Jump to content

apostolis1985

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apostolis1985

  1. Καλησπέρα παιδία και συγνώμη αν είμαι off topic, μπορεί στο s3 να ανεβοκατεβαίνει η σελίδα με την κίνηση ματιών ? ( στο Internet ).
  2. Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα.. πάω να μπω στο κατάστημα και μου πετάει μήνυμα προσπαθήστε αργότερα.. ξέρεις κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει ; το κάνει σε εσάς ;
  3. Καλησπερα, εχω περιπου μια εβδομαδα το i phone 5 και μολις τωρα παρατηρησα οτι οταν το κουναω κουνιεται το κουμπι on off και ακουγεται ενα ελαφρυ τικ απο το κουμπι. Το κανει κ εσας ετσι ειναι ή να ανυσηχήσω;
  4. Καλησπερα παιδια. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ, μολις απεκτησα το iphone 5 και θα ηθελα μια εφαρμογη που να κανει καταγραφη κλησεων και μηνυματων χωρις δυνατοτητα διεγραφης καποιου μεμονομενα παρα μονο ολοκληρης της λιστας. Ξερετε εαν υπαρχει;
  5. Καλησπερα παιδια. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ, μολις απεκτησα το iphone 5 και θα ηθελα μια εφαρμογη που να κανει καταγραφη κλησεων και μηνυματων χωρις δυνατοτητα διεγραφης καποιου μεμονομενα παρα μονο ολοκληρης της λιστας. Ξερετε εαν υπαρχει;
  6. Παίδες πως μπορώ να του κάνω αναβάθμιση? έχω χάσει και το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή.. :confused: καμιά ιδέα-βοήθεια..
  7. Καλησπέρα, έχω περάσει κάποια τραγούδια στο κινητό nokia 610. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να βάλω κάποιο ως ήχο κλήσης?
  8. Καλημέρα παιδιά. Εχει κάποιος να μου προτείνει μία καλά εφαρμογή για ιστορικό κλήσεων και μηνυμάτων? Και τέλος εάν υπάρχει δυνατότητα να μην σβήνεται κάποια κλήση μεμονομένα παρά μόνο όλο το ιστορικό μαζί..
  9. Καλημέρα παιδιά. Εχει κάποιος να μου προτείνει μία καλά εφαρμογή για ιστορικό κλήσεων και μηνυμάτων? Και τέλος εάν υπάρχει δυνατότητα να μην σβήνεται κάποια κλήση μεμονομένα παρά μόνο όλο το ιστορικό μαζί..
  10. Δεν επιμενω, μου αρεσουν αυτες οι δυο θηκες που εχουν και ψαχνω να τις παρω απο αλλου.
  11. Ωραιο ειναι.. αλλα δεν βρισκω λογο να αλλαξω το sg2..
  12. Μαλλον πετυχες γερμανο που δεν εχει service στο καταστημα.. ειναι αναγνωστης sim.. δηλαδη θεμα ανταλλακτικου..
  13. Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα αυτη την θηκη http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54064 η οποια ειναι λαθος στην φωτογραγια ειναι ομως για το sg2. Ειναι τραγικη δεν την προτεινω καθολου ουτε κουμπωνει καλα.. και πηρα τηλεφωνο για να την αλλαξω, η εξυπηρετηση ηταν αθλια. Ενω στους ορους του site γραφει οτι μπορω να την επιστρεψω χωρις να εξηγησω το λογο μου εκανα εκατομμυρια ερωτησεις.. δεν γνωριζαν ακριβως το τροπο επιστροφης και με πηραν μετα απο 45 λεπτα οτι μπορω να την στειλω πισω με δικη μου χρεωση courier 8 ευρω. Αν ειναι δυνατον για μια θηκη που κανει 9 ευρω. θελω να παρω αυτη http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51192 η http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51193 . Ξερει καποιος που μπορω να την βρω και αν γινεται και ποιο οικονομικα? Καθως δεν προκειται να ξανααγορασω απο αυτους.
  14. Ξέρουμε τίποτα για το αν θα πάρει την icecream επίσημα?
  15. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54064 Παιδιά τι λέτε?
  16. Καλησπέρα, το update σε honeycomb πως γινεται ακριβως? Πήγα στο έλεγχος για ενημερώσεις για να την κανω μέσω wifi και με πήγε από 2.3.3 σε 2.3.4.
  17. Φυσηξα αρκετα αλλα τιποτα καρφιτσα δεν εβαλα γιατι φοβηθηκα μηπως δημιουργουσα προβλημα στο μικροφωνο. Ειναι κ τοσο μικρη η τρυπα που δεν ξερω πως να το φερω προς τα εξω..
  18. Καλησπερα παιδια.. παρατηρησα οτι στο μικροφωνο στο κατω μερος του τηλεφωνου εχει καποιο λευκο σκουπιδακι μεσα. Καμια ιδεα για το πως θα το αφαιρεσω;
×
×
  • Create New...