Jump to content

acab4life

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by acab4life

  1. η μή δυνατότητα OTG ήταν ο λόγος που πήγα τελικά στο meizu m3 note.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το προσέξανε αυτό.
  2. acab4life

    Meizu M2 Note

    άρα υπάρχει θέμα.κρίμα να τρώει τέτοια κολλήματα.έχω παρατηρήσει κ σε ακόμα μια εφαρμογή(video downloader) ότι σου βγάζει επιλογή να κατεβάσεις μόνο από vimeo ενώ στης μητέρας μου το Α5 έχει και από youtube.επίσης στα widget του ημερολογίου(πχ google calendar) δεν πάει στην ημέρα που έχουμε παρά μόνο αφού ανοιξω την εφαρμογή και μετά.και το έχω ψάξει άπειρες φορές και το έχω συγχρονισμένο.δεν είναι σπουδαία πράγματα αλλά.....
  3. acab4life

    Meizu M2 Note

    καλησπέρα!παρόλο που έχω το note 3 θα ήθελα να ρωτήσω και εδώ μπας και γνωρίζει κάποιος γιατί νομίζω πως δεν παίζει ρόλο το μοντέλο.στην εφαρμογή του fb όταν ανοίγω στο προφίλ ενός φίλου δεν μπορώ να του στείλω ινμποξ μήνυμα παρά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή του messenger.επίσης στην εφαρμογή του messenger τδεν μπορώ να τραβήξω φωτό λέγοντας μου το κινητό ότι έχω ανοικτή άλλη εφαρμογή κάμερας ανοικτή,κάτι που δεν ισχύει.συμβαίνει και σε άλλους;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  4. acab4life

    Meizu M3 Note

    έχω παρατηρήσει 2 θεματάκια,αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.στην εφαρμογή του fb δεν μπορώ να στείλω μνμ σε έναν φίλο παρά μόνο από την εφαρμογή του messenger.επίσης στην εφαρμογή του messenger δεν με αφήνει να τραβήξω φωτό λέγοντας μου πως έχω ανοιχτή άλλη εφαρμογή κάμερας κάτι το οποίο δεν ισχύει.
  5. acab4life

    Meizu M3 Note

    Έχει notification led
  6. Όποιος θέλει θήκη για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ να πάει άφοβα σε UAG.για μα την δείτε πως δένει στο 5αρι ή το 6αρι βάλτε βίντεο στο youtube.
  7. acab4life

    Meizu M3 Note

    η τιμή χώμα για το για το κινητό αλλά ουδέποτε ήταν τόσο β αρχική του τιμή.γι'αυτό δεν γουστάρω ψώνια από gearbest.ε πένδυσε άφοβα πάντως στο κινητό.
  8. Θα σου προτείνα να μην παίρνεις το κινητό μαζί σου όταν κάνεις μπάνιο εκτός και εάν κάνεις με κρύο νερό ή με ανοιχτή πόρτα.εναλλακτικά τάπωνε το 3,5jack και την υποδοχή φόρτισης-δεδομένων.
  9. Κατά την γνώμη μου πάντα,σε μαύρο είναι το ομορφότερο κινητό της αγοράς αυτή την στιγμή.
  10. acab4life

    Meizu M2 Note

    Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία να το δούμε;εγώ πήρα ένα m3 note από vickmall αλλά μου κάνει νερά όταν βάζω το glass screen protector.το έβγαλα και το ξαναέβαλα αφού καθάρισα ξανά τζαμάκι και οθόνη αλλά πάλι τα ίδια.
  11. acab4life

    Meizu m3s

    πάντως εγώ με το M3 note 3/32 είμαι υπερευχαριστημένος,για μένα αν μπορείς πάρε με την 3αρα ram και θεωρώ ότι θα το κάνεις πρώτο κινητό.
  12. acab4life

    Meizu MX4

    εγώ πρόσφατα αγόρασα από vickmall.πολύ ευχαριστημένος και η συσκευασία έφτασε στις 20 μέρες περίπου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις είδα ότι δεν υπάρχει το mx4 στο vickmall:O
  13. acab4life

    Meizu M3 Note

    η συσκευασία από vickmall είχε μέσα και θήκη και tempered glass παρόλο που δεν το είχα ζητήσει(κάτι που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση).η διάφανη θήκη είναι εξαιρετικά διακριτική.είναι σαν να μην φοράς βασικά.το τζαμάκι η αλήθεια είναι ότι φαίνεται.εγώ βασικά σε όλες τις συσκεύες μου φορούσα θήκες και tempered και όταν είμαι σπίτι βγάζω την θήκη για να το χάρω περισσότερο.
  14. acab4life

    Meizu M3 Note

    Δεν είμαι μεγάλος φαν των φωτογραφιών γενικότερα αλλά εκεί που το χρειάστηκα με κάλυψε και με το παραπάνω.σαν συσκευασία πανέμορφο και πολύ γρήγορο.
  15. acab4life

    Meizu M3 Note

    Έκανα την παραγγελία 11/6 από vickmall και την Παρασκευή (1/7) το πήρα.πάρα πολύ ευχαριστημένος και από το κατάστημα και από το κινητό.
  16. Μόλις τώρα τα παρήγγειλα και εγώ από gearbest.στο ebay τα έβρισκα στα 40ευρώ.
  17. acab4life

    Meizu M3 Note

    Παρήγγειλα το M3 note 32/3 πριν περίπου μια βδομάδα από το vickmall.μου είπαν ότι θα έχει κανονικά μέσα ελληνικά.
×
×
  • Create New...