Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να μαζευτούμε και να απαιτήσουμε διαφάνεια και αξιοκρατία στο διορισμό των manager στη WIND και σεβασμό στους ηλικιωμένους από πλευράς υπαλλήλων στα καταστήματα. Επειδή το δίμηνο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Να μαζευτούμε και να απαιτήσουμε διαφάνεια και αξιοκρατία στο διορισμό των manager στη WIND και σεβασμό στους ηλικιωμένους από πλευράς υπαλλήλων στα καταστήματα. Επειδή το δίμηνο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Να πεταξουμε τις σιμ στα σκουπιδια, ειναι αποδοτικοτερο, πιστεψε με. Στην εποχη του Viber, Skype, Messenger, Whatsapp και οτι αλλο, δεν εχω αναγκη την σιμ. Οσο ειμαι εκτος δικτυου wifi, πρακτικα ελαχιστα, μου αφηνουν μνμ, σιγα τα ωα. Τοτε τα ξαναλεμε κυρια γουιντ κλπ. Ασε το δικτυο να πιασει αραχνες και τον τραπεζιτη να τους χτυπαει την πορτα για να δανεια και θα δεις πως στρωνουν αμεσως. 100 τηλεφωνα θα σε παιρνουν για να σου ξαναδωσουν καρτοκινητο!!!!!

Με βάση τα λινκς που ανεβασατε (και σας ευχαριστώ για το ψάξιμο) δε βρίσκω πρόβλημα να χρησιμοποιησω βουλγαρικό νούμερο στην Ελλάδα. Εάν το πάνε και οι 3 ελληνικές στον 1 μήνα, παίρνω ξένο νούμερο. Η Γουιντ πάντως με έχασε από πελάτη από σήμερα (και τον κύκλο μου εννοείται).

Με βάση τα λινκς που ανεβασατε (και σας ευχαριστώ για το ψάξιμο) δε βρίσκω πρόβλημα να χρησιμοποιησω βουλγαρικό νούμερο στην Ελλάδα. Εάν το πάνε και οι 3 ελληνικές στον 1 μήνα, παίρνω ξένο νούμερο. Η Γουιντ πάντως με έχασε από πελάτη από σήμερα (και τον κύκλο μου εννοείται).

Αααα, εσυ αργησες..... εμενα με εχασε απο χθες!, χαχαχα.

Καλησπέρα και από μένα...

Χωρίς να είμαι υποστηρικτής της wind/q θέλω να πω τα παρακάτω...

1)Απαράδεκτη η κίνηση ανανέωσης κάθε δυο μήνες από τρεις...(πιστέψτεμε αυτό θα ισχύει και για τις άλλες εταιρίες)

2)Το να φύγω για μια κοινή απόφαση των μανατζαρεων των εταιριών κινητής δεν θα κερδίσω κάτι μιας και δεν ξέρω ούτε εκεί που θα πάω τι θα βρω...οκ αγανάκτηση λογικό αλλά όλες τα ίδια σατα είναι!!!

3)Μέσα από αυτό το νήμα καλό θα ήταν να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση κ που να πάμε...γιατί και εγώ έχω 4 άτομα που διαχειρίζομαι στην q...εννοείται ότι αν δω κάτι καλύτερο στάνταρ,όχι με προσφορές ανα βδομάδα, έχω φύγει!!!!

4) ο κόσμος πλέον δυστυχώς δεν έχει χρήμα...αρκετά παιδιά είναι αυτά που μιλάνε μέσω 0.fb αλλά κ οι ηλικιωμένοι όπως λέτε που θέλουν μια κάρτα το τρίμηνο....αυτούς θέλουν να στριμώξουν...προσωπικά κάθε μήνα βάζω 10€ σταθερά αρα η κίνηση αυτή δεν με επηρεάζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί!!!

5)όντας 40 ετών και περνώντας από όλες τις εταιρίες με πάγια κλπ κλπ καταλήγω στο εξής: κοινή πολιτική των εταιριών είναι να βρω νέους συνδρομητές, όσο για τα κορόιδα που ειναι ήδη σε μενα στα παλιά μου τα παπούτσια!!!

Υπομονή...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Το να αποφασίσει κάποιος να δώσει τα λεφτά του σε άλλη εταιρία δεν το βρίσκω αγανάκτηση. Ας πούμε π.χ. ότι κάποιος δίνει 10ε Χ 3 νούμερα = 30ε και τελικά αποφασίζει να δίνει από 15ε σε 2 νούμερα. Το ίδιο ισχύει και εάν έχει 2 νούμερα κ το αλλάζει σε 1. Εάν συνεχίσει ο κόσμος να δίνει στη Γουιντ, οι Μάνατζερ θα πουν "μιά χαρά, λεφτά υπάρχουν, ας το κάνουμε 1 μήνα και εάν πάλι δε φύγει κόσμος θα το κάνουμε 15 ημέρες".

ΥΓ: μου θύμισε ένα ανέκδοτο που ο κυνηγός πήγαινε συνέχεια στον ίδιο σημείο και η αρκούδα τον πηδούσε και μετά από πολλές φορές του λέει η αρκούδα στο αυτί "έλα πες την αληθεια, δεν ερχεσαι τυχαία εδώ έτσι;"

Edited by Allare

Για σένα κ μένα που το κάνουμε ονλαιν είναι τόσο. Για τον περισσότερο κόσμο είναι 5ε/μηνα, αφού θα βάζουν 10αρες στα καταστηματα. Άσε που στους ηλικιωμένους θα λένε οι υπάλληλοι να βάζουν 20αρες... Έχω δει και έχω ακούσει πολλά για καταστήματα Γουιντ...
έτσι ακριβώς όπως τα λες.....

το κόστος για την συντριπτική πλειοψηφία είναι διπλάσιο από αυτό που έχουμε εμείς που κάνουμε ανανέωση ηλεκτρονική.....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλησπέρα και από μένα...

Χωρίς να είμαι υποστηρικτής της wind/q θέλω να πω τα παρακάτω...

1)Απαράδεκτη η κίνηση ανανέωσης κάθε δυο μήνες από τρεις...(πιστέψτεμε αυτό θα ισχύει και για τις άλλες εταιρίες)

2)Το να φύγω για μια κοινή απόφαση των μανατζαρεων των εταιριών κινητής δεν θα κερδίσω κάτι μιας και δεν ξέρω ούτε εκεί που θα πάω τι θα βρω...οκ αγανάκτηση λογικό αλλά όλες τα ίδια σατα είναι!!!

3)Μέσα από αυτό το νήμα καλό θα ήταν να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση κ που να πάμε...γιατί και εγώ έχω 4 άτομα που διαχειρίζομαι στην q...εννοείται ότι αν δω κάτι καλύτερο στάνταρ,όχι με προσφορές ανα βδομάδα, έχω φύγει!!!!

4) ο κόσμος πλέον δυστυχώς δεν έχει χρήμα...αρκετά παιδιά είναι αυτά που μιλάνε μέσω 0.fb αλλά κ οι ηλικιωμένοι όπως λέτε που θέλουν μια κάρτα το τρίμηνο....αυτούς θέλουν να στριμώξουν...προσωπικά κάθε μήνα βάζω 10€ σταθερά αρα η κίνηση αυτή δεν με επηρεάζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί!!!

5)όντας 40 ετών και περνώντας από όλες τις εταιρίες με πάγια κλπ κλπ καταλήγω στο εξής: κοινή πολιτική των εταιριών είναι να βρω νέους συνδρομητές, όσο για τα κορόιδα που ειναι ήδη σε μενα στα παλιά μου τα παπούτσια!!!

Υπομονή...

Πως δεν κερδίζεις κάτι με το να φύγεις;Σίγουρα θα ισχύει και για τις άλλες εταιρείες,αλλά άλλο να δίνεις 10€ και να τρως παστίτσιο,και άλλο να δίνεις 10€ και να τρως φασολάδα

Καθώς υπάρχει εμφανές "σχέδιο" ταχεία αύξησης του μέσου ποσού είσπραξης ανα πελάτη (έχει επίσημο όνομα αυτός ο όρος μου διαφεύγει τώρα) δεν μπορούμε παρα να φοβούμαστε και ακόμα χειρότερα. Αυτά που γράφτηκαν για 25 μέρες πακέτα και γιατί όχι 15 (ικανούς τους έχω) δε θα αργήσουν ίσως να φανούν. Η wind άλλωστε τόλμησε να χρεώσει την αναγνώριση στα σταθερά με 0,5€ και μάλιστα σε συμβόλαια που έτρεχαν όχι νέους πελάτες!!! Και κάποτε το έκανε στην κινητή η Panafon τότε (πλήρωνες κανα πεντακοσάρικο τί είχαμε τότε σε δραχμές να έχει αναγνώριση) και θα δούμε και χειρότερα. Οι άνθρωποι είναι απίθανοι σε εφευρετικότητα και οι αυξήσεις είναι θέμα μιας λιτής ανακοίνωσης και άμα θέλεις φύγε (για που όμως?). Το "παρήγορο" είναι ότι προς το παρόν χτυπάει τους μικρούς χρήστες αυτούς που δεν φοβάται και πολύ να χάσει. Μπορεί σήμερα να μη χτυπάει τους νέους αλλά χτυπάει με αυξήσεις του ηλικιωμένους και τα δεύτερα νούμερα. Δημιουργεί ωστόσο πολύ κακή εικόνα ακόμα και σε αυτούς που κρατάει (και που να πάνε) το οποίο είναι γραμμάτιο που περιμένει κάποτε να πληρωθεί.

Εντάξει δικό τους είναι το μαγαζί ότι θέλουν το κάνουν, αλλά να τους θυμίσω ότι έτσι κατέστρεψαν τα SMS. Ναι αν ήταν με 0,04 (όπως κάποτε ήταν) ή 1€-2E να έχει 50-100 οι περισσότεροι θα βάζαμε αλλά όχι αυτοί ήθελαν 0.25 για να καλύψουν λογιστικά τη χασούρα από την μείωση. Και τι πέτυχαν? αντί αντιστάθμιση των απωλειών πέτυχαν εξαφάνιση τους! Τους ενοχλούσε η μείωση δεν τους ενοχλεί η εξαφάνισή τους. Κανένας δεν στέλνει sms και όποιος στέλνει (κάποιοι με συμβόλαια) δεν λαμβάνουν ποτέ απάντηση πίσω ή λαμβάνουν με άλλο τρόπο (viber, κλήση κτλ) και είναι απόλυτα λογικό. Άντε και με το voice τα ίδια και σε μερικά χρόνια θα συζητάνε στα meeting τι πήγε στραβά και ο κόσμος χρησιμοποιεί viber/wapp και για φωνή.

Υ.Γ. Κάποιοι αφελείς εύχονται εξαγορά πχ της forthnet από wind.. :lol::cry:

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Τα sms δεν εξαφανιστηκαν λόγω υψηλής χρέωσης, αλλά λόγω ύπαρξης πολλών καλύτερων εναλλακτικών λύσεων, καθώς η τεχνολογία προχωράει.

Εξάλλου όποιος θέλει να στέλνει sms αγοράζει πακέτο που του βγαίνει φθηνοτατα ή ακόμη και με τη μορφή δώρου, πχ log and Win.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

:shock: :shock: :shock:

Τι είναι αυτά; έκαναν την διάρκεια ανανέωσης 2 μήνες από 3!! Πριν από λιγότερο από χρόνο ήταν 6 μήνες και πιο πριν 12! και τώρα σε μερικούς μήνες από την τελευταία αλλαγή το πάνε στους 2 μήνες!!!! αίσχος!:mad::angry:

Στην Αμερική στον μήνα χάνεις και τον αριθμό αν δεν βάλεις λεφτά.

Εδώ τουλάχιστον ο αριθμός μένει για έναν χρόνο ακόμα.

Γιατί δεν βάζετε μόνο ίντερνετ και να χρησιμοποιείτε έναν voip provider για κλήσεις παντού και εξωτερικό με χρέωση 0,01€/λεπτό?

Γιατί ντε και σώνει να δρομολογείτε τις κλήσεις μέσω κινητού.

Στο εξωτερικό βέβαια πολλοί providers απαγορεύουν τη χρήση voip, αλλά μέχρι να απαγορευθεί και εδώ θα περάσει λίγος χρόνος.

Πως δεν κερδίζεις κάτι με το να φύγεις;Σίγουρα θα ισχύει και για τις άλλες εταιρείες,αλλά άλλο να δίνεις 10€ και να τρως παστίτσιο,και άλλο να δίνεις 10€ και να τρως φασολάδα

Έχεις δίκιο!!!

Αλλά πεσμου τεκμηριωμένα και με σιγουριά 10€ παστίτσιο που έχει...;

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Έχεις δίκιο!!!

Αλλά πεσμου τεκμηριωμένα και με σιγουριά 10€ παστίτσιο που έχει...;

Το παστίτσιο είναι λίγο καλύτερο από τη φασολάδα,δεν είναι και αστακός,το εξηγούν και οι πιο πάνω,αν φτάσουμε στο να πληρώνουμε τα ίδια σε όλους,αξίζει να πας στον καλύτερο κατα γενική ομολογία.Παστίτσιο η'φασολαδα,το μη χείρον βελτιστον.

Στην Αμερική στον μήνα χάνεις και τον αριθμό αν δεν βάλεις λεφτά.

Εδώ τουλάχιστον ο αριθμός μένει για έναν χρόνο ακόμα.

Και στην Ολλανδια δε λήγει ποτέ, άκυρο το επιχείρημα σου.

Το παστίτσιο είναι λίγο καλύτερο από τη φασολάδα,δεν είναι και αστακός,το εξηγούν και οι πιο πάνω,αν φτάσουμε στο να πληρώνουμε τα ίδια σε όλους,αξίζει να πας στον καλύτερο κατα γενική ομολογία.Παστίτσιο η'φασολαδα,το μη χείρον βελτιστον.

Και σου ξαναλέω έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Που δίνουν παστίτσιο ρωτάω...γιατί εγώ παίρνω φασολάδα και ψάχνομαι!!!!

Φιλικά!!!

Και σου ξαναλέω έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Που δίνουν παστίτσιο ρωτάω...γιατί εγώ παίρνω φασολάδα και ψάχνομαι!!!!

Φιλικά!!!

Δύσκολα θα βρεις. Κ. Δευτέρα συνήθως φασολάδα κυκλοφορεί παραδοσιακά.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. 3 εταιρείες (παίζει cyta ακόμα; ), από 1 έως 3 προγράμματα καρτοκινητής η καθεμιά, ξεκίνα να ψάχνεις ανάλογα με τη χρήση που κάνεις, ρωτώντας αν χρειάζεσαι βοήθεια στο αντίστοιχο forum της καθεμιάς. Εύκολη συνταγή παστίτσιου δεν υπάρχει. :(

Δύσκολα θα βρεις. Κ. Δευτέρα συνήθως φασολάδα κυκλοφορεί παραδοσιακά.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. 3 εταιρείες (παίζει cyta ακόμα; ), από 1 έως 3 προγράμματα καρτοκινητής η καθεμιά, ξεκίνα να ψάχνεις ανάλογα με τη χρήση που κάνεις, ρωτώντας αν χρειάζεσαι βοήθεια στο αντίστοιχο forum της καθεμιάς. Εύκολη συνταγή παστίτσιου δεν υπάρχει. :(

Χαχαχα έτσι ακριβώς!!!!

Το να κάνω κίνηση απελπισίας και να φύγω από τον έναν κλέφτη για να πάω στον άλλον κλέφτη δεν είναι λύση...το να πετάξω την σιμ δυστυχώς υπάρχει δουλειά κ το χρειάζομαι το νούμερο και το κινητό....αρα στο να προβώ σε μια κίνηση μόνο για την αγανάκτηση αυτό θα με οδηγήσει σε μια διαδικασία που θα επαναλαμβάνεται κατά καιρούς μιας και πάντα θα υπάρχουν παράπονα(και μην μου πείτε ότι όλοι χαμογελάνε εκεί που είναι)...

Προσωπικά ψάχνομαι για κάτι καλύτερο...

Καλό τριήμερο!!!

Χαχαχα έτσι ακριβώς!!!!

Το να κάνω κίνηση απελπισίας και να φύγω από τον έναν κλέφτη για να πάω στον άλλον κλέφτη δεν είναι λύση...το να πετάξω την σιμ δυστυχώς υπάρχει δουλειά κ το χρειάζομαι το νούμερο και το κινητό....αρα στο να προβώ σε μια κίνηση μόνο για την αγανάκτηση αυτό θα με οδηγήσει σε μια διαδικασία που θα επαναλαμβάνεται κατά καιρούς μιας και πάντα θα υπάρχουν παράπονα(και μην μου πείτε ότι όλοι χαμογελάνε εκεί που είναι)...

Προσωπικά ψάχνομαι για κάτι καλύτερο...

Καλό τριήμερο!!!

Με τη δική σου λογική, κακώς το έκανε μόνο 2μηνο, 15 μέρες έπρεπε, αφού εσύ θα τα δίνεις και θα λες και "ευχαριστώ". Μετά αναρωτιέστε γιατί στο Ελλαντα μας κλέβουν από παντού...

Με τη δική σου λογική, κακώς το έκανε μόνο 2μηνο, 15 μέρες έπρεπε, αφού εσύ θα τα δίνεις και θα λες και "ευχαριστώ". Μετά αναρωτιέστε γιατί στο Ελλαντα μας κλέβουν από παντού...

Φιλαράκο βλέπω μια επιθετική στάση απέναντι μου ενώ σε ρωτάω από εχθες να με βοηθησεις σε μια επιλογή το μόνο που κανεις είναι να κρινεις άστοχα αυτά που λέω...η τεκμηρίωση σου μάλλον σε κάνει να το χάνεις!!!

Με την δίκη σου λογική απορώ γιατί κρατάς ακόμα κινητό...και στο φιναλε αφου σε κλέβουν γιατί ασχολείσαι και πάνω απ όλα γιατί είσαι ακόμα στο ελλαντα;

Γεμίσαμε επαναστάτες του καναπέ!!!

Μην ασχολείσαι άλλο με τις ελληνικες φασολάδες...εσυ είσαι σε άλλο λεβελ ψάχνεις για ισπανικό αστακό και τον έχεις βρει!!!

Τα sms δεν εξαφανιστηκαν λόγω υψηλής χρέωσης, αλλά λόγω ύπαρξης πολλών καλύτερων εναλλακτικών λύσεων, καθώς η τεχνολογία προχωράει.

Εξάλλου όποιος θέλει να στέλνει sms αγοράζει πακέτο που του βγαίνει φθηνοτατα ή ακόμη και με τη μορφή δώρου, πχ log and Win.

έχεις εν μέρει δίκαιο αλλά .....

αν το sms κόστιζε στην Ελλάδα δύο λεπτά 0.02 όπως στην Κύπρο τότε πολλοί θα το χρησιμοποιουσαν ακόμα. διότι το sms είναι άμεσο και σίγουρα το λαμβάνει ο άλλος..... ενω στις εφαρμογές πρέπει να έχει ίντερνετ....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

όπως αναφέρθηκε τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε. Έτσι και αλλιώς συνεννοημένοι είναι μεταξύ τους. Η wind το ξέρει ότι μες τις κινήσεις της δεν γίνεται ακριβότερη από τους άλλους οπότε φυγή αριθμών δεν προκαλεί απλά αυξάνει το κέρδος της. Οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται να χτυπίσουν την q και άρα τίποτα δε συμβαίνει και δεν μπορεί να συμβεί μέχρι αν ποτέ εμφανιστεί σοβαρός 4ος πάροχος που θα αναζητά μερίδιο. Που μάλλον δύσκολο για Ελλάδα το 2018 με 0 κέρδος από το ρόαμινγ.

Εμείς μπορεί να γκρινιάζουμε αλλά συναισθήματα δεν υπάρχουν στην οικονομία λίγο ίσως στο μαρκετιν και αυτό με σκοπό πάλι την αύξηση του κέρδους και λογικό.

Απλά καταργήστε τους δεύτερους αριθμούς σας (απορώ που δεν το πήρατε ακόμα απόφαση) και συνεχίστε να επιλέγεται το φτηνότερο διαθέσυμο. Κάποιοι να σκεφτείτε την frog εφόσον τα 60' ή 120' (ανάλογα το μήνα) σας είναι αρκετά με 3' (δλδ για κανα παππού ή δεύτερο αριθμό). Τίποτα άλλο δε γίνεται.

Θα το πιούμε με το ζουμί του και αυτό γιατί ήμαστε σε περιόδους αύξησης κέρδους μετά από περίοδο μείωσης για να ήμαστε και δίκαιοι και οι εταιρίες θέλουν να ρεφάρουν και λογικό.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

όπως αναφέρθηκε τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε. Έτσι και αλλιώς συνεννοημένοι είναι μεταξύ τους. Η wind το ξέρει ότι μες τις κινήσεις της δεν γίνεται ακριβότερη από τους άλλους οπότε φυγή αριθμών δεν προκαλεί απλά αυξάνει το κέρδος της. Οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται να χτυπίσουν την q και άρα τίποτα δε συμβαίνει και δεν μπορεί να συμβεί μέχρι αν ποτέ εμφανιστεί σοβαρός 4ος πάροχος που θα αναζητά μερίδιο. Που μάλλον δύσκολο για Ελλάδα το 2018 με 0 κέρδος από το ρόαμινγ.

Εμείς μπορεί να γκρινιάζουμε αλλά συναισθήματα δεν υπάρχουν στην οικονομία λίγο ίσως στο μαρκετιν και αυτό με σκοπό πάλι την αύξηση του κέρδους και λογικό.

Απλά καταργήστε τους δεύτερους αριθμούς σας (απορώ που δεν το πήρατε ακόμα απόφαση) και συνεχίστε να επιλέγεται το φτηνότερο διαθέσυμο. Κάποιοι να σκεφτείτε την frog εφόσον τα 60' ή 120' (ανάλογα το μήνα) σας είναι αρκετά με 3' (δλδ για κανα παππού ή δεύτερο αριθμό). Τίποτα άλλο δε γίνεται.

Θα το πιούμε με το ζουμί του και αυτό γιατί ήμαστε σε περιόδους αύξησης κέρδους μετά από περίοδο μείωσης για να ήμαστε και δίκαιοι και οι εταιρίες θέλουν να ρεφάρουν και λογικό.

+1

Φιλαράκο βλέπω μια επιθετική στάση απέναντι μου ενώ σε ρωτάω από εχθες να με βοηθησεις σε μια επιλογή το μόνο που κανεις είναι να κρινεις άστοχα αυτά που λέω...η τεκμηρίωση σου μάλλον σε κάνει να το χάνεις!!!

Με την δίκη σου λογική απορώ γιατί κρατάς ακόμα κινητό...και στο φιναλε αφου σε κλέβουν γιατί ασχολείσαι και πάνω απ όλα γιατί είσαι ακόμα στο ελλαντα;

Γεμίσαμε επαναστάτες του καναπέ!!!

Μην ασχολείσαι άλλο με τις ελληνικες φασολάδες...εσυ είσαι σε άλλο λεβελ ψάχνεις για ισπανικό αστακό και τον έχεις βρει!!!

Εάν εσύ φιλαρακο δεν έχεις καταναλωτική συνείδηση, δικό σου θεμα. Εάν δε σου αρέσουν οι απαντήσεις μου, κάνε με ignore και συνέχισε τη ζωή σου.

θα συμφωνήσω με τον keysmith.

Οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Το κέρδος θέλουν.

Οι πελάτες, εμείς, δεν είμαστε βόδια, να τους τα δίνουμε με την ευκολία που ζητάνε.

Όσοι έχετε μαζέψει πάκο τα νουμερα, τώρα συνειδητοποιείτε πως το κόστος συντήρησής τους είναι ασύμφορο. Ε λοιπον, μπου χου! Επαφή με την πραγματικότητα, κάποια στιγμή θα ερχόταν κι αυτή η στιγμή!

Τι νομίζατε, πως σύμφερε την εταιρία να μοιράζει δωρεάν με τους πλανόδιους τα πακετάκια με άπλετο GB ιντερνετ και χρόνο ομιλίας προς όλους; Όχι βέβαια, απλά σας καλομάθανε και φάγατε το καροτάκι. Τώρα ήρθε η στιγμή του μαστίγιου.

Για εμάς που χρησιμοποιούμε τα νούμερα μας ως κυρια, με άντε το πολύ 1 ακόμα επιπλέον νουμερο, δεν ειναι καλοδεχούμενη αυτή η αλλαγή, αλλα σίγουρα δεν ειναι και ασύμφορη. Μπορούμε πχ να θυσιάσουμε έναν καφέ το μήνα και να το δώσουμε για ανανέωση χρόνου.

Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, αφιερώνεις χρόνο να βρεις εναλλακτικές, και βρίσκεις. Εαν δεν αφιερώσεις τότε βάλε βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Έχω γνωστό που βαριέται να ασχοληθεί και απλά παραπονιέται. Παρολο που του εχω εξηγήσει πως έχει η κατάσταση και του εχω δείξει τον δρόμο, αυτός επιλέγει να τρέχει στα καταστήματα και να μιλά με τους πωλητές απο το να το ψάξει μονος του. Αποτέλεσμα; Του έχουν τσιμπίσει πολλά ευρώ πλασάροντάς του πακέτα και συμβόλαια που δεν χρειάζονταν. Μέχρι και φορητότητα τον έπισαν να κάνει για πιο ακριβό συμβόλαιο (κινητής) με λιγότερες παροχές συνδυασμένο με συμβόλαιο σταθερής - κι αυτό με φορητότητα... Αποτέλεσμα: να πληρώνει επιπλέον 30 ευρώ τον μήνα για 2 πράγματα που δεν χρειαζόταν.

Τέτοιοι υπάρχουν πάρα πολλοι... αφου δεν κοιτάνε το συμφέρον τους, ας πληρώνουν!

[ f i l i p p o s ]