Jump to content

Gprot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gprot

  1. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι σχετικό??? Έχω βρει κάποια πραγματακια σε διάφορα sites, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία τους :worry:
  2. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να σετάρω το MoreLocale, ώστε να έχω μενού κτλ σε αγγλικά αλλά να μπορώ να γράψω SMS με 160 χαρακτηρες στα ελληνικά;;; Είναι για το HTC Desire 500 EU (δεν έχει από την 'μάνα' του ελληνικά)
  3. Λοιπόν, τα νεότερα έχουν ως εξής: 1ον Η εδώ αντιοπροσωπεία δεν φέρνει το HTC 500 σε μαύρο, οπότε ούτως ή άλλως δεν έχω επιλογή (το λευκό με το μπλε έχει αποκλειστεί οριστικά, τελεσίδικα & πανυγυρικά...) 2ον Όταν έβαλα τη sim (μέχρι τότε δεν το είχα ακουμπήσει σχεδόν) και αποδέχτηκα κάποιες ρυθμίσεις που μου πρότεινε (χωρίς να διευκρινίζει τι είναι) ωωωωωω θαύμα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το μενού γύρισε στα ελληνικά & τα ελληνικά sms πήγαιναν σε 160χαρακτήρες!!! Ακόμα μου φαίνεται κουλό, αλλά ΟΚ. 3ον Το τηλέφωνο δεν συνδέεται με τίποτα με PC ή πιο συγκεκριμένα δεν το βλέπει το HTC Sync. Δοκίμασα 2 διαφορετικές συσκευές, σε 3 υπολογιστές με 3 καλώδια κτλ αλλά τζίφος :wacko: Το πρόβλημα αυτό φαίνεται ότι είναι πολύ συχνό, μιας και βρήκα άπειρες αναφορές & λύσεις στο net. Δυστυχώς καμία δεν δούλεψε σε μένα. Ευτυχώς όμως με το MyPhoneExplorer όλα έγιναν μια χαρά (συγχρονισμός επαφών, calendar, ανταλλαγή αρχείων κτλ) 4ον Από χθες έχω αρχίσει να χαίρομαι και πάλι τηλέφωνο! :)
  4. To τηλέφωνο δεν έχει πειραχθεί καθόλου. Ούτε σακουλάκια με φορτιστές, καλώδια κτλ έχουν ανοιχθεί ούτε τίποτα, παρά μόνο το εξωτερικό κουτί. Αν ήταν να μου κάνει την αντικατάσταση ή την επιστροφή χργημάτων όμορφα κι απλά, θα μου είχε πει από την αρχή που το πήρα ότι δεν έχει ελληνικό μενού και δεν στέλνει ελληνικά SMS στους 160. Γιατί τον ρώτησα και μου είπε μόνο ότι δεν έχει manual στα ελληνικά και κατά τα άλλα είναι ακριβώς το ίδιο.... Δυστυχώς είμαι προκατειλημένος αρνητικά. Σίγουρα όμως θα ξεκινήσω ευγενικά και όμορφα μήπως βρούμε μια λύση που να ικανοποιεί και τους δύο μας.
  5. Σήμερα το πρωί το πήρα. Αυτό θα κάνω, αν και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε κω...ς Είπα μήπως μπορούσα να κάνω κάτι softwarικό και γλυτώσω την μετακίνηση, τον εκνευρισμό και τους τσακωμούς... Thanx anyway
  6. Προσφατα αγόρασα το HTC Desire 500 EU (παραεισαγωγής δηλαδή) και παρόλες τις διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι ΚΑΙ ελληνικό μενού έχει ΚΑΙ ελληνικά SMS με 160χαρακτήρες στέλνει, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω (π.χ. κάποια αναβάθμιση του Android ή άλλη έκδοση);;; Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω extra εφαρμογές, θέλω να το κάνει εργοστασιακά όπως έγινε με φίλο μου που πήρε το ίδιο τηλέφωνο ελληνικής όμως αντιπροσωπίας. Τα 'χω πάρει... :mad::angry::mad::angry::angry:
  7. Καλημερα, Έχω βρει τι συσκευη από e-shop αλλά αναφέρει το εξής: H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού και Ελληνικό Πληκτρολόγιο ενώ μπορεί να λάβει και να αποστείλει Email & SMS στα Ελληνικά καθώς και να καταχωρήσει Τηλεφωνικό Κατάλογο στα Ελληνικά. Γνωρίζετε εάν αυτό σημαίνει κάτι που θα πρέπει να προσέξω (π.χ. παρα-εισαγωγή) και που με επηρεάζει ουσιαστικά??? Το menu αν θελήσω μπορεί να αλλάξει σε ελληνικό κάπως???
  8. Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει μήπως καμιά εφαρμογή που να μπορώ να παρακολουθώ πιο πρόγραμμα τρέχει και ανεβάζει ή κατεβάζει δεδομένα από το 3G; Παρατηρώ ότι ενώ έχω κλειστές όλες τις εφαρμογές μειώνεται το υπόλοιπο των ΜΒ που έχω διαθέσιμα και δεν μπορώ να βρω τι μπορεί να είναι (υποπτεύομαι κάποιο malware...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να έγιναν κατανοητά τα παραπάνω!
  9. Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα! Τα τραγούδια είναι στην library αλλά οι playlists κενές... Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το ότι είναι δημιουργημένες με το winamp :( Και ακόμα περισσότερο να πρέπει να της ξαναδημιουργήσω μέσα στο itunes :scared:
  10. Καλησπέρα σε όλους, Πώς μπορώ να κάνω import μια playlist (*.m3u) στο itunes??? Από το το μενού File-->Library-->Import Playlist μου δημιουργεί στην ουσία μια playlist με το συγκεκριμένο όνομα, αλλά κενή, δηλαδή χωρίς κανένα τραγούδι... Καμιά ιδέα;;;
  11. Αρκετές εφαρμογές (Contacts, AthensBook κτλ) αναγνωρίζουν διευθύνσεις και σου προσδιορίζουν και τη θέση πάνω σε χάρτη (προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την πλοήγηση αμέσως μετά). Μέχρι στιγμής όποια θέση "ανοίγει", χρησιμοποιεί τους χάρτες της συσκευής (GoogleMaps). Πώς μπορώ να ορίζω μία άλλη εφαρμογή (π.χ. Tom-Tom) ως default πλοηγό και να ανοίγουν απευθείας εκεί;;; :wink: Ευχαριστώ
  12. Μάλλον το δεύτερο (iCloud). Σβήσε - συχρόνισε, σβήσε - συγχρόνισε στο τέλος κατάφερα να το ρυθμίσω. Κάποια στιγμή απενεργοποίησα και το iCloud (ακόμα απενεργοποιημένο είναι) και φαίνεται να δουλεύει καλα. Ευχαριστώ πάντως :)
  13. Καλησπέρα Προχθες έσβησα όλες τις επαφές και τις συναντήσεις από το calendar του τηλεφώνου (4s) γιατί παρατήρησα ότι δεν έχει ταιριάξει καλά όλα τα πεδία ανά επαφή/συνάντηση. Τα άλλαξα στο Outlook (2003) και έκανα συγχρονισμό μέσω iTunes. Μέχρι εδώ όλα καλά...:ninja: Παρατήρησα όμως ότι αρκετές επαφές (όχι όλες) και σχεδόν όλες οι συναντήσεις έχουν διπλοπεραστεί !!! :O:cry: Επιπλέον δεν μπορώ να βρω κάποια λογική για αυτές που έχουν διπλοπεραστεί ή αυτές που είναι κανονικά μία φορά. Ότι συγχρονισμό κι αν κάνω από εκεί και πέρα, εξακολουθούν να είναι διπλά!!! (στο Outlook είνα κανονικά από μία φορά...) Καμία ιδεά-βοήθεια??? (πάντως σαν νέος χρήστης σε ios και iTunes τα βρίσκω μάλλον δυσλειτουργικά.... με symbian και android δεν είχα ποτέ τόσο μπλέξιμο!!! :worry:)
  14. Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει μήπως κανείς κάποια εφαρμογή που να μηδενίζει αυτόματα τους counters του τηλεφώνου (Data, Call Duration);;; Π.χ. κάθ 30 του μήνα να μηδενίζει την διάρκεια των κλήσεων (ώστε να μπορώ να παρακολουθώ την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου μου) Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη :D Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  15. Μωρέ μια χαρά έχει κουμπώσει... Αλλιώς δεν θα είχα και ήχο (αν δεν υπάρχει πλήρη επαφή το "σήμα" του ήχου θα καταλήξει σε άλλο κανάλι) Κάτι άλλο είναι :mad: Τώρα που μου ήρθε θα ελέγξω και το καλώδιο με ένα πολύμετρο, μπας και...
  16. Έχει προσπαθήσει κανείς να συνδέσει το κινητό με την τηλεόραση;;; Εγώ ναι, αλλά απέτυχα τελειως... :down: ή :fool: Το συνδέω με το jack των 3,5mm στο κινητό, στις RCA εισόδους της τηλεόρασης και από το τηλέφωνο επιλέγω τη ρύθμιση TV-out (ή κάπως έτσι) Στο video έχω μόνο ήχο. Εικόνα καθόλου είτε είναι video είτε είναι φωτό. Υπάρχει καμία ρύθμιση επιπλέον???
  17. Ελπίζω να μην έχει συζητηθεί και αλλού... (αν και δεν κατάφερα να βρω κάτι) Προσπαθώντας να σετάρω και να λειτουργήσω το Email (της Nokia) γίνονται τα εξής: 1) συνδέεται απευθείας μέσω vodafone (ενώ σε όλα τα άλλα προγράμματα σύνδεσης ζητάει επιλογή "wap vodafone" ή wlan) :wacko: 2) δίνοντας τα στοιχεία του gmail μου ξεκινά "contacting email server" και δεν γίνεται τίποτε άλλο, όση ώρα και να το αφήσω :mad: Καμιά ιδέα-συμβουλή-άποψη-γιατρειά.... :lost:
  18. Μάλλον αυτό είναι !!! Γιατί μου το κάνει από τότε που έβαλα μια καινούργια θήκη. Που βρίσκεται ο αισθητήρας αυτός;;; Α, και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! :):):)
  19. Περίεργο! Εδώ και δυο μέρες, όταν με καλούν δεν μπορώ να απαντήσω μέσω του πράσινου slider. Μόνο άν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο από το πλευρικό κουμπί ή αν απαντήσω με το κάτω αριστερά. :confused::confused::confused: Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; (ελπίζω να postάρω στην σωστή ενότητα)
  20. Ελπίζω να post-άρω στη σωστή ενότητα... Πώς μπορώ να δω στο τηλέφωνό μου (Χ6) τη διαθέση μνήμη (ram) όταν τρέχει κάποια εφαρμογή; Ευχαριστώ Κι αν έχει απαντηθεί ξανά, sorry... OK ευχαριστώ πολύ!!! Τόσο άμεσα??? :rolleyes:
  21. Ενδεχομένως να έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα post, αλλά πώς μπορώ να ορίσω μιά εφαρμογή να ξεκινά αυτόματα με το άνοιγμα του τηλεφώνου; (κάτι σαν το StartUp των Windows) Ευχαριστώ
  22. Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή για διαχείριση των POIs του τηλεφώνου από το PC??? :innocent: Εάν όχι, πως μπορώ να τα οργανώσω από το τηλέφωνο; ....ανά ομάδα όμως και όχι ένα ενά! :down:
  23. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε μένα (Χ6). Και μάλιστα δεν έχει να κάνει ποια γλώσσα έχει επιλεχθεί. A, και δεν υπάρχει και τρόπος να κλείσει η εφαρμογή... Μόνο με restart του τηλεφώνου... Pls heeeeelp! :confused::confused::confused:
  24. Για την έκδοση έχεις δίκιο, εγώ έβλεπα την version του setup file.... Πέρασα και το SP3, αλλά μία από τα ίδιο. "Καθάρισα" και με το TuneUp 2010, αλλά τίποτα... Τι άλλο να κάνω???? Είμαι ένα βήμα πριν τον γκρεμό (όπου γκρεμός=format c ) :lost::lost::lost:
×
×
  • Create New...