makisubi Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αφού τη θέλεις μόνο για προστασία απο γρατζουνιές (όπως κι εγώ) κοίτα στο Ebay ... Εγώ πήρα μια (και καλά) σιλικόνης αλλά όχι τελείως διάφανη με 1€ περίπου . Είδα όμως και διαφανείς . Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έχετε στα υπόψιν ότι αυτές οι φτηνές διαφανείς θήκες μετά από λίγο καιρό κιτρινίζουν με αποτέλεσμα να χάνεται η premium αίσθηση της συσκευής και να αδικείται η εμφάνισή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ψάχνω για τελείως διάφανη και όσο πιο λεπτή TPU θήκη (όχι σιλικόνη) για iPhone 5s. Όσο πιο διακριτική γίνεται, για να το προστατεύει από γρατζουνιές κυρίως. Έχουμε κάποια πρόταση; Βλέπω οτι παίζουν σε μεγάλο εύρος τιμών και δεν ξέρω πόσα λεφτά αξίζει να δώσω... Kοιτα μια αυτη τη Spigen ειναι μαλλον οτι χρειαζεσαι! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Έχετε στα υπόψιν ότι αυτές οι φτηνές διαφανείς θήκες μετά από λίγο καιρό κιτρινίζουν με αποτέλεσμα να χάνεται η premium αίσθηση της συσκευής και να αδικείται η εμφάνισή της. Και οι TPU; Νόμιζα οτι μόνο στη σιλικόνη γινόταν :O :angry: Βασικά αν την πληρώσεις 4-5 ευρώ, παίρνεις και μερικές ακόμα να έχεις καβάτζα :lol: Νομίζω πως ο manolog έκανε καλή πρόταση. Επώνυμη και στα λεφτά που σκόπευα να δώσω. Αν κιτρινίσει βέβαια, θα έχουμε δράματα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Καλημέρα. Έχετε να προτείνεται κάποια θήκη από Ελλάδα για το 6s grey που να προστατεύει από πτώσεις (όχι π.χ. σαν τη Puro του public) αλλά και να παρέχει προστασία στην κάμερα; Edited July 14, 2016 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλημέρα. Έχετε να προτείνεται κάποια θήκη από Ελλάδα για το 6s grey που να προστατεύει από πτώσεις (όχι π.χ. σαν τη Puro του public) αλλά και να παρέχει προστασία στην κάμερα; Προσωπικα εδω και 6 μηνες εχω της Catalyst αδιαβροχη, προστατευει απο πτωσεις και εμφανισιμη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Προσωπικα εδω και 6 μηνες εχω της Catalyst αδιαβροχη, προστατευει απο πτωσεις και εμφανισιμη. Φαίνεται να παρέχει προστασία, αν και τσιμπημένη τιμή... Θα κοιτάξω και αν η spigen που προτείνεις παραπάνω βγαίνει για το 6s Edited July 14, 2016 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Καλησπέρα συμφορουμίτες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο tempered glass προτείνετε για το iPhone 5S. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited July 14, 2016 by Itchrist86 Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο tempered glass προτείνετε για το iPhone 5S. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Έχω βάλει φτηνά noname tempered glass και είναι λίγο πολύ τα ίδια με τα επώνυμα (nillkin, spigen κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Κάποιο παιδί έχει δοκιμάσει κάποια από αυτές; http://www.e-experts.gr/spigen-iphone-6-6s-liquid-armor-black-sgp11751-p-6053.html http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=116856 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Έχω βάλει φτηνά noname tempered glass και είναι λίγο πολύ τα ίδια με τα επώνυμα (nillkin, spigen κτλ). Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε να υποθέσω ότι αυτο που σκέφτομαι:https://www.easytechnology.gr/telephonia/iphone/iphone-prostateutika-othones/zagg-invisibleshield-hdx-prostateutiko-othones-ip5hxs-f00 Θα είναι αρκετό. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Πήρα μια θήκη σιλικόνης ονόματι celly από Vodafone σήμερα. Φαίνεται αρκετά καλή για τα 7,90€. Μένει να δούμε με ποσο καιρό θα κιτρινίσει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε να υποθέσω ότι αυτο που σκέφτομαι:https://www.easytechnology.gr/telephonia/iphone/iphone-prostateutika-othones/zagg-invisibleshield-hdx-prostateutiko-othones-ip5hxs-f00 Θα είναι αρκετό. Υπεραρκετό... αν θέλεις τη γνώμη μου είναι πάρα πολλά τα χρήματα για το συγκεκριμένο tempered glass (ακόμα και επώνυμο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Υπεραρκετό... αν θέλεις τη γνώμη μου είναι πάρα πολλά τα χρήματα για το συγκεκριμένο tempered glass (ακόμα και επώνυμο). Σε ευχαριστώ και πάλι. Αν θα είχες την καλοσύνη θα ήθελα κάποια συγκεκριμένη αξιόπιστη πρόταση η οποία θα συνδυαστεί με τη συγκεκριμένη θήκη http://www.icases.gr/eshop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=230&category_id=19 Τελικά πήρα αυτο http://www.e-rainbow.gr/Product/12484/Instance/12584/Page/469/ Ελπίζω να βγει καλό. Edited July 17, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μια καλη θηκη για 5s,φτηνη και ομορφη ειναι αυτη http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=6 προστατευει τα κουμπια εκτος του silent και τις θυρες ακουστικων οπως και τη θυρα lightining. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ένα μικρού μήκους καλώδιο 2,5mm αρσενικό σε 3,5mm αρσενικό; Το θέλω για ακουστικά Bose (που δεν διαθέτει η ίδια εταιρία).... Sent from my Find7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ένα μικρού μήκους καλώδιο 2,5mm αρσενικό σε 3,5mm αρσενικό; Το θέλω για ακουστικά Bose (που δεν διαθέτει η ίδια εταιρία).... Sent from my Find7 using Tapatalk Σε καταστημα με ηλεκτρονικα, ή με συστηματα ηχου. Και αν δε βρεις καλωδιο παρε ανταπτορακο πανω απο 2€ δε θα κανει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά. Αυτό το glass για 6s το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.e-shop.gr/setty-tempered-glass-for-apple-iphone-6s-p-TEL.025711 Edit: Το προμηθεύτηκα αλλά περιμετρικά δεν κολλαει καλά, όση πίεση και να εφαρμοστεί. Κάποιο καλό από Ελλαδα έχει κανείς να πρότεινει; Edited July 25, 2016 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Καλημέρα παιδιά. Αυτό το glass για 6s το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.e-shop.gr/setty-tempered-glass-for-apple-iphone-6s-p-TEL.025711 Edit: Το προμηθεύτηκα αλλά περιμετρικά δεν κολλαει καλά, όση πίεση και να εφαρμοστεί. Κάποιο καλό από Ελλαδα έχει κανείς να πρότεινει; Πάλι καλά φίλε που ενημέρωσες γιατί αυτό ήθελα να αγοράσω και εγώ για το 6s plus που θα αγοράσω την παρασκευή.Λογικά ένα ακριβό σαν της zagg πιστεύω θα είναι ιδανικό(χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=133825 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Πάλι καλά φίλε που ενημέρωσες γιατί αυτό ήθελα να αγοράσω και εγώ για το 6s plus που θα αγοράσω την παρασκευή.Λογικά ένα ακριβό σαν της zagg πιστεύω θα είναι ιδανικό(χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=133825 Για αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο! Καταραμένο halo effect! :( Edited July 26, 2016 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acab4life Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Όποιος θέλει θήκη για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ να πάει άφοβα σε UAG.για μα την δείτε πως δένει στο 5αρι ή το 6αρι βάλτε βίντεο στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Απο battery cases παιδιά για 5s τι προτείνεται; Έχω ένα μικρό power bank αλλά θέλω και μια θήκη. Στην δουλειά μην κουβαλάω καλώδια να έχω την θήκη καλύτερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παιδιά έχει να προτείνει κάποιος car mount που να έχει χρησιμοποιήσει και να έμεινε ευχαριστημένος; Ευχαριστώ πολύ! Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα, έχουμε καποια προταση για θήκη σε ροζ se? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάνεις docking station για να φορτίζει το iPhone του? Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts