Jump to content

johnsour

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by johnsour

  1. Μια χαρα εχει 4κ+5.1 ηχο στο Kodi. Αν θες πληρωνεις μια συνδρομη σε realdebrid που ερχεται φθηνοτερα απο τα υπολοιπα συνδρομητικα που αναφερεις. Για ψαξου καλυτερα και μην παραπληροφορεις.
  2. Ακουγεται οτι εχει παρει παραταση αυτο το update λογω αλλαγων στην Ευρωπαικη νομοθεσια για την αφαιρεση του cruise control για θεματα ασφαλειας.
  3. Γιατι να το παρεις απο Αγγλια ενω στην Ελλαδα το βρισκεις φθηνοτερα; https://www.skroutz.gr/s/24128066/Xiaomi-Mi-Pro-2-Black.html
  4. Οπως τα λεει ο dgeorge4. Νομιζετε οτι η μη χρηση ζωνης ή κρανους επιβαρυνει μονο τον παραβατη? Τα δημοσια νοσοκομειακα εξοδα ποιος νομιζετε οτι τα πληρωνει? Σε παραβασεις κρανους, ζωνης, κινητο και ΛΕΑ δεν υπαρχει δικαιολογια!
  5. johnsour

    iPhone X

    Εγω παντως με Garmin Fenix 5 δεν εχω το παραμικρο προβλημα ουτε σε θεματα συνδεσεων ουτε σε battery drain. Μαλιστα λειτουργει πολυ πιο σταθερα απο το προηγουμενα android κινητα. Μιλαμε παντα για συνδεση 24/7. Μηπως φταινε lg/samsung κλπ?
  6. johnsour

    iPhone X

    Ναι καταλαβα τις θες να πεις αλλα εννοω οτι αν θες να κανεις ενα γρηγορο preview ενος μηνυματος πχ, πρεπει αναγκαστικα να κατεβασω ολη την μπαρα. Ενω στο android μπορεις χωρις να αφησεις το δαχτυλο σου, να την κατεβασεις λιγο, να δεις οτι θες και μετα παλι πανω. Το αλλο που παρατηρησα τωρα που μολις συνεβει ειναι το εξης. Χτυπαει μηνυμα whatsapp, το κινητο καθεται στο γραφειο, το βλεπω αλλα λογο δουλειας δε το πειραζω. Πιανω το κινητο 11 λεπτα μετα για την ακριβεια και δεν το βλεπω πουθενα! Αν κανω swipe up (οχι απο κατω κατω για να παω σε home screen) τοτε εμφανιζεται σαν "earlier today". Δηλαδη μετα απο καποια λεπτα οι ειδοποιησεις κρυβονταi και πρεπει να κανεις swipe up για να δειξει τι εχεις. Ιδανικα λοιπον θα επρεπε να πιανεις το κινητο, το κοιτας, βλεπεις οποιαδηποτε ειδοποιηση και τελος. Ή κανεις tap χωρις να το σηκωσεις και βλεπεις οτι εχεις.. Επισης, πες οτι ειτε γραφω email ειτε παιζω παιχνιδι κλπ και ερχονται μερικες ειδοποησεις. Επιστρεφοντας στην home screen δεν υπαρχει γρηγορος τροπος να δω αν εχω μηνυμα, email κλπ. πρεπει αναγκαστικα να τραβηξω την μπαρα. Αν δε, εχω κλειδωσει κιολας, πρεπει να κανω καλου κακου και ενα swipe up μπας και εχω τιποτα που εκκρεμει πανω απο 10 λεπτα.
  7. johnsour

    iPhone X

    Καλησπερα σας. Υπαρχει κανενας τροπος για καλυτερες ειδοποησεις; Για παραδειγμα, γινεται αντι για το ρολοι πανω αριστερα στην status bar να εμφανιζονται εικονιδια οταν εχεις email, whatsapp κλπ? Το notch δε με εννοχλει σε τιποτε αλλα παρα μονο που εχει κοψει τις ειδοποησεις. Πραγματικα για μενα ειναι μακραν οτι χειροτερο. Οχι μονο αυτο, αλλα οταν στην lock screen βλεπεις οτι εχεις ειδοποιησεις, μετα ξεκλειδωσεις (δεν ανοιγεις καμια ομως) και κλειδωσεις παλι, αυτες εξαφανιζονται! Πρεπει αναγκαστικα να ξεκλειδωσω και να τραβηξω το notification center. Ακομα, οι ειδοποιησεις δεν βγαινουν σε group και δεν κατηγοριοποιουνται. Πχ εχεις ενεργες 1-2 συνομιλιες με whatsapp, μια με viber και λαμβανεις και 2 emails. Αυτες θα βγαινουν: -whatsapp msg Α -whatsapp msg Α -viber msg -whatsapp msg Β -viber msg -email -viber msg -email -κλπ Αντι να εμφανιζει: -whatsapp (3) -viber (3) -emails (2) Χανω κατι ή ετσι ειναι; Τελευταιο μου iphone ηταν το 3gs και τοσα χρονια με Android. Το συγκεκριμενο ειναι πολυ deal breaker! Βασικα γινεται εστω και ετσι χυμα να μην εξαφανιζονται απο την Lock screen την πρωτη φορα που θα το ξεκλειδωσω; Και σαν να μην εφτανε ολο αυτο το χαλι, οταν τραβας το notification center πρεπει να το φτασεις μεχρι 80% κατω για να δεις αν εχεις εστω και μια ειδοποιηση ενω θα μπορουσε καλιστα να ηταν στο 20%. Εστω ενα widget? Ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις swype με το ενα χερι διπλα και να εχεις ενα widget να τα δειχνει μαζεμενα.
  8. Ο σκοπός της συγκεκριμένης ταινίας δεν έχει καμία σχέση με εξωγήινους και ταξίδια στο χρόνο. Σκοπός της ταινίας είναι το θέμα «αντίληψη». Ο τρόπος που κατανοούμε το περιβάλλον μας και τις «διαστάσεις» του. Τα χρονικά πισωγυρίσματα ΔΕΝ ήταν ταξίδια στο χωροχρόνο..όλα συνέβαιναν την ιδία στιγμή, ταυτόχρονα, αφού αυτό που μας δίδαξαν οι εξωγήινοι ήταν ότι ο «χρόνος» δεν υπάρχει. Η ύπαρξη μιας νέας γλώσσας- ή μάλλον πιο σωστά, ενός νέου τρόπου αντίληψης της πραγματικότητας- από τους εξωγήινους ήταν απλά ο τρόπος για να μας δείξει ότι όλα αλλάζουν ανάλογα με την οπτική που τα βλέπουμε. Το σενάριο ήταν τυπικό για να δέσουν τα παραπάνω. Αντί για εξωγήινους και κυκλικά σχέδια θα μπορούσαν να έχουν τη Γραμμική Δ σε μια πυραμίδα που λέει ο λόγος. Για μένα είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει!
  9. Εδω σχετικα με το συμπαν του GoT http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Timeline
  10. Ο μισθοφορος ομως εχασε για κλασματα ομως απο Κοκκινανη, ενω αν ειχε πηδηξει και αυτος δε θα εφταναν εξαρχης σε αυτο το σημειο. Γιαυτο το ειπε, οχι γιατι εχασαν με μικρη διαφορα. Και στο κατω κατω survivor βλεπουμε, ο καθενας κανει οτι μπορει για να κερδισει. Υπαρχουν κανονες, ποινες και ο καθενας θα κανει οτι μπορει για να κερδισει..σκεψου να ηταν αγωνας ασυλιας
  11. Καλησπερα! Μαλλον λες την παρακατω: http://www.imdb.com/title/tt2378281/
  12. Long shoot αλλα καποτε με το Note 1 που ειχα παρομοιο προβλημα, εκανα root και δοκιμασα το FasterGPS https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=en Δε χανεις κατι να το δοκιμασεις..;)
  13. Εγω πιστευω οτι ειναι το πιτσιρικι που ανεβηκε πανω να φυλαξει σκοπια στη θεση του Ρικ. Νομιζω σε αυτο το σημειο ειναι που ειχε ανεβει, διπλα στην κετρικη πορτα. Το αιμα φανηκε να σταζει απο εκει.. Γενικα παντως σαν επισοδειο μου φανηκε απιστευτα βαρετο...ισως απο τα χειροτερα που εχω δει:worry:
  14. Εγω εριξα αλκοολουχο διαλυμα (99% καθαρο) με πιεση απο κατω, κρατωντας το κινητο σε ορθια θεση (σβηστο). Το αλκοολ διαλυει τα μεταλλικα ιχνοστοιχεια που κανουν τη βραχυκυκλωση και δεν περιεχει βλαβερες ουσιες που μπορουν να χαλασουν τα ηλεκτρονικα. Το αφησα να εξατμιστει και ηταν οκ. Αν δε θες να το ρισκαρεις, το πας αλλου για καθαρισμο ή για αλλαγη. Δε χρειαζεται να το στειλεις για σερβις και να φας τοσες μερες αναμονη, υπαρχουν μαγαζακια που μπορουν να το κανουν γρηγορα και οικονομικα.
  15. Μαλλον σου εχει βραχυκυκλωσει η θυρα USB. Η συσκευη μπαινει σε car mode και κανει τα παραπανω. Μου το ειχε παθει και εμενα οταν ειχε πεσει σε νερο. Δοκιμασε για αρχη με μια οδοντοβουρτσα/μικρο πινελο να την καθαρισεις ή/και με πιεση αερα. Κανε επανεκ. και δες.
  16. johnsour

    Meizu MX4

    Ανοιξε την εφαρμογη security και πατα permission. Βρες το whatsapp και ενεργοποιησε το. Μετα κατω δεξια στα 4 τετραγωνακια και βρες παλι το whatsapp. Σιγουρεψου οτι ειναι ενεργοποιημενα και το auto launch και το notification.
  17. johnsour

    Meizu MX4

    Στο dropbox μπηκες μεσω broswer ή απο την εφαρμογη; Δοκιμασε και τα 2 και αν εχεις προβλημα μεσω browser, πατα κατω δεξια στις κουκιδες->"request desktop site". Ενημερωσε μας για οτι κανεις!
  18. johnsour

    Meizu MX4

    Ανοιξε την "gallery" και πηγαινε επανω στο 2ο tab "gallery". Κατω δεξια εχει ενα +. Απο εκει επελεξε τον φακελο viber
  19. johnsour

    Meizu MX4

    Οταν ανοιγες τη συσκευη εδειχνε και μιλαγε κινεζικα; Εμενα ετσι ηταν αλλα συμφωνα με αυτο δοκιμασα και περασα με την μια απο 4.0.4.1U την 4.1.7A χωρις κανενα θεμα. Την 4.1.8 εννοεις; γιατι με την 4.1.7 σε standby εχανα αρκετα..οσο λες περιπου
  20. johnsour

    Meizu MX4

    Καλοριζικο! Εγω κατεβασα απo εδω το 4.1.7Α, το περασα το root της συσκευης και με τον file manager (documents) πατησα πανω στο .zip και απο μονο του μου εβγαλε να κανει update (επελεξα και clean install). Αλλα για να μη σε παρω στο λαιμο μου, περιμενε να επιβεβαιωσει και καποιος αλλος το παραπανω οσον αφορα το update απο 4.0.4.1U σε 4.1.7A (παντως και εγω την ιδια εκδοση με εσενα ειχα και εκανα παραπανω χωρις προβλημα) Για τις ρυθμισεις προγραμματιστη copy-paste: [How-to] ROOT and open developer options How-to open ROOT permissions: 1. Make sure you're logged in into your Flyme account. 2. Go to Settings --> Accounts --> *your Flyme account* 3. Click on 'Open system privileges'. 4. Accept the warning and enter your Flyme password. 5. After confirming your Flyme password the phone will reboot. 6. Your phone should now be rooted. You can check under Settings --> Accounts --> *your Flyme account* if the system privileges are opened. How-to open developer options: 1. Open 'Dialer' (phone icon). 2. Type *#*#6961#*#* in the dialer. 3. The hidden menus can now be found under Settings --> Accessibility.
  21. johnsour

    Meizu MX4

    Εγώ αν και την 4.0.4.1 την κράτησα 2 μέρες, κάνοντας update στην 4.1.7 είδα σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες σε όλους τους τομείς. Πχ το ότι δεν μπορείς να βάλεις το hangouts σαν default sms app, στην 4.1.7 διορθώθηκε. Γενικά μην ξενίσει κάποιους που είναι στην stable 4.0.4 γιατί τα επόμενα updates έχουν μεγάλες διαφορές.
  22. johnsour

    Meizu MX4

    Επειδη εγω μετα απο ενα ατυχημα με το Μ8 (σπασμενη οθονη) ηθελα κατι αρκετα καλο να με βγαλει μεχρι να εβλεπα και το Μ9.. Το ΜΧ4 το εχω απο την Τεταρτη οποτε θα αναφερθω σε καποιες πρωτες εντυπωσεις. Καταρχας το Flyme. Αν και εμενα ειχε την κινεζικη εκδοση(κινεζικο boot logo κλπ) περασα αμεσως την 4.1.7Α χωρις κανενα προβλημα. Απο θεμα smoothness πρεπει να ομολογησω οτι ειναι απιστευτα γρηγορο και με εντυπωσιασε ευχαριστα-εξισου "βουτηρο" οπως και το Μ8. Γενικα ειναι αρκετα minimal και το οτι δεν εχει app drawer μπορει να ξενησει καποιους. Εγω το οργανωσα με φακελους και ειμαι οκ. Εχει μερικους περιορισμους/ελλειψεις (που με καθε update βλεπω οτι βελτιωνεται πολυ) αλλα εχει και καποια παρα πολυ καλα και μοναδικα features που ειναι οντως χρησιμα! Μερικα απο αυτα ειναι η ρυθμιση του capacitive home button αναμεσα σε smartvoice/lock, εξυπνη αναζητηση με swype up, διαφορα gestures με κλειδωμενη οθονη και πολυ βασικο οτι κανεις root/unroot μεσα απο την συσκευη παρα πολυ ευκολα! Ενα χαρακτηριστικο που μου εκανε πολυ εντυπωση ειναι οτι σε ενα bluetooth ακουστικο που χρησιμοποιω, ενω σε ios δειχνει την μπαταρια του ακουστικου στο κινητο(η ιδια η εταιρεια λεει οτι εχει υποστηριξη μονο σε ios) στο ΜΧ4 τη δειχνει!! (στο Μ8 δεν το υποστηριζε) Στο συνολο καλυπτει τις περισσοτερες αναγκες και εχει συχνα και ουσιωδη updates. (απο οτι μπορω να δω στο meizufans). Δε μου εχει ληψει κατι φοβερο. Σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι επισης πολυ καλο! Στοιβαρη κατασκευη με καλη ποιοτητα συναρμολογησης που ακομα και το πλαστικο πισω μερος κανει κατι Samsung κλπ να ντρεπονται. Οποιος την εχει δει μεχρι τωρα συμφωνει οτι ειναι και δειχνει πολυ ποιοτικο και ομορφο. Καμερα δε μπορω να πω ακομα γιατι δεν εχω ασχοληθει πολυ, αλλα τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ καλα. Αν καποιος θελει να τραβηξω μερικες ή σε συγκεκριμενες συνθηκες, ευχαριστως, αλλα εγω δεν ειμαι ειδικος. Και στο Μ8 και στο ΜΧ4 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Οσον αφορα τη μπαταρια, την πρωτη μερα επαθα και εγω αυτο που μετα το 20% επεφτε αστραπιαια. Εκτοτε εχω κανει 3 φορτησεις και εχω περιπου 4 ωρες οθονη με wifi, bluetooth, 4g, gps, sync παντα ανοιχτα με 3 λογαριασμους email, whatsapp, viber. Το Μ8 ηταν καλυτερο σε αυτο το θεμα, ισως ενα 20%. Βασικα παρατηρω οτι πασχει σε καταναλωση οταν ειναι κλειδωμενο σε σχεση με το Μ8. Απο τη στιγμη ομως που με βγαζει ανετα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, δεν εχω παραπονο. Με πειραζει λιγο που δεν εχει SD slot (αν και εχω το 32αρι), και καποια micro bugs δεξια αριστερα αλλα σε καμια περιπτωση δε χαλανε την συνολικη εμπειρια χρησης που ειναι καταπλητικη. Αυτα με μια πρωτη ματια(γραφω και λιγο βιαστικα)..Οτι θελετε ρωτηστε.:)
  23. Περίεργο..Δε φαίνεται να έχει ξεκολλήσει γιατί όταν την πιέζω λίγο δε μπαίνει μέσα. Αλλά από την άλλη επειδή το έχω σε θήκη δε θυμάμαι πόσο εξειχε η οθόνη για να συγκρίνω με τώρα..πάντως με μια πρώτη ματιά δε δείχνει να έχει σηκωθεί.. Θα πρέπει να δω και κανένα άλλο από κοντά να συγκρίνω. Δεν είναι ενοχλητικό αφού δύσκολα θα το πιάσει κάποιος έτσι, απλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται αρκετά εύκολα. Πχ στο κέντρο της οθόνης δε γίνεται ακόμα και με αρκετή πίεση
  24. Ειπα νυχι επειδη ειναι λεπτο το πλαισιο και οχι εννοοντας κατι λεπτο-κοφτερο..Πιεστε τελος παντων με οτιδηποτε τα πλαινα bezel . Το παρατηρησα οταν επιασα τη συσκευη απο το πλαι με δεικτη-αντιχειρα και ειδα τα "νερα". Και επισης, αυτο που λεω γινεται με παρα πολυ λιγη δυναμη. Ειμαι σιγουρος οτι στην αρχη δε το εκανε. Ειναι αυτονοητο οτι σε οποια συσκευη και σε οποιο σημειο και αν πιεσεις με δυναμη θα το κανει, αλλα εδω λεω οτι αριστερα και δεξια ειναι πολυ ευαισθητο και με ελαχιστη πιεση αφηνει στιγμιαια ιχνος.
  25. Καλησπερα σε ολους. Μπορειτε να δοκιμασετε με αναμμενη οθονη να πιεσετε ελαφρα με το νυχι αριστερα ή δεξια απο την οθονη πανω στο μαυρο πλαισιο (καπου προς τη μεση πχ) να πειτε αν κανει νερα στην οθονη;
×
×
  • Create New...