Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια ερωτηση...βγαλανε νεα google addons σημερα απο εδω http://forum.cyanogenmod.com/files/download/124-google-addon-mdpi-tiny-20100917/

το gapps απλα το περναμε σε ενα reboot ή πρεπει να περαστει κατα τη διαδικασία οπως περναμε τις ROM?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όσους έχουν radio 6.35.x.x o Smoki έβγαλε ROM βασισμένη σε αυτή της Rogers (2.1).

Την έχει δοκιμάσει κανείς?

Ειναι προτιμοτερο να βαλεις το new new radio?

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Παιδιά κατάφερα να προλάβω την προσφορά στα Media markt αλλά εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα, η μπαταρία δεν φόρτιζε και το πήγα πίσω για εγγύηση κλπ ( το είχα κάνει αναβάθμιση με το επίσημο Rom της HTC με άλλο SPL και Radio ) και μου είπαν πως μπορεί να φταίει η "αναβάθμιση" που το έκανα! Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Δεν θέλω να βάλω την επίσημη της voda και αποκτήσω perfected μετα θα βάλω τα 2.1 σε 5 χρόνια απο ΄τωρα! VMAN είσαι αρχηγός!!!:ninja:

οπως ελεγε το φυλλαδιο προσφορας 129€ !! ειδα οτι κανονικα ειναι κοντα στα 200€ για αυτο το πηρα να αφησω το ericsson c905 και να πειραματιστω ελπιζω ομως να μην γινει καμια χαζομαρα και στο τελος μεινω και χωρις κινητο!

Παιδιά κατάφερα να προλάβω την προσφορά στα Media markt αλλά εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα, η μπαταρία δεν φόρτιζε και το πήγα πίσω για εγγύηση κλπ ( το είχα κάνει αναβάθμιση με το επίσημο Rom της HTC με άλλο SPL και Radio ) και μου είπαν πως μπορεί να φταίει η "αναβάθμιση" που το έκανα! Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Δεν θέλω να βάλω την επίσημη της voda και αποκτήσω perfected μετα θα βάλω τα 2.1 σε 5 χρόνια απο ΄τωρα!

Εάν το κινητό σου δε φορτίζει, είναι θέμα hardware (μπαταρίας ή φορτιστή, εφόσον το κινητό ανοίγει και λειτουργεί κανονικά) και όχι του SPL. Ακόμα κι αν βάλεις την επίσημη της Vodafone, το κινητό σου θ' αποκτήσει το perfected SPL 1.76.0009, το οποίο ξεκλειδώνει.

Κι εγω αυτο φαντάστηκα απλά ήθελα να το επιβεβαιωσω! πάντως οπως διάβασα στο ομορφο blog σου magic tips γιατι ν ατο κανεις perfected και να τρεχεις μετα κάντω απο την αρχή σύμφωνα με τις πολυ χρήσιμες οδηγίες σου! ελπίζω να μας ενημερώσεις για τίποτα καλά νέα στην 2,1 με ελληνικά! συνεχισε την καλή δουλεια! σε ευχαριστω!

Για όσους ενδιαφέρονται RC MAGIC v.4 εδώ:http://www.multiupload.com/FOET0Y4MGC

Και άμεσα νέα version RC MAGIC 40b : ΕΔ'Ω http://www.multiupload.com/PBHO5LXV63

Παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας. Σήμερα αποφάσισα και εγώ να δοκιμάσω να βάλω μια καινούρια rom στο magic μετά απο πολύ καιρό που το σκεφτόμουν.

Ακολούθησα αυτές τις οδηγίες http://magic-tips.blogspot.com/2010/01/custom-rom.html όλα πήγαν καλά, έκανα nandroid backup, wipe, έβαλα την cyanogenmod 6, αλλά το κινητό κολλάει στην αρχική οθόνη που γράφει HTC Magic και δεν προχωράει με τίποτα, ούτε και κλέινει, πρέπει να του βγάλω την μπαταρία. Μπορώ να ξαναμπω σε fastboot και να ξαναμπώ στην recovery.img, αλλά το θέμα μου είναι γιατί δεν λειτουργεί η cyanogenmod 6? Υπάρχει κάποια άλλη rom που θα προτείνατε να δοκιμάσω;

Radios και τετοια δεν εχω πειράξει τίποτα, έχω αυτά

SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H

HBOOT-1.33.0009 (SAPP10000)

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

May 8 2009,21:02:32

Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD

Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD

http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας. Σήμερα αποφάσισα και εγώ να δοκιμάσω να βάλω μια καινούρια rom στο magic μετά απο πολύ καιρό που το σκεφτόμουν.

Ακολούθησα αυτές τις οδηγίες http://magic-tips.blogspot.com/2010/01/custom-rom.html όλα πήγαν καλά, έκανα nandroid backup, wipe, έβαλα την cyanogenmod 6, αλλά το κινητό κολλάει στην αρχική οθόνη που γράφει HTC Magic και δεν προχωράει με τίποτα, ούτε και κλέινει, πρέπει να του βγάλω την μπαταρία. Μπορώ να ξαναμπω σε fastboot και να ξαναμπώ στην recovery.img, αλλά το θέμα μου είναι γιατί δεν λειτουργεί η cyanogenmod 6? Υπάρχει κάποια άλλη rom που θα προτείνατε να δοκιμάσω;

Radios και τετοια δεν εχω πειράξει τίποτα, έχω αυτά

SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H

HBOOT-1.33.0009 (SAPP10000)

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

May 8 2009,21:02:32

χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση οτί πρέπει να αλλάξεις SPL να γίνει S-off!

Το βρήκα τελικά, έπρεπε να βάλω και το CyanogenMod 6.0.0-EBI1 Kernel

Για να απολαύσω το "καινούριο" μου κινητό τώρα :)

Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD

Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD

http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Το βρήκα τελικά, έπρεπε να βάλω και το CyanogenMod 6.0.0-EBI1 Kernel

Για να απολαύσω το "καινούριο" μου κινητό τώρα :)

Δοκίμασε και τον kernel που πόσταρα 1-2 σελίδες πιο πίσω αν δεν σου κάνει κόπο και πες αν η οθόνη ακούει καλύτερα στο άγγιγμα :)

καλημερα,εχω εδω και 2 μηνες κοντα το συγκεκριμενο κινητο αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν μπορω να λαβω και να στειλω αρχειακια μεσω blutooth..ενω οι αλλοι με βρισκουν και τους βρισκω και εγω μου ζηταει και καλα στην αρχη ενα pin βαζω τεσσερις π.χ ασσους κτλ κτλ..και παντα μου βγαζει δεν γινεται να γινει μεταφορα ενω η καθε συσκευη αποθηκευεται στις συσκευες μου...μηπως ξερει κανεις τι γινεται?πανως ολα ειναι στα αγγλικα,εχω το αγγλικο μενου...απο θεμα μνημης λογικα εχω την κανω απο 2. 1,5 νομιζω!

εχω την rc magic v3 ολα δουλευουν κανονικα το μονο που δεν δουλευει και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι οταν μπω στο market οι εφαρμογες κολλανε στην εκκινηση

Παιδιά καλημέρα.

Μου έφερε η αδερφή μου το Magic με πρόβλημα. Της το είχα δώσει πριν λίγο καιρό και προχθές λέει της έκανε κάτι χαζά: Ξαφνικά χάθηκαν εφαρμογές και βγήκε μία... Καινούρια :S

Τέλος πάντων.

Το κόβω για πρόβλημα με το λειτουργικό. Τώρα τρέχει C 6.0.0

Τι λέτε να της βάλω; Είναι η έκδοση της Cosmote.

Edited by giorgos147

εχω την rc magic v3 ολα δουλευουν κανονικα το μονο που δεν δουλευει και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι οταν μπω στο market οι εφαρμογες κολλανε στην εκκινηση

από χτες το βράδυ έχω την 4... αλλά μου κάνει επανεκκινήσεις όποτε θέλει......

από χτες το βράδυ έχω την 4... αλλά μου κάνει επανεκκινήσεις όποτε θέλει......

δοκιμασες την smoki x.1?

και μια ερωτηση: ποτε θα βγει to source code για το magic?

Edited by tass0s

καλημερα,εχω εδω και 2 μηνες κοντα το συγκεκριμενο κινητο αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν μπορω να λαβω και να στειλω αρχειακια μεσω blutooth..ενω οι αλλοι με βρισκουν και τους βρισκω και εγω μου ζηταει και καλα στην αρχη ενα pin βαζω τεσσερις π.χ ασσους κτλ κτλ..και παντα μου βγαζει δεν γινεται να γινει μεταφορα ενω η καθε συσκευη αποθηκευεται στις συσκευες μου...μηπως ξερει κανεις τι γινεται?πανως ολα ειναι στα αγγλικα,εχω το αγγλικο μενου...απο θεμα μνημης λογικα εχω την κανω απο 2. 1,5 νομιζω!

