elteo Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 παιδια μετα απο καμια βδομαδα με Q μετα απο 2 χρονια wind ειμαι σχεδον βεβαιος οτι η ταχυτητα στο 3g δεν εχει καμια σχεση με της wind.Πιανω 0.5-1 mbps και με wind επιανα 7-8.Επιβεβαιωνει καποιος που ειναι και wind? Εγώ πάλι διαφωνώ μαζί σου. :rolleyes: :lol: http://s29.postimg.org/mjcpnu3z7/Screenshot_2014_03_16_09_08_26.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 παιδια μετα απο καμια βδομαδα με Q μετα απο 2 χρονια wind ειμαι σχεδον βεβαιος οτι η ταχυτητα στο 3g δεν εχει καμια σχεση με της wind.Πιανω 0.5-1 mbps και με wind επιανα 7-8.Επιβεβαιωνει καποιος που ειναι και wind? Οι σελίδες, αργούν να φορτωθούν? 7-8 δεν έχω πιάσει ποτέ στο f2g. Συμβόλαιο δεν είχα ποτέ. Αλλά προβλήματα στην χρήση δεν έχω, είτε, q ειτε f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εγώ πάλι διαφωνώ μαζί σου. :rolleyes: :lol: http://s29.postimg.org/mjcpnu3z7/Screenshot_2014_03_16_09_08_26.jpg μ αρεσε το screenshot!μηπως παιζει καμια ρυθμιση στο προφιλ APN?εχω βαλει τις ρυθμισεις που προτινει η wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ασφαλως και ξερω και χρησιμοποιω εδω και 15 χρονια τουλαχιστον. Αλλα προυποθετει 3G που δεν ειναι παντα αυτονοητο. Που τα βρηκες τα 15 χρονια βρε φιλε; Πριν 15 χρονια δεν ειχαμε adsl και εσυ μιλαγες με voip; Με τι εξοπλισμο; Με ποιο παροχο; Με τι bandwidth; Αληθεια σου λεει κατι το icall? και αν ναι, τι? Ειχα το icall καθως χρησιμοποιω voip απο το 2006. Αλλα εσυ πως μιλας τουλαχιστον απο το '99; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 1999: The Session Initiation Protocol (SIP) specification RFC 2543 is released.[72] Mark Spencer of Digium develops the first open source private branch exchange (PBX) software (Asterisk).[73] 2004: Commercial VoIP service providers proliferate. Αληθεια σου λεει κατι το icall? και αν ναι, τι? Μένω στο 99 όταν φτιάχτηκε το sip γιατί το icall με sip δουλεύει και 2004 όταν έγινε αξιοποιησημο εμπορικά. Εγώ από τότε το χρησιμοποιουσα περιστασιακά και από το 2008 συστηματικά. Υπήρχε iCal to 99? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ρε παιδιά.. Εχουμε ακούσει και ακούμε ιστορίες για αγρίους κάθε μέρα. Τώρα στο παλικάρι κολλήσατε; 10 χρόνια πάνω 10 κάτω, το πόιντ δεν αλλάζει :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 10+10 Αυτήν την Κυριακή 23/03/2014 το Θέμα σας χαρίζει διπλάσιο χρόνο ομιλίας!! Εσείς αγοράζετε 10 ευρώ χρόνο ομιλίας για το καρτοκινητό σας και με το κουπονι Q, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τα κάνει 20. Δηλαδή σας χαρίζει 10 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας. Έτσι, αγοράζοντας το ΘΕΜΑ χωρίς τις προσφορές (2€) θα κερδίζετε ΚΑΙ 5 ευρώ δωροεπιταγή για τα ψώνια σας από το σούπερ μάρκετ ΚΑΙ ακόμη 10 ευρώ χρόνο ομιλίας Q. Αγοράζοντας την έκδοση με τις προσφορές, κερδίζετε ΚΑΙ 6 ευρώ δωροεπιταγή για τα ψώνια σας από του σούπερ μάρκετ ΚΑΙ 10 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας Q. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, αποκτήστε δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας 10€, είτε έχετε ήδη καρτοκινητό Q, είτε όχι ακόμη : ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 10 € ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ Q. Σε αυτήν την περίπτωση, τα βήματα είναι τα εξής : 1. Κόψτε το κουπόνι της εφημερίδας που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα . 2. Προσκομίστε το κάποιο σε κάποιο από τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος (Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour). 3. Στο ταμείο του καταστήματος ανανεώστε τον χρόνο ομιλίας στο Q κινητό σας, από 10€ και πάνω. 4. Με το Q κουπόνι έχετε εντελώς δωρεάν, έξτρα 10 € στον χρόνο ομιλίας που μόλις αγοράσατε. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 10 € ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Q. Σε αυτή την περίπτωση, τα βήματα είναι τα εξής : 1. Κόψτε το κουπόνι της εφημερίδας που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα. 2. Επισκεφθείτε ένα σημείο πώλησης Q Καρτοκινητής : καταστήματα Wind, καταστήματα Public, περίπτερα και μικρά σημεία πώλησης (μπορείτε να βρείτε τα σημεία πώλησης που είναι κοντά σας στο myq.gr). 3. Κάντε ταυτοποίηση με την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας και ενεργοποιείστε ένα πακέτο Q. 4. Προσκομίστε το Q κουπόνι που κόψατε από την εφημερίδα σε κάποιο από τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος (Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour). 5. Στο ταμείο του καταστήματος ανανεώστε τον χρόνο ομιλίας στο Q κινητό σας, από 10€ και πάνω. 6. Με το Q κουπόνι έχετε εντελώς δωρεάν, έξτρα 10 € στον χρόνο ομιλίας που μόλις αγοράσατε. ** Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας 10 ευρώ που θα αποκτήσετε, πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε δύο εβδομάδες από τη στιγμή της ενεργοποίησης της κάρτας. http://www.protothema.gr/article/362148/mi-hasete-to-proto-thema-me-7-megales-prosfores-gia-oli-tin-oikogeneia-/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ρε παιδιά.. Εχουμε ακούσει και ακούμε ιστορίες για αγρίους κάθε μέρα. Τώρα στο παλικάρι κολλήσατε; 10 χρόνια πάνω 10 κάτω, το πόιντ δεν αλλάζει :lol: :p Εχω ακουσει ανθρωπο να λεει οτι χρησιμοποιουσε torrents απο το 1996 και διαφορα αλλα παλαβα. Στην Ελλαδα ειμαστε και ως γνωστο εισαι ο,τι δηλωσεις. Πες πες, καποιοι νεοι θα το χαψουν. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 10+10 Αυτήν την Κυριακή 23/03/2014 το Θέμα σας χαρίζει διπλάσιο χρόνο ομιλίας!! Εσείς αγοράζετε 10 ευρώ χρόνο ομιλίας για το καρτοκινητό σας και με το κουπονι Q, που θα Αν δώσω 2€ για να πάρω την εφημερίδα και βάλω 5 έχω σύνολο 7 για να πάρω 5 που είναι για 2 βδομάδες. Αν έχω ήδη πακέτα που λήγουν αργότερα, με πιέζει να πάρω έχτρα χρόνο που δεν τον χρειάζομαι. Άσε το τρέξιμο στο περίπτερο και μετά στο μπακάλικο. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Ξέρω τι θέλω και δεν τσιμπαω. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Ρε παιδιά.. Εχουμε ακούσει και ακούμε ιστορίες για αγρίους κάθε μέρα. Τώρα στο παλικάρι κολλήσατε; 10 χρόνια πάνω 10 κάτω, το πόιντ δεν αλλάζει :lol: :p Από το 2004 είχα το fritzbox της HOL το οποίο έδινε VOIP !! Edited March 22, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ρε παιδιά.. Εχουμε ακούσει και ακούμε ιστορίες για αγρίους κάθε μέρα. Τώρα στο παλικάρι κολλήσατε; 10 χρόνια πάνω 10 κάτω, το πόιντ δεν αλλάζει :lol: :p Το μυαλό κολάει καμμιά φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μα αυτό λέω κι εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frank13 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ρε παιδιά σχετικά με την προσφορά του Πρώτου Θέματος,αν κάνουμε την ανανέωση των 10ευρώ μέσω καταστήματος careffour παίρνουμε και τα 500*mb *internet και 1000' προς Q ή δεν ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ρε παιδιά σχετικά με την προσφορά του Πρώτου Θέματος,αν κάνουμε την ανανέωση των 10ευρώ μέσω καταστήματος careffour παίρνουμε και τα 500*mb *internet και 1000' προς Q ή δεν ισχύει? Τώρα η Q σε επιβραβεύει με την πρώτη ανανέωση χρόνου ομιλίας κάθε μήνα! Με μία ανανέωση 10 ευρώ τον μήνα. Αν δεν έχεις κάνει άλλη αυτόν τον μήνα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εχω ακουσει ανθρωπο να λεει οτι χρησιμοποιουσε torrents απο το 1996 και διαφορα αλλα παλαβα. Στην Ελλαδα ειμαστε και ως γνωστο εισαι ο,τι δηλωσεις. Πες πες, καποιοι νεοι θα το χαψουν. Κάπου εκεί γύρω στα 1994, έγραφα στην μπάρα μια σελίδα και πήγαινα δίπλα για φαγητό περιμένοντας να κατέβει η σελίδα. βζβζβζβζβζβζβζβζβββζβζβζβζβζβ άκουγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά για να μάθω το υπόλοιπο μου, μπορώ να στείλω κάποιο SMS σε κάποιον αριθμό?? Γιατί είναι κουραστικό να περιμένω κάθε φορά 2 λεπτά να ακούσω όλο τον πρόλογο από το 1225.... Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά για να μάθω το υπόλοιπο μου, μπορώ να στείλω κάποιο SMS σε κάποιον αριθμό?? Γιατί είναι κουραστικό να περιμένω κάθε φορά 2 λεπτά να ακούσω όλο τον πρόλογο από το 1225.... Y στο 1225 αλλά αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ευχαριστώ!! Υποτίθετε ότι σου στέλνει και τα υπόλοιπα από τα μπόνους και τα πακέτα?? Γιατί μόνο για το υπόλοιπο της κάρτας μου, μου απάντησε... Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά για να μάθω το υπόλοιπο μου, μπορώ να στείλω κάποιο SMS σε κάποιον αριθμό?? Γιατί είναι κουραστικό να περιμένω κάθε φορά 2 λεπτά να ακούσω όλο τον πρόλογο από το 1225.... Για υπόλοιπα από πακέτα: Ενημερώσου για το διαθέσιμο υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών μέσω του myQ.gr ή με μία δωρεάν κλήση στο 12200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Για υπόλοιπα από πακέτα: Ενημερώσου για το διαθέσιμο υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών μέσω του myQ.gr ή με μία δωρεάν κλήση στο 12200. - και στο 1225 (μετά που σου λέει το υπόλοιπο χρημάτων) σου λέει 'για τα υπόλοιπα πακέτων/μπόνους πατήστε '1' - στο sms στο 1225, μπορείς να στείλεις και κενό μήνυμα, πάλι θα σου στείλει το υπόλοιπο χρημάτων. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά για να μάθω το υπόλοιπο μου, μπορώ να στείλω κάποιο SMS σε κάποιον αριθμό?? Γιατί είναι κουραστικό να περιμένω κάθε φορά 2 λεπτά να ακούσω όλο τον πρόλογο από το 1225.... - και στο 1225 (μετά που σου λέει το υπόλοιπο χρημάτων) σου λέει 'για τα υπόλοιπα πακέτων/μπόνους πατήστε '1' - στο sms στο 1225, μπορείς να στείλεις και κενό μήνυμα, πάλι θα σου στείλει το υπόλοιπο χρημάτων. Το ξέρει αυτό. Αλλά "είναι κουραστικό." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ευχαριστώ πολύ!! Και κάτι ακόμα...Όταν τελειώνουν τα πακέτα σου στέλνουν ενημερωτικό μνμ ή όχι?? Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ναι σου στέλνουν την τελευταία μέρα προειδοποίηση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ευχαριστώ πολύ!! Και κάτι ακόμα...Όταν τελειώνουν τα πακέτα σου στέλνουν ενημερωτικό μνμ ή όχι?? Δεν ξερω αν εχεις smartphone για να κατεβασεις την εφαρμογη της q. Εγω αυτη χρησιμοποιω μολις την ανοιγω βλεπω αμεσως τι εχω και ποτε ληγει. Το κατεβατό με το 1225 ουτε εγω το μπορω.Ασε που αν εχεις ενεργοποιησει διαφορα πακετα θα ξεχασεις και τι ειπε στο τελος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ευχαριστώ πολύ!! Και κάτι ακόμα...Όταν τελειώνουν τα πακέτα σου στέλνουν ενημερωτικό μνμ ή όχι?? Μην βασιζεσαι και πολυ στα μηνυματα. Καλυτερα βαλε υπενθυμιση στο κινητο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts