kamunias Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για φωνητικο μήνυμα; Δηλ να μιλάς κ να γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocker63 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για φωνητικο μήνυμα; Δηλ να μιλάς κ να γράφει; https://itunes.apple.com/gr/app/dragon-dictation/id341446764?mt=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδια,οταν κανεις apple id το ipad σου λεει τις πρωτες εφαρμογες που πρεπει η καλο θα ηταν να κατεβασεις!για καποιον λογο το εχασα αυτο το μενου!Ξερετε τι ηταν η αν ειναι σημαντικο? Επισης ,η εφαρμογη με την αλλαγη σελιδας σαν κανονικο βιβλιο ποια ειναι?:p Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Μήπως εννοείς την εφαρμογή της Apple iBooks; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Να ρωτήσω...τώρα με τα διάφορα νέα προγράμματα που έχουν βγάλει οι εταιρίες κινητής (red, w, κτλ), έχει βρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα ( κατά προτίμηση free ) να βλέπει πόσο έχει μιλήσει,sms,internet!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Αφού όλες οι εταιρείες με ένα απλό και χωρίς χρέωση μήνυμα (sms) σου παρέχουν ότι πληροφορίες θέλεις... Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 https://itunes.apple.com/gr/app/iclean-remove-clean-all-deleted/id661800424?mt=8 https://itunes.apple.com/gr/app/app-for-google-keep/id639241449?mt=8 Λενε τιποτα αυτα τα 2 application??? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 https://itunes.apple.com/gr/app/iclean-remove-clean-all-deleted/id661800424?mt=8 https://itunes.apple.com/gr/app/app-for-google-keep/id639241449?mt=8 Λενε τιποτα αυτα τα 2 application??? Η πρωτη μου φαινεται για ψιλοαχρηστη. Για τη δευτερη, τι ειναι το google keep, δεν κατεω πραμα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Η πρωτη μου φαινεται για ψιλοαχρηστη. Για τη δευτερη, τι ειναι το google keep, δεν κατεω πραμα.... Σαν το evernote αλλα απο google.ο,τι σημειωση εχω σε android (γιατι το χρησιμοποιω το keep) αυτοματως θα περαστει και στο ipad Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σαν το evernote αλλα απο google.ο,τι σημειωση εχω σε android (γιατι το χρησιμοποιω το keep) αυτοματως θα περαστει και στο ipad Ok τοτε, χρησιμοποιησε τη. Δεν το ηξερα καθολου το keep.:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπερα! Εχει κανεις την εφαρμογη πλοηγησης navigon? Σκεφτομουν να αγορασω τη navigon europe τωρα που ειναι σε προσφορα αλλα διαβαζω στα σχολια οτι τις αναβαθμισεις τις πληρωνεις. Ισχυει? Και ποιες αναβαθμισεις εννοει? Τα bugs ή τις ενημερωσεις των χαρτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εχω το navigon europe σε iphone αλλα απο jailbreak. Δεν το' χω πληρωσει και δεν ξερω να σου πω αν και τι πληρωνεις για τις αναβαθμισεις. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχω δουλεψει και το iGo και τις Garmin και TomTom και Destinator. Το μονο που μπορει να θεσει θεμα συγκρισης για μενα ειναι το tomtom. Και σε χρονους αποκρισης σηματος και σε λεπτομερειες χαρτων στην χωρα μας αλλα και πανω απ' ολα σε φιλικοτητα χρηστη! Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εχω το navigon europe σε iphone αλλα απο jailbreak. Δεν το' χω πληρωσει και δεν ξερω να σου πω αν και τι πληρωνεις για τις αναβαθμισεις. