Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καμια λυση παιζει?Συνδεθηκα στην Q λειτουργουν ολα αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ.Ενεργοποιω τα data αλλα δεν εμφανιζεται το σημα Η/3G διπλα απο το σημα και δεν μπαινει στο internet.Πριν ημουν σε wind και μετα cosmote (με την ιδια rom-->cm7.2) και δεν υπηρχε προβλημα παρολο που ειχα αλλαξει δικτυο και τοτε..

Θελει καμια ρυθμιση αλλαγη,δεδομενου του οτι απ οτι ειπανε πριν καποια παιδια οτι η Q λειτουργει μεσω roaming απο την wind?εχω ενεργοπoιησει το national roaming

http://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/ruthmiseis/internet/

• Απαντήσεις 36,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

το μονταρα,οι ρυθμισεις που εχουν στο site ειναι λαθος,τις εκανα και δεν δουλευε.Στο apn type λενε να βαλεις ''Internet'' αλλα ετσι δεν δουλευει,το αφησα κενο και συνδεθηκα,thanks για την βοηθεια ;)

μια αλλη ερωτηση,στο application η ενημερωση των υπολοιπων mb καθε ποτε γινεται?μπηκα λιγο internet και τσεκαρα μετα να δω τι ''εκαψε'' και ηταν ακομα στο 500.Στον υπολοιπομενο χρονο ομιλιας η ενημερωση γινεται κατευθειαν

edit:ok γινεται μετα απο μερικα λεπτα για τα mb

Kαι κατι τελευταιο,με 3/4 γραμμες σημα εχω μεγιστη ταχυτητα 1-1,7 Μbps down και 2.13 Mbps up στα Πατησια.Δεν ειναι πολυ χαμηλο το download?Θελει παλι μηπως καμια αλλη ρυθμιση?Ελπιζω να μην ειναι αυτος ο λογος που χαριζουν 500mb με καθε 10e ανανεωση..

Edited by azuli

Καλές είναι οι ταχύτητες αυτές. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η ταχύτητα. Μην περιμένεις να δεις ταχύτητες adsl.

Ακόμα και ο φούρνος μικροκυμάτων η ένα άλλο κινητό ή το wifi, επηρεάζουν την ταχύτητα. 500 ΜΒ δεν είναι για χόρταση. Ισα ίσα να καλύψεις βασικές ανάγκες.

Όσοι έχετε Android και είστε μέσα στα κόλπα με rooting, moding κλπ και δε θέλετε να βλέπετε το εικονίδιο του roaming δοκιμάστε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2420249 . Δουλεύει μια χαρά σε ένα ZTE Blade V που το δοκίμασα, τέρμα το "R".

Μα δεν μας επηρεάζει κάπου το να είναι ανοικτό το Roaming. Ετσι δουλεύει η Q από εποχής που ήταν Q telecom και χρησιμοποιούσε το δίκτυο της Vodafone τότε. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο.

ΥΓ. Χρήστης Q από το 2001. :)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μας επηρεάζει μια χαρά αν μένεις σε μέρος κοντά σε σύνορα με άλλη χώρα. Για ρώτα τους νησιώτες δίπλα από Τουρκία η εμένα εδώ πέρα που πιάνω Αλβανικά δίκτυα και υπάρχει κίνδυνος να κάνει πραγματικό roaming.

Μας επηρεάζει μια χαρά αν μένεις σε μέρος κοντά σε σύνορα με άλλη χώρα. Για ρώτα τους νησιώτες δίπλα από Τουρκία η εμένα εδώ πέρα που πιάνω Αλβανικά δίκτυα και υπάρχει κίνδυνος να κάνει πραγματικό roaming.

το βάζεις στο manual το δίκτυο. :)

με βονταφον, χωρις σμαρτφον, σε διάφορες περιόχες δίπλα στα σύνορα, μου έβγαινε αυτόματο sms της ξένης εταιρίας... Δε νομίζω ότι επηρρεάζει το εσωτερικο ροαμινγκ της Q

Το ροαμινγκ σε γειτονικές χώρες υπάρχει σε όλες τις συσκευές και εταιρείες.

Μοναδική λύση είναι η χειροκίνητη ρύθμιση του δικτύου.

Το ροαμινγκ της Q δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με αυτό.

Αλλιώς, αν σας ενοχλεί τόσο πολύ το R που βλέπετε, δοκιμάστε άλλη εταιρεία. :lol:

Το ροαμινγκ σε γειτονικές χώρες υπάρχει σε όλες τις συσκευές και εταιρείες.

Μοναδική λύση είναι η χειροκίνητη ρύθμιση του δικτύου.

Το ροαμινγκ της Q δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με αυτό.

Αλλιώς, αν σας ενοχλεί τόσο πολύ το R που βλέπετε, δοκιμάστε άλλη εταιρεία. :lol:

ακριβώς έτσι! Οσο αφορά το R, συνήθεια είναι, με τον καιρό θα το ξεχάσουν. Εμένα με βολεύει να φαίνεται, επειδή εχω dual sim και ετσι δε μπερδεύω από που παιρνω τηλ :D

αυτο με τη χρεωση ανα δευτερολεπτο μεγαλη υποθεση.ειλικρινα με βολευει παρα πολυ.ειχα γυρισει τον τελευταιο καιρο στο whats up να καλεσω σε αλλο δικτυο(εβαζα το supercallthem all με τα sms και τα τηλ προς ολους συν τα sms και τηλ προς whats up) και το σκεφτομουνα γιατι μια συντομη κληση 15 δευτερολεπτων να μου χρεωσει 3 λεπτα με εκανε να το σκεφτομαι.τωρα ξαναγυρισα στην Q.τα 80 ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΠΤΑ ειναι οτι πιο καλο σκεφτηκε η Q.αν τα κανε περισσοτερα ακομα καλυτερα αλλα κ αυτα μου αρκουν.

Το roaming σε όλες τις εταιρίες σαφώς και υπάρχει αλλά η Q απαιτεί την ενεργοποίηση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε περιαγωγή για να δουλέψει το mobile Internet. Αυτό είναι το πρόβλημα, κάποιος που δε χρησιμοποιεί mobile Internet δεν ενδιαφέρεται αλλά η λύση που πρότινα αφορά Android smartphones που κατά μεγάλη πλειοψηφία χρησιμοποιούν το Internet μέσω κινητής. Επίσης, μιλώντας για χρήση Internet πάντα, σε roaming δε φαίνεται ο τύπος δικτύου (G, E, H, H+) αλλά ένα σκέτο "R". Αυτό το βρίσκω ενοχλητικό.

αυτο με τη χρεωση ανα δευτερολεπτο μεγαλη υποθεση.ειλικρινα με βολευει παρα πολυ.ειχα γυρισει τον τελευταιο καιρο στο whats up να καλεσω σε αλλο δικτυο(εβαζα το supercallthem all με τα sms και τα τηλ προς ολους συν τα sms και τηλ προς whats up) και το σκεφτομουνα γιατι μια συντομη κληση 15 δευτερολεπτων να μου χρεωσει 3 λεπτα με εκανε να το σκεφτομαι.τωρα ξαναγυρισα στην Q.τα 80 ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΠΤΑ ειναι οτι πιο καλο σκεφτηκε η Q.αν τα κανε περισσοτερα ακομα καλυτερα αλλα κ αυτα μου αρκουν.

οι ψαγμένοι θα επιλέξουν Q, είναι στανταράκι....

Επίσης, μιλώντας για χρήση Internet πάντα, σε roaming δε φαίνεται ο τύπος δικτύου (G, E, H, H+) αλλά ένα σκέτο "R". Αυτό το βρίσκω ενοχλητικό.

Kάνεις λάθος. Στο Note 2 μου μια χαρά φαίνονται. Φταίει η συσκευή σου.

Δεν έχουν όλοι Samsung, σε όλες τις συσκευές με Stock Android φαίνεται απλά ένα "R". Αυτό συμβαίνει σε όλες τις Nexus συσκευές και σε όλες τις άλλες που το Android δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές από τον κατασκευαστή.

Μα δεν παραπονέθηκα για την Q! Απλά θέλησα να μοιραστώ μια λύση για προχωρημένους χρήστες για όσους δε θέλουν να βλέπουν το "R" ή δε θέλουν να έχουν ενεργή την περιαγωγή για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Σαν την Q υπάρχουν πολλές εταιρείες στο εξωτερικό, οι λεγόμενες MVNO, δεν είναι κάτι καινούργιο.

οι ψαγμενοι πανε με χιλια στην Q. Εγω τωρα τεταρτη μερα χρησης και δηλωνω πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με την κοσμοτε οπου φοβομουν να βαλω καρτα. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΕΙΑ, η ταχυτητα πολυ καλη (4 mbps επιασα βορεια κερκυρα) και οι προσφορες πολυ καλες. Αν και νιωθω οτι ανηκω στην wind θα προτιμκυσα η Q να ειχε δικη της ιστοσελιδα εξυληρετηση κτλπ

οι ψαγμενοι πανε με χιλια στην Q. Εγω τωρα τεταρτη μερα χρησης και δηλωνω πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με την κοσμοτε οπου φοβομουν να βαλω καρτα. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΕΙΑ, η ταχυτητα πολυ καλη (4 mbps επιασα βορεια κερκυρα) και οι προσφορες πολυ καλες. Αν και νιωθω οτι ανηκω στην wind θα προτιμκυσα η Q να ειχε δικη της ιστοσελιδα εξυληρετηση κτλπ

http://www.myq.gr

Καλα το να αφαιρεσει η γουιντ το εσωτερικο ροουμινκ και να ενσωματωσει πληρως την κιου στο δικτυο της ειναι τοσο δυσκολο; ακοτορθωτο παντως δεν ειναι. Γιατι δεν το κανει και μας σπαει τα νευρα; αληθεια και το φρογκ ιδια πατεντα εχει;

Καλα το να αφαιρεσει η γουιντ το εσωτερικο ροουμινκ και να ενσωματωσει πληρως την κιου στο δικτυο της ειναι τοσο δυσκολο; ακοτορθωτο παντως δεν ειναι. Γιατι δεν το κανει και μας σπαει τα νευρα; αληθεια και το φρογκ ιδια πατεντα εχει;

Γιατι σου σπαει τα νευρα;

Σιγα ρε παιδια το προβλημα. Μην τα παραλεμε.

Η frog δεν ειναι μεσω roaming γιατι δεν ηταν οπως ηταν η Q πριν την εξαγορα της απο την Wind, με την εννοια μιας 4ης εταιριας. Ανεκαθεν ηταν θυγατρικη της cosmote.

Δεν έχουν όλοι Samsung, σε όλες τις συσκευές με Stock Android φαίνεται απλά ένα "R". Αυτό συμβαίνει σε όλες τις Nexus συσκευές και σε όλες τις άλλες που το Android δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές από τον κατασκευαστή.

Μια χαρά τα βλέπω όλα εγώ σε μοτορολα και Σαμσουνγκ.. μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή σου

Το γιατι μας εχει σπασει τα νευρα αλλη φορα. Το να ενσωματωθει η κιου στο δικτυο της γουιντ χωρις την μακακια του εσωτερικου ροουμινκ γινεται η δεν γινεται; και ειναι τοσοοοο δυσκολο που δεν το εχει κανει 4-5 χρονια τωρα; αν γινεται λοιπον γιατι δεν το κανει; ΥΓ Το τι ητανε παλια ποσως με ενδιαφερει. Με ενδιαφερει τι ειναι τωρα δηλαδη θυγατρικη της γουιντ. Αλλωστε την επελεξα κατα την γουιντ εποχη. Αλλωστε και η κιου ποτε δεν υπηρξε 4ος παροχος. Απο την βοντα επαιρνε και τοτε. Edited by ohristou

• This topic was unpinned, featured and pinned