Jump to content

Geotzourmi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Geotzourmi

  • Ημ. Γέννησης 26/08/1985

Geotzourmi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλά είναι Απαράδεκτοι. Δε μ στείλανε ποτε μήνυμα για να μάθω την προσφορά. Νη μυρισω τα νύχια μου για να υο μάθω; :mad:
  2. παιδιά μια ερώτησ θέλω να κάνω... έχω 2 κινητά σε σύνδεση στο όνομα μου και έχω περασμένη τη φοιτητική προσφορά των -5 ευρώ στο ένα κινητό. Θέλω ένα από τα 2 κινητά να το γυρίσω σε whatsup. Κάνοντας το αυτό θα μπορώ να διατηρήσω την έκπτωση των 5 ευρώ στην άλλη σύνδεση και να εντάξω παράλληλα το whatsup κινητό στο φοιτητικό πρόγραμμα?
  3. Παιδιά σήμερα πήρα το iphone 4 από Γερμανό, αλλά επειδή είμαι γνωστός γκαντέμης όταν το άνοιξα διαπίστωσα ότι ήταν ....χαλασμένο. Το κεντρικό κουμπί του iphone απλά δεν αποκρίνεται σε κανένα πάτημα (φαίνεται και ελάχιστα να είναι "στραβοκουμπωμένο" κιολας)...Όταν το άνοιξα είχαν πλέον κλείσει τα μαγαζιά οπότε θα πάω στο κατάστημα τη Δευτέρα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση, ότι το χάλασα εγω δλδ? Λογικά ισχύει DOA για τη συσκευή ε? Στο DOA πρέπει πρώτα να το ελέγξει τεχνικός, πόσο παίρνει η αλλαγή? Σας τρέλανα αλλά φρίκαρα μόλις διαπίστωσα ότι δε δούλευε...
  4. Αν και διάβασα κάτι που είπε ένας φίλος για διακοπή σύνδεσης, μετατροπή σε καρτοκινητό και μετά και πάλι μετατροπή σε σύνδεση, θα θελα να το ξαναρωτήσω... Αν κάνω τη cosmote σύνδεσή μου καρτοκινητό vodafone για παράδειγμα, μπορώ μετά στα καπάκια αφού γίνει καρτοκινητό να κάνω αίτηση σύνδεσης στην cosmote? Γιατί θυμάμαι παλιότερα κάτι που λέγανε για 1 μηνα να περιμένεις... ή αυτό είναι μόνο αν το κάνω καρτοκινητό cosmote? Θέλω να πάρω το iphone 4 και παρόλες τις μεγάλες επιδοτήσεις που δίνει γι αυτό το κινητό συμφέρει πολύ περισσότερο με καινούρια σύνδεση και 24μηνη δέσμευση (η τωρινή προσφορά που έχω με αφήνει μόνο μέχρι 18μηνο).
  5. παιδια εβαλα την froyoredux 1.9.5 στο κινητο και ειναι πολυ unstable. Το κινητο συνεχως κανει reboot ή παγωνει. Δοκιμασα διαφορα kernels αλλα δεν ειδα προκοπη. Αν φλασαρω παλι radio και spl λετε να δω καποια αλλαγη μηπως δε πηγε κατι καλα στο προηγουμενο φλασαρισμα ή δε παιζει? edit: Εκανα φλασαρισμα και παλι, τωρα βαζω ρομ και τσεκαρω.... ενα αλλο πραμα που μου κανει συχνα επισης και δε το ανεφερα ειναι οτι κολλαει και στην recovery το κινητο :S (μου το κανε 2 φορες πριν λιγο)...
  6. false alarm τελικα!!! το φτιαξα!! απλα μαλλον επειδη το φτιαχνα χτες βραδυ και ψιλονυσταζα δεν ειχα καθαρο μυαλο!!!... ειχα βαλει και την sapphire σιγουρα (μπορει να κανα λαθος αρχικα και να βαλα μαλλον πρωτα τη hero, δεν ειμαι και σιγουρος για τη σειρα) αλλά μάλλον ειχε πεσει η μπαταρια του κινητου μου γι αυτο δεν εμπαινε...ασε που δε μου παιζαν οι εντολες του fastboot απο το pc γιατι διαγραφηκαν απο τον φακελο androidsdk καποια αρχεια κυριολεκτικα μονα τους, μετα την 3η προσπαθεια που χα περασει ολες τις recovery :S. Τελικα ολα καλα!
  7. παιδια sos... φαγωθηκα χτες το βραδυ να κανω downgrade σε 3.22 radio και 1.33 spl για να βαλω την froyoredux....πριν ειχα smoki 0.7.8 (με τα καινουρια partition που ειχε). Εκανα κανονικα revert την ολη διαδικασια του smoki με το partition και μετα πηγα και εκανα το downgrade επιτυχημενα. Και καπου εκει αρχισαν τα προβληματα. Εβαλα την 1.6.2 hero recovery επειδη ειχα περασει κατα τη διαδικασια επαναφορας απο την smoki αλλη recovery και το κινητο δεν εμπαινε στη recovery με τπτ...δοκίμασα και και την sapphire 1.6.2 συν αυτή που ελεγε να βαλω ο smoki και δεν εμπαινε με τπτ, ωσπου εφτασα στο σημειο το κινητο να μη το αναγνωριζει καθολου ο υπολογιστης ωστε να αλλαξω παλι τα spl/radio ή να ξαναπερασω τη recovery.στο fastboot μπαινει κανονικα πατωντας back + end call . Καμιά ιδέα τι μπορω να κανω?εγινε brick το τηλεφωνο μου?
×
×
  • Create New...