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχω δουλεψει και το iGo και τις Garmin και TomTom και Destinator. Το μονο που μπορει να θεσει θεμα συγκρισης για μενα ειναι το tomtom. Και σε χρονους αποκρισης σηματος και σε λεπτομερειες χαρτων στην χωρα μας αλλα και πανω απ' ολα σε φιλικοτητα χρηστη! Επι εποχες jailbreak τα ειχα δοκιμασει ολα και εγω και κατεληξα οτι το navigon ειναι το καλυτερο ή τουλαχιστον αυτο που βολευει εμενα. Τοτε φυσικα το jailbreak γινοταν πρωτιστως για αλλους λογους που με το ios 7 δεν χρειαζονται. Οποτε αφου το πηρα αποφαση να κανω το εξοδο για μια εφαρμογη navi ας το κανω. Απλα μετα μη μου λενε να ξαναπληρωνω 50ευρα για ανανεωσεις αναβαθμισεις κλπ... Γενικα αυτο με κραταει πισω. Αν μου πει καποιος τι γινεται με τις αναβαθμισεις, αν πληρωνονται αν οχι και ποσο κοστιζουν τοτε το εχω κατεβασει καρφι. Απλα θελω να ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση του Navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση του Navigon. Eυχαριστω! Δηλαδη παιρνω αναβαθμισεις κανονικα και χωρις να πληρωνω, ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Eυχαριστω! Δηλαδη παιρνω αναβαθμισεις κανονικα και χωρις να πληρωνω, ετσι? Ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gprot Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει μήπως καμιά εφαρμογή που να μπορώ να παρακολουθώ πιο πρόγραμμα τρέχει και ανεβάζει ή κατεβάζει δεδομένα από το 3G; Παρατηρώ ότι ενώ έχω κλειστές όλες τις εφαρμογές μειώνεται το υπόλοιπο των ΜΒ που έχω διαθέσιμα και δεν μπορώ να βρω τι μπορεί να είναι (υποπτεύομαι κάποιο malware...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να έγιναν κατανοητά τα παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) εχω βιντεο και mp3 περασμενα στο optimus g mp4 και μεγαλα σε μεγεθος 250mb(τα βιντεο).πως μπορω να τα περασω και να τα αποθηκευσω στο ipad (mini) χωρις τη μεσολαβηση υπολογιστη? μια εφαρμογη (η λεγομενη bump) κανει δουλεια,αλλα μονο μεχρι 20 mb αρχεια. ειδα αλλη μια εφαρμογη την filexchange και εχω στειλει mail στους devs της για να ρωτησω μεχρι ποσα mb αρχεια μεταφερει(περιμενω απαντηση). υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει αυτη τη δουλεια? ή καποιος αλλος τροπος,εστω? (μπορει να μου διαφευγει κατι...) για τα βιντεο ενδιαφερομαι περισσοτερο μιας και ειναι μεγαλα σε μεγεθος Ευχαριστω Εντιτ:μου απαντησαν απο το filexchange και μου λεν πως δεν υπαρχει περιορισμος στο διαμοιρασμο αρχειων(οπως πχ στο bump). Καλο αυτο Edited October 14, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη μου απο το ipad; κυριως για αρχεια βιντεο (ταινιες κτλ) το θελω. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη μου απο το ipad; κυριως για αρχεια βιντεο (ταινιες κτλ) το θελω. Με vlc player μπορεις να κανεις streaming αν εισαι στο ιδιο wifi. Κατι αλλο δεν μου ερχεται τωρα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ωστε να κάνει καταγραφή των κλήσεων;, και κάποια για κλείδωμα των εφαρμογών με κωδικό η μοτίβο; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδια, τα φωτα σας... Εχω στο τηλεφωνο το skype εγκατεστημενο σαν εφαρμογη, αλλα δεν βλεπω πουθενα το εικονιδιο. Προσπαθησα να το εγκαταστησω ξανα, αλλα στο App Store μου δινει την επιλογη open. Πως μπορω ειτε να βρω το εικονιδιο , ειτε να το απεγκαταστησω ετσι ωστε να το εγκαταστησω ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μηπως ειναι χωμενο μεσα σε κανένα φάκελο? Οτι υπαρχει εγκατεστημενο ειναι σε καποια απο τις οθονες. Κοιτα μηπως δεν χώραγε και δημιουργησε και νεα οθονη δεξιότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Ξαφνικά δεν μπορώ να στείλω φωτογραφία με το whatsapp αν δεν ανοιξω την εύρεση τοποθεσίας???? Γιατι αυτο? Edited October 21, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλησπερα παιδια. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ, μολις απεκτησα το iphone 5 και θα ηθελα μια εφαρμογη που να κανει καταγραφη κλησεων και μηνυματων χωρις δυνατοτητα διεγραφης καποιου μεμονομενα παρα μονο ολοκληρης της λιστας. Ξερετε εαν υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts