Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ξαναέκανα εγγραφή με τα ίδια σχεδόν στοιχεία (μόνο το όνομα χρήστη άλλαξα) και ξαναγραφτηκα στο myQ και πήρα και δώρο 500ΜΒ! Όσοι έχετε πρόβλημα με τον λογαριασμό σας κάντε το ίδιο να τσιμπήσετε και το δώρο...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ λέμε τόσοι άνθρωποι ότι υπάρχει πρόβλημα, λες να μην ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή;

Μίλησα πριν δύο ώρες με την εξυπηρέτηση και έδωσα βλάβη για τρεις αριθμούς. Γίνεται χαμός από ότι κατάλαβα...

Κι εγώ είχα πάρει στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ήταν πρόβλημα από την μεριά τους και θα μου ενεργοποιούσαν τον λογαριασμό μου που φαινόταν ανενεργός εντός μιας ώρας αλλά δεν είχε φτιάξει τρεις ώρες μετά οπότε ξαναέκανα εγγραφή και τώρα όλα οκ. Πήρα και 500 ΜΒ δώρο για την εγγραφή!

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά ξαναέκανα εγγραφή με τα ίδια σχεδόν στοιχεία (μόνο το όνομα χρήστη άλλαξα) και ξαναγραφτηκα στο myQ και πήρα και δώρο 500ΜΒ! Όσοι έχετε πρόβλημα με τον λογαριασμό σας κάντε το ίδιο να τσιμπήσετε και το δώρο...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ είχα πάρει στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ήταν πρόβλημα από την μεριά τους και θα μου ενεργοποιούσαν τον λογαριασμό μου που φαινόταν ανενεργός εντός μιας ώρας αλλά δεν είχε φτιάξει τρεις ώρες μετά οπότε ξαναέκανα εγγραφή και τώρα όλα οκ. Πήρα και 500 ΜΒ δώρο για την εγγραφή!

Χρησιμοποιησες καθόλου τα 500 mb;Αν ναι(τουλαχιστον 50 mb), δες το υπολοιπο σου μηπως σου εχει τραβηξει 1,20 ευρω για χρηση ιντερνετ!!!

Για ακόμα μια φορά το σύστημα της wind κάνει νερά... Όπως παλιότερα κάθε λίγο και λιγάκι έπεφτε η εφαρμογή....

Απαράδεκτο για δικό τους σφάλμα της Wind να πρέπει φτιάξεις λογαριασμό από την αρχή και να γίνει σε μένα με τους 10 λογαριασμούς και να πρέπει να τους φτιάξω από την αρχή.... Κωδικούς username email κ. τ. λ

Κάθε λογαριασμό που θα φτιάχνω και τηλέφωνο στο 8005000200 με καντιλια όχι να χρωθουμε κιόλας τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση για δικά τους σφάλματα

Edited by XP130TD

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρησιμοποιησες καθόλου τα 500 mb;Αν ναι(τουλαχιστον 50 mb), δες το υπολοιπο σου μηπως σου εχει τραβηξει 1,20 ευρω για χρηση ιντερνετ!!!

Όχι, καμία χρέωση αλλά είχα ενεργοποιήσει τα 2GB νωριτερα χθες οπότε είχα δεδομένα...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

https://imgur.com/a/AB8gU

Απαντηση απο το μεσσεντζερ της F2G (ομως και στο Q να στελνα πιστευω το ιδιο θα ηταν). Αντε να δουμε...

το ιδιο απαντησαν και απο q.

Έχει παρατηρήσει κανείς μετά τις 29/3, σε online ανανέωση,παρακρατηση 0.30?

Σχετικά με το πρόβλημα των προηγούμενων ωρών στο login στα myQ (onilne και app) παρατηρώ ότι στην περίπτωσή μου έχει λυθεί, χωρίς να έχω κάνει στο μεταξύ τίποτα από την πλευρά μου. Μπορεί να το τσεκάρει όποιος θέλει.

άμα η παρακράτηση γίνεται σε όλες τις μορφές ανανέωσης τι νόημα έχει να λέγεται "παρακράτηση"; Τότε είναι "πάγιο" και μπορεί να μπει ως αύξηση στην τιμή.

Προσωπικά θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και την παρακράτηση στα καταστήματα/περίπτερα που προφανώς έτσι τα διαλύουν και τα παραγκωνίζουν πού έτσι και αλλιώς το κέρδος τους δεν νομίζω να ήταν πάνω από 3% (τα ψιλικά με τόσο δουλεύουν). Ειδικά για τα καταστήματα wind που θέλεις να φέρεις κόσμο μήπως πάρει ή πουλήσεις και κάτι άλλο (συσκευές/σταθερή/αξεσουάρ) είναι "αυτοκτονικό" να του κρατάς 0.30 σαν να τον διώχνεις ή έστω να μην το σέβεσαι. Ο καπιταλισμός στην χειρότερη μορφή του.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Και εμένα με χρέωσαν ενώ είχα την προσφορά με τα 2 GB , τους μίλησα στο fb και μου απάντησαν ότι είναι συστημικό λάθος . Μου επέστρεψαν τα λεφτά και για κάποιο λόγο μου βάλανε αλλά 2 GB

άμα η παρακράτηση γίνεται σε όλες τις μορφές ανανέωσης τι νόημα έχει να λέγεται "παρακράτηση"; Τότε είναι "πάγιο" και μπορεί να μπει ως αύξηση στην τιμή.

Προσωπικά θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και την παρακράτηση στα καταστήματα/περίπτερα που προφανώς έτσι τα διαλύουν και τα παραγκωνίζουν πού έτσι και αλλιώς το κέρδος τους δεν νομίζω να ήταν πάνω από 3% (τα ψιλικά με τόσο δουλεύουν). Ειδικά για τα καταστήματα wind που θέλεις να φέρεις κόσμο μήπως πάρει ή πουλήσεις και κάτι άλλο (συσκευές/σταθερή/αξεσουάρ) είναι "αυτοκτονικό" να του κρατάς 0.30 σαν να τον διώχνεις ή έστω να μην το σέβεσαι. Ο καπιταλισμός στην χειρότερη μορφή του.

Μια μικρή διόρθωση γιατί το ξέρω από πολύ κοντινό μου πρόσωπο, το κέρδος για τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα είναι πλέον 1% περίπου. Κι από αυτούς έχουν κόψει...

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Άλλο ενεργό πακέτο mb πλην του πασχαλινού είχατε?
Εγώ δεν είχα, αλλά στους όρους δεν απαιτείται κάποιο ενεργό πακέτο mb. Μου τα πέρασε και στην εφαρμογή.

Μια μικρή διόρθωση γιατί το ξέρω από πολύ κοντινό μου πρόσωπο, το κέρδος για τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα είναι πλέον 1% περίπου. Κι από αυτούς έχουν κόψει...

απορώ γιατί ασχολούνται και πουλάνε ακόμα κάρτες με 1%.. Βασικά ξέρω γιατί και είναι πάντα το ίδιο: "γιατί και κάτι ΑΛΛΟ θα πάρει ο πελάτης μαζί με την κάρτα" (ελπίζοντας αυτό το ΑΛΛΟ να έχει κέρδος). Ομως καθώς σε όλα έχουν κόψει ποσοστό κέρδους από τα ψιλικατζίδικα (εφημερίδες, τσιγάρα κτλ) δεν ξέρω πόσα "ΆΛΛΟ" έμειναν να αξίζουν να πουλήσουν. Να κάνεις τζίρο 100€ για μικτό κέρδος 1€-2€ δεν έχει νόημα με τόσα πάγια έξοδα. Τες πα αυτό είναι άλλη κουβέντα.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

απορώ γιατί ασχολούνται και πουλάνε ακόμα κάρτες με 1%.. Βασικά ξέρω γιατί και είναι πάντα το ίδιο: "γιατί και κάτι ΑΛΛΟ θα πάρει ο πελάτης μαζί με την κάρτα" (ελπίζοντας αυτό το ΑΛΛΟ να έχει κέρδος). Ομως καθώς σε όλα έχουν κόψει ποσοστό κέρδους από τα ψιλικατζίδικα (εφημερίδες, τσιγάρα κτλ) δεν ξέρω πόσα "ΆΛΛΟ" έμειναν να αξίζουν να πουλήσουν. Να κάνεις τζίρο 100€ για μικτό κέρδος 1€-2€ δεν έχει νόημα με τόσα πάγια έξοδα. Τες πα αυτό είναι άλλη κουβέντα.
παιζει ρολο αν το περιπτερο προπληρωνει η οχι.Στην wind δεν προπληρωνει μαλλον αλλα πχ στα εισητηρια επρεπε να αγορασουν 100pack εισητηρια σε cash οποτε γι αυτο δεν πουλανε πλεον τα περιπτερα εισητηρια.Αν δεν προπληρωνουν και το 1% ειναι καποιο κερδος.

παιζει ρολο αν το περιπτερο προπληρωνει η οχι.Στην wind δεν προπληρωνει μαλλον αλλα πχ στα εισητηρια επρεπε να αγορασουν 100pack εισητηρια σε cash οποτε γι αυτο δεν πουλανε πλεον τα περιπτερα εισητηρια.Αν δεν προπληρωνουν και το 1% ειναι καποιο κερδος.

Τίποτα δε προπληρώνουν, όλες οι προπληρωμένες βγαίνουν πια απο μηχανήματα τη στιγμή που θα ζητήσει ο πελάτης την κάρτα. Κάποια απο αυτά τα μηχανήματα λειτουργούν και ως POS για πιστωτικές μάλιστα. Ξεφεύγουμε απο το θέμα του νήματος όμως.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Εγώ δεν είχα, αλλά στους όρους δεν απαιτείται κάποιο ενεργό πακέτο mb. Μου τα πέρασε και στην εφαρμογή.

Προφανως και δεν απαιτείται ενεργό πακέτο απλα λεω μηπως την επαθαν μονο οσοι δεν ειχαν ενεργό πακέτο πριν. Σε μενα που ειχα mb απο το 8gb/8€ δεν ήρθε χρέωση.

Από ότι είδα αρκετοί μετά την ενεργοποίηση της πασχαλινής προσφοράς χρεώθηκαν με 1,20€ως χρήση ίντερνετ,όπως κ εγώ!!μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση,μαζί με την επιστροφή του ποσού μου δώσανε αλλά 2g Ίντερνετ αλλά με ενταξαν κιόλας στο προνομιακό πακέτο με τα 1500+1500 με 8,57€.οταν παλιότερα το ζητούσα λεγαν δεν μπορουν να κάνουν κάτι κ οι προσφορές έρχονται τυχαία!!!

Μάλλον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.....ή να ήταν τέλειος συμπτωματικό????

One Plus 6

Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα

Q MONO ΓIA EΣENA! 1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1,5GB INTERNET MONO ME 8,57E KAI IΣXY 30 MEPEΣ! MΠOPEIΣ NA ENEPΓOΠOIEIΣ TO ΠAKETO 2 ΦOPEΣ/ 30 HMEPEΣ ΣTEΛNONTAΣ SMS ME TH ΛEΞH 1500 ΣTO 12410.

Δεν εχω ζητησει ποτε να μου δώσουν τη συγκεκριμένη προσφορά κ ο μονος λόγος που εχω το q νούμερο είναι για τα 8gb/8 μήνες. Στα 2 χρόνια που έχω το νούμερο, μόνο μια φορά ενεργοποίησα καποιο πακέτο!

Λέτε να κάνω το q βασικό νούμερο;!

Από ότι είδα αρκετοί μετά την ενεργοποίηση της πασχαλινής προσφοράς χρεώθηκαν με 1,20€ως χρήση ίντερνετ,όπως κ εγώ!!μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση,μαζί με την επιστροφή του ποσού μου δώσανε αλλά 2g Ίντερνετ αλλά με ενταξαν κιόλας στο προνομιακό πακέτο με τα 1500+1500 με 8,57€.οταν παλιότερα το ζητούσα λεγαν δεν μπορουν να κάνουν κάτι κ οι προσφορές έρχονται τυχαία!!!

Μάλλον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.....ή να ήταν τέλειος συμπτωματικό????

Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα

Q MONO ΓIA EΣENA! 1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1,5GB INTERNET MONO ME 8,57E KAI IΣXY 30 MEPEΣ! MΠOPEIΣ NA ENEPΓOΠOIEIΣ TO ΠAKETO 2 ΦOPEΣ/ 30 HMEPEΣ ΣTEΛNONTAΣ SMS ME TH ΛEΞH 1500 ΣTO 12410.

Δεν εχω ζητησει ποτε να μου δώσουν τη συγκεκριμένη προσφορά κ ο μονος λόγος που εχω το q νούμερο είναι για τα 8gb/8 μήνες. Στα 2 χρόνια που έχω το νούμερο, μόνο μια φορά ενεργοποίησα καποιο πακέτο!

Λέτε να κάνω το q βασικό νούμερο;!

Εγώ το ζήτησα να πρόσθεσουν στη γραμμή μου την προσφορα 1500 και 1.5 GB και δεν αποδέχτηκαν, μου είπαν μόνο σε Προνομιακους αρηθμους Q....

Edited by Vasileios
μορφοποίηση.

• This topic was unpinned, featured and pinned