Jump to content

tass0s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    276
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tass0s

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tass0s's Achievements

  1. tass0s

    Google Pixel 4a

    Εγω πριν την τελευταία ενημέρωση έκανα ενα factory reset, πέρασε λίγος καιρός ήρθε και η ενημέρωση και εχει φτιάξει πάρα πολύ απ' όταν εβαλα το 12.
  2. tass0s

    Google Pixel 4a

    Ναι αλλα απο τη στιγμή που το πληρώσεις δεν έχει μα μου σου του. Δε ξερω τι συμφωνίες έχουν κάνει, αλλα καλα βγαίνει. Αν και όπως αναφέρθηκε πάνω, μαλλον απο ελλαδα συμφέρει πια.
  3. tass0s

    Google Pixel 4a

    Το αμαζον κανει μια εκτιμηση (προφανως εχει εμπειρια). Πληρωνεις λοιπον εσυ αυτη την εκτιμηση και σου εγγυαται πως αν τα τελικα εξοδα εκτελωνισμου της βγουν παραπανω δε θα πληρωσεις τιποτα, αλλά αν ειναι παρακατω σου επιστρέφεται η διαφορα. Μονο κερδισμένος μπορείς να βγείς. Ετσι έχεις τη δυνατοτητα να δεις πριν αγορασεις ποσο θα τσουξει, αν προχωρησεις σε αγορα πριν την πληρωμη σε ενημερώνει για το Import Fee. Για παράδειγμα η αγορά ενος pixel 4a απο amazon.co.uk κοστίζει τόσο: Πηγή 1. "You won't be charged additional fees if the actual Import Fees exceed the Import Fees Deposit we estimated." 2. "If the actual Import Fees are less than the Import Fees Deposit collected by us on your behalf, you'll automatically be refunded the difference to the payment method you used for the order."
  4. tass0s

    Google Pixel 4a

    Με το αμαζον ομως προπληρωνεις το τελωνειο κατευθειαν με την παραγγελία.
  5. tass0s

    Google Pixel 4a

    Κυριακή το παρήγγειλες, Τρίτη αναρωτίεσαι γιατι αργεί πολύ, προφανώς και δεν είχε φύγει ακόμη
  6. tass0s

    Google Pixel 4a

    υπαρχουν και στο ebay ολοκαινουριες συσκευές στα 350, εγώ ετσι την απόκτησα κι ας μην έχω κάποια εγγύηση. Δεν μετανιώνω τίποτα.
  7. Το έκανα αλλά ακόμα δεν υπάρχει στα πακέτα στην εφαρμογή. Update: Στα κρυφα κρυφα η προσφορα ειναι αποκλειστικα για καρτοκινητα COSMOTE και δεν ειναι διαθεσιμη πλεον για συμβολαια και καρτοσυμβολαια.
  8. Ρε παιδιά, το πακέτο απεριόριστα GB που πήρε επέκταση μέχρι 9/12 και το βρίσκω και στο site της what's up, στην εφαρμογή και στο 1330 δεν υπάρχει για ενεργοποίηση. Το έχει βάλει κανείς τελευταία?
  9. Έχω sim και απο την άλλη εταιρεία και δυστυχώς εκεί πιάνω τις μισές ταχύτητες... εκτός κι αν κάνω κάτι λάθος
  10. Ρε παιδια, για την προσφορά απεριόριστα DATA έχουν στην περιγραφή την εξής κουκίδα: • Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές από 16/11 μέχρι 30/11 23:59:59. Εγώ το είχα ενεργοποιήσει στις 20/11, και ήθελα πρίν λήξει να το ενεργοποιήσω πάλι για επέκταση, και όπως αναγράφεται στην κουκιδα μπορώ. Ελα όμως που δεν με άφηνε και μου έλεγε πως η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη. Μετα απο ώρες ένας εκπρόσωπος μου απάντησε πως για να ξαναενεργοποιηθει η προσφορά πρέπει να έχουν περάσει οι 15 μέρες του πακέτου, πράγμα αδύνατον αφου 15 μέρες έτρεχε η προσφορά, άρα ξεκάθαρα ψεματα. Βέβαια ανέφερε οτι θα γίνει παράταση μέχρι 9/12 άλλα δεν πάυει να είναι ψέμα. Τι μπορεί να γίνει για ψευδείς δηλώσεις σε προσφορές κτλ?
  11. tass0s

    Redmi Note 5

    Havoc-OS ολα καλα ολα ανθηρα απλα μου λειπει λιγακι το MIUI
×
×
  • Create New...