pagia Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Εγω στο Diamond ειχα καθυστερηση σηματος αφου με εβλεπε πιο πισω απο οτι πραγματικα ημουν, με λιγη προσοχη γινοτανε δουλεια, αλλα δεν το ξαναδουλεψα σαν GPS Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 εγω παντως καθως εχω χρησιμοποιήσει diamond kai omnia ηταν κατα τη γνωμη μου και τα δυο πολυ αξιοπιστα! To Diamond δεν είναι πολύ καλό, ούτε το Touch Pro . Πολύ καλό που κλειδώνει σε χρόνο απίστευτα γρήγορο είναι το HD. Αλλά και πάλι δεν είναι το καλύτερο. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Παιδια βλεπω συνεχεια ολο τις ιδιες μαρκες να λετε,εγω ημουν απο τους πρωτους που πηρα το mio 168 και σαν συγκρισιμο,γρηγορο σε χρονο αναπροσανατολισμου,να κλειδωνει γρηγορα δορυφορους το βαζω ισαξιο με το samsung i780,εξεπλαγη με τις δυνατοτητες του!!!!:D:lol: Εχω το i780. Μπορείς να μου πείς τί ρυθμίσεις έχεις κάνει στο GPS? Εχω garmin και δε κλειδώνει με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koser Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Είχα διαβάσει σε ένα ξένο forum ότι το nοκια n82 έχε sirfstar III chipset ισχύει; Γενικά το gps του λειτουργεί καλά; Μ'ενδιαφέρει γιατί μάλλον θα το αποκτήσω την εβδομάδα που έρχεται. Ευχαριστώ:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Απ' όσο ξέρω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά το GPS του μια χαρά τα πάει! Μην περιμένεις και θαύματα. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koser Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Το forum που αναφέρει το Sirf Star III Chipset για n82 είναι http://ahtim.com/tag/sirf-star-iii-gps/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Καλα μην το εμπιστευεσαι και πολυ...εδω γραφει οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις το a-gps με wifi...:rolleyes: Απο αυτα που εχω δει με τα ματια μου (ειτε τα εχω, ειτε απο φιλους) πολυ καλα κινητα για gps με αξιοπιστο και γρηγορο σημα ειναι Nokia 5800, Samsung OMNIA, HTC HD και Nokia N82;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koser Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Σίγουρα και μένα μου φάνηκε κάπως. Με ενδιαφέρει και το 5800 αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα αντέξει πολύ άμα το πάρω. Touhc screen και τα λοιπά είναι πολύ ευαίσθητα και τα θεωρώ υπερβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλα μην το εμπιστευεσαι και πολυ...εδω γραφει οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις το a-gps με wifi...:rolleyes: Απο αυτα που εχω δει με τα ματια μου (ειτε τα εχω, ειτε απο φιλους) πολυ καλα κινητα για gps με αξιοπιστο και γρηγορο σημα ειναι Nokia 5800, Samsung OMNIA, HTC HD και Nokia N82;) ειχα το ν82 και το ιννοβ. και στα δυο garmin πανω.δεν ξερω αν επαιζε ρολο η εκδοση(στο ν82 ειχα την 4.10.80 και στο ινοβ την 5.00.10) αλλα το ιννοβ κλειδωνε γρηγοροτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Φιλε μου για το innov8 δ εχω ιδεα πως τα παει...Δεν ξερω, ισως ειναι καλυτερο γι'αυτο ειπα απο τα κινητα που εχω δει...ισως εφταιγε το a-gps στην περιπτωση σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Οπως ανέφερε και ο gsa1967 το inno είναι πολυ γρήγορο. Μου έχει κάνει cold start σε 10-20 δευτερόλεπτα εκει που το Ν82 ήθελε γύρω στα 2 λεπτά. Και τα δύο με agps ενεργοποιημένο Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 εγώ προτείνω το xperia γιατί υπάρχουν σε πολλά φόρουμ σπασμένα διαφορετικά συστήματα navigation οπότε και ανάλογα με το που πηγαίνεις μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο. βέβαια η οθόνη του είναι σχετικα μικρη και ατό είναι ένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Μενα το 5800 κανει γυρω στα 2-3 λεπτα να πιασει(με κλειστο το agps) αλλα ειναι σχετικα καλο.με δειχνει ελαχιστα πιο πισω βεβαια αλλα δεν ειναι τιποτα τρομερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Επειδή το GPS ενδιαφέρει όλο και πιο πολλά άτομα, το θέμα γίνεται sticky. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 απ'όλα αυτά που έχω δοκιμάσει το Glofiish X610 ήταν το καλύτερο απ'όλα με διαφορά από τα άλλα. Τα glofiish πάντα είχαν πολύ καλό GPS. Η HTC έριξε (πάρα) πολύ τα standards... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Οπως ανέφερε και ο gsa1967 το inno είναι πολυ γρήγορο. Μου έχει κάνει cold start σε 10-20 δευτερόλεπτα εκει που το Ν82 ήθελε γύρω στα 2 λεπτά. Και τα δύο με agps ενεργοποιημένο Αν εχεις vodafone δοκιμασε να βαλεις σημειο προσβασης το web vodafone και απο μενου/εργαλεια/ρυθμισεις/συνδεση/σημεια προσβασης/web vodafone κοιτα να εχεις με τη σειρα web vodafone πακετα δεδομενων internet.vodafone.gr κανενα οχι τον κωδικο αστο κανονικος vodafone.gr ΚΑΙ μετα πατας επιλογες/προχωρημ. ρυθμισεις IPv4 αυτοματη επιλογη αυτοματη επιλογη καμια 0 και δοκιμασε παλι το gps με αυτο το σημειο προσβασης Και εμενα αρχικα στο N95-2 μου με ενεργοποιημενο το aGPS δ κατεβαζε καθολου kb και αργουσε να βρει σημα (1-2 λεπτα) και ο λογος ηταν οτι στις προχ. ρυθμισεις ειχε λαθος στοιχεια! Πλεον παιζει στα 5-10 δευτερολεπτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Η HTC έριξε (πάρα) πολύ τα standards... Η HTC είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν είχε θέσει πολύ ψηλά τα standards όσον αφορά το συγκεκριμένο τομέα. Ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει στα επίπεδα των ΕΤΕΝ σε θέματα GPS. Εντούτοις οι τελευταίες τις συσκευές (HD, Diamond2) δείχνουν περισσότερο να ανεβάζουν, παρά να ρίχνουν τα standards! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Sirf Star III βλέπεις τα ΕΤΕΝ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Οπου υπαρχει Sirf Star III ειναι εγγυηση πιστευω, παντως θεωρω πως τα πρωτεια εχουν τα mio στον τομεα GPS Παράθεση ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sogoku23 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Συμφωνώ 100%. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει PPC (δεν συζητάω καθόλου για Symbian καθώς είναι ΠΟΛΥ κατώτερα...) που να μπορεί έστω και να πλησιάσει την λήψη και ταχύτητα ενός καλού PNA. Προσωπικά χρησιμοποίησα για πλοήγηση HTC 3600, NOKIA N82, ΗΤC DIAMOND, Glofiish X650, SAMSUNG Omnia. Μόλις πήρα το MLS 3900BT κατάλαβα τί θα πεί γρήγορη και ασφαλής πλοήγηση. Πιστεύω λοιπόν οτι είναι καλύτερο να έχεις ένα κινητό και ένα GPS ξεχωριστά. Άν τώρα επιμένεις να τα έχεις όλα σε ένα τότε Omnia και τίποτε άλλο... ;) Είναι καλύτερα να έχεις ξεχωριστά κινητό και GPS, αλλά πάλι και κινητό με WM να έχεις θα μείνεις ικανοποιημένος. Εγώ έχω το HTC Touch Dual και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το Destinator!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ιgo8 έβαλες φίλε Sugoku; Χώρια που Dual σημαίνει εξωτερικός δέκτης. Εδώ μιλάμε για κινητά με εσωτερικούς δέκτες... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kossat Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Samsung Omnia HD. ισχύουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Μου φάνηκε περίεργο που δεν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα(εκτός και αν δεν το είδα...), γι' αυτό και αποφάσισα να το ανοίξω! Ποιό κινητό/PPC πιστεύετε ότι λειτουργεί καλύτερα ως GPS?? (Δεν εννοώ τόσο από άποψη οθόνης αφού όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο αλλά περισσότερο από άποψη εγκυρότητας και ταχύτητας). Επίσης συγκριτικά με τα κανονικά PNAs πώς τα πάνε? Αν κάποιος έχει εμπειρία πάνω στο θέμα, καλό θα ταν να τη μοιραστεί και με μας μπας και μάθουμε τίποτα...:O Παρεπιπτόντως, καλώς σας βρήκα!:D Htc HD με κλειστα μάτια..... Παει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Htc HD με κλειστα μάτια..... Παει σφαιρα. Τι άλλο έχεις δοκιμάσει και προτείνεις το HD με κλειστά μάτια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kossat Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ελληνικότατη σύγκριση omnia vs Touch HD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts