bebes Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Δηλαδή τα πακέτα που έχω ενεργοποιήσει δουλεύουν κανονικά; Όπως και data? Η μόνο η ομιλία; εγω χρησιμοποιούσα το Q economy για ομιλια (και ιντερνετ) και την προσφορα 1 γιγα/μηνα για 8 μηνες. Προφανως θα λειτουργούν και ολα τα αγορασμενα πακετα. Δεν λειτουργει το μπονους 1000' προς Q και 1024 ΜΒ που σου δινουν στην ανανεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Στο Q economy δε λειτουργουν τα λεπτά προς το ιδιο δικτυο, εαν δε κανω λάθος. Μονο τα λεπτά προς ολα τα δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Q COUNTDOWN. 100Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ANA ΔEYT/ΠTO + 200MB ME 2€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 παλιά είχα την εντύπωση οτι μπορούσες να μεταφέρεις απο άλλο νούμερο ή να ζητήσεις ενα μικρο ποσο (2 ή 3€) σε αριθμό Q. Ξέρει κανείς αν γίνεται ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 παλιά είχα την εντύπωση οτι μπορούσες να μεταφέρεις απο άλλο νούμερο ή να ζητήσεις ενα μικρο ποσο (2 ή 3€) σε αριθμό Q. Ξέρει κανείς αν γίνεται ακόμα; εδω και τουλάχιστον 12 χρονια δεν γινεται μεταφορα υπολοιπου απο κιου σε κιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 εδω και τουλάχιστον 12 χρονια δεν γινεται μεταφορα υπολοιπου απο κιου σε κιου ΟΚ Για το 2ο; θυμάμαι κάποια φορά μηδενίστηκε το υπόλοιπο της κόρης μου και ζήτησε 2 ή 3€ τα οποία αφαιρέθηκαν απο την επόμενη ανανέωση. Ισχύει κατι τέτοιο, ή λάθος θυμάμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 ΟΚ Για το 2ο; θυμάμαι κάποια φορά μηδενίστηκε το υπόλοιπο της κόρης μου και ζήτησε 2 ή 3€ τα οποία αφαιρέθηκαν απο την επόμενη ανανέωση. Ισχύει κατι τέτοιο, ή λάθος θυμάμαι; δε θυμαμαι καθολου για επέκταση υπολοιπου. Ριξε μια ματιά στο σαιτ στις υπηρεσίες, ή ρώτα τους στο γκρουπ του φβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 1226- ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ- Helpline Q ΔΩΡΕΑΝ - Η υπηρεσία χρεώνεται 0,10€ που αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση του χρόνου ομιλίας εχω την εντυπωση ομως οτι πιστωνει μονο 0,50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Στη Γαλλία χρησιμοποιείς τα πακέτα σου σαν να είσαι στην Ελλάδα (Προσοχή: Μόνο τα πακέτα που εχεις πληρωσει, οχι τα 1000' προς Q ή τα 1000ΜΒ που σου δινει δωρεαν οταν ανανεώνεις) Για Ελβετία πρέπει να αγοράσεις πακετο εξωτερικού. Αν εισαι κοντα στα σύνορα, βάλε τις ρυθμίσεις δικτύου στο χειροκίνητο να χρησιμοποιείς τις Γαλλικές κεραίες Καλό ταξίδι, καλά να περάσεις :) Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Στης γυναίκας μου ήρθε SMS για 200 προς όλους και 1 GB με 3 ευρώ (αποστολή 21 στο 12410). Σε μένα δεν ήρθε, δοκίμασα, αλλά δεν... Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 ΟΚ Για το 2ο; θυμάμαι κάποια φορά μηδενίστηκε το υπόλοιπο της κόρης μου και ζήτησε 2 ή 3€ τα οποία αφαιρέθηκαν απο την επόμενη ανανέωση. Ισχύει κατι τέτοιο, ή λάθος θυμάμαι; Στην Q ήταν πάντα 0,50 ευρώ η επέκταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Εκτος λειτουργίας το login σε εφαρμογή και myq.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιος φίλος εάν μπορούμε να βάλουμε στην ειδοποίηση χαμένων κλήσεων να μην ακούγεται σε αυτόν που μας καλεί "ο συνδρομητής θα ειδοποιηθεί με γραπτό μήνυμα"; Στο F2G γίνεται αυτό στέλνοντας μήνυμα "ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ" αλλά στην Q δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει αυτό και δεν έχω βρει κάτι σχετικά. Μπορείτε να με ενημερώσετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Να έχουμε το νου μας σήμερα για το δίμηνο. Όποιος ανανεώσει, ας ενημερώσει αν εφαρμόστηκε ή όχι. Προσωπική εκτίμηση: Θα μείνει μόνο στα χαρτιά για αρκετούς μήνες, ως που να ακολουθήσουν και οι άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Να έχουμε το νου μας σήμερα για το δίμηνο. Όποιος ανανεώσει, ας ενημερώσει αν εφαρμόστηκε ή όχι. Προσωπική εκτίμηση: Θα μείνει μόνο στα χαρτιά για αρκετούς μήνες, ως που να ακολουθήσουν και οι άλλοι. Εγινε δίμηνο απο πότε? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγινε δίμηνο απο πότε? Υποτίθεται από σήμερα. Κάτσε να εφαρμοστεί πρώτα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Υποτίθεται από σήμερα. Κάτσε να εφαρμοστεί πρώτα όμως. Εχουμε τον νόμο-απόφαση? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=486 Υ.Γ. οι εταιρείες βγάζουν ανακοινώσεις για τροποποίηση τιμολογίων,δεν νομοθετούν ούτε αποφασίζουν κατά τη γραμμή άλλων δημοσίων αρχών. Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι η τιμολογιακή πολιτική της wind,δεν εχει θεσπιστει π.χ. από την ΕΕΤΤ ή από άλλη αρχή. Δεν το λέω για να διορθώσω ή να "μαλώσω" τον φίλο που το εγραψε,το βλέπω από πολλούς να το αναφέρουν με την ίδια ορολογία,η οποία μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=486 Υ.Γ. οι εταιρείες βγάζουν ανακοινώσεις για τροποποίηση τιμολογίων,δεν νομοθετούν ούτε αποφασίζουν κατά τη γραμμή άλλων δημοσίων αρχών. Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι η τιμολογιακή πολιτική της wind,δεν εχει θεσπιστει π.χ. από την ΕΕΤΤ ή από άλλη αρχή. Δεν το λέω για να διορθώσω ή να "μαλώσω" τον φίλο που το εγραψε,το βλέπω από πολλούς να το αναφέρουν με την ίδια ορολογία,η οποία μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Πιο απλά, οι εταιρίες αποφασίζουν και η ΕΕΤΤ δεν το απαγορεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 (edited) "'Oτι συμφέρει 10 μεγάλες εταιρείες είναι Νόμιμο" Τζον Κένεθ Γκάλμπρεϊθ. Edited March 15, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 "'Oτι συμφέρει 10 μεγάλες εταιρείες είναι Νόμιμο" Τζον Κένεθ Γκάλμπρεϊθ. Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Βουλγαράκης. Με απλή συνεπαγωγή, ότι συμφέρει 10 μεγάλες εταιρίες είναι ηθικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Οκ την παμε αλλού τη συζήτηση,εγώ απλά είπα οτι οι συγκεκριμενες τροποποιησεις ειναι εμπορικές ανακοινώσεις εταιρείας. Ιδιωτική εταιρία δεν νομοθετει. Το κρατος νομοθετεί. Στάθηκα στη φρασεολογία κυρίως που χρησιμοποιειται και η οποία δεν ανταποκρίνεται ορθά σε αυτές τις περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=486 Υ.Γ. οι εταιρείες βγάζουν ανακοινώσεις για τροποποίηση τιμολογίων,δεν νομοθετούν ούτε αποφασίζουν κατά τη γραμμή άλλων δημοσίων αρχών. Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι η τιμολογιακή πολιτική της wind,δεν εχει θεσπιστει π.χ. από την ΕΕΤΤ ή από άλλη αρχή. Δεν το λέω για να διορθώσω ή να "μαλώσω" τον φίλο που το εγραψε,το βλέπω από πολλούς να το αναφέρουν με την ίδια ορολογία,η οποία μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Σήμερα που ενεργοποίησα ενα νεο καρτοκινητό Q (προνομιακό) έκανα και ανανέωση 10€,δυστυχώς διαπίστωσα οτι το ποσό ισχύει για ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ, ξεφτύλα,άρα να το περιμένουμε και απο τους ''άλλους'' της ''κλίκας'' Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Σήμερα που πήγα σ ένα κατάστημα Wind μου έδωσαν δώρο ένα f2go που με το πρώτο 10€ του μήνα δίνει, εάν θυμάμαι καλά 300 λεπτά προς όλους μαζί με Ίντερνετ. Δεν του πολύ έδωσα σημασία γιατί είμαι με Q (με ενεργοποιημένο το προνομιακό) αλλά μου έδωσαν αφού το ζήτησα κ ακόμα ένα νούμερο στην Q όπου με το πρώτο 10€ του μήνα εκτός από το βασικό bonus (1000’ προς Q κ 1GB internet) δίνει ως bonus επιπλέον το νέο πακέτο των 8€ με το rollover (200’ προς Ελλάδα κ ΕΕ και 500GB). Ενδιαφέρον ε; Προς ενημέρωση για όσους πιθανώς ενδιαφέρονται. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Οταν λεμε οτι το δίνει ως μπόνους τι εννοούμε? Κανονικά μετά την 10ευρη θα πρέπει να κρατάει τα 8 για να δίνει τις παροχές του πακέτου. Απλά φαντάζομαι οτι θα το εχουν προενεργοποιημένο το αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts