geoji Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ το λέω: Ελπίζω να συνέλθει η Wind: ΟΧΙ για "μας": Για την επιβίωση της. ΚΑΙ να μην είναι σαν αυτό (που είχα και εγώ πριν 2 χρόνια) και τελικά ΔΕΝ ίσχυε: Πολύ φοβάμαι ότι είναι σαν κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 " Μόνο για λίγο " :D Κι επειδή άνθρωποι είμαστε βρε παιδί μου, μπορεί να το ξεχάσω.. :lol: Ωραίο bug :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 " Μόνο για λίγο " :D Προλαβαίνεις - δεν προλαβαίνεις. :lol: Τουλάχιστον είναι και αισιόδοξοι, ότι θα υπάρχει WIND (και Ελλάδα γενικότερα) το 2030! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoji Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Προλαβαίνεις - δεν προλαβαίνεις. :lol: Τουλάχιστον είναι και αισιόδοξοι, ότι θα υπάρχει WIND (και Ελλάδα γενικότερα) το 2030! :p Για να καταλάβετε για τι "μη πω" μιλάμε (υπάρχουν και τα ban αορίστου διαρκείας!! ) , τους έστειλα την καταγγελία που έστειλα και στην ΕΕΤΤ και Συνήγορο (κοινοποίηση τους έκανα δλδ): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7794839#post7794839 Και προφανώς αφού έχει καταργηθεί ο αριθμός δεν επιτρέπει η φόρμα τους να τον δηλώσω και έβαλα τηλέφωνο επικοινωνίας στη θέση του αφορόντος αριθμού (στη Vodafone ανήκει ο αριθμός) ΚΑΙ μου απάντησαν: "Αγαπητέ κύριε............................. , Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό 37-xxxxxxxxxxx και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση {ο αριθμός Vodafone}., σας ενημερώνουμε ότι για να σας αποδοθεί το χρηματικό ποσό από το καρτοκινητό σας θα πρέπει να προβείτε σε ενα κατάστημα μας με την ταυτότητα σας και ένα ενεργο αριθμό IBAN στα στοιχεια σας Για οτιδήποτε χρειαστείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, με γραπτό αίτημα μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.WIND.gr, καλέστε μας στο 13800 (από σταθερό με χρέωση 0,26€ ανά κλήση) ή επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε Mε εκτίμηση, kkkkkkkkkkkkkk Ομάδα Εξυπηρέτησης WIND" Ενώ IBAN έχω δώσει εδώ και πάνω από 2 βδομάδες. Ερωτηθείτε μόνοι σας ποιός πρέπει να "σηκώσει τα χέρια ψηλά" (ίσως και τα πόδια). ΔΕ παίζονται.... Που θα καταλήξει δεν ξέρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Καλησπέρα, κάτοχος mate10 pro και η εμπειρία του Roaming στην Κύπρο απογοήτευση. Ο λόγος είναι ότι ενώ μπορώ εγώ να κάνω κλήσεις και να ακούω τον συνομιλητή μου, (το ίντερνετ πάει σφαίρα), οταν με καλούν και απαντώ δεν ακούω τίποτα ενώ με ακούνε κανονικά. Άλλαξα δίκτυο σπο το MTN σε cytamobile-vodafone χειροκίνητα και όλα πάνε άριστα, μετα από λίγο όμως με πετάει έξω, Και επιλέγει μετα απο restart πάλι το ΜΤΝ. Ελπίζω να μην σας κούρασα ρε παιδιά και να καταλάβατε..... Η cyta-voda δεν συνεργάζεται με τη Wind. Η Wind έχει σαν κύριο πάροχο στην περιαγωγή την MTN. Πρέπει να χαθεί το σήμα της MTN για να συνδεθείς με άλλο πάροχο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Προς ενημέρωση και μόνο, καθώς δεν έχω σκοπό να παραμείνω πλέον στην Q. Άργησα να κάνω ανανέωση και χάθηκαν υπόλοιπο+προσφορά ιντερνετ 8G/8. Επικοινώνησα στο fb και δεν μου επέστρεψαν τίποτα. Παρά μόνο έλαβα μήνυμα πως χάνονται όλα, εφόσον δεν ανανεώσεις. Αυτά και μόνο από κάτοχο Q επί εποχής συμβολαίων με επιλογή αριθμού παρακαλώ. Καλή συνέχεια σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Προς ενημέρωση και μόνο, καθώς δεν έχω σκοπό να παραμείνω πλέον στην Q. Άργησα να κάνω ανανέωση και χάθηκαν υπόλοιπο+προσφορά ιντερνετ 8G/8. Επικοινώνησα στο fb και δεν μου επέστρεψαν τίποτα. Παρά μόνο έλαβα μήνυμα πως χάνονται όλα, εφόσον δεν ανανεώσεις. Αυτά και μόνο από κάτοχο Q επί εποχής συμβολαίων με επιλογή αριθμού παρακαλώ. Καλή συνέχεια σε όλους. Κάτι πρέπει να γίνει μ'αυτο Ούτε το συμφέρον τους δεν ξέρουν Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Προς ενημέρωση και μόνο, καθώς δεν έχω σκοπό να παραμείνω πλέον στην Q. Άργησα να κάνω ανανέωση και χάθηκαν υπόλοιπο+προσφορά ιντερνετ 8G/8. Επικοινώνησα στο fb και δεν μου επέστρεψαν τίποτα. Παρά μόνο έλαβα μήνυμα πως χάνονται όλα, εφόσον δεν ανανεώσεις. Αυτά και μόνο από κάτοχο Q επί εποχής συμβολαίων με επιλογή αριθμού παρακαλώ. Καλή συνέχεια σε όλους. Είναι γνωστό ότι έτσι γίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Πως γινεται να σταματησω τα καθημερινα sms με προσφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Πως γινεται να σταματησω τα καθημερινα sms με προσφορες?Πάτα στην εικόνα προφίλ -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις επικοινωνίας. Υπόψη, δε θα έρχονται sms αλλά οι προσφορες δε θα φαίνονται ούτε στο app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Τριήμερο έρχεται, όλο και κάτι παραπάνω θα φας. Πάτα like αν θες να φας 1 GB μόνο με €2 ή love αν θες να φας 120΄ προς όλους + 300 MB μόνο με €3. http://bit.ly/Vote_Countdown βλέπω στο facebook αλλά δε το βλέπω κάπου στις προσφορές? λάθος ψάχνω? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Αφού είναι ψηφοφορία,τι περιμένεις να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Τριήμερο έρχεται, όλο και κάτι παραπάνω θα φας. Πάτα like αν θες να φας 1 GB μόνο με €2 ή love αν θες να φας 120΄ προς όλους + 300 MB μόνο με €3. http://bit.ly/Vote_Countdown βλέπω στο facebook αλλά δε το βλέπω κάπου στις προσφορές? λάθος ψάχνω?Αυτό με το 1gb, 2ευρω φαίνεται κανονικά στο countdown offer. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 περίμενα να φανεί το count down αλλά τελικά βγήκε πριν από λίγο και κέρδισε το 2 GB Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 1 gb με 2€ εχει. Για 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Παιδες καλησπερα. Θα το "νοιωσατε" μαλλον, οι "μαγκες" των εταιρειων καρτοκινητης (συμπεριλαμβανομενης της Q) αλλαξαν το ελαχιστο ποσο ανενεωσης χρονου απο 5Ε σε 10Ε. Αυτο ισχυει για δυο μηνες οπως και πριν η αλλαξε κατι? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Παιδες καλησπερα. Θα το "νοιωσατε" μαλλον, οι "μαγκες" των εταιρειων καρτοκινητης (συμπεριλαμβανομενης της Q) αλλαξαν το ελαχιστο ποσο ανενεωσης χρονου απο 5Ε σε 10Ε. Αυτο ισχυει για δυο μηνες οπως και πριν η αλλαξε κατι? Ναι ακόμα είναι ανά 2 μήνες. Από κατάστημα είναι 12€. Πιστεύω αν δεν τους βάλει φρένο κάποιος φορέας της ΕΕ θα το πάνε στις 15 ημέρες όπως πάει το πράγμα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εμεις εχουμε δυο κινητα στην οικογενεια και δεν τα χρησιμοποιουμε ιδιαιτερα, γι αυτο βαζαμε απο 5Ε ο καθενας το διμηνο και εμεναν κι ολας χρηματα μεσα για το επομενο διμηνο. Τωρα, με τα διπλασια δεν το συζηταω, το ενα θα καταργηθει. Το εχουν ξεφτιλισει το θεμα.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Εμείς έχουμε 4 γραμμές στην οικογένεια, βάζουμε κάθε μήνα το λιγότερο 10 ευρώ, αλλά επειδή το έχει παρακάνει η Q, αποφάσισα να φύγω, από Δευτέρα πάω για φορητότητα στην κοτε, τουλάχιστον να πληρώνω αλλά να έχω και υπηρεσίες, τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω τι έκαναν αλλά ακόμα και στο σπίτι μου, όλοι μου λένε ότι δεν με ακούνε καλά. Αν νομίζουν ότι θα μας ξεζουμιζουν και θα λένε και ευχαριστώ είναι γελασμενοι. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Η wind στέλνει προσφορές με σμσ που είναι ακριβότερες κι από το αππ...... Βέβαια δεν έχουν ολοι αππ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 καλα πανε καλα?το καναν 10ε και για ανανεωση απο ιντερνετ?? οι αλλοι παροχοι το χουν και αυτοι τοσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 καλα πανε καλα?το καναν 10ε και για ανανεωση απο ιντερνετ?? οι αλλοι παροχοι το χουν και αυτοι τοσο? Οι άλλοι πάροχοι, το έκαναν νωρίτερα από τη WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Καλησπέρα έχω το εξής θέμα. Κάρτα q σε κινητό mimax 2 λειτουργεί κομπλέ. Ένα σε άλλα δύο τηλ mi max 3 και ulefone power 3 δεν έχει δεδομένα. Μου βγάζει ένα R στο πάνω μέρος δίπλα στο σήμα. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Πρέπει να εισάγεις χειροκίνητα το apn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 πρέπει να έχεις ανοικτό το roaming Data και να ρυθμίσεις το ΑΡΝ : Myq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts