Jump to content

mikeleroi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mikeleroi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mikeleroi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. @ddr2: Μήπως έχεις τη λυχνία αναμονής(breathing) ενεργοποιημένη?? Εμένα μόνο έτσι η οθόνη μου γίνεται μαύρη. @sakissalonica: Όπως τα λες ακριβώς είναι και σε μένα φίλε. Αν θέλεις να έχεις την ώρα σε αυτό το στυλ και να λειτουργεί κανονικά επέλεξε το κινούμενο σχέδιο στην εξοικονόμηση ενέργειας. Στην αρχή θα σου βγαίνει το κινούμενο σχέδιο που θα επιλέξεις για κάποιο χρονικό διάστημα (το οποίο ρυθμίζεται στις επιλογές) αλλά μετά θα έχεις το ρολόι που θες.
  2. Η αλήθεια είναι πως και σε μένα το κάνει συχνότερα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και ίσως συγκεκριμένα με την τελευταία. Αλλά μόνο σε εισερχόμενες, όχι όταν απορρίπτω κλήσεις. Είναι λίγο εκνευριστικό να πρέπει να βγάζεις τη μπαταρία για να στρώσει...
  3. Γιατί λες "φυσικά" και κολλάει? Είναι φυσιολογικό φαινόμενο?
  4. Δεν γίνεται αυτό που ζητάς απ ότι θυμάμαι... Σας κολλάει καθόλου το κινητό όταν απαντάτε μια εισερχόμενη κλήση??
  5. Μα δεν το κλείνω το κινητό για να αποφύγω τις κλήσεις, το κλείνω για να μη σπαταλάω άδικα μπαταρία. :(
  6. Έχω προσέξει ότι αν βάλω ξυπνητήρι και κλείσω το κινητό το βράδυ, το πρωί που χτυπάει αν πατήσω αναβολή δεν είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει πάλι σε 5 λεπτά. Μερικές φορές ξαναχτυπάει αλλά άλλες φορές πρέπει να το ανοίξω χειροκίνητα και χτυπάει με το που ανοίξει!
  7. Α μάλιστα! Σ ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική σου απάντηση, τα ξεδιάλυνα λίγο στο μυαλό μου!
  8. Αν επιλέξει το Vf Web, δε θα κατεβάσει μέσω αυτού τους χάρτες? Ποιός ο λόγος να το επιλέξει τότε?:wacko:
  9. Αυτό με την σκόνη μέσα στην οθόνη το έχω και εγώ αλλά και ένας φίλος μου. Έχω την εντύπωση πως εισχωρεί λόγω του κενού που υπάρχει μεταξύ οθόνης και πληκτρολογίου... (αν προσέξετε λίγο το πληκτρολόγιο μετακινείται πάνω κάτω) Εσύ φίλε το πήγες σε nokia shop και στο καθαρίσαν χωρίς χρέωση? Κάνουν καλή δουλειά?
  10. Για να λειτουργήσουν τα πλήκτρα που λες πρέπει να αλλάξεις τη λειτουργία του πληκτρολογίου (με το κάτω αριστερά κουμπάκι) έτσι ώστε να γράφεις αριθμούς και όχι γράμματα.
  11. Μην ανησυχείς, το συνειδητοποίησα... Thanks πάντως.
  12. Εφόσον μετά την ολοκλήρωση της κλήσης σε βγάζει στην κεντρική οθόνη, δεν είναι θέμα το τί θα πατήσω. Πρέπει πρώτα να ξαναμπώ στην εφαρμογή και μετά να πατήσω κόκκινο κουμπί ή έξοδος.
  13. Κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο κάποια επαφή από τον κατάλογο ή από το μητρώο τότε παραμένει ανοιχτή η αντίστοιχη εφαρμογή μετά την ολοκλήρωση της κλήσης. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε αυτό? Γιατί έχω την εντύπωση πως τρώει και μπαταρία...
  14. Στο προφίλ σου έχεις ενεργοποιημένη τη λυχνία? Κοίταξε αυτό που σου είπαμε για το Garmin και βάλτο και σε GSM. Εμένα έτσι μου βγάζει κάπου 4 μέρες. Και όταν λέμε 4 μέρες εννοούμε 24ωρα πάντα έτσι? Γιατί και μένα μου φαίνονται λίγο τραβηγμένες οι 5 μέρες με τέτοια χρήση...:wacko:
  15. Χρησιμοποιείς μήπως Garmin?
×
×
  • Create New...