω web banking τον βλέπεις κατευθείαν.

Amazon Fire stick 4k max

Δες καλύτερα στο web banking σου εκεί που δείχνει την κίνηση του 1,5 ευρώ μήπως έχει κάποια εικονίδιο που το πατάς και σου ανοίγει τις λεπτομέρειες της κίνησης.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Όχι, θέλει PayPal για να στείλει.

Τουλάχιστον Για πιο άμεσα.

Εγώ πάντως και μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο, είδα ότι γίνεται, μέσω όμως πιστωτικής και όχι τραπεζικού λογαριασμού. Έστειλα ήδη payment request στο email του φίλου και σύμφωνα με όσα διάβασα, αυτός μπορεί να μου στείλει τα χρήματα συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία της πιστωτικής του και δίχως να χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένος στο paypal.

Θα σας ενημερώσω για το επιτυχές ή όχι της διαδικασίας!!!

Μεσω τηλεφωνικης επικοινωνιας στην τραπεζα δεν ειναι ευκολο να σου πουν τον κωδικο ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Την κινηση την ειδες στο ebanking? Γιατι κανει 1-3 εργασιμες μερες να φανει.

ναι την είδα γραφει ενα κωδικο aut code B40136 αλλα καμία σχεση με τον τετραψήφιο...pp code. Γιαυτο ρωταω αν ερθει και καποιο αλλη εγγραφη. πχ οταν γινει η κρατηση των χρηματων του 1.51ε

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες καλύτερα στο web banking σου εκεί που δείχνει την κίνηση του 1,5 ευρώ μήπως έχει κάποια εικονίδιο που το πατάς και σου ανοίγει τις λεπτομέρειες της κίνησης.

δεν εχει κατι αλλο ουτε εικονίδιο ουτε καποιο link να βγαζει λεπτομέρειες της κινησης....οπως πχ στο winbank της Πειραιώς Ελλάδα.

07.08.2015 14:01 POS payment Auth. code:B40136 1.51 αυτα βγαζει ως στοιχεια...τιποτα αλλο απλα σε text μορφη...οχι καποιο link

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μεσω τηλεφωνικης επικοινωνιας στην τραπεζα δεν ειναι ευκολο να σου πουν τον κωδικο ?

Προσπαθησα να παρω και μου απαντανε στα Βουλγάρικα αντε βγαλε ακρη....με αυτοματοποιημένο σύστημα μαλιστα....Επιλογη για Αγγλικα δεν ακουσα...να πατησω καποια επιλογή....Α ρε Ελλαδα τι μας κανεις.....

ΥΓ. Φιλε δεν σε ξέχασα την ψάχνω ακομα.....

Edited by gtok34

Θέλω να στείλω λεφτά σε μια καμπάνια του indiegogo και η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω paypal και δεν περνάει η συναλλαγή. Δεν έχω λεφτά στο paypal, μόνο κάρτα χρεωστική συνδεδεμένη και δοκίμασα και με πιστωτική μη συνδεδεμένη χωρίς login, δεν περνάνε.

Άρα δεν μπορώ να τους στείλω λεφτά. Τέλος;

Από το gearbest μπορώ να αγοράσω; Με paypal ή με κατευθείαν πιστωτική;

ναι την είδα γραφει ενα κωδικο aut code B40136 αλλα καμία σχεση με τον τετραψήφιο...pp code. Γιαυτο ρωταω αν ερθει και καποιο αλλη εγγραφη. πχ οταν γινει η κρατηση των χρηματων του 1.51ε

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν εχει κατι αλλο ουτε εικονίδιο ουτε καποιο link να βγαζει λεπτομέρειες της κινησης....οπως πχ στο winbank της Πειραιώς Ελλάδα.

07.08.2015 14:01POS paymentAuth. code:B401361.51 αυτα βγαζει ως στοιχεια...τιποτα αλλο απλα σε text μορφη...οχι καποιο link

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσπαθησα να παρω και μου απαντανε στα Βουλγάρικα αντε βγαλε ακρη....με αυτοματοποιημένο σύστημα μαλιστα....Επιλογη για Αγγλικα δεν ακουσα...να πατησω καποια επιλογή....Α ρε Ελλαδα τι μας κανεις.....

ΥΓ. Φιλε δεν σε ξέχασα την ψάχνω ακομα.....

Εμένα αυτή ήταν η περιγραφή με τον κωδικό.

*PP*1966CODE22-24 Boulevard

Amazon Fire stick 4k max

• Administrators

Έγιναν κάποιες διαγραφές, να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το PayPal. Για αγορές από internet με άλλους μεθόδους υπάρχουν και ξεχωριστά θέματα.

Παρακαλώ μείνετε στα του θέματος και μόνο.

Modpic.gif

Καλημερα, είπαμε με paypal δεν γίνονται αγορές από εξωτερικό εκτός αν υπάρχει υπόλοιπο στο balance, μην λέμε συνέχεια τα ίδια καταλήγουμε να ειμαστε και εκτός θέματος!

Καλημερα, είπαμε με paypal δεν γίνονται αγορές από εξωτερικό εκτός αν υπάρχει υπόλοιπο στο balance, μην λέμε συνέχεια τα ίδια καταλήγουμε να ειμαστε και εκτός θέματος!

Γινονται και αν υπαρχουν ξενες καρτες μεσα στο paypal... Αν δεν κανω λαθος.