Στην 1.5 δε δουλεύει το bluetooth (στη stock, που απ' όσο κατάλαβα έχεις, μου είχε δουλέψει μια φορά μόνο, μάλλον κατά λάθος γιατί δεν επαναλήφθηκε). Εάν θέλεις να χρησιμοποιείς το bluetooth για αποστολή αρχείων θα πρέπει να βάλεις τη Cyanogen 6 ή κάποια από τις RCMagic ή Smoki.

Παιδιά καλημέρα.

Μου έφερε η αδερφή μου το Magic με πρόβλημα. Της το είχα δώσει πριν λίγο καιρό και προχθές λέει της έκανε κάτι χαζά: Ξαφνικά χάθηκαν εφαρμογές και βγήκε μία... Καινούρια :S

Τέλος πάντων.

Το κόβω για πρόβλημα με το λειτουργικό. Τώρα τρέχει C 6.0.0

Τι λέτε να της βάλω; Είναι η έκδοση της Cosmote.

Κάνε ένα hard reset και το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί.

δοκιμασες την smoki x.1?

και μια ερωτηση: ποτε θα βγει to source code για το magic?

την εβαλα σημερα να δω πως ειναι ολα δουλευουν κανονικα αλλα νομιζω οτι ειναι

πολυ βαρια!

Εχει κανεις ιδεα αν η htc θα βγαλει to source code για το 2.1?Αν ναι σε τι θα βοηθησει τους developers των roms?

εχω εδω και 15 μερες την επισημη ελληνικη σε vodafone με τις οδηγιες του τεραστιου Βασίλη αλλα εχω αρχισει ν ασκεφτομαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778083 αξιζει τον κοπο ή θα κολλαει ?

εχω εδω και 15 μερες την επισημη ελληνικη σε vodafone με τις οδηγιες του τεραστιου Βασίλη αλλα εχω αρχισει ν ασκεφτομαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778083 αξιζει τον κοπο ή θα κολλαει ?

τωρα την κατεβαζω....θα σου πω μεχρι αυριο το μεσημερι...

.

παιδια sos... φαγωθηκα χτες το βραδυ να κανω downgrade σε 3.22 radio και 1.33 spl για να βαλω την froyoredux....πριν ειχα smoki 0.7.8 (με τα καινουρια partition που ειχε). Εκανα κανονικα revert την ολη διαδικασια του smoki με το partition και μετα πηγα και εκανα το downgrade επιτυχημενα. Και καπου εκει αρχισαν τα προβληματα. Εβαλα την 1.6.2 hero recovery επειδη ειχα περασει κατα τη διαδικασια επαναφορας απο την smoki αλλη recovery και το κινητο δεν εμπαινε στη recovery με τπτ...δοκίμασα και και την sapphire 1.6.2 συν αυτή που ελεγε να βαλω ο smoki και δεν εμπαινε με τπτ, ωσπου εφτασα στο σημειο το κινητο να μη το αναγνωριζει καθολου ο υπολογιστης ωστε να αλλαξω παλι τα spl/radio ή να ξαναπερασω τη recovery.στο fastboot μπαινει κανονικα πατωντας back + end call . Καμιά ιδέα τι μπορω να κανω?εγινε brick το τηλεφωνο μου?

παιδια sos... φαγωθηκα χτες το βραδυ να κανω downgrade σε 3.22 radio και 1.33 spl για να βαλω την froyoredux....πριν ειχα smoki 0.7.8 (με τα καινουρια partition που ειχε). Εκανα κανονικα revert την ολη διαδικασια του smoki με το partition και μετα πηγα και εκανα το downgrade επιτυχημενα. Και καπου εκει αρχισαν τα προβληματα. Εβαλα την 1.6.2 hero recovery επειδη ειχα περασει κατα τη διαδικασια επαναφορας απο την smoki αλλη recovery και το κινητο δεν εμπαινε στη recovery με τπτ...δοκίμασα και και την sapphire 1.6.2 συν αυτή που ελεγε να βαλω ο smoki και δεν εμπαινε με τπτ, ωσπου εφτασα στο σημειο το κινητο να μη το αναγνωριζει καθολου ο υπολογιστης ωστε να αλλαξω παλι τα spl/radio ή να ξαναπερασω τη recovery.στο fastboot μπαινει κανονικα πατωντας back + end call . Καμιά ιδέα τι μπορω να κανω?εγινε brick το τηλεφωνο μου?

με 3.22 radio δεν θες την original saphire recovery?δοκιμασες την 1.7.0?προσπαθησε να αλλαξεις ραδιο με το radio changer του eyegor ισως γινει δουλεια και μετα recovery...