vamvakoulas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 3 sing + 2 dance + smoking tobacco. Ειχα πανω απο 15 χρονια στη vodafone και εδω και μερικες μερες ειμαι στη Q καρτοκινητη. Μη φοβαστε τπτ παιδια και ειδικα μην σας απασχολει το Roaming. Εχω παντου σημα και μαλιστα σε καποια σημεια που δεν ειχα με voda τωρα εχω και μεχρι στιγμης το 3G ειναι πραγματικο οχι οπως στην voda που ηταν αστειο ( ελεγε 3g και ηταν 2g πιο αργο κι απο replay ). Στην Αθηνα τουλαχιστον ειναι τελειο, μενει να το δω κι επαρχια τι κανει:) Τωρα αν σε καποιες επαρχιες υπαρχει προβλημα, αυτο δεν το γνωριζω και μενει να το δοκιμασω το καλοκαιρι. Κατα τ'αλλα ειμαι 100% ικανοποιημενος και πολυ καλυτερα απο τη voda οπου ημουν 15 χρονια συνδρομητης. Για τους φιλους που νομιζουν οτι οποιοι γραφουν θετικα σχολια ειναι υπαλληλοι της wind, καλα θα κανουν να πεταξουν τις μπακατελες που εχουν στα σκουπιδια και να δοκιμασουν σε καποια σοβαρη συσκευη, κι εμεις εδω ειμαστε να το ξανασυζητησουμε. Αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 3 sing + 2 dance + smoking tobacco. Τωρα αν σε καποιες επαρχιες υπαρχει προβλημα, αυτο δεν το γνωριζω και μενει να το δοκιμασω το καλοκαιρι. Κατα τ'αλλα ειμαι 100% ικανοποιημενος και πολυ καλυτερα απο τη voda οπου ημουν 15 χρονια συνδρομητης. Για τους φιλους που νομιζουν οτι οποιοι γραφουν θετικα σχολια ειναι υπαλληλοι της wind, καλα θα κανουν να πεταξουν τις μπακατελες που εχουν στα σκουπιδια και να δοκιμασουν σε καποια σοβαρη συσκευη, κι εμεις εδω ειμαστε να το ξανασυζητησουμε. Αυτα Ρε φίλε μη λες λαλακίες....Οκ δεν έχω το τελευταίο iphone ή samsung galaxy αλλά δεν γίνεται να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα με κοτε σήμα από q και να μου λες ότι φταίνε τα κινητά μας..ότι γουστάρει κάνει το κιν μου, γουστάρει πιο πολύ σήμα κοτε απο κιου..και εσύ που έχεις σοβαρό τηλέφωνο και είσαι ευχαριστημένος από τις ταχύτητες, αναρωτήσου λίγο γιατί η κιου δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις!!!! Η πιο λογικοφανείς απάντηση είναι γιατί το 3G είναι μόνο στα λόγια...εκεί που θέλει πραγματικά μεγάλες ταχύτητες κολόνουν....και αρχεία που έχω κατεβάσει κυρίως τραγούδια και φαίνεται η μπάρα προόδου με κοτέ κατεβαίνει σχεδόν αμέσως και με κιου φορτώνει 10 10 τα ΚΒ τι να λέμε τώρα....και σε περιοχή που και κοτε και κιου έχουν φουλ 3G σήμα οι μετρήσεις!!!! Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ρε φίλε μη λες λαλακίες.... Οταν σταματησεις να λες εσυ λαλακιες περι "υπαλληλων wind κλπ επειδη ειμαστε ικανοποιημενοι" τοτε θα σταματησω να λεω κι εγω:happy: Μεχρι τοτε αν δε σου κανει τοτε πολυ απλα αλλαζεις παροχο. Δεν μπορει να ειναι παντα και ολοι ικανοποιημενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Σαφώς!! Σόρυ κιόλας για τις (λαλακίες) :lol: :p . Ναι έφυγα επειδή πλέον έχω καλύτερη προσφορά και καλύτερο δίκτυο κατ'εμε!!! Πάντως η κιου είναι η πιο φθηνή το ξαναλέω, και εγώ την έχω και την χρησιμοποιώ σαν δευτερεύουσα σιμ!!! Ειδικά το 2Ε/60ΣΜΣ τα σπάει!!! χεχεχε Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ρε φίλε μη λες λαλακίες....Οκ δεν έχω το τελευταίο iphone ή samsung galaxy αλλά δεν γίνεται να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα με κοτε σήμα από q και να μου λες ότι φταίνε τα κινητά μας..ότι γουστάρει κάνει το κιν μου, γουστάρει πιο πολύ σήμα κοτε απο κιου..και εσύ που έχεις σοβαρό τηλέφωνο και είσαι ευχαριστημένος από τις ταχύτητες, αναρωτήσου λίγο γιατί η κιου δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις!!!! Η πιο λογικοφανείς απάντηση είναι γιατί το 3G είναι μόνο στα λόγια...εκεί που θέλει πραγματικά μεγάλες ταχύτητες κολόνουν....και αρχεία που έχω κατεβάσει κυρίως τραγούδια και φαίνεται η μπάρα προόδου με κοτέ κατεβαίνει σχεδόν αμέσως και με κιου φορτώνει 10 10 τα ΚΒ τι να λέμε τώρα....και σε περιοχή που και κοτε και κιου έχουν φουλ 3G σήμα οι μετρήσεις!!!! Εχεις δικιο μεγαλε. Ο αλλος λεει αυτες που ειπες. Μολις εκανα speedtest. 12Mbps down, 4Mbps up, στην Πατρα. Ειναι αληθεια οτι το 3G της wind δεν ειναι το πυκνοτερο, μαλιστα εγω ο ιδιος τους τα εχω σουρει πολλακις. Οπου υπαρχει ομως ειναι πολυ τιμιο. Συμφωνω με τον προηγουμενο. Κοιτα τη συσκευη σου. Χωρις να σημαινει οτι δεν φταιει κατι αλλο, οπως για παραδειγμα η κεραια της κοσμοτε που συγκρινεις να ειναι διπλα σου, ενω της wind σε μερικα χιλιομετρα. Και μην επικαλεισαι την ενδειξη του σηματος στην συσκευη σου, δεν ειναι ασφαλες δεδομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Είπαμε ότι είναι χάλια το 3g αλλά στην επαρχία, όχι στα μεγάλα αστικά κέντρα το έχω δοκιμάσει Αθήνα Θεσσαλονίκη και Λάρισα και πάει σφαίρα. Να τα λέμε όλα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Θεσσαλονικη κ.τουμπα. συσκευη note 3. Εκανα speed test. Με καρτα Q 18.36mbps με καρτα vodafone 18.23mbps. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Όντως καταργήθηκε το μπόνους ανανέωσης μέσω PayPal, κρίμα ήταν καλή προσφορά, τώρα δεν έχει κανένα νόημα να φορτώνεις την κάρτα Συμφωνώ ότι το bonus PayPal ήταν αρκετά δελεαστικό αλλά η Wind συνεχίζει τις τρελές προσφορές της, όπως προχθές (29/5) που μου έστειλε μήνυμα, σε sim που είχα 3 μήνες να φορτώσω, για 300' προς όλους αν αγόραζα χρόνο 20 ευρώ. Φυσικά και το έκανα, και ενεργοποίησα αυτή τη sim, χωρίς να αγοράσω πακέτο,, δεδομένου ότι ο χρόνος της άλλης λήγει σε λίγες μέρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Κοροϊδία για ποιο πράγμα; Τον ανταπτορα δεν τον χαρίζουν άσχετα ότι θεωρείται ακριβός για 2€. Δεν καταλαβαίνω όμως ποιο είναι το "παράπτωμα" του καταστήματος; Γιατί ειναι απάτη. Κανονικά στη κόβουν δωρεάν και ο αντάπτορας που λέω ειναι στην ουσία το γύρω γύρω του πλαστικου.απλα ο υπάλληλος ειπε ν φάει ένα 2ευρω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Είπαμε ότι είναι χάλια το 3g αλλά στην επαρχία, όχι στα μεγάλα αστικά κέντρα το έχω δοκιμάσει Αθήνα Θεσσαλονίκη και Λάρισα και πάει σφαίρα. Να τα λέμε όλα Θεσσαλονικη κ.τουμπα. συσκευη note 3. Εκανα speed test. Με καρτα Q 18.36mbps με καρτα vodafone 18.23mbps. Από Ιωάννινα και περίχωρα πως πάει το σήμα; Κάποιος που να το έχει τεστάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 γιάννενα και Ζαγοροχώρια (κεντρικό ζαγόρι) έχει μια χαρά σήμα χρόνια τώρα μπορείς όμως να το δοκιμάσεις και μόνος σου στις περιοχές που σε ενδιαφέρουν για να είσαι 100% σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Γιατί ειναι απάτη. Κανονικά στη κόβουν δωρεάν και ο αντάπτορας που λέω ειναι στην ουσία το γύρω γύρω του πλαστικου.απλα ο υπάλληλος ειπε ν φάει ένα 2ευρω Δεν καταλαβα τι εννοείτε λεγοντας "κοβουν". Την κοβουν με ψαλιδι πχ; εγω που ρωτησα για μικρη καρτα στα Public μου ειπαν 5€ και η Vodafone τοσο μου την ειχε δωσει, 5 ή 7€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Γίνεται και με ψαλίδι, αλλά στα καταστήματα χρησιμοποιούν κοφτάκι. Για τις χρεώσεις (αν και όπου υπάρχουν), τα έχω ξαναγράψει... Καμία εταιρία δεν κόβει κάρτες και φυσικά δεν κάνει κανενός είδους τέτοιες "μπακάλικες" πατέντες. Στους επίσημους τιμοκαταλόγους της εκάστοτε εταιρίας, υπάρχουν χρεώσεις για αντικατάσταση sim. Για κόψιμο η ράψιμο δεν έχω βρει κάτι... Τώρα, αν κάποια καταστήματα το κάνουν για εξυπηρέτηση των πελατών τους, καθώς και το αν (και πόσο) το χρεώνουν, είναι άλλη ιστορία. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Γιατί ειναι απάτη. Κανονικά στη κόβουν δωρεάν και ο αντάπτορας που λέω ειναι στην ουσία το γύρω γύρω του πλαστικου.απλα ο υπάλληλος ειπε ν φάει ένα 2ευρω καλά δεν το έφαγε ο υπάλληλος αφού σου έδωσε "απόδειξη" αλλά ο καταστημάταρχης Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Γιατί ειναι απάτη. Κανονικά στη κόβουν δωρεάν και ο αντάπτορας που λέω ειναι στην ουσία το γύρω γύρω του πλαστικου.απλα ο υπάλληλος ειπε ν φάει ένα 2ευρω Ναι στη κοβουν δωρεαν και σου δινουν το πλαστικο. Αυτο ομως δεν ειναι οπως ο κανονικος ανταπτορας και ειναι πιο ευκολο να φυγει και να σκαλωσει μεσα. Και σε εμενα μου εδωσαν το "γυρω-γυρω" αλλα πηγα και πηρα ανταπτορα μην και γινει καμια στραβη και το κλαιω για 1€. Η απατη ειναι βαρυς χαρακτηρισμος για να τη χρησιμοποιουμε τοσο ευκολα. Γίνεται και με ψαλίδι, αλλά στα καταστήματα χρησιμοποιούν κοφτάκι. Για τις χρεώσεις (αν και όπου υπάρχουν), τα έχω ξαναγράψει... Καμία εταιρία δεν κόβει κάρτες και φυσικά δεν κάνει κανενός είδους τέτοιες "μπακάλικες" πατέντες. Στους επίσημους τιμοκαταλόγους της εκάστοτε εταιρίας, υπάρχουν χρεώσεις για αντικατάσταση sim. Για κόψιμο η ράψιμο δεν έχω βρει κάτι... Τώρα, αν κάποια καταστήματα το κάνουν για εξυπηρέτηση των πελατών τους, καθώς και το αν (και πόσο) το χρεώνουν, είναι άλλη ιστορία. Το γραψαμε και παραπανω οτι η q ΔΕΝ εχει micro sim και αρα αναγκαστικα κοβει τη κανονικη sim. Μην γραφουμε ο,τι θελουμε. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Το γραψαμε και παραπανω οτι η q ΔΕΝ εχει micro sim και αρα αναγκαστικα κοβει τη κανονικη sim. Μην γραφουμε ο,τι θελουμε. Εξακολουθώ να μη βρίσκω σε κανένα τιμοκατάλογο εταιρίας το κόψιμο sim, κάτι που σημαίνει ότι δε μπορεί να σου κόψει απόδειξη για αυτό. Όπως και να'χει όμως, είναι μια υπηρεσία που κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την παρέχει, πόσο μάλλον δωρεάν. Το ότι το κάνουν για εξυπηρέτηση είναι γιατί θέλουν και όχι γιατί υποχρεούνται. Το αν και πόσο το χρεώνουν, είναι πάλι στην κρίση του κάθε καταστηματάρχη αφού δεν υπάρχει επίσημη τιμολόγηση. Στην κρίση του πελάτη είναι μόνο το αν θα δεχτεί την υπηρεσία αυτή η όχι, αφού μπορεί να το κάνει και μόνος του ακόμη και με ψαλίδι η με ότι άλλο θέλει, η ακόμη και να διαλέξει μια άλλη συσκευή συμβατή με τη sim του... Το κράξιμο θα έπρεπε να γίνεται στην wind ακριβώς επειδή δεν έχει micro sim η Q και όχι στα καταστήματα επειδή κόβουν η δεν κόβουν η χρεώνουν η δεν χρεώνουν... Edited June 1, 2014 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εξακολουθώ να μη βρίσκω σε κανένα τιμοκατάλογο εταιρίας το κόψιμο sim, κάτι που σημαίνει ότι δε μπορεί να σου κόψει απόδειξη για αυτό. Όπως και να'χει όμως, είναι μια υπηρεσία που κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την παρέχει, πόσο μάλλον δωρεάν. Το ότι το κάνουν για εξυπηρέτηση είναι γιατί θέλουν και όχι γιατί υποχρεούνται. Το αν και πόσο το χρεώνουν, είναι πάλι στην κρίση του κάθε καταστηματάρχη αφού δεν υπάρχει επίσημη τιμολόγηση. Στην κρίση του πελάτη είναι μόνο το αν θα δεχτεί την υπηρεσία αυτή η όχι, αφού μπορεί να το κάνει και μόνος του ακόμη και με ψαλίδι η με ότι άλλο θέλει, η ακόμη και να διαλέξει μια άλλη συσκευή συμβατή με τη sim του... Βρε φιλε μου παρακολουθα λιγο τη συζητηση. Κανενας δεν χρεωσε για το κοψιμο της sim και εξυπακουεται οτι δεν βρισκεται σε κανενα τιμοκαταλογο αφου δεν το χρεωνουν. Χρεωσαν την πωληση εξτρα ανταπτορα για micro sim προκειμενου να μπορει να γινει ξανα mini sim αν χρειαστει. Το κράξιμο θα έπρεπε να γίνεται στην wind ακριβώς επειδή δεν έχει micro sim η Q και όχι στα καταστήματα επειδή κόβουν η δεν κόβουν η χρεώνουν η δεν χρεώνουν... Αυτο ακριβως. Προσωπικα το εκανα. Αν εκανε το παραπονο ο καθενα μας, τοτε θα φροντιζαν να βγαλουν micro sim και για την Q. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Βρε φιλε μου παρακολουθα λιγο τη συζητηση. Κανενας δεν χρεωσε για το κοψιμο της sim και εξυπακουεται οτι δεν βρισκεται σε κανενα τιμοκαταλογο αφου δεν το χρεωνουν. Χρεωσαν την πωληση εξτρα ανταπτορα για micro sim προκειμενου να μπορει να γινει ξανα mini sim αν χρειαστει. Παρακολουθώ, αλλά στο παρελθόν έχει πέσει και κράξιμο για χρεώσεις, ενώ λίγο πιο πάνω αναφέρθηκε ότι κάποιοι "φάγανε" ένα δίευρο, για αυτό τις ανέφερα. Δεν διαφωνούμε κάπου. Edited June 1, 2014 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Βρε φιλε μου παρακολουθα λιγο τη συζητηση. Κανενας δεν χρεωσε για το κοψιμο της sim και εξυπακουεται οτι δεν βρισκεται σε κανενα τιμοκαταλογο αφου δεν το χρεωνουν. Χρεωσαν την πωληση εξτρα ανταπτορα για micro sim προκειμενου να μπορει να γινει ξανα mini sim αν χρειαστει. .. Αυτο ακριβως. Προσωπικα το εκανα. Αν εκανε το παραπονο ο καθενα μας, τοτε θα φροντιζαν να βγαλουν micro sim και για την Q. α. ναι χρεώνουν κάποια μαγαζιά χρεώνουν. :( Σε ένα που πήγα όταν τους ζήτησα να κόψουν μια κάρτα άλλης εταιρίας είπαν ότι υπάρχει χρέωση 2€. Δεν προχώρησα στο κόψιμο ωστόσο. β. δεν χρειάζεται κανένας αντάπτορας για να ξαναγίνει mini-sim. κρατάς το πλαστικό/κορνίζα που μένει από το κόψημο (ένα κομάτι είναι) που στην ουσία αυτό είναι αντάπτορας. Την ξαναβάζεις μέσα και να πάλι μια microsim. ;) γ. Δεν χρειάζεται micro-sim με ένα "κραπ" σαν να πατάς συρραπτικό κόβεται η κάρτα. Κάποια στιγμή που θα τους τελειώσουν οι sim ίσως παραγγείλουν προ-κομμένες Mini-micro 2 σε 1, όπως της voda. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 α. ναι χρεώνουν κάποια μαγαζιά χρεώνουν. :( Σε ένα που πήγα όταν τους ζήτησα να κόψουν μια κάρτα άλλης εταιρίας είπαν ότι υπάρχει χρέωση 2€. Δεν προχώρησα στο κόψιμο ωστόσο. β. δεν χρειάζεται κανένας αντάπτορας για να ξαναγίνει mini-sim. κρατάς το πλαστικό/κορνίζα που μένει από το κόψημο (ένα κομάτι είναι) που στην ουσία αυτό είναι αντάπτορας. Την ξαναβάζεις μέσα και να πάλι μια microsim. ;) γ. Δεν χρειάζεται micro-sim με ένα "κραπ" σαν να πατάς συρραπτικό κόβεται η κάρτα. Κάποια στιγμή που θα τους τελειώσουν οι sim ίσως παραγγείλουν προ-κομμένες Mini-micro 2 σε 1, όπως της voda. α. Το εκανα με bold αυτο που εγραψες. Ναι μιας αλλης εταιριας μπορει να στο χρεωσουν. Θα ειναι στο καταστημα κατι τετοιο. Της ιδιας, της Q, δεν το χρεωνουν και αυτο συζηταμε εδω. Δεν καταλαβαινω γιατι φερνετε παραδειγματα να παω να κοψω την vodafone στην wind. Θα μου πουν, αν προτιμας πηγαινε παρε τη micro sim της vodafone και να την πληρωσεις 5€. Ενω εδω θα σου την κοψω εγω και θα πληρωσεις 2€. Σιγα τη δουλεια θα μου πεις και συμφωνω μαζι σου. Δεν μπορεις ομως να τους κατηγορησεις για "απατη" κλπ. για ενα τετοιο θεμα. Δεν το λεω για σενα. Γενικα. ;) β. Το εγραψα παραπανω. Και εμενα μου εδωσαν αυτο που περισσεψε απο το κοψιμο του πλαστικου αλλα με τον ανταπτορα απο το ebay ειναι πιο σταθερο. Καθενας κανει την επιλογη του. Για 1€ δεν ειναι να "παιζεις" να σου σκαλωσει μεσα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Βλεπω το γυρισαν τελικα στο 6μηνο και στην Q. Το θεμα ειναι γιατι μειωνεται ο χρονος ληξης που ειχες ηδη; :mad: Για παραδειγμα εβαζες καρτα πριν τις 5/5 (που γινοταν η αλλαγη) πχ. στις 3/5 και στο ανανεωνε για 1 χρονο μεχρι τις 3/5/2015. Αν βαλεις στις 3/6/2014 αλλη καρτα, δεν θα στο αφησει εως τις 3/5/2015 που ειχες ηδη αλλα θα στο παει 3/12/2014. :mad: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Βλεπω το γυρισαν τελικα στο 6μηνο και στην Q. Το θεμα ειναι γιατι μειωνεται ο χρονος ληξης που ειχες ηδη; :mad: Για παραδειγμα εβαζες καρτα πριν τις 5/5 (που γινοταν η αλλαγη) πχ. στις 3/5 και στο ανανεωνε για 1 χρονο μεχρι τις 3/5/2015. Αν βαλεις στις 3/6/2014 αλλη καρτα, δεν θα στο αφησει εως τις 3/5/2015 που ειχες ηδη αλλα θα στο παει 3/12/2014. :mad: τηλεφωνο,mail, βρισκεις τροπο να στειλεις-ριξεις γ@μοστ@υριδι@! δεν φτανει αυτο με το 6αμηνο,γινεται και αυτο ακριβως που λες τωρα! ειχα 3+1 καρτες wind q. οδευουν ηδη προς αποσυρση με τις λαλακιες τους! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 εχω μια 10αρα που τα πρωτα δυο ψηφια δεν φενονται μπωρο να ανανεωσο αλλιος Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 εχω μια 10αρα που τα πρωτα δυο ψηφια δεν φενονται μπωρο να ανανεωσο αλλιος Εχεις 2 επιλογές, η πρώτη να αρχίσεις απο το 00 μέχρι το 99 κάπου θα το πετύχεις. Η δεύτερη να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση να τους πεις το barcode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Η δεύτερη να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση να τους πεις το barcode Θα πρότεινα σαφώς να κάνεις το παραπάνω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts