kokorets Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Bayern4 said: το PDM εχει προβλημα, στα κραταει τελωνειο. για αυτο ενημερωνουν τους παντες. ειτε διαλεγεις Belgium ειτε Priority Line Eu Express. Περιμένω δύο παραγγελίες με αυτόν τον τρόπο αποστολής από το gearbest 21€ & 29€ αντίστοιχα, λες να έχω πρόβλημα; Εχου φύγει από Κίνα και περιμένω να προσγειωθούν. Τι πρόβλημα υπάρχει; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 dimikord said: αν τα δέματα περιέχουν προϊόντα μικρής αξίας δεν επιβαρύνονται με δασμούς, ούτε τα 3 ευρώ που ακούστηκε ότι χρεώνει το ταχυδρομείο. Όμως μέχρι να αποφασίσουν να ανοίξουν τον σάκο που τα περιέχει και να τα δώσουν στο ταχυδρομείο για διανομή, μπορεί να περάσουν και 80 μέρες!!! Όπως ένα ζευγάρι ακουστικά που είχαν αποσταλεί από το bangood στις 19 Νοέμβρη και τα παρέλαβα σήμερα.... εμενα για παραγγελια 10 ευρω μου ζητησαν και πληρωσα 3 παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 mobile59 said: εμενα για παραγγελια 10 ευρω μου ζητησαν και πληρωσα 3 παντως Πότε έγινε αυτό ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 evansarmor said: Πότε έγινε αυτό ;;; ειναι καιρος,ηταν κι αλλοι που πληρωσαν 3 ευρω για μικρα ποσα ,μαλιστα το συζητησαμε περιμενοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 mobile59 said: ειναι καιρος,ηταν κι αλλοι που πληρωσαν 3 ευρω για μικρα ποσα ,μαλιστα το συζητησαμε περιμενοντας Καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό αυτό ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Και μενα μου ειπαν οτι δεν πληρωνονταν αλλα πριν μια βδομαδα τους ηρθε οδηγια να το εισπραττουν. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Roid_rage said: Και μενα μου ειπαν οτι δεν πληρωνονταν αλλα πριν μια βδομαδα τους ηρθε οδηγια να το εισπραττουν. Σήμερα παρέλαβα 5, κανένα με τρίευρο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Και εγω το ιδιο. Το 3ευρο παει σε αυτα που εχουν αυτοκολλητο "τελωνειακως ελευθερο" και συνηθως με SG post Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ειναι λογικο να στειλει το Banggood presale το οποιο αναμενεται 28 Φεβρουαριου αμεσα?Εκανα μια παραγγελια σμαρτ γουοτς το οποιο αναμενεται τελος του μηνα και μου το εστειλαν σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 mobile59 said: Ειναι λογικο να στειλει το Banggood presale το οποιο αναμενεται 28 Φεβρουαριου αμεσα?Εκανα μια παραγγελια σμαρτ γουοτς το οποιο αναμενεται τελος του μηνα και μου το εστειλαν σημερα.Ναι, μου έχει τύχει και εμένα πολλές φορές να στείλει κάτι πριν από την εκτιμώμενη ημερομηνία. Και στο gearbest μου είχε συμβεί Μια φορά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Η αποστολή μέσω Βελγίου του gearbest έρχεται με dhl η με τα ΕΛΤΑ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 dimikord said: Η αποστολή μέσω Βελγίου του gearbest έρχεται με dhl η με τα ΕΛΤΑ? εμενα ενα απλο χωρις priority μεσω βελγιου ηρθε με ελτα σε25 μερες χωρις τελωνειο κιολας ισως ειμουν τυχερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 dimikord said: Η αποστολή μέσω Βελγίου του gearbest έρχεται με dhl η με τα ΕΛΤΑ? Με ΕΛΤΑ ερχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 aitos said: εμενα ενα απλο χωρις priority μεσω βελγιου ηρθε με ελτα σε25 μερες χωρις τελωνειο κιολας ισως ειμουν τυχερος geoav said: Με ΕΛΤΑ ερχεται. Οκ ! Θα χρειαστεί να έχω υπομονή ...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 dimikord said: Οκ ! Θα χρειαστεί να έχω υπομονή ...:) Οσες φορες εχω παραγγειλει με Belgium ερχεται σε περιπου 15 μερες συνολικα οχι εργασιμες. Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο πολυ. Χρησιμοποιωντας αυτο θα μπορεις να δεις ποτε το δεμα σου εχει φτασει Ελλαδα και μετα μεσω ΕΛΤΑ tracking να δεις και ποτε θα παραλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Το banggood γιατί ανέβασε τόσο ψηλά το κόστος στο priority line? 2 ευρώ το είχαν περίπου και τώρα σε κάποια προϊόντα ξεπερνάει το 20ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Φαίνεται να αυξάνεται αναλόγως της αξίας του προϊόντος...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 P_papadis said: Το banggood γιατί ανέβασε τόσο ψηλά το κόστος στο priority line? 2 ευρώ το είχαν περίπου και τώρα σε κάποια προϊόντα ξεπερνάει το 20ευρω! τους ρωτησα κι απαντησαν οτι η εταιρια logistics κανονιζει τις τιμες μεταφορικων και οχι αυτοι,τον περασμενο μηνα ολα ειχαν μεταφορικα καπου 2 ευρω,τωρα ξεφυγαν,παντως γλυτωνεις το αγχος του τελωνειου και τα στελνουν αμεσα,5 παραγγελιες απο Δεκεβρη ολα στην ωρα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 geoav said: Οσες φορες εχω παραγγειλει με Belgium ερχεται σε περιπου 15 μερες συνολικα οχι εργασιμες. Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο πολυ. Χρησιμοποιωντας αυτο θα μπορεις να δεις ποτε το δεμα σου εχει φτασει Ελλαδα και μετα μεσω ΕΛΤΑ tracking να δεις και ποτε θα παραλαβεις. αν είναι περίπου 15 μέρες, μια χαρά , δεν είναι πολύ. Περίμενα και άλλες δέκα μέρες μέχρι να το στείλουν επειδή το αγόρασα σαν presale, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα που μιλάμε. Το μόνο κακό με τα ΕΛΤΑ σε σχέση με την dhl , είναι ότι ακόμα και έναν μικρό φάκελο με μια θήκη σιλικόνης ,ο ταχυδρόμος τον σημείωσε σαν "ογκώδη"και υποχρεώθηκα να πάω στο ταχυδρομείο να τον πάρω. Δεν πειράζει μικρό το κακό.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 dimikord said: αν είναι περίπου 15 μέρες, μια χαρά , δεν είναι πολύ. Περίμενα και άλλες δέκα μέρες μέχρι να το στείλουν επειδή το αγόρασα σαν presale, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα που μιλάμε. Το μόνο κακό με τα ΕΛΤΑ σε σχέση με την dhl , είναι ότι ακόμα και έναν μικρό φάκελο με μια θήκη σιλικόνης ,ο ταχυδρόμος τον σημείωσε σαν "ογκώδη"και υποχρεώθηκα να πάω στο ταχυδρομείο να τον πάρω. Δεν πειράζει μικρό το κακό.:) Ασε μην κανουμε αυτη τη συζητηση γιατι θα αρχισω τα καντηλια και θα παω για μπανακι. Ο δικος μας καραγκιοζης πλεον ουτε καν την σκασμενη την ειδοποιηση δεν καταδεχεται να αφησει! :X:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpaokgr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Απο banggood με priority γλιτωνουμε 100% το τελωνειο ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 nickpaokgr said: Απο banggood με priority γλιτωνουμε 100% το τελωνειο ? Ευχαριστω Μέχρι στιγμής ναι ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanzek Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλημέρα, παραγγειλα στις 10.2. κάτι από Banggood με priority και ασφάλεια δέματος, αξίας συνολικά 13€ περίπου. Μέχρι και σήμερα δεν εχω tracking informations, ενώ μου έδωσαν αμέσως tracking number και στο status της παραγγελίας λέει shipped. Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Yanzek said: Καλημέρα, παραγγειλα στις 10.2. κάτι από Banggood με priority και ασφάλεια δέματος, αξίας συνολικά 13€ περίπου. Μέχρι και σήμερα δεν εχω tracking informations, ενώ μου έδωσαν αμέσως tracking number και στο status της παραγγελίας λέει shipped. Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;Γιατί έχουν πρωτοχρονιά στην Κίνα και δεν κινείται τίποτα μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpaokgr Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω κατι ακομα για το priority απο bangggood, εχει tracking αυτη η επιλογη ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts