Pppe Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Κλασικοι ελληνες πονηρουληδες, παντα εκμςταλλευσιμοι στο τελος ξυρισμενοι. Και παντα με ενα εκτος τοπου και χρονου αφηγημα, προκειμενου να διατηρησουν τις αναφερομενες παραπανω αναπαραγωμενες στις χιλιετιες Ιδιοτητες τους, αλλοτε επικαλουμενοι αυθεντιες και αλλοτε επικαλουμενοι "ανασφαλειες" οποιου τους ξεστραβωνει. Παθαινουν δις και ποτε δε μαθαινουν. Για τα πανηγυρια και παντα "ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ", οταν πια ειναι αργα μετα το "θανατο" τους οπως αιωνες τωρα τα ιδια και τα ιδια. Αναποφευκτα. Καλα τους κανουν (>95% μας). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Σχετικά με το voip , είναι τόσο αξιόπιστο όσο και το 4G/5G που προσφέρουν οι εταιρίες στις περιοχές που κινείσαι. Θεωρητικά ναι, βάζεις μονον ιντερνετ και χρησιμοποιείς voip όπου έχεις κάλυψη ή έστω με wifi. Πρακτικά θα συνειδητοποιήσεις πως παίζει να σε κρεμάσει σε κάποια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα και στο τέλος θα αγοράσεις πακέτο ομιλίας. 2 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 55 minutes ago, dimitroula10 said: δεν έχουν ούτε φβ ούτε ινστα και απολαμβάνουν την ζωή τους. Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που είπες δυστυχώς.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 19 minutes ago, filippos said: Σχετικά με το voip , είναι τόσο αξιόπιστο όσο και το 4G/5G που προσφέρουν οι εταιρίες στις περιοχές που κινείσαι. Θεωρητικά ναι, βάζεις μονον ιντερνετ και χρησιμοποιείς voip όπου έχεις κάλυψη ή έστω με wifi. Πρακτικά θα συνειδητοποιήσεις πως παίζει να σε κρεμάσει σε κάποια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα και στο τέλος θα αγοράσεις πακέτο ομιλίας. Έτσι πιστεύω κι εγώ. Ναι οκ, υπό προϋποθέσεις και μαγγανείες είναι οικονομικότερο, αλλά εάν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για την δουλειά σου και δεν βγαίνει η κατάσταση, τι να κάνουμε...Πας frog, liquid, όπου δεν σε κρεμάει 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 (edited) 1 hour ago, sou_d said: αλλά εάν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για την δουλειά σου και δεν βγαίνει η κατάσταση, τι να κάνουμε...Πας frog, liquid, όπου δεν σε κρεμάει Φρόγκ με 120' σε εβδομάδα διπλασιασμού και λικουιντ για επαγγελματίες που κυνηγάνε την μπάρα και τρώνε μόνο σουβλάκια.😃 Οι επαγγελματίες έχουν μόνο ειδικά συμβόλαια γιατί εκπίπτουν τα έξοδα. Καρτοκινητά οι φτωχοί πολίτες.😄 1 ώρα πριν, sou_d said: Αν δεν σε λένε Τριανταφυλλίδη ή Μπαμπινιώτη, αυτά που λες, τα ακούω βερεσέ Γνώμη παραφράζεται συχνά η άποψη. Η γνώμη συνοδεύεται από επιχειρήματα, η άποψη είναι χωρίς επιχειρήματα και δεν επιδέχεται αντιπαράθεση. Όποτε ο καθένας μπορεί να έχει μία άποψη για όλα, γιατί έτσι. Άλλωστε δεν έχει κόστος ούτε βερεσέ ούτε μετρητοίς.😄 Edited December 24, 2023 by dimitroula10 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 1 ώρα πριν, filippos said: Σχετικά με το voip , είναι τόσο αξιόπιστο όσο και το 4G/5G που προσφέρουν οι εταιρίες στις περιοχές που κινείσαι. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Οι κλώνοι της betamax (calling credit, voipalot και πολλές άλλες που είναι μεταπωλητές της) έχουν σχεδόν πάντα πρόβλημα καθυστέρησης σε κάθε δίκτυο (σταθερής - κινητής) ακόμα και με callback. Επίσης αρκετές φορές έχουν πρόβλημα και με την αναγνώριση κλήσης (εμφανίζεται το νούμερο σαν απόκρυψη ή με λάθος πρόθεμα ή σαν εντελώς άλλο), κάτι που φυσικά δεν ξέρεις αν δεν στο πει αυτός που καλείς. Χρησιμοποιώ voip από το 2006, έχω δοκιμάσει όλες τις ελληνικές και πολλές ξένες, τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό που πηγαίνω συχνά για δουλειά σε τρίτες χώρες όπου το roaming χρειάζεται να πουλήσεις νεφρό αν το χρησιμοποιήσεις. Η μόνη που δουλεύει απροβλημάτιστα οπότε την έχω χρειαστεί είναι το Skype, αλλά είναι πανάκριβο. Ειδικά η betamax είναι η χειρότερη. Με την omnivoice γινόταν δουλίτσα αν επέλεγες χαμηλού bandwidth codec αλλά κατά καιρούς είχε προβλήματα, όχι τόσο καθυστέρησης όσο να μην σε ακούν καθόλου ή μετά από κάποιο χρόνο να πέφτει η κλήση. Όπως και να έχει υπάρχει thread για voip ας πάει εκεί οποίος θέλει πληροφορίες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 1 hour ago, spiliot said: Όπως και να έχει υπάρχει thread για voip ας πάει εκεί οποίος θέλει πληροφορίες. Υπάρχει, αλλά έχουμε κάποιους καλοθελητές, που πρέπει να μας ενημερώσουν/επιβάλλουν απόψεις 😉 2 ώρες πριν, dimitroula10 said: Γνώμη παραφράζεται συχνά η άποψη. Η γνώμη συνοδεύεται από επιχειρήματα, η άποψη είναι χωρίς επιχειρήματα και δεν επιδέχεται αντιπαράθεση. Όποτε ο καθένας μπορεί να έχει μία άποψη για όλα, γιατί έτσι. Άλλωστε δεν έχει κόστος ούτε βερεσέ ούτε μετρητοί Μανώλης ή Γιώργος; 2 ώρες πριν, dimitroula10 said: κυνηγάνε την μπάρα Πιο εύκολο κυνήγι από την ιστορία σου, μου φαίνεται. Anyway, το σταματάω εδώ. Καλές γιορτές 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 (edited) Αγαπητοί, παρακαλώ να μείνουμε εντός του θέματος και όχι να συγκρίνουμε με VoIP λύσεις. Επίσης παρακαλώ να περιορίσουμε τους χαρακτηρισμούς, στα τελευταία μηνύματα ιδίως Χρονια πολλά. Edited December 25, 2023 by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Η frog τι δίνει ;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Ρωτα στο αντίστοιχο θέμα. https://myphone.gr/forum/topic/26782/page/727/?tab=comments#comment-7231926 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω να κάνω φορητότητα σε Q και να ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Αν πάω σε κατάστημα Nova και κάνω αίτηση αύριο, πόσο χρόνο θα πάρει για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός μου στην Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 @macovet κάνε το μέσω της ιστοσελίδας τους, πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψεις από το να πας στο κατάστημα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Χρόνια πολλάαααααααα σε όλους... Τελευταία ανανέωση.... Για έναν χρόνο θα μείνει χωρίς ανανέωση υπόλοιπου.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Είχε καποιος άλλος πακετο με προσφορά στα sms?Χρόνια μου εμφανιζόταν κ το ανανεωνα καθε 2μηνο. Τώρα τίποτα.Την κάρτα την εχω μονο για sms του gps tracker.Αν υπάρχει καποια αλλη πρόταση, την ακουωΕυχαριστώ Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Μπορώ να αλλάξω από Q σε F2G και να διατηρήσω το χρηματικό μου υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 1 minute ago, DITS said: Μπορώ να αλλάξω από Q σε F2G και να διατηρήσω το χρηματικό μου υπόλοιπο; Όχι, χάνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Παλι εξαφανιστηκε η προσωπικη προσφορα των 5€. Θα περιμένω μηπως εμφανιστει μεχρι αυριο. Εχουν γινει μανουλες στο κρυφτουλι εκει στην Νοβα. Εμεις ομως ειμαστε μανουλες στα καβουρια.Sent from my MI 8 using Tapatalk 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Ώρα να αποχωρώ κι εγώ από Q έτσι όπως την κατάντησαν. Χάλια πακέτα και η προσφορά των 5ε για λίγους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου On 1/1/2024 at 10:36 ΜΜ, coulis said: Είχε καποιος άλλος πακετο με προσφορά στα sms? Χρόνια μου εμφανιζόταν κ το ανανεωνα καθε 2μηνο. Τώρα τίποτα. Την κάρτα την εχω μονο για sms του gps tracker. Αν υπάρχει καποια αλλη πρόταση, την ακουω Ευχαριστώ Δεν βάζουμε κοινές sim σε συναγερμούς. χρησιμοποίησε κάρτες ΙοΤ (εξωτερικού σε roamming) ειδικές για συναγερμούς gps. Google να δεις λύσεις (από 10-15Ε το ΕΤΟΣ υπήρχαν πακετάκια). 1 2 Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Δεν βάζουμε κοινές sim σε συναγερμούς. χρησιμοποίησε κάρτες ΙοΤ (εξωτερικού σε roamming) ειδικές για συναγερμούς gps. Google να δεις λύσεις (από 10-15Ε το ΕΤΟΣ υπήρχαν πακετάκια).Σε ευχαριστώ. Το τσεκάρω το πρωι.Έχεις να προτείνεις κάτι? Έστω με pmΕυχαριστώ Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, nininikos said: Παλι εξαφανιστηκε η προσωπικη προσφορα των 5€. Θα περιμένω μηπως εμφανιστει μεχρι αυριο. Εχουν γινει μανουλες στο κρυφτουλι εκει στην Νοβα. Εμεις ομως ειμαστε μανουλες στα καβουρια. Sent from my MI 8 using Tapatalk Σε μένα βγήκε σήμερα έως 31/1 μαζί με 60+60sms με 1,5 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Όσον αφορά την προσφορά με τα 5€ unlimited, το ενεργοποίησα 2 συνεχόμενες φορές, δεν μου την ξαναδώσανε.. τώρα μόνο τα παρακάτω.. αλλά δεν θα τους περάσει ΦΥΣΙΚΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: Όσον αφορά την προσφορά με τα 5€ unlimited, το ενεργοποίησα 2 συνεχόμενες φορές, δεν μου την ξαναδώσανε.. τώρα μόνο τα παρακάτω.. αλλά δεν θα τους περάσει ΦΥΣΙΚΑ!!! Το ενεργοποίησες μέσω της εφαρμογής ή μέσω του "UD" στο 12410? Καλύτερα μέσω 12410. Edited 4 Ιανουαρίου by dimitroula10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 10 minutes ago, dimitroula10 said: Το ενεργοποίησες μέσω της εφαρμογής ή μέσω του "UD" στο 12410? Καλύτερα μέσω 12410. Άλλη φορά θα το κάνω έτσι.. πάει τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Η Q, έχει 5G ή ακόμη LTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts