Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το δούμε απο την ματιά του μέσου καταναλωτή πράγματι έχεις δίκιο. Δεν χρειάζεται volte για να κάνεις την δουλειά σου. Ειδικά απο την στιγμή που και με 3G όταν έχεις κλήση, μια χαρά μπορείς να δεις κάτι στο ιντερνετ αν χρειαστεί. Ενδεχόμενο πρόβλημα θα υπάρξει και στην wind όταν και αν κλείσει το 3g της και δεν έχει δώσει μέχρι τότε volte στην Q. Και αυτό υπο συγκεκριμενη συνθήκη, δηλαδή να μιλάς και να χρειαστεί να κάνεις ταυτόχρονα κάτι στο ιντερνετ και με 2G δε θα κουνιέται φύλλο..

Τα υπόλοιπα περί φτωχών κτλ είναι απλά γραφικότητες...

Προσπαθώ εδώ και μερικά post να καταλάβω πώς συνδέεις την "οικονομία" με το θέμα του VoLTE.

Ανακατεύεις το θέμα "συσκευή", το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα τηλεφωνίας. Μπορεί κάποιος να έχει μια σχετικά δυνατή συσκευή, γιατί όντως χρειάζεται την επεξεργαστική δύναμη για δουλειά/ παιχνίδια κλπ και ταυτόχρονα να δίνει σημασία στην "οικονομία" του προγράμματος τηλεφωνίας, γιατί απλά δεν μιλάει τόσο (χρησιμοποιεί δηλαδή το smartphone περισσότερο σαν smart παρά σαν phone). Κάπου κάπου όμως θα πραγματοποιήσει/ δεχθεί κλήσεις. Η αμεσότητα της διεκπεραίωσης στην κλήση, η ταυτόχρονη χρήση δεδομένων και ομιλίας και στο κάτω-κάτω η σταδιακή κατάργηση του 3G στο σύνολο, κάνουν το VoLTE όχι μόνο βελτίωση αλλά αναγκαιότητα.

Να πω ότι ο χρήστης χρεώνεται κάτι περισσότερο με ενεργό VoLTE; Όχι. Στη σκέψη ότι η εταιρία αναγκάζεται να πληρώνει περισσότερα στον πάροχο του εξοπλισμού στους σταθμούς βάσης για να της επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο και αυτό μπορεί να μετακυλιστεί στον τελικό χρήστη, ΟΚ, φαντάζομαι αυτός είναι και ο λόγος που άργησε να έρθει σε σχέση με τους άλλους, έστω και στα συμβόλαια. Αλλά εδώ μιλάμε ήδη για 5G και η εξέλιξη των δικτύων θα έχει πάντα κόστος.

Μπράβο, με κάλυψες απόλυτα

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Προσπαθώ εδώ και μερικά post να καταλάβω πώς συνδέεις την "οικονομία" με το θέμα του VoLTE.

Ανακατεύεις το θέμα "συσκευή", το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα τηλεφωνίας. Μπορεί κάποιος να έχει μια σχετικά δυνατή συσκευή, γιατί όντως χρειάζεται την επεξεργαστική δύναμη για δουλειά/ παιχνίδια κλπ και ταυτόχρονα να δίνει σημασία στην "οικονομία" του προγράμματος τηλεφωνίας, γιατί απλά δεν μιλάει τόσο (χρησιμοποιεί δηλαδή το smartphone περισσότερο σαν smart παρά σαν phone). Κάπου κάπου όμως θα πραγματοποιήσει/ δεχθεί κλήσεις. Η αμεσότητα της διεκπεραίωσης στην κλήση, η ταυτόχρονη χρήση δεδομένων και ομιλίας και στο κάτω-κάτω η σταδιακή κατάργηση του 3G στο σύνολο, κάνουν το VoLTE όχι μόνο βελτίωση αλλά αναγκαιότητα.

Να πω ότι ο χρήστης χρεώνεται κάτι περισσότερο με ενεργό VoLTE; Όχι. Στη σκέψη ότι η εταιρία αναγκάζεται να πληρώνει περισσότερα στον πάροχο του εξοπλισμού στους σταθμούς βάσης για να της επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο και αυτό μπορεί να μετακυλιστεί στον τελικό χρήστη, ΟΚ, φαντάζομαι αυτός είναι και ο λόγος που άργησε να έρθει σε σχέση με τους άλλους, έστω και στα συμβόλαια. Αλλά εδώ μιλάμε ήδη για 5G και η εξέλιξη των δικτύων θα έχει πάντα κόστος.

Φίλε, όποιος έχει ναυαρχίδα για να σερφάρει, να παίζει παιχνίδια και να θέλει να παίρνει και κλήσεις ενώ παίζει, δεν ψάχνει στην κιου με τα τριευρα πακέτα.

Εκτός αν είναι από αυτούς με αιφον που κάνουν αναπάντητες γιατί δεν έχουν μονάδες.:lol:

Τέτοιοι πελάτες δεν έρχονται στην κιου.

Αυτό που λες είναι υποθετικό τελείως και σαν υπόθεση εργασίας δεν μπορεί να κριθεί με την πραγματικότητα.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πραγματικός χρήστης με τέτοιες ανάγκες εδώ, όταν εγώ με ΝΟΚΙΑ 15ετιας παίρνω κλήσεις και μηνύματα ακόμα και με 2G άνετα.

Ακόμα και φβ μέσω Opera.

Τι να λέμε τώρα που ψάχνουμε τι να κάνουμε με τις παντόφλες που μας φόρτωσαν.:lol:

Υπόψιν ότι σερφάρω άνετα όταν έχω κλήση γιατί το 3G λειτουργεί με πολύ καλές ταχύτητες.

Χρόνια πολλά σε όλους με το κακό που μας βρήκε και μας έχουν κλείσει στα σπίτια χωρίς λόγο.

Edit

Αυτό το 5G είναι μαϊμού γιατί δεν χρησιμοποιεί τις συχνότητες 30 GHz και το δίκτυο των κεραιών που απαιτεί το πραγματικό πρωτόκολλο.

Μαρκετινιστικο τρικ και τίποτε άλλο.

Αλλά εντάξει, δεν αφορά την πλειοψηφία των συνδρομητών της κιου, ούτε θα κλείσει το 3G για να ανταγωνιστεί τους άλλους.

Θα δείξει.

Τα υπόλοιπα περί φτωχών κτλ είναι απλά γραφικότητες...

Φίλε μου, δυστυχώς ισχύουν.

Ξέρω πολλά παιδιά που τους έχουν δώσει οι γονείς μία σιμ για να δέχονται εισερχόμενες με μηδενικό υπόλοιπο.

Απλώς αυτοί και άλλοι παρόμοιοι συνδρομητές δεν γράφουν εδώ και νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν.

Πολλοί επειδή κάνουμε παρέα με φίλους που μας μοιάζουν, νομίζουμε ότι όλη η ανθρωπότητα είναι έτσι.

Δεν είναι.

Edited by pavlitakis1

Φίλε, όποιος έχει ναυαρχίδα για να σερφάρει, να παίζει παιχνίδια και να θέλει να παίρνει και κλήσεις ενώ παίζει, δεν ψάχνει στην κιου με τα τριευρα πακέτα.

Εκτός αν είναι από αυτούς με αιφον που κάνουν αναπάντητες γιατί δεν έχουν μονάδες.:lol:

Τέτοιοι πελάτες δεν έρχονται στην κιου.

Είμαι απο αυτούς που αγόρασαν σχεδον day 1 το iphone 11 pro max (τότε ναυαρχίδα) κι έκτοτε το χρησιμοποιώ με Q αλλά και με eSIM WhatsUp.

Πληροφοριακά λοιπόν να σου πω πως είτε είσαι λεφτάς είτε δεν είσαι ΠΑΝΤΑ θα ψάχνεις την πιο οικονομική λύση γιατί πολύ απλά το παραδάκι το βγάζεις με κόπο, δεν το βρίσκεις έτοιμο και φυσικά πιο εύκολα εξατμίζεται παρά παράγεται. Το γνωρίζεις κι εσυ εξάλλου.

Συνεπώς τέτοιοι πελάτες βρίσκονται παντού, σε όλα τα μήκη και πλάτη, σε όλες τις μορφές και όψεις, γιατί πολύ απλά δεν είναι μακάκες!

Όλα τα υπόλοιπα είναι ανακύκλωση στερεότυπων που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα (όπως συμβαίνει με όλα τα στερεότυπα).

Αυτό που λες είναι υποθετικό τελείως και σαν υπόθεση εργασίας δεν μπορεί να κριθεί με την πραγματικότητα.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πραγματικός χρήστης με τέτοιες ανάγκες εδώ, όταν εγώ με ΝΟΚΙΑ 15ετιας παίρνω κλήσεις και μηνύματα ακόμα και με 2G άνετα.

Ακόμα και φβ μέσω Opera.

Τι να λέμε τώρα που ψάχνουμε τι να κάνουμε με τις παντόφλες που μας φόρτωσαν.:lol:

Υπόψιν ότι σερφάρω άνετα όταν έχω κλήση γιατί το 3G λειτουργεί με πολύ καλές ταχύτητες.

Χρόνια πολλά σε όλους με το κακό που μας βρήκε και μας έχουν κλείσει στα σπίτια χωρίς λόγο.

Μπορείς πολύ απλά να αφήσεις εντελώς τα κινητά και να χρησιμοποιείς αποκλειστικά σταθερά τηλέφωνα διότι η ζωή υπήρχε ακόμα και πριν την έλευση των κινητών. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσεις πως σαν ποιότητα η ζωή σου θα είναι πλεον υποδεέστερη σε σύγκριση εκείνης όσων χρησιμοποιούν πιο εξελιγμένη τεχνολογία.

Συμπέρασμα, η τεχνολογία εξελίσσεται και μαζί με αυτήν κι εμείς. Επιλογή σου να μην την ακολουθήσεις αλλά είναι αποκλειστικά ΔΙΚΗ σου επιλογή για ΕΣΕΝΑ μονον!

[ f i l i p p o s ]

Είμαι απο αυτούς που αγόρασαν σχεδον day 1 το iphone 11 pro max (τότε ναυαρχίδα) κι έκτοτε το χρησιμοποιώ με Q αλλά και με eSIM WhatsUp.

Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσεις πως σαν ποιότητα η ζωή σου θα είναι πλεον υποδεέστερη σε σύγκριση εκείνης όσων χρησιμοποιούν πιο εξελιγμένη τεχνολογία.

Συμπέρασμα, η τεχνολογία εξελίσσεται και μαζί με αυτήν κι εμείς. Επιλογή σου να μην την ακολουθήσεις αλλά είναι αποκλειστικά ΔΙΚΗ σου επιλογή για ΕΣΕΝΑ μονον!

Φίλε μου μην το παίρνεις προσωπικά.

Δεν νοιώθω υποδεέστερος επειδή αδιαφορώ για το volte και δεν έχω ναυαρχίδα γιατί θέλω να έχω ελεύθερο χρόνο αντί να τρώνε τον κόπο μου κάποιοι άλλοι χωρίς αποτέλεσμα.

Το να εκμεταλλεύεται κάποιος την τεχνολογία για να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο δεν τον κάνει υποδεέστερο από κάποιον άλλον που κυνηγάει τις ναυαρχίδες για να ακολουθεί δήθεν την τεχνολογία.

Έχουμε μπερδέψει την απόκτηση ενός γκατζετ με την χρήση της τεχνολογίας δήθεν.

Αυτή την εποχή μαγκιά είναι να έχεις ελεύθερο χρόνο να ζεις την ζωή σου και όχι να αγοράζεις ότι σου δίνει το μάρκετινγκ της κάθε εταιρείας.

Άλλωστε ο χρόνος ζωής μας έχει σύντομη ημερομηνία λήξης για να κάνουμε συμβιβασμούς και σε αυτό βοηθάει λίγο η κιου με τα φτηνά πακέτα αν συνδυάζονται με γνώση της τεχνολογίας όπως Voip κλπ.

Για να μην βγαίνουμε εκτός τοπικ μόνο στην Q μπορώ να έχω πακέτα 200' προς όλους με 1€, χωρίς ημερομηνία λήξης με την χρήση της τεχνολογίας και κόστος 2-3 € τον μήνα.

Η τεχνολογία χρειάζεται και γνώση και μυαλό για να έχουμε όφελος.

Edited by pavlitakis1

Φίλε μου μην το παίρνεις προσωπικά.

Δεν νοιώθω υποδεέστερος επειδή αδιαφορώ για το volte και δεν έχω ναυαρχίδα γιατί θέλω να έχω ελεύθερο χρόνο αντί να τρώνε τον κόπο μου κάποιοι άλλοι χωρίς αποτέλεσμα.

Το να εκμεταλλεύεται κάποιος την τεχνολογία για να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο δεν τον κάνει υποδεέστερο από κάποιον άλλον που κυνηγάει τις ναυαρχίδες για να ακολουθεί δήθεν την τεχνολογία.

Έχουμε μπερδέψει την απόκτηση ενός γκατζετ με την χρήση της τεχνολογίας δήθεν....[\QUOTE]

Που να σταθώ κι απο που να αρχίσω...

Δεν έγραψα οτι θα νιώθεις υποδεέστερος επειδή δεν θα έχεις τις ναυαρχίδες. Ανέφερα την ποιότητα ζωής όταν εξελίσσεσαι κι εσυ μαζί με την τεχνολογία (όχι συγκεκριμένα αυτή των κινητών). Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Εν κατακλείδι δεν είσαι μέσα στο μυαλό του άλλου για να ξέρεις εαν αγοράζει μια ναυαρχίδα για επίδειξη, προσωπική του ευχαρίστηση/ανάγκη, επαγγελματική χρήση ή πολύ απλά γιατί θέλει και μπορεί.

Πόσο μαλλον εαν έχει σκοπό να τρώει την ζωή του σε αυτά ή απλά να τα χρησιμοποιεί "ισορροπημένα".

Γενικεύεις, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και τα χρησιμοποιείς μετά ως επιχειρήματα.

Και όχι, εννοείται πως δεν το πήρα προσωπικά, απλά πήρα την ευκαιρία να απαντήσω γιατί διάβασα πολλές στερεοτυπικές ανακρίβειες και λόγω των (βαρετών) ημερών δεν κρατήθηκα.

Αυτά γιατί πλατειάζουμε.

[ f i l i p p o s ]

Αγορασα το σημερινό countdown και έγινε η επέκταση του υπολοίπου για 1 μηνα... ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί τα ανεπίσημα εφαρμοζόμενα ανεπίσημα κοβονται οταν θέλουν...

Στα του volte, αναφέρθηκε οτι οσοι το ειχαν τυπικα ενεργοποιημενο (πρακτικά δεν δουλεύει) αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις κλήσεων. Γενικότερα θεωρώ ότι το ζήτημα είναι καθαρά τεχνικό. Είναι και αυτό το μπερδεμένο καθεστώς λειτουργίας της q υπο περιαγωγή που δεν ξέρω τι είδους αδειοδοτήσεις αλλά και τι είδους τεχνικές παρεμβάσεις χρειάζονται για να δουλέψει...

Αγορασα το σημερινό countdown και έγινε η επέκταση του υπολοίπου για 1 μηνα... ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί τα ανεπίσημα εφαρμοζόμενα ανεπίσημα κοβονται οταν θέλουν...

...

Τα ανεπίσημα είναι λόγω συμφωνίας κυρίων για να μην ανταγωνίζονται.

Και οι άλλοι έχουν ανεπίσημα πακέτα, απλώς δεν είναι καλύτερα και φορητότητα σε φοιτητικα κάνουν ανεπίσημα.

Αν δεις πουθενά δεν έχουν διαφημίσεις οι θυγατρικές των μεγάλων πλέον.

Θεωρητικά πάντως πρέπει να έφαγε κάποιο πρόστιμο για να το κάνει, αφού χάνει λεφτά έτσι, απλώς ελάχιστοι το γνωρίζουν.

Edited by pavlitakis1

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το login στην εφαρμογή ή στη σελίδα? Ξαφνικά πρωί πρωί εξαφανίστηκε ο αριθμός μου από την εφαρμογή ενώ της μητέρας μου που επίσης ήταν μέσα δουλεύει κανονικά. Εμένα δεν με αφήνει να κάνω login ούτε με κωδικό μιας χρήσης ούτε με κωδικό και όνομα χρήστη. Στη σελίδα μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης οταν πατάω το εικονίδιο πανω δεξιά.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με καθυστερήσεις αρχίζει να δουλεύει αλλά κάνει κόλπα η εφαρμογή. Περνάω το λογαριασμό μου και σβήνει της μητέρας μου και μετα ξαναβάζω της μητέρας μου και τους κρατάει και τους δύο τελικά....

Γεια σας. Χρόνια πολλά σε όλους.

Είμαι συνδρομητής στην Q όπως και η γυναίκα μου. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα συνδρομή για τον μικρό. Πρώτη φορά - νέα sim. Η συνδρομή θα γίνει στο δικό μου όνομα.

Θέλω να ρωτήσω:

1. Ποιος είναι ο πιο εύκολος - γρήγορος τρόπος?

2. Νούμερο παίρνουμε ότι τύχει ή μπορούμε με κάποιο τρόπο να επιλέξουμε?

3. Υπάρχει κάποιος τρόπος - κόλπο ώστε να επωφεληθούμε διάφορα bonus ομιλίας - internet? Π.χ. κονέ?

Ευχαριστώ.

Αλέξης

Στο όνομα σου, ονλαιν παραγγελια (τυχαίος αριθμός), αγορά και ταυτοποίηση σε κατάστημα (διαλέγεις από τους διαθέσιμους αριθμους), κόλπα μπόνους κλπ στον pavlitakis1.

Γεια σας. Χρόνια πολλά σε όλους.

Είμαι συνδρομητής στην Q όπως και η γυναίκα μου. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα συνδρομή για τον μικρό. Πρώτη φορά - νέα sim. Η συνδρομή θα γίνει στο δικό μου όνομα.

Θέλω να ρωτήσω:

1. Ποιος είναι ο πιο εύκολος - γρήγορος τρόπος?

2. Νούμερο παίρνουμε ότι τύχει ή μπορούμε με κάποιο τρόπο να επιλέξουμε?

3. Υπάρχει κάποιος τρόπος - κόλπο ώστε να επωφεληθούμε διάφορα bonus ομιλίας - internet? Π.χ. κονέ?

Ευχαριστώ.

Έχεις προσωπικό μήνυμα !

Sent from my iPhone using Tapatalk

δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί σε μερικούς δεν ανοίγει το app και σε άλλους είναι μια χαρα

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί σε μερικούς δεν ανοίγει το app και σε άλλους είναι μια χαρα

Από τις 18 Νοεμβρίου, με έχει ζαλίσει στις αποσύνδεσεις για λόγους ασφαλείας.

Ξέρετε πόσες φορές μου έχει ζητήσει τον 6ψηφιο κωδικό ? 47 !!!

Και μενα και απο το κινητό και απο το τάμπλετ , η εφαρμογή αποσυνδέεται και ζητάει συνεχώς σύνδεση..έχει μέρες που το κάνει αυτό τώρα..Θα δούμε με καμιά αναβάθμιση..
Xiaomi Mi Mix 3

Είμαι πάνω από 1 μήνα με την έκδοση 5.0.4 της εφαρμογής (η νεότερη δηλαδή) και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την εφαρμογή, ούτε στην προηγούμενη συσκευή μου, ούτε στην καινούργια που την δουλεύω τις τελευταίες ημέρες. Δείτε μήπως έχετε παλιότερη έκδοση όσοι έχετε προβλήματα και αναβαθμίστε στην νεότερη.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Συνδεεσαι με κωδικο μιας χρήσης ή με τα username-pass? Το ίδιο πρόβλημα έχουνε και στην εφαρμογή του F2G κυρίως με τον κωδικό μιας χρήσης. Με τα στοιχεία εγγραφής δουλεύουν όλα εντάξει

Με username-pass συνδέομαι μια φορά και δεν χρειάζεται ξανά. Αλλά και στον αριθμό της πεθεράς μου που διαχειρίζομαι από την συσκευή της με κωδικό SMS δεν είχε προβλήματα. Πάντα φροντίζω όμως να έχω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής σε όποια συσκευή την δουλεύω.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Με τα στοιχεία εγγραφής δουλεύουν όλα εντάξει
δεν ισχύει,κάποιες φορές μουλαρωνει

πρέπει να ναι πρόβλημα εφαρμογής ίσως από chrome κατά 99,9% μπαίνω σε αυτές τις περιπτώσεις

Edited by akalos

Καλά στο "δουλευουν ολα οκ" δεν περιλαμβανω τα γενικότερα κολληματα συστήματος (οπως αυτό που περιεγραψα χτες) που συμβαίνουν κατά διαστήματα. Σε σύγκριση με τον προσωρινό κωδικό αυτες τις ωρες φαίνεται οτι ο παλιος τρόπος δουλεύει πιο καλά.

Μπήκα πάνω από 40 φορές από εχθές να δω τι παίζει και ήταν όλα άψογα.

Υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι πρόβλημα δικτύου που κάτι κλειδώνει για λόγους ασφαλείας.

Δοκιμάσατε να καθαρίσετε την μνήμη και να δοκιμάσετε επανεκκίνηση ώστε να μην τρέχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο.?

Γιατι βαζει countdown με τοσο λιγο περιθωριο να τα παρεις ?

Καθε ποτε βαζει τωρα ?

Εμενα ληγουν τα λεπτα ομιλιας στις 2/1

Θα προλαβω αλλο πακετο ή πρεπει να παρω απο σημερα ?

Νομίζω την προηγουμένη εβδομάδα πάλι είχε δωσει λιγων ωρών καουνταουν για να ξαναδώσει τα Χριστούγεννα. Μάλλον την ιδια λογική θα ακολουθήσει. Ρισκάρεις και περιμένεις ή αγοράζεις σήμερα. Δική σου η απόφαση.

COUNTDOWN TO ALL & SURF

200ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

400 MB €3

λήγει σε λίγες ώρες

και η λήξη πήγε στις 27.1 μόλις το αγόρασα

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

• This topic was unpinned, featured and pinned