Jump to content

pagia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by pagia

  1. Πηρα και εγω το mi band 1s απο geekbuying, αλλα ρε παιδια μου εχει σπασει τα νευρα. Μετα απο προσπαθεια καταφερα να κανω λογαριασμο στην εφαρμογη και να συνδεσω το βραχιολι με το κινητο(note 3 neo), εκανε κανονικα την πρωτη αναβαθμιση και απο τοτε καθε φορα που το συνδεω προσπαθει συνεχως να κανει αναβαθμιση για μετρηση παλμων. Φτανει 100%, αλλα μου λεει οτι δεν καταφερε να αναβαθμιστει το firmware. Καπακι φαινεται να αποσυνδεεται και να ξανασυνδεεται ξαναπροσπαθωντας την αναβαθμιση και αποτυγχανοντας. Το εχει αντιμετωπιση κανεις? Ετσι οπως ειναι παλμους δεν μετραει.
  2. Χρονια πολλα, αλλα ρε παιδια την παρασκευη δεν τελειωνει ο κοσμος?
  3. Το συγκεκριμένο στο site που έβαλε ο φίλος είναι το απλό wifi μοντέλο, το αναφέρει, προφανώς έχει γίνει λάθος για την ομιλία εκτός και αν εννοεί skype. Εξάλλου και στα χαρακτηριστικά έχει κενό στα δίκτυα.
  4. είναι το wifi, δεν έχει 3g για αυτό το γράφει.
  5. Συγγνωμη αλλα θα μπερδευτουμε ασχημα, εχουν σοβαρες διαφορες.
  6. Ωραιο αρθρο φιλε, το ειχα και εγω αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι με τοση νοσταλγια οπως εσυ. Δεν το ειχα ευχαριστηθει καθολου με τα προβληματα του.
  7. Καλησπερα παιδια, πηρα ενα milestone σημερα για ενα φιλο και ειδα οτι ειναι με 2.1, οποτε λεω να του κανω αναβαθμιση σε 2.2 που διαβασα οτι βγηκε. Πηγα να την κανω απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου αλλα λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει στον διακομιστη. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να δω τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω.
  8. Aπο τις αντιδρασεις των θυματων φαινεται το στησιμο και κανει μπαμ. Ειναι πασιφανεστατο οτι τετοιες αντιδρασεις δεν θα ειχε σχεδον κανενας φυσιολογικος ανθρωπος οταν η παρεα του αρχισε να κανει τετοιες χοντραδες. Της αλλης της γδυθηκε ο αντρας και αρχισε να πασαλειφεται με λαδι μεσα στο εστιατοριο την ημερα του Αγ. Βαλεντινου και αυτη γελαγε και δε μιλαγε. Αν ειναι δυνατον. Καλα για την μανα του τυπου που τον ταισε αυγο το στησιμο φαινοταν απο χιλιομετρα, εδω της μιλαγαν απο το ακουστικο και αυτη απαντουσε ναι. Ειδα προσφατα και την μικρη με τον πατερα της που ανεβηκε και εκανε γιογκα στο τραπεζι και αυτη καθοταν και το κπυβεντιαζε μαζι του λες και ηταν κατι απολυτα συνηθισμενο. Οταν πας καπου, σου παιρνουν την παρεα για 5-10 λεπτα και μετα γυριζει και αρχιζει τις λαλακιες ε δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι κατι γινεται. Παρολα αυτα βγαζει γελιο, αλλα θα προτιμουσα την εκπομπη που εκανε καποτε ο Φερεντινος και ο Μπονατσος που ειχαν περισσοτερο γελιο. Η αυθορμητη και πραγματικη αντιδραση βγαζει περισσοτερο γελιο.
  9. Τα παραδειγματα που αναφερεις θα μπορουσαν να ειναι αγγελιες ιδιωτων και δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με μια εταιρια που διαφημιζεται ως προστατης του καταναλωτη και του περιβαλλοντος σε ολα τα καναλια για την "προσφορα" που εχει βγαλει και ειναι σαφες πως προκειται για προσπαθεια εκμεταλλευσης των οικονομικων αναγκων καποιων. Ειναι ντροπη τους και νομιζω πως η προστασια καταναλωτη θα επρεπε να ασχοληθει με το θεμα.
  10. Απάντηση που δίνει ο κωτσόβολος για την κυρία που έκανε την καταγγελία με το iPhone. http://www.inews.gr/96/apantisi-i-megali-apati-tou-kotsovolou-stin-aposyrsi-ton-kiniton.htm Έλεος!!! Θέλουν 3gs 32gb άριστο και το πληρώνουν 186 ευρώ νταγκα νταγκα , ζεστα και μετρητά! Μιλάμε για άθλια μοσχαρια.
×
×
  • Create New...