Jump to content

andreas_ku990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.871
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreas_ku990

  1. Καλές γιορτές σε όλους, πάντα τέτοια δώρα από το myphone :)
  2. Καλή μας επιτυχία, καλορίζικο σε όποιον το κερδίσει!
  3. Καλή χρονιά σε όλους παιδιά! ( Είναι καιρός για αλλαγή κινητού νομίζω :P )
  4. Η αλήθεια μου χρειάζεται ένα τέτοιο :)
  5. Λίγες οι πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Καλή μας τύχη :)
  6. Παιδιά, να ρωτήσω και εγώ κάτι. Παίζει κανείς από εδώ το Temple Run 1/2 (Οποιοδήποτε); Γιατί εμένα στο Sole, αν και είναι πολύ smooth οι εντολές δεν πάνε καθόλου καλά. Πηδά από μόνο του, κάνω swipe για να στρίψει και εκτελεί διαφορετική εντολή και διάφορα άλλα. Είμαι με Stock ROM .10 και έχω απενεργοποιημένο το Glove Mode. Σε γενικές γραμμές η οθόνη μια χαρά είναι σε άλλες εφαρμογές ή παιχνίδια ίδιου τύπου όπως το Subway! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Και αν χρησιμοποιείτε αυτό το παιχνίδι και παίζει σωστά με ποια ROM είσαστε;
  7. Θέλω μια βοήθεια!! Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με Locked/Unlocked bootloaders και recoveries για εγκατάσταση custom rom! Βλέπω μερικές υποστηρίζουν τον locked άλλες unlocked αλλά δεν βρήκα ένα ξεκάθαρο οδηγό που να λέει ακριβώς τα βήματα σε windows και να εξηγεί τις 2 μεθόδους, ποια τα μειον και ποια τα συν!! Νομίζω θα ήταν πολύ καλό για όλους, να δημιουργήσουμε ένα Guide για τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν άλλες ROM και αν δεν μπορεί να το κάνει κάποιος, ας με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει και ίσως το κάνω εγώ :)
  8. iSteam λεγόταν!! Δεν υπάρχει αυτούσια η εφαρμογή, αλλά με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα αυτή και αυτή ;)
  9. Οπ!! Λάθος μου :P Samsung Nexus S ήθελα να γράψω!! Τέσπα τον οδηγό αυτό τον δοκίμασα, εξάλλου με αυτόν είχα κάνει root την 2.3.6 αρχικά, αλλά πλέον δεν δουλεύει!! Θα δοκιμάσω με την μέθοδο που μου πρότεινε ο Nikos_adamo και θα επανέλθω! Σας ευχαριστώ :)
  10. Κανείς που να γνωρίζει?? :worry:
  11. Φίλε μην συνδέεις ταυτόχρονα το USB καλώδιο με το κουμπί έντασης!! Πάτα για 1-2 δευτερόλεπτα το κουμπί έντασης και μετά σύνδεσε το!! Ίσως να μην είναι αυτό το πρόβλημα, αλλά σε εμένα μόνο έτσι δούλευε ;)
  12. Παιδιά οποιος είναι root μπορεί να μου δώσει το apk για τα widgets επειδή το διέγραψα καταλάθος;; Ειναιστο system-->app και νομίζω ονομάζεται widgets.apk η homewidgets.apk!! Δεν θέλω να κάνω πάλι restore!!
  13. Φίλε εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό!! Βεβαιώσου ότι δεν είσαι σε Silent mode γιατί εκεί εννοείται δεν λειτουργεί ο ήχος ;) Η ρύθμιση για να το δοκιμάσουν και άλλοι να μας πουν είναι στο Sound-->System-Dial pad touch tones! Από την άλλη εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα! Τα NFC Tags μου δεν λειτουργούν πλέον και δεν ξέρω τον λόγο! Γνωρίζει κανείς κάτι; Edit: My mistake παιδιά!! Τελικά, όπως φαίνεται δουλεύουν με την εφαρμογή Smart Connect, για αυτό όσοι σκοπεύετε να τη σβήσετε, μην το κάνετε :)
  14. Παιδιά γεια σας!! Έχω ένα προβληματάκι με το κινητό! Λοιπόν, ακούστε πως έχει η κατάσταση (και επειδή δεν μπορώ να διαθέσω τόση ώρα να διαβάσω όλο το φορουμ - εξάλλου το κινητό είναι του αδερφού μου)! Έχω το Galaxy Nexus S (S-LCD έκδοση) και το έκανα roοt όταν ήταν στην έκδοση 2.3.6! Ωστόσο ο αδερφός μου έκανε τα updates και βρίσκετε πλέον στην έκδοση 4.1, όμως δεν είναι root! Προσπάθησα να το κάνω ξανά με τον τρόπο που έκανα στην 2.3.6 που βρήκα στο XDA αλλά μάταια! Η εφαρμογή Superuser για κάποιο λόγο έχει μείνει όμως, αλλά το κινητό δεν είναι root! Θέλω λοιπόν πληροφορίες για το τι πρέπει να γίνει και πως αν είναι εφικτό! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  15. @konstantinoslp, βγήκε root! Απλά αναφέρονται μερικά προβλήματα συνδεσιμότητας με τον Η/Υ (σε κάποιους)!
  16. Δίκαιο έχεις.. Έφτιαξε τελικά! Ευχαριστώ! :)
  17. Πλέον όπως αναφέρουν εδώ δουλεύει και η version 13 για το κινητό μας! Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θα προσπαθήσω σε λίγο! Πάντως για το θέμα με το Running apps, που κλείνει μόλις πατήσουμε εκεί δεν είδα καμιά λύση ή τοποθέτηση από την sony!
  18. Οπ!! Την πήρα και εγώ!! Κρίμα που το κινητό έμεινε με 5% μπαταρία!! Εντυπώσεις το βραδάκι μάλλον!! Περιμένουμε να μας πείτε όσοι την έβαλαν μια μέθοδο root, ίσως και έναν οδηγό για να ξέρουμε που βαδίζουμε :))
×
×
  • Create New...