sb68s Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Thanx! 1ον) Πoυ βρισκω τη μαμα rom? 2oν) Ξερεις κανενα συγκεκριμενα; Δεχομεθα και pm Κράτα και μια επιφύλαξη ότι θα θα ξαναγυρίσει στην κατάσταση που ήρθε από ace! Αν διαβάσεις μερικά post πίσω θα καταλάβεις. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 ακυρο το βρηκα. Καλύτερα να μας πεις την λύση γιατί μπορεί και κάποιο άλλο άτομο από εδώ μέσα να μην γνωρίζει;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Κράτα και μια επιφύλαξη ότι θα θα ξαναγυρίσει στην κατάσταση που ήρθε από ace! Αν διαβάσεις μερικά post πίσω θα καταλάβεις. Δεν είναι στο χέρι του. Εάν γίνει σωστά η διαδικασία δεν υπάρχει φόβος από τη στιγμή που άτομα εδώ το έχουν ήδη κάνει επιτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 παιδια μπορει καποιοσ που χρησιμοποει το change screen 2.1 να μου πει πωσ κανω εξαιρεση περιστροφησ τηλεφωνου????????????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 πως μπορώ να βαλώ ενα δικό μου ήχο για sms?κατάφερα το έκανα για τον ήχο κλήσεις αλλα για τα sms δεν μπορώ να το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Start-->Settings-->Sounds and notifications-->Notification Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Δεν είναι στο χέρι του. Εάν γίνει σωστά η διαδικασία δεν υπάρχει φόβος από τη στιγμή που άτομα εδώ το έχουν ήδη κάνει επιτυχώς. Απ΄όσο έχω διαβάσει και παρακολουθήσει εδώ και σ' άλλα forums είναι λίγοι έως ελάχιστοι αυτοί οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν την rom στο link που έδωσες και στη μορφή που είναι (1.14.401.3). Η rom η οποία περνάει χωρίς πρόβλημα είναι η 1.14.401.2, η οποία είναι επίσημη αγγλική όμως δεν είναι αυτή με την οποία ήρθε το τηλέφωνο και σ' αυτό αναφέρθηκα. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Και η 1.14.401.3 επίσημη αγγλική είναι. Έχω δει πολλές συσκευές που έρχονται με αυτή την έκδοση. Αν πάλι θέλεις την .2 μπορείς να πας εδώ. Πάντως ότι γίνεται... γίνεται! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Start-->Settings-->Sounds and notifications-->Notification ναι το ξέρω αυτο...απλά θέλω να βάλω δικο μου ήχο για παράδειγμα κάποιο τραγουδάκι...το πέρασα το αρχείο και στο φάκελο windows/rings κ πάλι όμως δεν μου το βγάζει στις επιλογές ήχων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Αν θυμάμαι καλά βάλε τα στο My Documents/My Ringtones Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 ναι το ξέρω αυτο...απλά θέλω να βάλω δικο μου ήχο για παράδειγμα κάποιο τραγουδάκι...το πέρασα το αρχείο και στο φάκελο windows/rings κ πάλι όμως δεν μου το βγάζει στις επιλογές ήχων.... Φρόντισε τα τραγούδια σου να μην είναι .mp3 αλλά wav ή wma και να είναι μικρά σε διάρκεια, γιατί αλλιώς θα πρέπει να τελειώσει μέχρι να σταματήσει να χτυπάει ακόμα και εάν έχεις ανοίξει το καινούργιο σου sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Και η 1.14.401.3 επίσημη αγγλική είναι. Έχω δει πολλές συσκευές που έρχονται με αυτή την έκδοση. Αν πάλι θέλεις την .2 μπορείς να πας εδώ. Πάντως ότι γίνεται... γίνεται! ;) Εννοείται ότι γίνεται, αλλά μιλάω για την περίπτωση της εγγύησης, αν δηλαδή μια συσκευή ήρθε με την 1.14.401.3 από την ace και εσύ την πας για επισκευή με περασμένη τη rom 1.14.401.2, θα στο επισκευάσουνε ή έχασες την εγγύηση με την δικαιολογία ότι δεν είναι ή αρχική του rom (Στην Ελλάδα ζούμε)? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εξυπακούεται ότι στην εκάστοτε συσκευή επαναφέρουμε ακριβώς τη ROM με την οποία ήρθε officially. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εξυπακούεται ότι στην εκάστοτε συσκευή επαναφέρουμε ακριβώς τη ROM με την οποία ήρθε officially. Στη δική μου συσκευή περνάει αυτή που έδωσες στο link (που έχει ανεβάσει o zaharakis) αλλά δεν περνάνε τα ελληνικά και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται, πάντως η 1.14.401.3 shipped δεν υπάρχει πουθενά, ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποια στιγμή! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 ακυρο το βρηκα. Επειδη και μενα το κανει αυτο, και δεν ξερω τη λυση, δεν μας την λες, μπας και ακολουθησουμε και μεις τη διαδικασια ? :worry: Αν θες φυσικα :blink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Χμμμμ Αν ακολουθησω τα οσα γραφονται εδω δεν θα παρω backup της μαμας rom? A! Tην Davideuck_6.5_V-2 την εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Αν ακολουθησω τα οσα γραφονται εδω δεν θα παρω backup της μαμας rom? Δε νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη με αυτό. Δεν μπορείς να πάρεις backup που να περιλαμβάνει και τη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 παιδια καπου ειχε παρει το ματι μου ενα προγραμματακι που με μια κινηση μπορουσες να πηγαινεις απο την manila στην κλασσικη today αι το αντιθετο,μηπως κανεις το ξερει;εχω φαει τον κοσμο να το θυμηθω αλλα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Μιλάς για το Second Today. Αλλά το TouchFlow Detacher είναι πλέον καλύτερο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 καλα εισαι απιστευτος γιαννη!!!!!:blink:το πρωτο που λες το θυμηθηκα,το δευτερο ουτε που το ειχα ακουσει,θα περασω το δευτερο αφου κατα την γνωμη σου ειναι καλυτερο,ευχαριστω πολυ:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Άλλο ένα για εναλλαγή Today Screen TouchFlo3D είναι και το ManillaControl. Πρέπει να δοκιμάσω και το TouchFlo Detacher να δω ποιο είναι καλύτερο/γρηγορότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Να ρωτήσω ίσως κάτι άτοπο; Δεδομένου ότι έχει 700 ευρώ σήμερα η συσκευή αυτή, και η επιδότηση που έχω είναι τον Ιούνιο, υπάρχει καμιά πιθανότητα να πέσει η τιμή της μέχρι τότε, οπότε να περιμένω; Ή να μην περιμένω και να την πάρω άμεσα αν δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πέσει η τιμή της; Γενικά πέφτουν οι τιμές ακριβών συσκευών με το πέρας του χρόνου ή όχι; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 δυσκολα πεφτουν οι τιμες στα htc,δεν ειναι οπως τα νοκια η τα σονυ,γνωμη μου ειναι οτι πανω απο 50 ευρω δεν θα γλυτωσεις με την αναμονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 lagoudakis εγυηση..εχει δικιο...εγω ειχα παρει το artemis 690 κ μετα απο δυο χρονια ειχεδ 499...φαντασου.....ουτε 50 ευρω το εξαμηνο...... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 δυσκολα πεφτουν οι τιμες στα htc,δεν ειναι οπως τα νοκια η τα σονυ,γνωμη μου ειναι οτι πανω απο 50 ευρω δεν θα γλυτωσεις με την αναμονη Ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβουλή. Μια ακόμα ερώτηση: Αν τυχόν το βρω στο εξωτερικό πιο φθηνά, να το πάρω ή ενδέχεται να μην μπορώ να περάσω τα Ελληνικά; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts