Jump to content

jazzfrequency

Members
  • Δημοσιεύσεις

    224
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jazzfrequency

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

jazzfrequency's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Oπως ειπαν καποιοι παραπανω, υπομονη! Που θα παει θα τον πιει και η wind-q, εγω μολις πεταξα καρτα απο προσφορα σταθερης, ξερετε, αυτη με το 1GB ανα μηνα, "αλλη μουφα αυτη", οποτε παει στα σκουπιδια και συνεχως ψαχνω τωρα τι με συμφερει να κανω με το υπαρχον νουμερο μου κι αν πρεπει να φυγω ή οχι. Ο γιος μου πεταξε το νουμερο που ειχε και δεν τον ενδιεφεραι και πηρε νεο απο wu. Επομενως 2 σιμ με συνεχεις ανανεωσεις στα σκουπιδια, φυσικα αφου μηδενιστικαν τα οποια χρηματα ειχαν. Το σιγουρο ειναι οτι κι απο αυτο θα κοψω πραγματα σταδιακα, κι οπως λεει κι ο κανονας της φυσης..οπου δράση=αντίδραση !
  2. Κανενα προβλημα, απλα καπου εκει θα φυγουν και οι τελευταιοι ! Ομως ειπα κ παραπανω οτι αυτοι οι "μανατζαρεοι" θα ξεβρακωθουν για τα καλα ! Αφου λοιπον μας ανακοινωσαν αυτα τα παραπανω, να τους πω κι εγω οτι αυτα παραπεμπουν σε λογικη λαικης αγορας... "ελα το καλο με 5 σημερα... ελα το καλο με 3,5 σημερα.. ελα το καλο με 2,5 σημερα !" οποτε οπως καταλαβατε παντα θα υπαρχουν κι αλλοι "παγκοι" με τα ιδια προιοντα και φυσικα στο τελος της της ημερας θα πεφτει πολυυυ ξεπουλημα λεμε..!! Θα γινει χαμος απο προσωποποιημένες προτασεις-μηνυματα και διαπραγματεύσεις !
  3. Νομιζουν οι "μανατζαρέοι" οτι θα μας τα παρουν ! Βασικα θα φανε τετοια ητα που θα δειτε οτι σε λιγο καιρο με αυτες τις αλλαγες θα ξεβρακωνοντε και θα στα δινουν ολα !
  4. Ευχαριστω για την ενημερωση, καλεσα τελικα 1225 και ακουσα υπολοιπο απο προσφορες κ μπονους και οντως εχει ενεργοποιηθει. Μολις τωρα, πριν ποσταρω ενημερωθηκε και στη σελιδα της Q -> το υπολοιπο μου και το αναφερει ως promo.
  5. Παιδια το εστειλα κι εγω και μου ηρθε ενημερωση για 2GB για 7 ημερες. Στη σελιδα ομως της Q δεν λεει κατι για το δωρο ή countdown οποτε σας ρωταω να ανοιξω λοιπον τα data ? επειδη δεν εχω wifi.. Ειμαι safe ?..
  6. εε ναι.. το λεω ηδη στο τελος.
  7. Αν το θετεις με την εννοια των χρηματων τοτε εισαι λαθος, γιατι... 8 ευρω για 8 μηνες + 5 (το ενδιαμεσο τριμηνο ανανεωσης) + (5 το μεθεπόμενο τριμηνο αναν.) = 6 μηνες δλδ 18 ευρω το λιγοτερο αλλα επειδη συνηθως καπου εκει προς το τελος των 8 μηνων θα ειναι και η τελευταια ενεργοποιηση του τελευταιου 1GB τοτε οδεύουμε στους 9 μηνες αρα + μια ανανεωση ακομα των 5 δλδ συνολο 23 ευρω. Αυτα αν μιλας για το πακετο των 8GB Παρεπιπτοντως ηρθε η προσφορα των 8GB με 8 ευρω μεσω SMS.
  8. F.Y.I κι εμενα 10 Φλεβαρη, μολις το ειδα.. επομενως περιμενε οπως ηδη ειπα να τρεξει λιγο ο 2ος μηνας..
  9. Κατσε λιγο κι εσυ, μη βιαζεσαι, να μπει και να τρεξει λιγο ο φλεβαρης και το βλεπουμε..
  10. Αν δεν θες να μας πεις εδω, ποια,τι κ πως στειλε μας PM, να φυγουμε με συνοπτικες διαδικασιες..!
  11. jazzfrequency

    Sony Xperia Z2

    Καλημέρα, είναι καλή η 8 (Oreo) ? Για πες μας τι λειτουργεί και τι οχι, αν έχεις δει κάποιο bug, όσον αφορά τη ταχύτητα σε σχέση με την προηγούμενη(ες) κτλ..
  12. jazzfrequency

    Sony Xperia Z2

    Με πρόλαβες, εγω που ειχα κανει την ιδια "ιστορία" περνώντας δλδ την 5.0.2 κάνοντάς την root για μετάβαση στην MM είχα φάει ήττα..κάθε 2-3 μέρες χωρίς κανένα λόγο κι ενώ το z2 ήταν σε αναμονή με κλειστη δλδ την οθόνη μου έκανε reboot ! Μέχρι που άρχισα να πιστεύω οτι κάτι είχε η συσκευή απο άποψη hardware και δεν ήξερα τι να κάνω. Λοιπόν για να μη στα πολυλογώ πέρασα την 5.1 (LP) την έκανα root και μετά μέσω twrp έβαλα την 6.0.1 (MM) και όλα έκτοτε δουλεύουν ρολόι, κανένα reboot, οι εφαρμογές εκτελούνται ακαριαία και η συσκευή είναι πολύ σταθερή. Συνεπώς...περνάνε και άλλες πληροφορίες στα υπόλοιπα partitions εκτός αυτών που ξέρουμε εμείς (system, data, cache) μη σου πω και αλλος bootloader. Επομένως καλά έκανες.
  13. Έτσι όπως μας έσκισαν τους μισθούς έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε. Τι νόμιζαν δλδ ? Άσε που όταν βάλω 5 ευρω 1 φορά το 3μηνο μετά έρχονται όλα τα δήθεν δωρεάν για να ξαναβάλω άλλα 5. Τα μάθαμε αυτά τα κόλπα. Μετά από πολύ σκέψη έβαλα το 1γιγα με 8 ευρώ και τι κατάλαβα...στο τέλος κάθε 30 ημερών έχω περίπου 600 mb υπόλοιπο. Όλα μέσω wifi και στο μετρό. Πότε θα καταλάβουν ότι η SIM έτσι όπως είναι τώρα πάει κατά διαβόλου!
  14. jazzfrequency

    Sony Xperia Z2

    Μπα, οχι, αυτο θα απεγκαταστησει μονο το SU και η συσκευη σου θα "ανιχνευται" απο τα προγραμματα ως μη root. Επειδη ομως δεν ειναι μονο το SU που κανει τη δουλεια οπως ηδη ειπα υπαρχουν 2-3 σκριπτάκια που τρεχουν κατα την εκκινηση της συσκευης για να δωσουν προσβαση R/W με τη σειρα τους στον SU, δλδ με το SU βλεπουμε τα περιεχομενα του system, data κτλ αλλα δεν μπορουμε να διαγραψουμε ή να αντιγραψουμε αρχεια στο συστημα. Ειναι ενα κολπο που επινοησε η sony βαζοντας ας πουμε μια εξτρα κλειδαριά που σου απαγορευει να σβησεις, γραψεις. Με την εκτελεση των script απενεργοποιειται η κλειδαριά + προσβαση μεσω SU κι εχεις ετσι full access (ROOT).
×
×
  • Create New...