laznokxd Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Βοντα και Κοσμο βρήκαν τρόπο να κόψουν το ρομινγκ στη καρτοκινητη. Η γουιντ ξερουμε τι θα κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Βοντα και Κοσμο βρήκαν τρόπο να κόψουν το ρομινγκ στη καρτοκινητη. Η γουιντ ξερουμε τι θα κάνει; Η q που υπαγεται σε περιαγωγη δεν θα εχει θεμα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Βοντα και Κοσμο βρήκαν τρόπο να κόψουν το ρομινγκ στη καρτοκινητη. Η γουιντ ξερουμε τι θα κάνει; Ποιος είναι ο τρόπος; Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ... Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εννοεί τις ανακοινώσεις που έβγαλαν οι άλλες 2 και διαθέτουν συγκεκριμένα πακέτα περιαγωγής. Μπορείς να ενημερωθείς στα αντίστοιχα θέματα της κοσμοτέ και βόνταφον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εννοεί τις ανακοινώσεις που έβγαλαν οι άλλες 2 και διαθέτουν συγκεκριμένα πακέτα περιαγωγής. Μπορείς να ενημερωθείς στα αντίστοιχα θέματα της κοσμοτέ και βόνταφον. Συγκεκριμένα ασύμφορα πακέτα, αλλιώς σου κόβουν την περιαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Eυχαριστώ πολύ... Τα εντόπισα/διάβασα/απογοητεύτηκα... Ας δούμε και την wind αν και δεν έχω και πολλές προσδοκίες... Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3,02€ & ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 21 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 24/05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3,02€ & ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 21 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 24/05 Δεν είναι για όλους. Σε εμένα για παράδειγμα μου έστειλε απάντηση ότι, δεν είναι διαθέσιμο στο οικονομικό μου πρόγραμμα Κρίμα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό θα ήταν όσοι γράφετε για τις προσφορές να διευκρινιζεται κιόλας ότι ισχύει για όσους πήραν το μήνυμα και όχι να απογοητευομαστε οι υπόλοιποι. Ποια είναι τα οικονομικά προγράμματα της Q; εγώ νόμιζα ότι όσοι έχουν Q είναι το ίδιο,αφου είναι καρτοκινητη. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 υπαρχει εδω αντιστοιχο θεμα για τις προσφορες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434674 οσο για τα οικονομικα προγραμματα ισως υπαρχει κατηγοριοπηση συνδρομητων αναλογα με το τι ξοδευουν,και με βαση αυτη,εσωτερικα να τους εντασσουν σε "προγραμματα" που λαμβανουν και αναλογες προσφορες.Ή απλα μπορει να ειναι μια ανευ περαιτερω σημασιας απαντηση στο sms για να καλυψουν την μη διαθεσιμοτητα της προσφορας για τον καθε συνδρομητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δεν είναι για όλους. Σε εμένα για παράδειγμα μου έστειλε απάντηση ότι, δεν είναι διαθέσιμο στο οικονομικό μου πρόγραμμα Κρίμα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό θα ήταν όσοι γράφετε για τις προσφορές να διευκρινιζεται κιόλας ότι ισχύει για όσους πήραν το μήνυμα και όχι να απογοητευομαστε οι υπόλοιποι. Ποια είναι τα οικονομικά προγράμματα της Q; εγώ νόμιζα ότι όσοι έχουν Q είναι το ίδιο,αφου είναι καρτοκινητη. Εγω εκανα αντιγραφή κειμένου εδω το σμσ που μου ήρθε. Το μηνυμα δε γραφει πουθενά "ειδικά για σένα", οπότε πως γίνεται να ξέρω ότι δεν είναι για όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3,02€ & ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 21 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 24/05 Σ αυτες τις προσφορές η χρέωση στα λεπτά ξεκινά με 3λεπτο ετσι δεν ειναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 3λεπτο η ελάχιστη ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 3λεπτο η ελάχιστη ναι. Ευχαριστώ..γιατι μου ρθε και μένα το αλλο με τα 300' + 20sms με 3,02 και ήθελα να ειμαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εγω εκανα αντιγραφή κειμένου εδω το σμσ που μου ήρθε. Το μηνυμα δε γραφει πουθενά "ειδικά για σένα", οπότε πως γίνεται να ξέρω ότι δεν είναι για όλους; Διευκρινιζεις ότι σε ήρθε σε μήνυμα, για παράδειγμα στην γυναίκα μου ήρθε μήνυμα για 300 λεπτά και κάτι μηνύματα. Η προσφορά που έγραψες δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε κανέναν από τους δύο μας. Και εξάλλου τα κεφάλαια απαγορευόνται από το forum διότι δείχνουν ότι φωναζεις. Φιλικά. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Διευκρινιζεις ότι σε ήρθε σε μήνυμα, για παράδειγμα στην γυναίκα μου ήρθε μήνυμα για 300 λεπτά και κάτι μηνύματα. Η προσφορά που έγραψες δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε κανέναν από τους δύο μας. Και εξάλλου τα κεφάλαια απαγορευόνται από το forum διότι δείχνουν ότι φωναζεις. Φιλικά. Και σου ειπε ο ανθρωπος οτι δεν μπορει να ξερει αν ενεργοποιειται και σε αυτους που δεν εχουν λαβει το σχετικο μηνυμα. Συνεπως απο που να το μαθει; Το αναφερει, και το προσπαθεις εσυ σε περιπτωση που ενδιαφερεσαι. Ετσι δουλευει. Τελειως ακυρη η "ενοχληση" σου. Και για να σε προλαβω υπαρχουν προσφορες που δουλευουν και σε ατομα που δεν εχουν λαβει το μηνυμα, οπως η προσφορα με 1GB/μηνα. Αλλες κατηγοριες μηνυματων δουλευουν και αλλες οχι. Edited May 18, 2017 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Οταν κάνεις 'αντιγραφή κειμένου' από σμσ που είναι όλα κεφαλαία λογικο ειναι οταν κάνεις 'επικόλληση' να είναι πάλι ολα κεφαλαία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Countdown offer 2gb/2€/15 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 το ιδιο ειχε βαλει και την προηγουμενη εβδομαδα,και το θεωρω ατοπο. Οποιος ηθελε και το εβαλε,θα το ξαναβαλει τωρα για να κερδισει 1 εβδομαδα επι της ουσιας? πιο λογικο ηταν να το εβαζε την επομενη Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Countdown offer 2gb/2€/15 ημέρες Εχει γίνει "μονιμο"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εχει γίνει "μονιμο"; Δεν έχω ιδέα. Απλά μοιράζομαι με την παρέα του σαιτ τα σμσ και προσφορές που μου στέλνει η κιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Πως ενεργοποεις το πακετο 2 ευρω τα 2GB? Γιατι στα πακετα δεν το πλενω μεσα στο Myq. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Countdown offer ειναι. Δε θα το βρεις στα πακέτα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 που βρισκουμε τα countdown offers? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Στην εφαρμογή ή στο myq.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 που βρισκουμε τα countdown offers? Στην εφαρμογή της Κιού επάνω αριστερά έχει μενού "σάντουιτς", εκεί το βρίσκεις. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts