r31134 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Παιδιά μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Φίλη μου επισκέφτηκε σήμερα ένα κατάστημα wind για φορητότητα, ήταν στην πρώην cyta που έγινε Vodafone, εκεί της είπαν ότι δεν μπορεί καμιά εταιρεία να δεχτεί φορητότητα σε καρτοκινητα παρά μόνο με καινούργιο νούμερο. Το ίδιο πριν χρόνια μου είχαν πει κι εμένα στο ίδιο κατάστημα αλλά πήγα στο public και όλα καλά.. γνωρίζει κάποιος εάν έχει αλλάξει κάτι με τις φορητότητες?Ας κανει ηλεκτρονικα αιτηση φορητοτητας στο site της Q και θα της ερθει με κουριερ σε 1-2 εργασιμες η καρτα sim και μια 10ευρη καρτα ανανεωσης χρονου ομιλιας.Εξου και το τελικο κοστος των 10 ευρω και οχι κατι 30αρια που ζηταγαν ή που σου λενε δεν εχουν διαθεσιμες νεες sim στα καταστηματα. Το εκανα τον Απριλιο που μας περασε.Απο cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Τέλος τα 3GB, όποιος πρόλαβε. Επόμενο countdown την Παρασκευή και ώρα 9:00. Μακάρι να ξαναδώσουν τα 300' προς όλους με 4€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Εγώ στη θέση σου θα το ενεργοποιουσα τώρα, αφού λογικά το επόμενο καουνταουν πιστεύω ότι θα είναι για ομιλία. Σωστός. 150 με 3€ για λίγες ώρες. Μακάρι να ξαναδώσουν τα 300' προς όλους με 4€. Μπα. Εσύ λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Ακούσαμε τίποτα για το 1 giga για 8 μήνες με 8 ευρώ συνολικά; Ο μόνος λόγος που κρατώ τον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 προχτες ετυχε να δοκιμασω,ελεγε οτι η περιοδος ενεργοποιησης της προσφορας εχει ληξει. Σιγουρα αν το δωσουν ολο και καποιος θα το γραψει. Προσωπικη αποψη (αν και λιγο απαισιοδοξη): η προσφορα δινεται ανελλιπως απο τα τελη του 2014,ποτε δεν θυμαμαι να εχει περασει τοσο διαστημα μεχρι να ξαναστειλουν μηνυμα,δεν αποκλειεται να αποφασισαν να "κλεισουν" τον κύκλο της... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακούσαμε τίποτα για το 1 giga για 8 μήνες με 8 ευρώ συνολικά; Ο μόνος λόγος που κρατώ τον αριθμό. με τις διμηνες πλεον ανανεωσεις,το να κρατας ενα νουμερο μονο για την συγκεκριμενη προσφορα δεν νομιζω οτι σε συμφερει. 8 ευρω για την ενεργοποιηση,και μετα αλλες 3 τουλαχιστον ανανεωσεις.Αν υποθεσουμε οτι πεφτεις και στις 6ευρες του countdown,παμε στα 26 συνολο,αρα 1 γιγα με 3,25 ευρω το μηνα αναλογικα. Αν οι ανανεωσεις ειναι 10ευρες πλησιαζουμε στο 5ευρο για ενα γιγα το μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 (edited) Παίδες δεν συμφέρει να διατηρείς πουθενά και άλλο αριθμό, πρέπει να έχεις πολύ δυνατή προσφορά για να το κάνεις αυτό Ειδικά Q που σου μηδενίζει και τα αγορασμενα πακέτα,0,30 τέλος ανανέωσης,κτλ Ειδικά μόνο και μονο τα 8gb/8€ είναι εντελώς ασύμφορο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited August 2, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 sos εχω ακριβως 3 ευρω υπολοιπο αν βαλω το καουντνταουν με τα 3 ευρω θα μπορω να το χρησιμοποιησω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 sos εχω ακριβως 3 ευρω υπολοιπο αν βαλω το καουντνταουν με τα 3 ευρω θα μπορω να το χρησιμοποιησω? Νομίζω κανονικά,αν ήταν data οχι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Πολύ γρήγορα εξαφανίστηκε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Για να μπλοκάρω τα 5ψηφια σε ποιον αριθμό θα καλέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 stop 1213 οπως και στη wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Γεια χαρά!! Τα0,30ε χαράτσι σε κάθε ανανέωση είναι για κάθε ανανέωση ή την πρώτη του κάθε μήνα μόνο?? Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Γεια χαρά!! Τα0,30ε χαράτσι σε κάθε ανανέωση είναι για κάθε ανανέωση ή την πρώτη του κάθε μήνα μόνο?? σε καθε ανανεωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Αυτή τη λύση γιατί δεν τη ξέρουν τα σαΐνια της εξυπηρέτησης πελατών; Υπάρχει δελτίο τύπου της Wind από 18/06/2019 - Προστασία πελατών από υψηλές χρεώσεις 5ψηφιων αριθμών: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/newsroom/deltia-tupou/deltio-tupou/1526313754884/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 (edited) Γεια χαρά!! Τα0,30ε χαράτσι σε κάθε ανανέωση είναι για κάθε ανανέωση ή την πρώτη του κάθε μήνα μόνο?? Τα έχεις μπερδέψει με το bonus που δίνει στην πρώτη ανανέωση του μήνα ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή τη λύση γιατί δεν τη ξέρουν τα σαΐνια της εξυπηρέτησης πελατών; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος νοοτροπία Τα σαινια ?μόνο από αυτά δεν έχει η wind Εγώ αμφιβάλω αν ξέρουν ότι δουλεύουν για την wind,διότι μερικές φορές μου λένε περίμενε να ρωτήσω για κάτι απλό,λέτε να παίρνουν την voda για περαιτέρω επεξηγήσεις?lol Edited August 3, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 stop 1213 οπως και στη wind Οχι εννοω να μου τα μπλοκαρει ολα τα 5ψηφια η Q. Ποιος ειναι ο αριθμος εξυπηρετησης Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaky Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το κονέ? Θέλουν δύο φίλοι μου να έρθουν στην q αλλά με τον ίδιο αριθμό που έχουν. Ισχύει η ανταμοιβή των 12G σε αυτή την περίπτωση ή πρέπει να έρθουν με καινούργιο αριθμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Ισχύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 (edited) Με αυτό το σμσ στο 1213 - στοπ , μπλοκάρει όλα τα 5ψήφια Kαταλαβα, ευχαριστω για τις απαντησεις. Edited August 4, 2019 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Από 12€ και πάνω πλέον το δώρο των 1000λεπτων προς q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Από 12€ και πάνω πλέον το δώρο των 1000λεπτων προς q Στο app είναι ακόμη 10€. Έχεις κάποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δεν έχω δει ανακοίνωση ακόμα, πάντως υπάρχει μείωση της τιμής στo ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ από 8.5 στα 7€ (Το αυτόματο παραμένει στα 8.5€) https://www.myq.gr/gr/paketa/kiou-star/ Ξανά στα 8.5€.. 1 μήνα κράτησε η προσφορά, καταξοδεύτηκαν :p Με τον τρόπο που ήταν διατυπωμένη η ανακοίνωση, νόμιζα ότι θα διαρκούσε περισσότερο.. Έλεγε κάτι του στιλ "πλέον στα 7€ αποκλειστικά για online ενεργοποιήσεις" Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Συμβόλαιο χωρίς συμβόλαιο. Και η αναλογία τιμής/παροχών συνεχίζει να μην έχει καμία σχέση με τις αντίστοιχες της Ευρώπης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Γιατί δεν γράφεις "Αγγλία" και γράφεις "Ευρώπη" ; Ευρώπη είναι και η Ελλάδα , και η Μάλτα. Σε βεβαιώνω . Μαλτέζικες τιμές; Καμμία σχέση με Ελλάδα. Πολύ πιο ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Συμβόλαιο χωρίς συμβόλαιο. Και η αναλογία τιμής/παροχών συνεχίζει να μην έχει καμία σχέση με τις αντίστοιχες της Ευρώπης... Τι συμβόλαιο και χωρίς ....είναι ήδη συμβόλαιο όλα τα καρτοκινητα αν δεν έχετε πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό Απλά φεύγεις ότι ώρα θέλεις χωρίς πέναλτυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts