Jump to content

goodlife

Members
  • Δημοσιεύσεις

    239
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About goodlife

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

goodlife's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νομίζω ότι το ixchange είναι αυτό που ψάχνεις. Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου για stereo Bluetooth με 3.5 jack και δόνηση, που να συνεργάζεται καλά με iPhone 7, αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι.
  2. Είδα τα jbl και μου άρεσαν, επειδή κι εγώ μόνο τύπου pods ανέχομαι στα αυτιά μου. Αλλά θα ήθελα να έχουν και δόνηση, γιατί βολεύει πάρα πολύ. Αν ξέρει κάποιος κάποιο μοντέλο παρόμοιο ή σε κλιπ και να έχει 3.5 υποδοχή θα με έσωζε.
  3. goodlife

    iPhone 7

    Ούπς, αυτο δεν το γνώριζα. Είναι βέβαιο για όλες τις συσκευές ή ανάλογα με χρήση ή παρτίδα;
  4. goodlife

    iPhone 7

    Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας παιδιά, μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί και τώρα αρχίζω να μπαίνω στο οικοσύστημα. Σε κάποιες χώρες υπάρχει ξεχωριστά κατηγορία SMS για να ανακαλέσεις μόνο αυτά χωρίς να χρειαστεί να κανείς επαναφορά το τηλέφωνο και πιθανώς να χάσεις καινούργια στοιχεία. Θα δω μηπως μπορέσω να βρω κάτι στο Mac γιατί στο iPad δεν υπάρχει. Ευχαριστώ και πάλι και οποία καινούργια ιδέα ευπρόσδεκτη.
  5. goodlife

    iPhone 7

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, από ό,τι φαίνεται στην Ελλάδα το icloud δεν κρατά και τα sms οπότε θα δω τι θα κάνω.
  6. goodlife

    iPhone 7

    Καλησπέρα κι από εμένα. Ατυχώς έσβησα χθες κάποια μυνήματα από το τηλέφωνο, για την ακρίβεια ήθελα να σβήσω ένα μύνημα και τελικά έσβησα όλα τα μυνήματα (conversation) από το συγκεκριμένο αποστολέα (τράπεζα). Μήπως έχετα κάποια ιδέα αν θα μπορούσα να τα επαναφέρω;
  7. Καλημέρα στην προσπάθεια για αναβάθμιση στο κινητό της αδερφής έχει κολλήσει και παρόλο που το σύνδεσα και με υπολογιστή με iTunes δεν κάνει την αναβάθμιση και ενώ ξεκινά το κατέβασμα για να κάνει την εγκατάσταση βγάζει άγνωστο σφάλμα 9006 αν θυμάμαι καλά. Καμία ιδέα παιδιά;
  8. Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση αλλά θα προτιμούσα στέρεο με αναγνώριση κλήσης και δόνηση. Ελπίζω να υπάρχει κάτι ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.
  9. Σε ευχαριστώ πολυ, το απλό μαύρο σκέφτομαι με αυτή τη θήκη και γυαλί Spigen Air Fit 360 Θήκη Πλήρους Προστασίας iPhone 7 & Tempered Glass - Black (042CS21098). Τα 256 gb νομίζω ότι είναι υπερβολή για να δώσει κάποιος αλλά 80 παραπάνω.
  10. Ευχαριστώ πολυ όλους, τελικά έχω αποφασίσει το 7, με τα 128gb, αν και σκέφτομαι για 80 ευρώ μηπως αξίζει να πάω στα 256gb. Το 7plus είναι καλύτερο αλλά το μέγεθος είναι απαγορευτικό, έχω το note 3 neo που είναι 5,5 ίντσες και δεν το έχω ευχαριστηθεί λόγω μεγάλου μεγέθους, σε σημείο που σκεφτόμουν ακόμα και το se.
  11. Ετοιμάζομαι για iPhone 7 και είμαι σε αναζήτησή θήκης και glass έχω βρει ενδιαφέρουσα πρόταση αυτή: Spigen Air Fit 360 Θήκη Πλήρους Προστασίας iPhone 7 & Tempered Glass - Black (042CS21098). Τι λέτε; Θα εκτιμούσα οποία πρόταση για αυτά καθώς και για Bluetooth hands free που να δουλεύει άψογα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο.
  12. Η έλλειψη του 3.5 jack όντως είναι θέμα, αλλά δεν ξέρω αν αυτο μπορεί να αποτελέσει αιτία για να κατευθυνθώ στο 6s.
  13. Αυτο που δε θέλω είναι να μειώσω την αξία που θα πάρω με 600 για να γλύτωσω τα 80 (φτηνός στο αλεύρι κι ακριβός στο πίτουρο, που λέει κι ο σοφός λαός).
  14. Σε ευχαριστώ για το χρόνο απλώς είχα ακούσει ότι είναι πιο optimized το 6s απο το 7 αλλά μάλλον είναι πιο future proof το 7.
×
×
  • Create New...