kmpatra Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Πώς γίνεται μετατροπή από f2g σε q; Υπάρχει χρέωση; Πιάνεται για φορητότητα; Τα λεπτά ομιλίας που έχει μέσα θα χαθούν μετά τη μετατροπή; μόνο σε κατάστημα και χανονται ολα,πακετα προσφορες και χρηματα.Αλλάζει και η σιμ.Η διαφορα σε σχεση με τη φορητοτητα ειναι στην ωρα υλοποιησης (γινεται αυθημερον και πολλες φορες σε ελαχιστη ωρα) και στο κοστος (το πολυ 5€) αντι 30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ευχαριστώ πολύ παίδες. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 (edited) ΟΚ, δεν ξέρω τι τρέχει εκεί, αλλά είναι η δεύτερη φορά που μετά από 2 ώρες έχουν αλλάξει την προσφορά. Τώρα λέει 120 λεπτά και 300MB για 30 μέρες με 3€. Τελικά αυτές οι ....που κάνει μου σπάνε τα νεύρα.....ΕΛΕΟΣ ρε Wind, τόση μιζέρια? Edited July 25, 2018 by Vasileios ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 καλησπερα η φορητοτητα στην q πως γινεται ,?μεταβαση στο καταστημα? online γινεται ? ποσες μερες θελει και τι χρηματα χρειαζονται? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 καλησπερα η φορητοτητα στην q πως γινεται ,?μεταβαση στο καταστημα? online γινεται ? ποσες μερες θελει και τι χρηματα χρειαζονται? ευχαριστω Σε κατάστημα. Το κόστος είναι 30€. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Η αλλαγη καρτας sim για να υποστηριζει 4G παραμενει δωρεαν ; Γινεται μόνο σε καταστημα ή μπορεις να την παραγγειλεις και online ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Η αλλαγη καρτας sim για να υποστηριζει 4G παραμενει δωρεαν ; Γινεται μόνο σε καταστημα ή μπορεις να την παραγγειλεις και online ; Αν δεν κάνω λάθος, το κόστος είναι 7.5€. Σε κατάστημα, διότι θα πρέπει να υπάρξει και υπογραφή σου Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Δωρεαν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Προσωπικά, πριν παω για αλλαγή, ρωτησα την εξυπ.πελατων και μου ειπαν δωρεαν. Μετά πηγα σε καταστημα και πριν μου πουν οτιδήποτε τους ενημέρωσα και εγινε δωρεάν. Edited July 25, 2018 by Vasileios άλλο δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Σε 4 μέρες ληγει το υπόλοιπο και παρατήρησα οτι υπαρχει ειδοποιηση ηχητικη και πριν την πρωτη κλήση της μερας,πέρα από τα sms. Υπηρχε και πριν αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν κάνω λάθος, το κόστος είναι 7.5€. Σε κατάστημα, διότι θα πρέπει να υπάρξει και υπογραφή σου 5 ευρω ειναι και ισχυει για αντικατασταση λόγω απώλειας ή δυσλειτουργίας(νομίζω οτι υπηρχε 3 μήνες εγγυηση καλής λειτουργίας καποτε). Κανονικά για αλλαγη σε 4g δεν χρεώνεται αλλα καποιες φορες το σύστημα βγαζει χρεωση και καπου μπλεκει το πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Σε 4 μέρες ληγει το υπόλοιπο και παρατήρησα οτι υπαρχει ειδοποιηση ηχητικη και πριν την πρωτη κλήση της μερας,πέρα από τα sms. Υπηρχε και πριν αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5 ευρω ειναι και ισχυει για αντικατασταση λόγω απώλειας ή δυσλειτουργίας(νομίζω οτι υπηρχε 3 μήνες εγγυηση καλής λειτουργίας καποτε). Κανονικά για αλλαγη σε 4g δεν χρεώνεται αλλα καποιες φορες το σύστημα βγαζει χρεωση και καπου μπλεκει το πράγμα... Τον πρώτο καιρό είχα πληρώσει 5€ και εγώ φίλε km, αργότερα 7.5€. Ίσως στη Wind να είναι φθηνότερα. Edited July 25, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Εγω στη wind αναφερομαι. Edited July 25, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Τελικά αυτές οι ....που κάνει μου σπάνε τα νεύρα.....ΕΛΕΟΣ ρε Wind, τόση μιζέρια? Είπαμε αυτή η εταιρία ώρες ώρες βάζει αυτόματο,συνεχόμενα αυτογκόλ να το πω ..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 25, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Εγω στη wind αναφερομαι. Σε αλλη εταιρεία ισχύει αλλο τιμολογιο,7.5€ οπως λες. Συνήθως σε πολλά έχουν όλοι τους ίδια πολιτική και υπέθεσα πώς και σε αυτή την περίπτωση ισχύει το ίδιο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Μηνύματα που αφορούν άλλες εταιρείες, διαγράφονται. Αρκεί και η απλή αναφορά άλλης εταιρείας . Εδώ ο Κόσμος μπαίνει για να διαβάσει για την Q , και όχι για άλλη εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 (edited) βρε παιδια εκαναν το χρονο απο τρεις μηνες σε δυο ελεος. εφαγαν κατι μπινελικια στο καταστημα αλλα θα σταλει μειλ στην εταιρεια γιατι προκειται για μεγαλη αλητεια... αν δεν το αλλαξει το παραταω οικογενειακως το προνομιακο της Q .. Edited July 27, 2018 by Vasileios Αναφορά σε άλλη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Αυτό δεν έχει γίνει πολύ καιρό τώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Ανάλογα πώς ορίζει κάποιος τον χρόνο... Πολλοί πάντως δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα. Μακάρι να υπάρχουν αντιδράσεις. Εγώ ήδη έχω πετάξει 2 sim που τις είχα για το 8G/8€ που κατά καιρούς βγάζει η Q. Δεν με χάλασε καθόλου.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Παίδες συμβόλαιο κανονικό είναι πλέον απλά δίμηνο,εμένα με νευριάζει που μηδενίζει τα αγορασμενα πακέτα στην λήξη του διμήνου Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 29, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Καμία σχέση με συμβόλαιο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει δέσμευση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Παίδες συμβόλαιο κανονικό είναι πλέον απλά δίμηνο,εμένα με νευριάζει που μηδενίζει τα αγορασμενα πακέτα στην λήξη του διμήνου Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Σε τέτοιες αστείες γενικότητες είναι χάσιμο χρόνου να εξηγήσεις τι εστί συμβόλαιο και τι καρτοκινητό. Απλά με παραξενεύει που ο καθε ενας γράφει ό,τι του καπνίσει χωρίς να το φιλτράρει πρώτα στον εγκέφαλό του... μονο τις φωτο στο instagram ξέρουν να φιλτράρουν... ήμαρτον! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Ε ας βάλουμε ρε σείς και μια "μικρή" δέσμευση. Σιγά στα συμβόλαια παίζει 24μηνο και ποινή. Πάλι καλύτερα θα είναι. Όλοι εσείς είστε απλοί συνδομητές της Q ε; Χμμμ. Καλά...:rolleyes: Το καρτοκινητό έχει χάσει την έννοιά του, οι υπηρεσίες ακριβαίνουν αλλά εμείς ως καταναλωτές θα ανοίγουμε μόνοι μας πιο βαθειά τον λάκκο. Και όλα αυτά με "πλεόνασμα" κριτικής σκέψης και "φίλτρων"... Οκ.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Δηλαδή εσύ τι προτείνεις ; Πως αντέδρασες μέχρι τώρα ; Edited July 29, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Σίγουρα πάντως δεν θα πω "ας πάει 20€/μήνα γιατί εγώ τόσα βάζω". Που θα μπορούσα να το πω. Όπως είπα 2 sim Q τις πέταξα με την αλλαγή του διμήνου. Και έτσι απαλλάχτηκε η εταιρία από μένα που τις κόστιζα ακριβά, και τώρα θα της ακουμπάω 0€.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 ανάλογα τις ανάγκες του κάθε ένα. Εγώ πχ που έχω το βασικό μου νουμερο στην Q δεν με εξέπληξε ευχάριστα που απο 12μηνη έγινε 6μηνη -> 3μηνη και μετά 2μηνη διάρκεια αλλά σίγουρα δεν θα την εγκαταλείψω διότι ακόμα κι έτσι δεν με επηρεάζει στα οικονομικά μου. Περισσότερο θα μου κοστίσει εαν πάω προς Voda ή Cote. Ας μην γελιόμαστε, μακροχρόνιοι χρήστες Q έχουν καλομάθει κι όσοι δεν το σκέφτονται ψύχραιμα μετά απο καιρό πάλι στην Q θα επιστρέψουν (με διαφορετικά νουμερα). Τέτοιοι συνδρομητές δεν με απασχόλησαν ποτέ. Περισσότερη σημασία θα δώσω στα επιχειρήματα όσων είναι σταθεροί στην Q. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts