DITS Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Όχι.. Εχτές που ανοιξατην εφαρμογή και νωρίτερα σήμερα το πρωί δεν αναφέρονταν στην εφαρμογή ποτέ θα έχει το επόμενο count down!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Μολης έσκασε email Η προηγούμενη προσφορά μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό για να τη «ματσάρουμε» και να σου προσφέρουμε ένα πακέτο εξίσου δυνατό. Μπορεί να μην γράφει «απεριόριστα» παντού, αλλά με 3.000 GB bonus + 50 GB κάθε μήνα, στην πράξη είναι ακριβώς αυτό! Φροντίσαμε να σου δώσουμε τόσα πολλά, που δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις ποτέ ξανά το υπόλοιπό σου. Με το νέο ετήσιο πρόγραμμα απολαμβάνεις: 3.000 GB Bonus για όλο το χρόνο (Ναι, σωστά διάβασες!). + 50 GB κάθε μήνα για να είσαι πάντα online. Απεριόριστη ομιλία προς όλους. 300 SMS κάθε μήνα. Τι σημαίνουν 3.000GB; Σημαίνουν ασταμάτητο streaming, gaming και video calls χωρίς καμία διακοπή. Είναι ο ορισμός της απόλυτης ελευθερίας! Ένα Δώρο Τεχνολογίας Μοναδικό στην Αγορά! Με τη νέα σου ενεργοποίηση, σου κάνουμε δώρο ένα Smartwatch αξίας 50€! Κανένα άλλο πακέτο στην αγορά δεν χαρίζει τέτοιο δώρο – γιατί εμείς θέλουμε να ξεκινήσεις τη νέα σου ετήσια συνδρομή με το πιο stylish gadget στον καρπό σου. Σημείωση: Μπορείς να βρεις αναλυτικά όλες τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρολογιού στο επισυναπτόμενο αρχείο PDF. Γιατί να το επιλέξεις ΤΩΡΑ: Ξενοιασιά για 1 χρόνο: Μία πληρωμή (120€) και τέλος οι κάρτες για τους επόμενους 12 μήνες. Value for Money: Με μόλις 10€ το μήνα, έχεις παροχές που άλλοι πληρώνουν διπλάσια. Εγγυημένη Επικοινωνία: Μιλάς όσο θες, με όποιον θες. Μην το αφήσεις για αύριο! Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σημαντική Ενημέρωση για Υφιστάμενους Συνδρομητές: Για εσένα που έχεις ήδη ενεργοποιημένη την προηγούμενη προσφορά μας, οι παροχές του απεριόριστου ισχύουν κανονικά μέχρι τη συμπλήρωση 12 μηνών από τη στιγμή της δικής σου ενεργοποίησης. Μην ανησυχείς για τη συνέχεια: η ομάδα μας θα σε ειδοποιήσει τηλεφωνικώς λίγο πριν τη λήξη, ώστε να προχωρήσεις στην ανανέωση του πακέτου σου. Κάλεσε τώρα στο 210 999 5100 και η ομάδα μας θα σε καθοδηγήσει για την άμεση ενεργοποίηση της γραμμής σου. Συνέχισε να κερδίζεις με την Q! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Ισχυει και ανανέωση στους υφιστάμενους από πέρσι! Αγαπητέ/ή συνδρομητή/τρια, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλησιάζει η ολοκλήρωση του πρώτου έτους συμμετοχής σας στο πρόγραμμα καρτοκινητής QVip. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε και για το 2ο έτος, οι παροχές του πακέτου σας παραμένουν ίδιες και περιλαμβάνουν: ✔ Απεριόριστη ομιλία ✔ Απεριόριστο Internet ✔ 300 SMS / μήνα Για τη συνέχιση του προγράμματος απαιτείται εκ νέου καταβολή του ποσού των 99€ για το επόμενο έτος. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί στους παρακάτω λογαριασμούς: WHITE SAILING E.E. ΑΦΜ: 802238949 EUROBANK IBAN: GR90 0260 3440 0005 1020 1326 461 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR22 0172 5150 0055 1511 7309 175 (Επίσημος Συνεργάτης Nova) Τα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα. Σημαντικό: Ως αιτιολογία κατάθεσης, παρακαλούμε να αναγράψετε τον αριθμό τηλεφώνου που αφορά η ενεργοποίηση. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο email: prepaid_registration@nova.gr Με την παραλαβή του αποδεικτικού θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενεργοποίηση της προσφοράς σας. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109995100 (αστική χρέωση) Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Καρτοκινητής Nova FREE2GO & Q 3 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Καλή φάση. Μακάρι να συνεχιστεί και 3ο έτος, αλλιώς πάμε Frog... