Jump to content

kimius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kimius

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

kimius's Achievements

  1. Παιδιά εκεί που γράφει "συζήτηση με" και έχει ένα λουκετάκι τι είναι ξέρει κανείς? Κάτι κλειδωμένη συζήτηση μου είχε πει ένα μπανερ αλλά δεν εξήγησε περισσότερα και δεν μου το βγάζει σε όλες τις συζητήσεις!!
  2. Παιδιά τελικά όσοι έχετε το πρόβλημα με το τρεμούλιασμα της οθόνης όταν έχετε χαμηλό σήμα στις κλήσεις τελικά φταίει η οθόνη!! Βρήκα κονέ από τα κεντρικά της Αθήνας και μου είπε ότι πλέον η επίσημη απάντηση της Κορέας είναι η οθόνη. Στην αρχή νόμιζαν ότι ήταν θέμα software και ότι είχε λυθεί με το τελευταίο update αλλά τελικά όλοι όσοι έχουμε το πρόβλημα πέσαμε σε ελαττωματική συσκευή!! Με τις υγείες μας!! Όποιος αλλάξει στο service ας μας πει γιατί προς το παρόν είναι η μόνη συσκευή που έχω και δεν με παίρνει να μείνω χωρίς συσκευή για να μου το φτιάξουν!! Όταν το κάνω ενημερώνω!
  3. Φιλε επιβεβαιωνω και γω και αποτι καταλαβα ειναι συγκεκριμενο bug (αν κανω λαθος διορθωστε με).. σε οσους εχουν το τηλεφωνο τους κλειδωμενο (με κωδικο προσβασης, fingerprint κ.α.) οταν σε παιρνουν οι αλλοι τηλεφωνο λειτουργει κανονικα ο αισθητηρας για να σβηνει κοντα στο αυτι σου, για οση ωρα κραταει ανοιχτη η οθονη του κινητου κανονικα μεχρι να σβησει απο μονη της.. εγω το εχω πχ 10 λεπτα.. στα πρωτα πρπ 10 λεπτα ο αισθητηρας ανταποκρινεται αν αντιληφθηκα σωστα, μετα κλειδωνει και οταν το κλεισει ο αλλος ειναι μαυρη η οθονη.. ωστοσο στα τηλεφωνα που παιρνω εγω για οση ωρα και να μιλησω η οθονη συμπεριφερεται αψογα καθε φορα που την απομακρυνω απο το αυτι μου (σαν να θεωρει οτι αφου ειναι ξεκλειδωτο και το χρησιμοποιω εγω θα λειτουργει σωστα και ο αισθητηρας).. τουλαχιστον αυτο συμβαινει στο δικο μου το τηλεφωνο.. απο κει και περα να επανελθω και γω μετα απο 4 μηνες για θεματα μπαταριας και για οσους λενε οτι δεν κραταει πολυ και να πω οτι το τηλεφωνο σταθερα 4 μηνες μου βγαζει 3 24ωρα με σταθερα 6-7 sot απο τα οποια οι μισες ωρες ειναι για σερφαρισμα στο ιντερνετ, 1 ωρα πρπ ομιλια καθε μερα, intsant messaging με μετρια χρηση, πληρωμες σχεδον παντου ανεπαφα (nfc και δεδομενα ανοιχτα οταν χρειαζονται), και περιστασιακα χρηση εφαρμογης για στοιχημα.. Ωστοσο δεν εχω δοκιμασει καθολου την αντοχη της μπαταριας σε φωτο/βιντεο (αν και εχω τραβηξει μερικες) οπως επισης και σε παιχνιδια.. αλλα αν ψαχνετε να βρειτε κινητο να να τραβαει 10 ωρες βιντεο ή να παιζεις αβερτα παιχνιδια, μαλλον εισαι για φωτογραφικη μηχανη/κονσολα παιχνιδιων αντιστοιχα.. να σημειωσω οτι μαζι με ολα αυτα δεν εχω και καθολου καλο σημα στην δουλεια καθε μερα (8 ωρες) που σημαινει εξτρα καταναλωση μπαταριας για να βρει σημα!! και τελος οπως ειπε και ο s_wind παντα φορτιζω απο 15% εως 20% μπαταριας, παντα με κλειστο το κινητο και παντα σε αργη φορτιση και βγαλσιμο απο την πριζα με το που φορτισει.. επισης οπου χρειαζομαι ιντερνετ ανοιγω wifi, και δεδομενα ανοιγω μονο οταν δεν υπαρχει wifi, φωτεινωτητα μονιμα πρπ στο 1/4 της μπαρας και που και που το βαζω στο αυτοματο οταν ειμαι εξω με ηλιο, επισης βραδινη λειτουργεια με το που τελειωσει το φως της ημερας.. Τελος δεν εχω κανει καμια ρυθμιση απο αυτες που ειπε ο s_wind για εξτρα εξοικονομιση και δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση του λογισμικου απο νοεμβριο που το πηρα.. Εγω προσωπικα εχω παθει πλακα τουλαχιστον στο θεμα αυτονομιας και εχω να δω τετοια αυτονομια απο το 3310 που μου εβγαζε 5 μερες με τερμα πλακωμενο το φιδακι καθε μερα στο φουλ!! σε αυτον τον τομεα μπραβο στην σαμυ και παλι μπραβο!!
  4. επιβεβαιώνω ότι γίνεται κανονικά (εννοώ δεν είναι τυχαίο γεγονός) και μετά από αρκετό πειραματισμό κατέληξα στο ότι το κάνει μόνο όταν είναι στο σκέτο σήμα (χωρίς την ένδειξη LTE) και τρεμοπαίζει στις καμία και μία παύλα σήματος.. Παρόλα αυτά επειδή έχω φάει φρίκη θα παρατηρώ από εδώ και πέρα και τις κανονικές κλήσεις με LTE μήπως το κάνει και εκεί! Έχει παρατηρήσει κανένας συμφορουμίτης να κάνει αυτά τα χιόνια και με την ένδειξη LTE?
  5. Καλησπερα το προβλημα με τα χιονια το εχω και γω.. Στη δουλεια δεν εχω καθολου σημα και ενω ως συνηθως απορριπτω ή απανταω κλησεις με την μια, σημερα δεν μπορεσα να απαντησω και απλα το αφησα να χτυπαει και το ειδα πρωτη φορα..θα το δοκιμασω και αλλο στο διάλειμμα και θα επανελθω!! Προς το παρον εχουμε καποια επισημη απαντηση της σαμσουνγκ?
  6. Ίσως αν ανεβάσω ένα κανονικό βίντεο χωρίς λαγκ να φανεί η διαφορά.. στο κινητό μου πάντως φαίνεται καθαρά. 1825065449_Screen_Recording_20220103-180512_OneUIHome.mp4 και εδώ φαίνεται τελικά με το 2ερο βίντεο που ανέβασα.. ξέρει κανείς τι συμβαίνει?? το έχει πάθει κανείς άλλος?? ξεφτίλα να το κάνει 2ερη φορά πάνω στον μήνα και χωρίς καν να κάνω βαριά χρήση..
  7. Καλησπέρα παιδιά! Παρατήρησα κάτι πολύ ενοχλητικό και δεν ξέρω που οφείλεται.. Είναι η 2η φορά που γίνεται μέσα σε ένα μήνα.. ξαφνικά αρχίζει να κολλάει το κινητό σε οτιδήποτε και αν κάνεις.. ένα γενικό λαγκ στα πάντα το οποίο διορθώνεται αν κλείσεις την οθόνη και την ξανα ανοίξεις(χωρίς ρισταρτ).. το έχει πάθει αυτό κανείς άλλος αυτό? 319932470_Screen_Recording_20220103-170413_SamsungNotes.mp4
  8. Χρόνια πολλά επίσης φίλος! Όταν είσαι σε αυτή την οθόνη πάτα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής που έχεις ανοιχτή
  9. ποια γραμματοσειρά έχεις; cool jazz φιλος
  10. Καλησπερα αυτο εδω το εχει κανει κανεις? Τι ακριβως αλλαζει στην καμερα?
  11. Καλησπέρα παίδες να ρωτήσω, πρώην κάτοχος του s7 με android 7, πήρα και γω το Α52s εδώ και ένα μήνα.. στο s7 είχε την επιλογή για εκκαθάριση της μνήμης cache στο μενού "διαχείριση συσκευής".. Στο Α52s δεν το βρίσκω στο "βελτιστοποίηση συσκευής".. μήπως υπάρχει πουθενά αλλού και δεν το βλέπω?? και πως κάνουμε εκκαθάριση στο cache τελοσπάντων?? Ευχαριστώ πολύ!
  12. Ρε παιδια? το φρογκ αππ σε σας λειτουργει κανονικα?? οποτε μου βγαζει αναδυομενο παραθυρακι γιαυτες τις προσφορες μεσα απο την εφαρμογη, τυπου απεριοριστα ντατα για 10 μερες με 4.90 ή τωρα αυτο το καινουριο με τα 200΄ και τα 8γβ και παταω πανω στο παραθυρακι δεν γινεται τπτ!! και δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να παιρνω μετα το 1330 για να ενεργοποιησω απο κει.. ελεος!! υποτιθεται οτι βγηκε η εφαρμογη να γλυτωσουμε τα τηλεφωνα... :shoot::shoot::kill::rocket:
  13. Αυτο θα γινει φιλε μου να μου το θυμηθεις!! και μενα μου στειλαν σημερα σμσ για την εφαρμογη και βλεπω να παιρνει τα πανω του το φρογκ και προβλεπω αυξησεις τιμων!! Αυτο που ειπαν οτι θα μειωσουν το κοστος των ΜΒ που ειμαστε οι πιο ακριβοι στις τιμες ξερουμε τπτ απο ποτε θα ισχυσει??
  14. Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω και γω κάτι : Αγορασμένο σ7 τον Δεκέμβριο του 2017, πέρασα τότε 4 δαχτυλικά αποτυπώματα με τα οποία είχα εντυπωσιαστεί πάλι για το πόσο γρήγορα λειτουργούσαν! Επειδή είμαι δεξιόχειρας το 98% του τηλεφώνου το ξεκλειδώνω με τον δεξή αντίχειρα αλλά υπάρχουν και φορές που ξεκλείδωνα κανονικά και με τα υπόλοιπα 3 αποτυπώματα! Εδώ και 2-3 μήνες το πολύ άρχισε να ψιλοπετάει σφάλματα για μη σωστή αναγνώριση αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία μιας και αν είσαι έξω όλη μέρα με ψιλοβρώμικα χέρια λόγο δουλειάς λογικό να κάνει και κάποια σφάλματα.. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι τον τελευταίο μήνα τα άλλα 3 δαχτυλικά σταμάτησαν να λειτουργούν τελείως αλλά και πάλι δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μιας και ο δεξής αντίχειρας φαινόταν να λειτουργεί με ικανοποιητικά ποσοστά επιτυχίας οπότε έκανα την δουλειά μου! Σήμερα όλη μέρα από το πρωί που άνοιξα το τηλέφωνο δεν ξαναλειτούργησε ούτε και το τελευταίο αποτύπωμα και πήγα και κατήργησα όλα τα παλιά αποτυπώματα και ξαναέβαλα καινούρια και τώρα πάει πάλι σφαίρα και με τα 4 δάχτυλα! Είναι φυσιολογικό αυτό το έχει ξαναπάθει κάποιος άλλος? Μου φαίνεται περίεργο μιας και υποτίθεται ότι τα δαχτυλικά αποτυπώματα δεν αλλάζουν γιαυτό και τα έπαιρνε η αστυνομία έναν καιρό για να εκδώσει τις ταυτότητες!! :p:p
  15. Ρε φίλε κατανοώ πλήρως το πρόβλημα σου, γιατί το έχω και γω!! Το τηλέφωνο θα έπρεπε να είναι φουλ λειτουργικό όπως το πήραμε, και στην τελική που ξέρεις ρε αδερφέ αν έχω σύνδεση στο ιντερνετ για να κατεβάζω απντειτς, μπορεί να ζω στην ζούγκλα του αμαζονίου και να το αγόρασα μόνο για να βγάζω φωτογραφίες ξέρω γω.. Δεν ξανακάνω καμία ενημέρωση και ας είμαι ανασφάλιστος σε σχέση με όλους εσάς τους ασφαλείς! 380ΜΒ το ένα 406ΜΒ το άλλο, είχαμε μια αρχική ελεύθερη μνήμη γύρω στα 20GB και έτσι όπως το πάνε με αναβαθμίσεις κάθε μήνα θα φτάσουμε στα 5.. και επειδή δεν έχω όρεξη να δώσω κάνα 100€ για να πάρω αυτές τις υπεργρήγορες κάρτες μνήμης της σαμυ που κυκλοφορούν, κρατάω χώρο στη συσκευή να μπορώ να βγάλω κάνα βίντεο υψηλής ανάλυσης (όπως μου έγραψε και το μηνυματάκι όταν έβαλα την παλιά microSD "ότι τα βίντεο υψηλής ανάλυσης θα αποθηκεύονται στο τηλ που γράφει γρήγορα τα δεδομένα"). Οπότε αν γνωρίζει κανένας πως να απαλλαγούμε από αυτήν την ηλίθια ειδοποίηση στις ρυθμίσεις, ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση δλδ, ας μας πει! Όσο αναφορά για τις μπαταρίες τους κύκλους φόρτισης και πόσα mah έχουν μείνει στις μπαταρίες σας μην εμπιστεύεστε καμιά από αυτές τις εφαρμογές! Πιο ζημία κάνετε που τις βάζετε να τρέχουν και να καταναλώνουν μπαταρία παρά καλό.. Ο μόνος καλός κριτής είστε εσείς οι ίδιοι... Όταν βλέπετε ότι έχει πέσει πολύ η απόδοση πάτε για αντικατάσταση! Ούτε αν αλλάξεις μπαταρία τελευταία μέρα της εγγύησης για να είσαι απλά καλυμμένος (όπως γράφουνε πολλοί) σημαίνει ότι θα είσαι κομπλέ 100%.. Στο παρελθόν μου έτυχε να πάρω καινούρια αυθεντική μπαταρία νοκια ή οποία ήταν χειρότερη απτην παλιά που είχα! Και καινούρια αχρησιμοποίητη μπαταρία που έχει όμως 5 χρόνια στο συρτάρι του κάθε "γερμανού" μη περιμένεις να σου βγάλει την ίδια απόδοση με μπαταρία ή οποία κατασκευάστηκε πριν 1 μήνα! :)
×
×
  • Create New...