Jump to content

nokpos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    314
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nokpos

  1. προβληματικο κινητο ! την μια η καμερα την αλλη η οθονη ! ελεος !
  2. απο recovery εχει τπτ ? η οχι ακομα ? ευχαριστω.
  3. καλησπερα, εχω ενα g2 το οποιο δεν μπορει να βρει μονο του το apn ρυθμισεις δλδ. και οταν συνδεθει με 4g σημα επανω δεν εχει το σηματακι 4g τι μπορει να παιζει ?
  4. μπορει φιλε αν εχεις μαμα ρομ , με ροοτ και ρεκοβερι πες μου να σου στειλω ενα zip να κανεις ινσταλλ απο ρεκοβερι .
  5. καλησπερα παιδες, πειτε μου γνωμες εχω ενα g2 Που ειχε πανω την sotmax ultimate stock v3 να παω σε μαμα ρομ ? γιατι και αυτη ειναι πολυ καλη. αν οχι ειναι καλη ρομ ? καποια αλλη ρομ καλη ? ευχαριστω!
  6. μια βοηθεια παιδες πιο απο ολα ειναι το δικο μας g2 ? εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g2 το δικο μου ειναι απο αγγλια απο οσο ξερω.
  7. nokpos

    file m , diakopes ekanes alla sto myphone mpikes kai tha mporouses apla na peis oti exei allos seira !
  8. nokpos

    File m an den thelis na to poulisis pes m na kserw na min perimenw !
  9. παιδες εχω ενα μικρο θεμα με το one μου, στην δονηση , εχει ενα μικρο τριξιμο, το εχει κανεις αλλος ? το κινητο δεν εχει πεσιμο . α κατι αλλο μετα απο επικοινωνια με την htc μου ειπαν επειδη το κινητο ειναι απο γαλλια , το service του θα κανει 4-6 ευδομαδες ! σε περιπτωση που το στειλω
  10. Μακραν καλυτερο το one απο το s4 πιο σταθερο χωρις lag και bug !
  11. γεια σας παιδες , μετα απο 2 μηνες σχεδον με το s4 απλα δεν το αντεχω αλλο ! λογο πολλων μικρο κολληματα που εχει .. ξερει κανεις καμια ρομ που να σταματαει αυτα τα χαζα κολληματα που εχει ? απο οσο καταλαβaiνω ολα αυτα ειναι λογο TW και ολα τα χαζα που προσθεσε η samsung air κτλπ ..
  12. καλησπερα παιδες ,εχω ενα sensation xe απο αγγλια το οποιο ειναι κλειδωμενο στο δικτυο .. πιος ειναι ο πιο απλος τροπος να το ξεκλειδωσω ? αν το κανω ροοτ και μετα του περασω ρομ ελλινικη η custom θα ξεκλειδωσει λογικα ? ευχαριστω !
  13. Λογικα πανω σε φλασαρισμα αν του βγαλει το καλωδιο ...
  14. Εχω mga rom οποτε δεν τα εχω σιγουρα . Σε ευχαριστω.
  15. να ρωτησω και παλι αν βαλω την Omega θα εχω θεμα με τον counter , knox ?
  16. πες μου λιγο πια stoκ ειχες ? η τελευτεα omega εχει θεματα με τα κλειδωματα του κινητου ? εμενα ειναι γαλλικο το κινητο και η τελευτεα του ρομ ειναι του ιουλιου(XXUBMGA). και το κινητο κολαει παρα πολυ σε διαφορες φασεις ! το ονε χ που ειχα ηταν καλυτερο σιγουρα ! και σκεφτομαι να του βαλω αλλη ρομ μηπως παει καλυτερα !
  17. ποια ειναι η γνωμη σας για την omega ?
  18. παιδες θα ηθελα την γνωμη σας πια ρομ stock ειναι η καλυτερη για το s4 για να μην εχω τα χαζο κωλυματα που εχει αλλα και η ρομ να μην μου το κλειδωση οπως ακουσα και δεν μπορω να βαλω παλια η δεν μπορω να το κανω ροτ κτλπ ..
  19. φιλε μου το κινητο δουλευει και ξερω τι κανω . οτι μου λεει ο οδηγος , αυτο γινεται οταν περνας το cwm και θα επρεπε μετα απο το flash απο odin να δουλευει αλλα δεν ...
×
×
  • Create New...