Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kmpatra said:
το πιο πιθανό

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για προσωρινή μείωση, δεν παύει όμως να είναι μείωση. Κάτι που έχουμε καιρό να δούμε.

Οπότε, είναι στα θετικά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Abab said:
Πολύ σωστά τα λες. Ο καθένας βάζει όσα τον βολεύουν. Στους γονείς μου κάνω παντα ανανέωση με 6€. Εχουν μία συνεχή προσφορά με 4.44€ . Τα λεπτά τους φτάνουν και περισσεύουν κιόλας, οπότε γιατί να κάνουν ανανέωση 10? Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Και έγω ίδια περίπτωση, εμφανίζει σχεδόν πάντα το πακέτο 4.44€ 500' και 50sms προς όλους, συν τα 120' λεπτά προς όλους από το σταθερό, συν τα countdown με 3-4€ δυο φορές τη βδομάδα. Εμένα για παράδειγμα δε με βολεύει αυτή η χρήση, στους γονείς μου όμως φτάνουν και περισσεύουν κυριολεκτικά.

στα ποσα ευρω υπολοιπο και κατω σου λεει οταν κανεις κληση οτι το υπολοιπο ειναι χαμηλο ανανεωσε το χρονο ομιλιας σου?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν το υπόλοιπο είναι κάτω από 1€ σου το λέει στην πρώτη κλήση της ημέρας.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

ΔΩPO 100Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB ΓIA 15 MEPEΣ ME KAΘE ANANEΩΣH AΠO 12€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ (ΓIA ONLINE ANANEΩΣH ΠATHΣE EΔΩ https://tinyurl.com/vaqf2km)! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-epikoinonia

μάλλον πάνε να καθιερώσουν τα 12€

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Άκρως ειρωνική η απάντηση «δεν έχουμε SIM, θέλει ειδικές» για να αλλάξει από F2G σε Q.

Πήγα σε 2 Wind στο κέντρο και 1 στους Αμπελόκηπους, παντού το ίδιο «ποίημα».

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂

talos_2002 said:
Άκρως ειρωνική η απάντηση «δεν έχουμε SIM, θέλει ειδικές» για να αλλάξει από F2G σε Q.

Πήγα σε 2 Wind στο κέντρο και 1 στους Αμπελόκηπους, παντού το ίδιο «ποίημα».

Στείλε μήνυμα στο φβ της γουιντ να σου βρουν λυση και εάν θέλεις πες μας τι σου απάντησαν.

Όντως είναι διαφορετικές οι κάρτες της q από αυτές του f2g. Εννοείται ότι κατά την αλλαγή θα χάσεις υπόλοιπο κλπ

Ερώτηση για τους παλαίμαχους. Στα Q ισχύει ανεπίσημα όπως στα f2g ότι δέχονται εισερχόμενες μετά το πέρας του τρίμηνου ;

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

cmvr said:
Ερώτηση για τους παλαίμαχους. Στα Q ισχύει ανεπίσημα όπως στα f2g ότι δέχονται εισερχόμενες μετά το πέρας του τρίμηνου ;

Ναι ισχύει. Και προσφορές σε σμσ μου έρχονται κανονικά.

Laz5 said:
Ναι ισχύει. Και προσφορές σε σμσ μου έρχονται κανονικά.
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

Πάντως να το θυμηθούμε άλλη μία φορά ότι επίσημα δεν είναι τρίμηνο όπως στις άλλες εταιρείες αλλά τετράμηνο στην q (και στο f2g) όσον αφορά την προθεσμία φραγής (η οποία βέβαια ελάχιστες φορές τηρείται όπως αναφέρθηκε παραπάνω)

Βασικά δίμηνο είναι όταν στο τέλος του 2ου μήνα λήγει το υπόλοιπο και μαζι με αυτό όλα σχεδόν τα πακέτα, ενώ στους άλλους ναι μεν έχεις κανονικά φραγή στο 3μηνο αλλά με ενεργοποίηση πακέτου στο τέλος του 2ου μήνα θα σε βγάλει με 0€ υπόλοιπο μέχρι την φραγή και θα έχεις κανονικά και ίντερνετ και εξερχόμενες κλήσεις

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

bbbb said:
Βασικά δίμηνο είναι όταν στο τέλος του 2ου μήνα λήγει το υπόλοιπο και μαζι με αυτό όλα σχεδόν τα πακέτα, ενώ στους άλλους ναι μεν έχεις κανονικά φραγή στο 3μηνο αλλά με ενεργοποίηση πακέτου στο τέλος του 2ου μήνα θα σε βγάλει με 0€ υπόλοιπο μέχρι την φραγή και θα έχεις κανονικά και ίντερνετ και εξερχόμενες κλήσεις

Αυτό που θυμίζεις ισχύει, η ερώτηση όμως είχε να κάνει με εισερχόμενες και με φραγή. Το τετράμηνο (vs τρίμηνο) το ίδιο και θέλει να πει ότι το ελάχιστο εγγυημένο διάστημα αυτή τη στιγμή για σκοπούς εισερχόμενης επικοινωνίας άνευ επιπλέον χρηματικού ανταλλάγματος είναι το τετράμηνο, ατύπως δε το έτος.

Edited by XP130TD
Εκτός ΟΠΧ

Τα mb τού κονέ πρέπει να τρώμε αυστηρά 1 giga κάθε μήνα η απλά τα τρώμε αλόγιστα μέχρι νά τελειώσουν;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ ευχαριστώ.Μην έχω άγχος ότι τελειώνει το 1 γιγα και έχω καμία χρέωση

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tolisfar said:
Οκ ευχαριστώ.Μην έχω άγχος ότι τελειώνει το 1 γιγα και έχω καμία χρέωση

Κάτσε. 1gb το μήνα για 12 μήνες δεν είναι;

Από ότι ξέρω, δεν υπάρχει περιορισμός

Έχεις 12 gb κάβα, για να τα φας μέσα σε ένα χρόνο όπως θέλεις.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τότε γιατί λένε οτι πρεπει καθε μηνα να μπαίνουν λεφτα και απο τις 2 μεριές αλλιως θα χαθεί το δώρο; Κάποιος αυτό έγραφε εδώ μέσα.

Ενας όρος που έχουνε βάλει είναι να μην μηδενίσει το υπόλοιπο. Γιατί άλλωστε με μηδενικό υπόλοιπο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα. Είναι πολύ σίγουρο ότι θα χαθούνε όλα τα giga όταν περάσει το δίμηνο χωρίς ανανέωση. Δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να μπούνε κάθε μήνα λεφτά. Πρέπει να υπάρχει έστω και 0,01 καθόλη τη διάρκεια που υπάρχουν τα giga. Ένα ερώτημα (επειδή αυτός που λες το έγραψε εδώ μέσα) είναι αν ο μηδενισμός του ενός επηρεάζει και τον άλλον. Ερωτήθηκαν και στο forum της q αλλά απάντηση δεν υπήρχε. Edited by kmpatra

Οπότε βασικά το άγχος μηδενισμού υπολοίπου ξεκινάει οταν ο ενας απο τους 2 καταναλωσει τα 12gb. Το οτι αδιαφορούν από τα κεντρικά να απαντήσουν δείχνει έλλειψη σεβασμού στον πελάτη.

Εμείς το έχουμε σε όλη την οικογένεια και ο αδελφός μου που τα έχει φάει όλα εγώ όχι.

Δεν έχει σχέσι αυτό.

• This topic was unpinned, featured and pinned