Jump to content

Giorgos9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    296
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giorgos9

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 4

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Giorgos9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδια. Δυστυχως απο ατυχημα και πεσιμο η pop up camera μας αφησε χρόνους. Μετά απο άνοιγμα και έλεγχο απο μηχανικό το πρόβλημα ειναι στο μοτέρ δεν δίνει την κίνηση για να την πετάξει επάνω η κάμερα ως κάμερα δεν έπαθε ζημιά. Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει ανταλλακτικό του μοτέρ στην ελλάδα. Τα μόνα που βρίσκω είναι κάποιες περιπτώσεις αμφιβόλους ποιότητας απο aliexpress σαν αυτήν. https://www.aliexpress.com/item/4000320961325.html?spm=2114.12057483.0.0.720b2724eJoUg2 πχ σε σχόλιο είπαν οτι δεν στείλαν κάν σωστό μοτέρ.. αν κάποιος γνωρίζει κάτι για ύπαρξη ανταλλακτικού στην Ελλάδα η μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα..
  2. Giorgos9

    Meizu M6 Note

    Καλησπέρα.. Meizu m6 note 3/16 από κοτσοβολο ένας μήνας τώρα όλα οκ. Σήμερα ξαφνικά αδυνατεί να ανοίξει η εφαρμογή της κάμερας όπως και η γκαλερί ενώ δεν ανοίγει η γκαλερί ούτε μέσω άλλης εφαρμογης πχ για αποστολή εικόνα στ μεσεντζερ.. επισης αδυνατεί να γίνει screenshot λεει δεν μπορεί να αποθηκευτει..τι συμβαίνει ξέρει κάποιος τι μπορούμε να κάνουμε; Επανεκκίνησεις αφαίρεση κάρτας μνήμης και τέτοια γίναν όλα..
  3. global rom εννοω ναι το γνωριζω αλλα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η 800αρα.
  4. Στα 325 παιζει το global 4/64 σε ασημι που ειναι πανεμορφο απο geek. τροπο αποφυγης τελωνειου απο geek εχουμε?
  5. Για φιλο που αδιαφορει για b20 καθως εδω στα χανια με το 3g μια χαρα την παλευει και το θελει γρηγορα εδω εχουμε σιγουρα official global ? αυτο ειναι το μονο που τον κραταει απο την παραγγελια. http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note-4-EU(32GB)
  6. http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-Super-Black&tracking=5730894aa669b παιδια εδω ειναι με official global rom?
  7. Το πιο ομορφο xiaomi smartphone που εχει βγει..κριμα που δεν εχει καποιον snapdragon και δεν βγαινει εκτος κινας..
  8. Καλησπερα παιδια στο redmi pro της κοπελιας μου υπαρχουν καποια θεματακια. Φοραει την official rom με αγγλοκινεζικα. Το youtube μολις παει να ανοιξει ενα βιντεο κλεινει μονο του χωρις καποιο μυνημα και πεταει το κινητο στο αρχικο μενου. Παρομοιο θεμα με το google play οπου γινεται καποια ενημερωση ως το 99 % και κλεινει και αρχιζει απο την αρχη . τι παιζει?
  9. Πηγα στην Κοσμοτε το travel pass προς τελειως λαθος ενημερωση μου απο 3!!! υπαλληλους δεν ειναι σαν να χρησιμοποιεις το προγραμμα σου κανονικα αλλα ΜΟΝΟ τα λεπτα προς εθνικα δικτυα εκτος κοσμοτε.. δηλαδη τα 1500 που ειχα προς κοσμοτε δεν χρησιμοποιουταν αυτα αλλα τα ελαχιστα (30) λεπτα που εχω προς αλλα δικτυα..Το ιδιο και τα μηνυματα.. Χρηση μονο προς κοσμοτε εγινε αλλα απο τελειως λαθος ενημερωση μου εγινε αυτο τωρα..καταθεσαμε αιτημα να μην χρεωθω την χρηση προς κοσμοτε λογω εσφαλμενης ενημερωσης και περιμενουμε ο υπαλληλος εκει ειπε πως πιστευει να δικαιωθω..
  10. τι εννοεις δικτυο καραβιου? Μονο αεροπορικα ταξιδεψα και οσο για τα δικτυα ηταν οτι συνδεοταν μονο του το κιν ειδα tim wind vodafone.. εμενα μου παν με 3 ευρω τη μερα θα το χρησιμοποιεις σαν να εισαι ελλαδα...τωρα αν οι κλησεις και τα μυνηματα προς κοσμοτε οπου εχω απεριοριστα στο προγραμμα μου μετρουσαν σαν κλησεις και μηνυματα προς αλλα δικτυα αυτοι θα φταινε που μου το εκρυψαν. Επισης αν κατι τελειωσε και πηγε 100% εκτος τα μβ που ΜΟΛΙΣ μου ηρθε το μηνυμα τα εκλεισα δεν με ενημεωσαν για κατι αλλο οποτε παλι ειναι δικη τους ευθυνη. Γενικα εχω τρελαθει γιατι η χρηση δεν ηταν μεγαλη ...
  11. Λοιπον η κατασταση ειναι η εξης. Λογαριασμο 16 ευρω εχω γενικα. Εβαλα Travel Pass πηγα ιταλια 4 μερες οποτε 12 ευρω. + εξτρα ενα μηνυμα ενα διαγωνισμο οταν ημουν εδω οποτε ας πουμε το ανωτερο μεχρι 35 ευρω.. Σημερα μου ερχεται μηνυμα 96 ΕΥΡΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ! Μου ερχεται ειδοποιηση για οτι τελειωναν τα λεπτα μου προς δικτυα εκτος κοσμοτε δε παιρνω αλλο. Μου ερχεται ειδοποιηση οτι εφτασα 100% στα mb σταματαω επι τοπου. Πως γινεται λοιπον χωρις να ξεπερασω οτιδηποτε με ειδοποιησαν οτι εφτασα στο τελος να μου βγαζουν τετοιο λογαριασμο? Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τον πληρωσω καλυτερα να μου κοψουν την συνδεση ..
  12. Παιδια απο οταν κολλησε η μπαταρια του κινητου και δε ανοιγει και πηγα σε τεχνικο και την εβγαλε και την ξαναεβαλε οταν παει στο 35% η μπαταρια κανει πολυ αποτομη πτωση και κλεινει μεσα σε 2 λεπτα.. αυτο συμβαινει και με τις 3 ρομ του ιταλου που εχω δοκιμασει (10,11,13) και γενικα εχω 2 ωρες οθονης το ανωτερο ανεξαρτητως χρησης..Πριν το θεμα με την μπατ δεν ειχα τετοιο θεμα ενω το sot ηταν παλι 2 ωρες περιπου..καμια λυση?
  13. Καλημερα και καλη χρονια. Απ την σιτγμη που εβαλα την 11s του ιταλου χαθηκε νομιζω το ρικοβερυ. πως το ξαναβαζω? επισης πως γινεται να παω απο της 11s του ιταλου στην 20s στοκ εφωσον ειναι η καλυτερη ρομ?
  14. δε με νοιαζει εμενα να ναι 11s θελω μια καλη ρομ χωρις προβληματα με ελληνικα και καλη μπαταρια :P
  15. εγω εβαλα χθες την 11ς του ιταλου 1και 50 λεπτα οθονη και απο οταν πηγε στο 25 εκλεισε σε 3 λεπτα ....
×
×
  • Create New...