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Μου ήρθε κι εμένα e-mail με τίτλο «Ξέχνα τα Όρια – Πρακτικά Απεριόριστα Data!» αλλά αφορά το πακέτο των €120 που περιλαμβάνει το Kalobee SK40 smartwatch (€50 σύμφωνα με την προσφορά, κάτω από €25 στο Aliexpress). Εγώ -φαντάζομαι και οι υπόλοιποι- προτιμώ το standard πρόγραμμα, χωρίς «δώρα». Το συμβόλαιό μου λήγει την 1η Ιουλίου - Ελπίζω να στείλουν και σε εμάς προσφορά ανανέωσης στα €99... @Cris4524 Το δικό σου πότε λήγει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα. Όντας κάτοικος εξωτερικού κρατούσα έναν ελληνικό αριθμό Q για τράπεζες, κτλ. Συνήθιζα να προσθέτω χρήματα 1-2 φορές το χρόνο κι είχα κανονικά σήμα, όπως επίσης λάμβανα μηνύματα. Οι κλήσεις είχαν φραγή, αλλά δε με ενδιέφερε. Παρατηρώ πως μετά από το Δεκέμβρη που πέρασα χρήματα τελευταία φορά, πλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα sim με κανέναν τρόπο. Δε βρίσκει δίκτυο. Έχει αλλάξει κάτι; Κι αν ναι, μήπως κάποιος άλλος πάροχος είναι βολικότερος στην περίπτωσή μου; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) 13 minutes ago, deadlock7 said: Καλησπέρα. Όντας κάτοικος εξωτερικού κρατούσα έναν ελληνικό αριθμό Q για τράπεζες, κτλ. Συνήθιζα να προσθέτω χρήματα 1-2 φορές το χρόνο κι είχα κανονικά σήμα, όπως επίσης λάμβανα μηνύματα. Οι κλήσεις είχαν φραγή, αλλά δε με ενδιέφερε. Παρατηρώ πως μετά από το Δεκέμβρη που πέρασα χρήματα τελευταία φορά, πλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα sim με κανέναν τρόπο. Δε βρίσκει δίκτυο. Έχει αλλάξει κάτι; Κι αν ναι, μήπως κάποιος άλλος πάροχος είναι βολικότερος στην περίπτωσή μου; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Περίεργο. Δοκίμασε πρώτα να μιλήσεις με την υποστήριξη μήπως υπάρχει κάποια βλάβη. Για άλλο πάροχο, αν σε ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα εισερχόμενα sms, η cosmote με μία ανανέωση το χρόνο, για να διατηρείται το νουμερο, αφήνει τα εισερχόμενα sms ακόμα και αν έχεις φραγή. Μέχρι εκεί όμως γιατί σε όλα τα υπόλοιπα έχει χρέωση μόνιμης περιαγωγής. Αν θες και εισερχόμενες κλήσεις, vodafone cu stay on με 30 ευρώ για 13 μήνες. Έχεις κανονικά εισερχόμενες κλήσεις και sms και δίνουν επίσης 100 λεπτά, 100 sms και 100mb σύνολο για 13 μήνες αν θες να πάρεις κάνα τηλέφωνο ή να στείλεις κάνα sms. Επίσης δεν εφαρμόζουν χρέωση μόνιμης περιαγωγής. Edited 4 Μαρτίου by dasnowy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 11 minutes ago, deadlock7 said: Παρατηρώ πως μετά από το Δεκέμβρη που πέρασα χρήματα τελευταία φορά, πλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα sim με κανέναν τρόπο. Δε βρίσκει δίκτυο. Έχει αλλάξει κάτι; Αν και δεν εχω Q αλλα F2G -> στην Nova δεν εχει αλλαξει τιποτα. Εχω 4 νουμερα που χρησιμοποιω οπως εσυ. 1 φορα τον χρονο ανανεωση. Και παω και εξωτερικο. Συνιστω: να βγαλεις την σιμ και να την ξαναβαλεις να την βαλεις σε αλλο κινητο 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Ευχαριστώ και τους δυο για την ανταπόκριση και ενημέρωση των εναλλακτικών παρόχων. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους για να δω τι συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τόσο σε άλλη υποδοχή, όσο και σε άλλα δυο κινητά δίχως επιτυχία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 26 minutes ago, deadlock7 said: Καλησπέρα. Όντας κάτοικος εξωτερικού κρατούσα έναν ελληνικό αριθμό Q για τράπεζες, κτλ. Συνήθιζα να προσθέτω χρήματα 1-2 φορές το χρόνο κι είχα κανονικά σήμα, όπως επίσης λάμβανα μηνύματα. Οι κλήσεις είχαν φραγή, αλλά δε με ενδιέφερε. Παρατηρώ πως μετά από το Δεκέμβρη που πέρασα χρήματα τελευταία φορά, πλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα sim με κανέναν τρόπο. Δε βρίσκει δίκτυο. Έχει αλλάξει κάτι; Κι αν ναι, μήπως κάποιος άλλος πάροχος είναι βολικότερος στην περίπτωσή μου; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Πάντως και συγγενής μου που έβαλε κάρτα τα Χριστούγεννα που ήρθε Ελλάδα, μόνο φραγή στις εισερχόμενες έχει. Τα sms τα λαμβάνει και έχει προφανώς δίκτυο κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 6 minutes ago, deadlock7 said: Έχω δοκιμάσει τόσο σε άλλη υποδοχή, όσο και σε άλλα δυο κινητά δίχως επιτυχία. πιθανον να εχει θεμα η καρτα, στην Ελλαδα θα σου την αλλαζαν αμεσως τωρα αν εισαι εξωτερικο πρεπει να κανεις μια εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο σου και να την στειλεις ελλαδα και τα προβληματα κανουν αλλαγες με εξουσιοδοτηση;; χωρις κινητο κανεις εξουσιοδοτηση;; δεν θυμαμαι 4 minutes ago, cu2goup said: Πάντως και συγγενής μου που έβαλε κάρτα τα Χριστούγεννα που ήρθε Ελλάδα, μόνο φραγή στις εισερχόμενες έχει. Τα sms τα λαμβάνει και έχει προφανώς δίκτυο κανονικά. σε ποια χωρα ειναι;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) 11 minutes ago, HEO said: σε ποια χωρα ειναι;; Δανία. Edited 4 Μαρτίου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 10 minutes ago, cu2goup said: Δανία. περιεργο που δεν εχει εισερχομενες Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 17 minutes ago, HEO said: περιεργο που δεν εχει εισερχομενες Και φαντάσου πως τον έβαλα να πάει στη nova για να μην έχει φραγή. Μάλλον μόνο στο εσωτερικό γίνεται. Δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) On 28/2/2026 at 1:59 ΜΜ, kostas123464 said: Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει κάποιος που να του τελείωσε ο πρώτος χρόνος στο q vip και να ανανέωσε για άλλο ένα χρόνο στην ίδια τιμή και ίδιες παροχές; θυμάμαι ότι σε κάποιους τελείωνε ο χρόνος αυτήν την περίοδο. Ο γιος μου το είχε πάρει τέλη Μαρτίου, μόλις που είχε βγει η προσφορά. Το χρησιμοποιεί στο σπίτι του με ΖΤΕ 5G router που είχε πέσει στα χέρια μου. Πήγαινε τρένο γιατί μένει λίγα μέτρα μακριά από κεραία Nova-Voda Δυστυχώς του έστειλαν μέιλ για ανανέωση στα 120€ και όχι απεριόριστα δεδομένα. Πήραμε τηλέφωνο σε συνεργάτες της Vf με τα ετήσια και δυστυχώς κανένας δε δίνει απεριόριστα, πλην του frog που όμως δεν έχει καλό σήμα στο σπιτι του, δοκίμασα κάρτα Cosmote στο παραπάνω ρουτερ και δεν έφτανε τα 5 Mbps. Αρα αναγκαστικά θα βάλει γραμμή. Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή λύση και πολύ φθηνότερη από τα φοιτητικά πακέτα για οπτική Edited 10 Μαρτίου by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 8 minutes ago, panos.k2 said: Ο γιος μου το είχε πάρει τέλη Μαρτίου, μόλις που είχε βγει η προσφορά. Το χρησιμοποιεί στο σπίτι του με ΖΤΕ 5G router που είχε πέσει στα χέρια μου. Πήγαινε τρένο γιατί μένει λίγα μέτρα μακριά από κεραία Nova-Voda Δυστυχώς του έστειλαν μέιλ για ανανέωση στα 120€ και όχι απεριόριστα δεδομένα. Πήραμε τηλέφωνο σε συνεργάτες της Vf με τα ετήσια και δυστυχώς κανένας δε δίνει απεριόριστα, πλην του frog που όμως δεν έχει καλό σήμα στο σπιτι του, δοκίμασα κάρτα Cosmote στο παραπάνω ρουτερ και δεν έφτανε τα 5 Mbps. Αρα αναγκαστικά θα βάλει γραμμή. Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή λύση και πολύ φθηνότερη από τα φοιτητικά πακέτα για οπτική Περίμενε λίγο θα σας καλέσουν για να ανανεώσετε στα 99€ πάλι απεριόριστα. Έτσι έχουν πει. Καλέστε κι εσείς στο κέντρο καρτοκινητής και πείτε τους ότι λήγει. Ίσως σας κάλεσαν στο νούμερο του ρούτερ. Edited 10 Μαρτίου by cu2goup 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 3 minutes ago, cu2goup said: Περίμενε λίγο θα σας καλέσουν για να ανανεώσετε στα 99€ πάλι απεριόριστα. Έτσι έχουν πει. Μακάρι. Το ρουτερ είναι εξαιρετικό, δε κάνει διακοπές και επειδή είναι και πολύ κοντά σε κεραία στο Speedtest δίνει 12-14ms ping, 1-ms jitter, 700mbps down/100up χονδρικά. Βραδινές ώρες έχει βαρέσει και Gigabit Edited 10 Μαρτίου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 48 minutes ago, cu2goup said: Περίμενε λίγο θα σας καλέσουν για να ανανεώσετε στα 99€ πάλι απεριόριστα. Έτσι έχουν πει. Καλέστε κι εσείς στο κέντρο καρτοκινητής και πείτε τους ότι λήγει. Ίσως σας κάλεσαν στο νούμερο του ρούτερ. Επιβεβαιωμένο αυτό; £💯; (Γεωργίου speaking) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 8 minutes ago, minus21grams said: Επιβεβαιωμένο αυτό; £💯; (Γεωργίου speaking) Έτσι λένε και επιμένουν.. εμένα Μάιο τελειώνει δεν μπορώ να επιβεβαιώσω.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 1 hour ago, minus21grams said: Επιβεβαιωμένο αυτό; £💯; (Γεωργίου speaking) Ξέρω αρκετούς που κάλεσαν το κέντρο καρτοκινητης τέλος Γενάρη που ανακοινώθηκε ότι καταργείται το απεριοριστο 99€ να ρωτήσουν τι θα γίνει όταν λήξει το πακέτο και τους είπαν οτι θα τους καλέσουν για να ανανεώσουν με τους ίδιους όρους (απεριοριστα). Αλλά ακόμη δεν έχει λήξει σε κάποιον από αυτούς το 1ο πακέτο για να επιβεβαιώσω ότι έτσι πράγματι έγινε. 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Μακάρι. Το ρουτερ είναι εξαιρετικό, δε κάνει διακοπές και επειδή είναι και πολύ κοντά σε κεραία στο Speedtest δίνει 12-14ms ping, 1-ms jitter, 700mbps down/100up χονδρικά. Βραδινές ώρες έχει βαρέσει και Gigabit Περιοχή; Μοντέλο ρουτερ ΖΤΕ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 1 hour ago, opmgls said: Περιοχή; Μοντέλο ρουτερ ΖΤΕ Μπραχαμι με το MC888 pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου @cu2goupσε λατρεύω Πηραν τελικά για ανανέωση στα 99€ για το απεριόριστο. Αλλος ένας χρόνος τζάμπα δηλαδή. Να πω την αλήθεια δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά και το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ κοντά σε κεραία και ότι δε θέλω να μπλέξω το γιο μου με εγκατάσταση οπτικής σε ξένο διαμέρισμα. Για vdsl δε το συζητάω, έχει άλλος στην πολυκατοικία και είναι ολο αποσυνδέσεις. Αν είναι να δίνεις το 20αρικο το μήνα, να κάνει τη δουλειά του έστω. Αφού υπάρχει και καλό ρουτερ 5G, γιατί να μη το εκμεταλλευτεί 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 3 ώρες πριν, panos.k2 said: @cu2goupσε λατρεύω Πηραν τελικά για ανανέωση στα 99€ για το απεριόριστο. Αλλος ένας χρόνος τζάμπα δηλαδή. Να πω την αλήθεια δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά και το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ κοντά σε κεραία και ότι δε θέλω να μπλέξω το γιο μου με εγκατάσταση οπτικής σε ξένο διαμέρισμα. Για vdsl δε το συζητάω, έχει άλλος στην πολυκατοικία και είναι ολο αποσυνδέσεις. Αν είναι να δίνεις το 20αρικο το μήνα, να κάνει τη δουλειά του έστω. Αφού υπάρχει και καλό ρουτερ 5G, γιατί να μη το εκμεταλλευτεί Άρα θα βολευτούμε για άλλο ένα χρόνο. Μακάρι να το κάνουν μόνιμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου On 10/3/2026 at 5:25 ΜΜ, cu2goup said: Περίμενε λίγο θα σας καλέσουν για να ανανεώσετε στα 99€ πάλι απεριόριστα. Έτσι έχουν πει. Καλέστε κι εσείς στο κέντρο καρτοκινητής και πείτε τους ότι λήγει. Ίσως σας κάλεσαν στο νούμερο του ρούτερ. Μα είναι έγκλημα να μην έχεις κάνει εκτροπή κλήσεων σε άλλο νούμερο... αφου απεριόριστες ειναι οι κλήσεις. 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts