GREGORYMO Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Ετσι είναι, και έτσι εκαναν και οι 3 εταιριες. Διπλασίασαν την ποσοτητα των ντατα, αλλά δε φτυνηναν κάποιο πακέτο. Τα χρήματα που έπαιρναν θα τα παίρνουν πάλι. Βέβαια, αυτα για την ωρα αφορούν τα συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια. Δεν ανακοινώθηκε κάτι για τα καρτοκινητα Δεν είναι έτσι ακριβώς. ΚΑΠΟΙΟΙ, θα αγόραζαν data από αυτά που τώρα παιρνουν δωρεάν. ΥΓ. Εγώ καρτοκινητο έχω και ελπίζω ότι με αυτή την κατάσταση που δημιουργείται μπαίνει ένα ΧΑΛΙΝΑΡΙ στις αυξήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ότι το εκακαν και οι 3 μαζί με συνεννόηση δεν σημαίνει καρτέλ; ΚΑΡΤΕΛ, υπάρχει. Αυτό είναι δεδομένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 ΚΑΡΤΕΛ, υπάρχει. Αυτό είναι δεδομένο. Αυτό λέω. Αστεϊσμος Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Όποιος θέλει νέο νούμερο q και να έχει 12γιγα το χρόνο ας μου στείλει pm να του κάνω πρόσκληση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Όποιος θέλει νέο νούμερο q και να έχει 12γιγα το χρόνο ας μου στείλει pm να του κάνω πρόσκληση. Ευχαριστώ Ποιο είναι το ετήσιοι κόστος συντήρησης; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 (edited) Ποιο είναι το ετήσιοι κόστος συντήρησης; Ευχαριστώ. το ελάχιστο 36€, αν κάνεις κάθε δίμηνο ανανέωση 6€ κατα τη διάρκεια καουντ νταουν. Αλλιώς 60€ (10€/δίμηνο) Edited December 8, 2019 by bebes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ευχαριστώ. Αυτό το κόστος συντήρησης είναι υπερβολικό πλέον σε όλες τις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ευχαριστώ. Αυτό το κόστος συντήρησης είναι υπερβολικό πλέον σε όλες τις εταιρείες.Γιατι το λες αυτο; Επειδη το Q απο 1€ τον χρονο εφτασε τα 60€? Και επειδη μας κανει την χαρη να το κατεβαζει στα 36€. Να αισθανομαστε και υποχρεωμενοι. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Με 1 € τον χρόνο τι παροχές είχε η Q; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Με 1 € τον χρόνο τι παροχές είχε η Q;Ωραια ερωτηση. Σου επεστρεφε το χρονο των εισερχομενων κλησεων σε δωρεαν εξερχομενες κατα το ημισυ. Ειχε πακετα του 1€. Ειχε για χρονια δωρεαν data. Και αλλα πολλα. Μετα ηρθε η wind. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Με 1 € τον χρόνο τι παροχές είχε η Q; κοίτα, ότι ήθελες το έβαζες. ΜΕ 1€ λειτουργούσε 1 ολόκληρο χρόνο και έστελνε 20 sms (0,05 το ένα) και μιλούσε μερικά λεπτά (με το δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση). Που θα πει του έβαζες 5€ και το είχες σε ένα συναγερμό και λειτουργούσε όλο το χρόνο. To έδινες στον παππού και του μιλούσες όλο το χρόνο. Ναι, να σου αυξάνει τον λόγο παροχών κόστους είναι κατ΄αρχήν καλό. Αλλά στις λεπτομέρειες κρίβετε ο διάβολος και βέβαια δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια ότι πχ κανείς (ή λίγοι) δεν θέλει τις έξτρα παροχές όταν αυτές αυξάνουν το κόστος καθώς στους περισσότερους οι παλαιές παροχές μάλλον ήταν αρκετές. Για παράδειγμα τι να το κάνω να πάρω 1500' λεπτά προς Q με την 10άρα που βάζω όταν μου έβαλε χρέωση 0,30 το μήνα για αυτό, ενώ πριν είχα 1000' χωρίς τέτοια χρέωση. Μήπως δεν ξέρει ότι το πολύ να μιλήσω τα 200' από αυτά που μου δίνει; Εκτός από τις αυξήσεις όλων των πακέτων σε σημείο να ΜΗΝ υπάρχει πακέτο κάτω από 5Ε όσο ήταν παλιά μία κάρτα έχουμε και άλλα να μιλήσουμς. Να μιλήσουμε για αυξήσεις με 0,30 "χαράτσι" λέει πάγιο ανανέωση κάρτα (έμμεση αύξηση στην ελάχιστη χρέωση 1,7% και νόμιαζα οι κάρτες δεν έχουν πάγειο) , πακέτα των 4 εβδομάδων (αντί ενός μηνός 4.28 εβδομάδες άλλη μία αύξηση 7%) και για άλλα "κουτοπόνηρα" κόλπα; Μα σε λίγο δεν θα έχει διαφορά q από f2g. Την κρατάει λίγο τα count down offers που είναι στο χέρι της να τα κόψει ή τροποιήσει ή να τα δίνει πιο σπάνια ή πιο ακριβά (και τα άλλα είναι στο χέρι της βέβαια). Τους περισσότερους μας ενοχλεί που αυξήθηκε το μέσο ποσό που πρέπει να δίνουμε το μήνα. Από την άλλη τους καταλαβαίνω καθώς οι εταιρίες χάνουν την φωνή (το voice call γίνεται data πχ messenger, skype, viber) τουλάχιστον ας φτηνύνουν το data (Δλδ να δώσουν παραπάνω στα ίδια ελάχιστα που θα σου ζητούν) και ίσως θα το κάνουν με ότι βλέπω. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν και τα 1500 λεπτά. Άλλοι που θέλουν 10 gb και παραπάνω τον μήνα. Άλλοι εξυπηρετούνται με λιγότερα. Δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο καλάθι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Αυτό ακριβώς που λες με τις ανάγκες του καθενός. Το θέμα είναι όμως γιατί κόβεις την επιλογή αυτού που μπορεί να έβγαινε με λιγότερα χρήματα και τον υποχρεώνεις να πηγαίνει σε ακριβότερο πακέτο που δε θα του χρειαστεί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Εγώ το έδινα στην μάνα μου για την βρίσκω όποτε ήθελα με 1 ευρώ το χρόνο. Τα άλλα δεν τα χρειάζομαι. Τώρα στην καλύτερη θέλω 60 ευρώ ή άντε να κυνηγάω τα countdown να μου πάει φτηνότερα. Αίσχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 (edited) Καλώς ή κακώς, πλέον θέλουμε μίνιμουμ 60 ευρώ το χρόνο απλά για να έχουμε τον αριθμό. Η q θέλει λίγο ψάξιμο για να πετύχεις τα καουντ νταουν (συν το να μη το ξεχάσεις) και το πρόγραμμα χωρίς πάγιο της κοσμοτε έχει πλεον 5 ευρώ πάγιο ! :lol: Ευτυχώς βρήκα την ιντερτελεκομ και βόλεψα τουλάχιστον συναγερμούς και τρακτέρ με κόστος συντηρησης κάτι σεντς το χρόνο και τίποτα περισσότερο... Edited December 8, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Παιδιά 7 λεπτά ομιλίας τον μήνα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (χωρις πακέτο) ή ένα φτηνό πακέτο με 3,5 € τον μήνα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά όταν δίνει και το WhatsApp δωρεάν όλα, εκτός κλήσης. Ευτυχώς που υπάρχει η Q, βάσει νόμου για την παραχώρηση της άδειας συχνότητας και έχουμε κινητή με λίγα ευρουλάκια τον μήνα. Εσείς που έχετε περιουσίες με συνεγερμους, να πληρώσετε κάτι παραπάνω από ένα ευρώ τον χρόνο, που πληρώνατε πολύ παραπάνω στην πράξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Τι ακριβώς πάει 7 ευρώ από Γενάρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Παιδιά ξέρετε πως θα μπλοκάρω τους 5ψηφιους αριθμούς στα SMS; Μόλις μου ήρθε στην κάρτα Q που έχω και με χρέωσε 2.5€ περίπου. Miui rom εχω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά μου ήρθε μήνυμα από την WIND. Έστειλα SMS στο 1213 την λέξη STOP και μπλοκάρα όλους τους 5ψηφιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Τι ακριβώς πάει 7 ευρώ από Γενάρη? αυξάνει και άλλο το q economy μετά το νέο έτος (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε) στα 6.9€ με παρόμοιες παροχές αλλά και θα έχει μικρότερη διάρκεια 4 εβδομάδες αντί 4.28 που είναι σήμερα ο μήνας (30 μέρες/7) και μπαίνει νέα χρέωση στο "δώρο" (που τελικά πληρώνεις 1,7€ ανα εξάμηνο?) στην ανανέωση 10€ για να έχεις 1500' προς q αντί 1000' (για mb τσιμουδιά). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Παιδιά ξέρετε πως θα μπλοκάρω τους 5ψηφιους αριθμούς στα SMS; Μόλις μου ήρθε στην κάρτα Q που έχω και με χρέωσε 2.5€ περίπου. Miui rom εχω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά μου ήρθε μήνυμα από την WIND. Έστειλα SMS στο 1213 την λέξη STOP και μπλοκάρα όλους τους 5ψηφιους. Δεν φτάνει αυτό. Χρειάζεται και καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ. Για να μην γράφουμε off-topic, ψάξε το. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Τι ακριβώς πάει 7 ευρώ από Γενάρη? Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Wind λίγες σελίδες πίσω, όλα τα πακέτα ανεβαίνουν 1-2 ευρώ τουλάχιστον... Αναφερόμουν σε ένα πακέτο προς όλους που είναι 5,9 ευρώ 140 λεπτά ομιλίας για ένα μήνα θα ανέβει 1 ευρώ πάνω... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Κάποτε είχαμε 120 λεπτά ομιλίας για ένα μήνα και χρέωση ανά δευτερόλεπτο με 3 ευρώ. Τώρα είναι στα 6 ευρώ και από Γενάρη πάει στα 7 ευρώ. Είναι οικονομική; Έχει φτάσει τους υπόλοιπους πια... Και εννοείται όλοι είναι πιο ακριβοί από δίκτυα του εξωτερικού. Με 8 ευρώ π.χ. στη Γερμανία παίρνω απεριόριστα λεπτά και μηνύματα για όλα τα σταθερά και κινητά εντός της χώρας και μαζί 3GB για ένα μήνα. Ποια καρτοκινητή στην Ελλάδα δίνει απεριόριστα με 8 ευρώ + δεδομένα; Έχουν ξεφύγει όλοι τους και η Q μόνο για τα Κάουντ Ντάουν συμφέρει. Αλλά για να τη συντηρήσεις δεν συμφέρει. Έχω άλλη μία κάρτα άλλου δικτύου και αρκεί μια ανανέωση το εξάμηνο για συντήρηση αριθμού. Δεν την χρησιμοποιώ βέβαια (μόνο σαν εφεδρική), μιας και τα πακέτα είναι ακόμη πιο ακριβά από την Q...Με 3 € τι έχει στην Γερμανία? Γιατί η Q έχει 200 προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, 400 ΜΒ και δωρεάν WhatsApp εκτός κλήσης. Εκεί στην Γερμανία πόσο είναι το ελάχιστο μηνιαίο κόστος ή δεν υπάρχει? Αν δηλαδή βάζεις λεφτά και μπορείς να δέχεσαι κλήσεις μέχρι να τελειώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Το δωρεάν watch up τι είναι; δε χρεώνειmb απο το watch up app? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ακριβώς αυτό που λες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 (edited) https://www.myq.gr/gr/q-whatsapp/ μυνήματα Μόνο, σωστά; Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιείται κάποια ανανέωση σε αυτό το διάστημα, η χρήση της WhatsApp εφαρμογής θα καταναλώνει από τον όγκο του εκάστοτε ενεργού πακέτου ή προσφοράς δεδομένων του συνδρομητή, ενώ στην περίπτωση που δεν υπάρχει ενεργό πακέτο ή προσφορά δεδομένων, η χρέωση της χρήσης δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής θα είναι 0,1€/ΜΒ σε βήματα του 1KB. Δε κατάλαβε ούτε αυτός που το έγραψε Πως γίνεται να μην έχεις κάνει ανανέωση και να καταναλώνει από τον όγκο του πακέτου. Μάλλον το έχουν γράψει παλιά όταν δεν μηδενίζανε τα λεφτά σου στο δίμηνο? Edited December 9, 2019 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Με 3 € τι έχει στην Γερμανία? Γιατί η Q έχει 200 προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, 400 ΜΒ και δωρεάν WhatsApp εκτός κλήσης. Εκεί στην Γερμανία πόσο είναι το ελάχιστο μηνιαίο κόστος ή δεν υπάρχει? Αν δηλαδή βάζεις λεφτά και μπορείς να δέχεσαι κλήσεις μέχρι να τελειώσουν. Αυτό που αναφέρεις είναι countdown πακέτο. Το οποιο μπορεί σημερα να ειναι και αυριο να μην ειναι. Επίσης, δε μπορείς να συγκρίνεις αυθαίρετα τιμές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Στη Γερμανία τόσο οι μισθοί όσο και το κόστος ζωής γενικότερα είναι αυξημένο. Συνεπώς το πακέτο που ανέφερε ο φίλος (απεριοριστα λεπτα και sms εντος Γερμανιας + 3GB με 8ε) ειναι εξαιρετικό για τα δεδομένα της χώρας, όπου, ενδεικτικά, ο κατώτατος μεικτός μισθός ειναι 4πλασιος-5πλασιος από της Ελλαδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts