Jump to content

deadlock7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

deadlock7's Achievements

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις σήμερα παρέλαβα το μοντέλο NE κι ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει custom rom. Διάβασα σε άλλο θέμα (όχι του ΝΕ) κι είδα να έχει αναφερθεί κάποια σε πρώιμο στάδιο με ελλείψεις/προβλήματα. Καλό και χρυσό το hardware, αλλά προτιμώ stock android.
  2. Ωπ, σ' ευχαριστώ για την υπόδειξη. Μου διέφυγε το νήμα. 🥴
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις σήμερα παρέλαβα το μοντέλο NE κι ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει custom rom. Διάβασα όλο το θέμα κι είδα να έχει αναφερθεί κάποια σε πρώιμο στάδιο με ελλείψεις. Καλό και χρυσό το hardware, αλλά προτιμώ stock android.
  4. Τείνω να συμφωνήσω, εφόσον αναγνωρίζει το μικρόφωνο (δηλ δεν αποσυνδέθηκε από την πλακέτα) και δε λειτουργεί, τότε μάλλον το ξεχαρβάλωσα. Θα κάνω τη δοκιμή με τη rom κι αν δεν κάτσει θα παραγγείλω κι όποτε φτάσει..
  5. Ευχαριστώ και πάλι. Μόλις πέρασα το z-device test. Δείχνει να βρίσκει μεν το μικρόφωνο, αλλά στο τεστ δε φαίνεται να αλλάζει η καμπύλη με τους ήχους. Με λίγα λόγια δε λειτουργεί. Θα δοκιμάσω ν'αλλάξω rom, που πρότεινε κι ο Χρήστος μόλις βρώ χρόνο κι αν πάλι δε δουλέψει, τότε το άνοιγμα είναι μονόδρομος.
  6. Αχα. Νόμιζα πως χρησιμοποιείται το μικρόφωνο και στις δυο περιπτώσεις. Δυστυχώς ο κωδικός δε λειτουργεί με την συγκεκριμένη rom. Το προσπάθησα εξ'αρχής, γι'αυτό κι έψαχνα κάποιο πρόγραμμα αν υπάρχει. Ευχαριστώ όπως και να χει!
  7. Ευχαριστώ για ττην απάντηση και θα το δοκιμάσω το συντομότερο. Απλά παραξενεύτηκα που λειτουργεί το μικρόφωνο σε ανοιχτή ακρόαση. Θα αναφέρω αν λύθηκε το πρόβλημα. :)
  8. Άλλη μια αναβάθμιση απο Crisbal. Ευχαριστούμε πολύ! Μήπως έχει κάποιος συμβουλή στο πρόβλημά μου πιο πάνω; Όταν είναι σε ανοιχτή ακρόαση δε λειτουργεί το μικρόφωνο πάλι; Έχω μπερδευτεί.
  9. Καλησπέρα στην παρέα. Πραγματικά χαίρομαι που ακόμη υπάρχει εξέλιξη στο κινητό μας. Πρόσφατα έκανα το λάθος να φυσήξω με πιεστικό αέρα το τηλέφωνο να καθαρίσει κι έκτοτε δε λετουργεί το μικρόφωνο. Με ακούν μόνο με ανοικτή ακρόαση κι ακουστικά. Τελευταια όμως είχα κάποια μικροθεματάκια και με το ιντερνετ (πριν κάνω τον καθαρισμό) κι έλεγα μηπως θέλει αλλαγή rom. Πριν το τολμήσω όμως ήθελα να το τσεκάρω. Μπορώ να το κάνω κάποιο τεστ μέσω προγράμματος; Έχω μείνει με την Derpfest 10 20200919-VANILLA του Χρήστου, που υπερευχαριστώ!
  10. Φλάσαρα πάλι firmware+modem, έκανα όλα τα wipes κι εκ νέου καθαρή εγκατάσταση την Derpfest Vanilla+opengapps pico με το twrp 3.3.1-3 του Cris. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να εγκαταστήσω την 7.3 κάμερα και σε όλλες μου έκανε το ίδιο, ακόμη και στη νεότερη 7.4 που βγήκε. Μόνο με την 7.2 δεν έχω αυτό το θέμα και την κρατάω, μέχρι να βρώ τι συμβαίνει. Τραβάει κανονικά φωτογραφίες και μόλις την αποθηκεύει και πατάς εντός της κάμερας να την εμφανίσει, ανοίγει και μαυρίζει η οθόνη. Μέσω gallery είναι κομπλέ. Τελικά ανακάλυψα πως για το "No internet", παρ'ότι λειτουργούσε κανονικά το wifi έφταιγε το AFWall+ κι έπρεπε να ενεργοποιήσω το NetworkStack. Επομένως αυτό λύθηκε.
  11. Συγνώμη για την παράλειψη. Έχω περάσει την τελευταία Derpfest Vanilla+pico opengapps. Δε βρίσκω κάποια επιλογή μέσα στα Settings->Miscellaneous ;)
  12. Καλησπέρα και πάλι στην παρέα. Θέλησα να κάνω το βήμα από Aosip 9 σε Derpfest 10. Όλα καλά δείχνουν μέχρι τώρα. Μια ερώτηση μονάχα. Από τότε που έβαλα στην Aosip την τελευταία Parrot καμερα που πρότεινε ο Cris, πλέον έχω το εξής πρόβλημα. Κάνοντας λήψη φωτογραφίας, η συντόμευση μετά την αποθήκευση δεν εμφανίζεται. Ανοίγει κι αμέσως μαυρίζει. Συμβαίνει σε άλλον αυτό; Δοκίμασα τόσο την v7, όσο και τη νεότερη V8. Edit: Ψάχνοντάς το λιγάκι παραπάνω είδα πως το κάνει σε όλες τις 7.3. Μόλις πέρασα την τελευταία 7.2 έφτιαξε. Οπότε αφήνω αυτή μέχρι να προταθεί κάποια λύση. Ένα άλλο μικρότερο πρόβλημα είναι η εμφάνιση "No internet", όταν συνδέεται μέσω wifi, παρ'ότι έχει και συνδέεται κανονικά. Το ίδιο είχα και με την Aosip. Να επεισημάνω δε, ότι η μετάβαση σε Derpfest έγινε με καθαρή εγκατάσταση, όλα τα wipes που αναφέρει ο οδηγός του Cris.
  13. Είμαι σίγουρος πως ισχύει ό,τι γράφετε, απλά κατέληξα πως είχα βρεθεί σε μια περίεργη φάση της Q. Δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Συνέβη καιρό πριν και μάλιστα το είχα γράψει στην αντίστοιχη ενότητα του φόρουμ, καθώς είχα παραξενευτεί. Για την ιστορία μίλησα με 3 άτομα κι όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα, πως δίχως νέα ανανέωση δε θα είχα άρση φραγής εισερχομένων. Επίσης μετά από τραγελαφικά σκηνικά που συνέβησαν σε συγγενικό πρόσωπο με την ίδια εταιρεία (κι αυτά καταγεγραμμένα εδώ) είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ ξανα μαζί τους. Θεωρώ δεδομένο πως σε όλες τις εταιρείες κινητής συυμβαίνουν αντίστοιχα μεμονωμένα προβλήματα, απλά "έτυχε" εγώ να αντιμετωπίσω με την συγκεκριμένη. Αυτά και τέλος κι από μένα στον σχολιασμό εκτός θέματος, ώστε να μην κουράζονται κι οι υπόλοιποι. Ειλικρινά σας ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές. Ένας πάροχος Voip με δυνατότητα φορητότητας αριθμού κινητής θα ήταν η ιδανική λύση για μένα. Μέχρι τότε...αναμονή.
  14. Σίγουρα είμαι η εξαίρεση, καθώς ο αριθμός ήταν ενεργός και την πρώτη μέρα μετά το δίμηνο χάθηκαν τα χρήματα κι είχα φραγή. Μάλιστα είχα μιλήσει μαζί τους και το επιβεβαίωσαν λέγοντάς μου πως δε μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο ανανέωση! Κάπου εκεί άλλαξα και πάροχο. Όμως αυτά είναι εκτός θέματος και δεν αφορούν την πλειονότητα των χρηστών. Θα βρεθεί η λύση αργά ή γρήγορα. Ευχαριστώ και τους δύο για τη βοήθεια. :)
  15. Ο αριθμός ήταν Q παλιότερα και μόλις πέρασε το δίμηνο έχασα τα χρήματα που είχα μέσα (ορθά βάσει όρων), αλλά είχα φραγή σε εισερχόμενες. Το κακό είναι πως το χρειάζομαι ενεργό, έστω κι αν δεν έχω παροχές (ομιλία, data). Για κλήσεις χρησιμοποιώ callingcredit με data από άλλον πάροχο, επομένως μόνο οι εισερχόμενες είναι το πρόβλημα και προσπαθώ να λύσω. Το ιδανικό θα ταν voip με τον ίδιο αριθμό, αλλά δεν υπάρχει εταιρεία που να παρέχει φορητότητα (επιβεβαιώνει κι ο φίλος πιο πάνω).
×
×
  • Create New...