YarnPoochy Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) Τελευταία φορά που ήρθε και ενεργοποίησα το δωράκι unlimited+1000 ηταν Μάιος του 24 με κόστος αν θυμάμαι καλά 6ε. Από τότε και μέχρι αυτή τη στιγμή σε αταιστο νούμερο,δεν έχει έρθει ξανά ποτέ ούτε το δωράκι ούτε κάποια άλλη προσφορά όπως αυτές που εμφανίζονται κατά καιρούς σε κάποια μέλη του φόρουμ. Υπάρχει κάποια λογική στην απόδοση των προσφορών αυτών; Έχει καταλάβει κανείς κάτι ή μιλάμε για το απόλυτο randomness? Υ.Γ το κουμπάκι προσφορών στο app είναι ΟΝ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited 22 Οκτωβρίου by YarnPoochy 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) 59 minutes ago, VIPdriver said: Κακό για αυτούς που πιστεύουν στην εταιρία. Οι περισσοτεροι ελπίζουμε να χαλάσει την πιατσα ώστε να πεσουν οι τιμές σε πρασινη κ κόκκινη. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι έχει πληγωθει πολυ η εμπιστοσύνη του κόσμου με τα κόλπα της τελευταίας διοίκησης. Αν ήταν η ζήλεια ψώρα θα είχε αρρωστήσει όλη η χώρα. Εσείς βρίζετε κι εμείς απολαμβάνουμε φθηνή επικοινωνία. Όλα έχουν ένα κόστος. Όσοι πιο πολύ βρίζετε τόσο πιο πολύ χαιρόμαστε.😄 1 hour ago, gpapas640 said: Φθονείς, φθονείς! Κι εσύ φθονείς τώρα, κι εγώ φθονούσα όταν έλεγα ότι το πακέτο προσωπικής προσφορας των 5€ θα πάει στα 8€. Μάλλον κάποιοι ζουν στο Μάτριξ του Κυνόδοντα όπου το "φθονώ" σημαίνει "προβλέπω δυσάρεστα πράγματα". Με αυτή τη λογική, τους γράφουμε στο "πληκτρολόγιο" μας (pun unintended). Ναι άλλος που προβλέπει άνοδο τιμής. Το λάδι πόσο έχει ανέβει? Αυτό γιατί δεν το πρόβλεψες? Και όσο και να ανέβηκε πάλι είναι στην μισή τιμή από ότι οι άλλοι. Βλέπω η κιού να μοιράζει εγκεφαλικά.😄 29 minutes ago, YarnPoochy said: Τελευταία φορά που ήρθε και ενεργοποίησα το δωράκι unlimited+1000 ηταν Μάιος του 24 με κόστος αν θυμάμαι καλά 6ε. Από τότε και μέχρι αυτή τη στιγμή σε αταιστο νούμερο,δεν έχει έρθει ξανά ποτέ ούτε το δωράκι ούτε κάποια άλλη προσφορά όπως αυτές που εμφανίζονται κατά καιρούς σε κάποια μέλη του φόρουμ. Υπάρχει κάποια λογική στην απόδοση των προσφορών αυτών; Έχει καταλάβει κανείς κάτι ή μιλάμε για το απόλυτο randomness? Υ.Γ το κουμπάκι προσφορών στο app είναι ΟΝ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήρες τελευταία φορά την προσφορά μέσα από την εφαρμογή ή με ΣΜΣ? Ανοίγεις το νούμερο κάθε μέρα? Κάνεις εισερχόμενες που και που? Η το έχεις κλειστό σε ένα συρτάρι? Διάβασε προηγούμενα σχόλια για το πως μπορείς να μπεις στο τρένο των προσωπικών προσφορών. Δοκίμασε επίσης να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Εννοείται ότι δεν είναι εντελώς τυχαία η επιλογή. Αν βάζεις κανονικά και αγοράζεις πακέτα γιατί να σου δώσουν προσφορά? Για να βάζεις λιγότερα χρήματα? Edited 22 Οκτωβρίου by dimitroula10 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 20 minutes ago, YarnPoochy said: Τελευταία φορά που ήρθε και ενεργοποίησα το δωράκι unlimited+1000 ηταν Μάιος του 24 με κόστος αν θυμάμαι καλά 6ε. Από τότε και μέχρι αυτή τη στιγμή σε αταιστο νούμερο,δεν έχει έρθει ξανά ποτέ ούτε το δωράκι ούτε κάποια άλλη προσφορά όπως αυτές που εμφανίζονται κατά καιρούς σε κάποια μέλη του φόρουμ. Υπάρχει κάποια λογική στην απόδοση των προσφορών αυτών; Έχει καταλάβει κανείς κάτι ή μιλάμε για το απόλυτο randomness? Υ.Γ το κουμπάκι προσφορών στο app είναι ΟΝ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ο όρος ατάιστο δεν αρκεί. Παρατήρησα ότι κάποια στιγμή μου ζήτησε η εφαρμογή εκ νεου το login των αριθμών μου. Όμως επειδή δεν το έκανα, δεν μου έδωσε τα δωράκια. Όταν μετά από καιρό τα έβαλα στην εφαρμογή, άρχισε πάλι να μ τα δίνει. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό. Πάντως σταμάτησε να μου τα δίνει για τον παραπάνω λόγο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) 3 ώρες πριν, YarnPoochy said: Υπάρχει κάποια λογική στην απόδοση των προσφορών αυτών; Έχει καταλάβει κανείς κάτι ή μιλάμε για το απόλυτο randomness? Έχω που το λέω χρόνια, όλα τα "συστήματα" που έχουν προταθεί για να παίρνεις προσφορές κατά κοινή ομολογία αυτών που τα προτείνουν "κάποιες" φορές δε δουλεύουν, ενώ αυτοί που κάνουν τα εντελώς αντίθετα παίρνουν προσφορές. Αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό να μας πείσει μετά από τόσο καιρό ότι οι προσφορές δίνονται τυχαία, αλλά όπως έχουν δείξει πειράματα συμπεριφοριστικής ψυχολογίας το να ψάχνεις για μοτίβα στην τυχαιότητα είναι ανθρώπινο. Κατά την άποψή μου οι προσφορές δίνονται ποσοτικά. Δηλαδή "μήτσο ρίξε" 20000 απεριόριστα, 40000 "200 λεπτά", 50000 "500 SMS", 10000 "συνδιαστικά" τα οποία μοιράζονται τυχαία και έτσι κάποιοι παίρνουν 2 και 3 και κάποιοι τίποτα και τον άλλο μήνα ότι λάχει. Αυτό δε σημαίνει ότι δε υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα αν έχεις κλειστή την επιλογή επικοινωνίας (για να μη τους κόψουν το ποπό) ή να πρέπει να έχει σήμα η γραμμή, αλλά η πιθανότητα να τρέχουν πολύπλοκους αλγόριθμους BI και μετά να τροφοδοτούν το σύστημα με στοχευμένες προσφορές όταν βλέπουμε ότι τα μισά πράγματα γίνονται με το χέρι μου φαίνεται... τραβηγμένο. Η εταιρία έχει δείξει ότι μηχανογραφικά είναι χειρότερα και από ξεχασμένο 286 σε δημόσια υπηρεσία που τρέχει ακόμα κάποιο πρόγραμμα του 80 σε dbase και εκτυπώνει σε dot matrix. Απλά σε κάποια πράγματα είναι το αντίστοιχο με το να σκανάρουν με το χέρι την εκτύπωση και να στην στέλνουν με pdf ώστε να φαίνεται ότι το σύστημά τους βγάζει αναφορές σε pdf σε κάποιον που δε ξέρει. Edited 22 Οκτωβρίου by spiliot 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 9 minutes ago, dimitroula10 said: Εσείς βρίζετε κι εμείς απολαμβάνουμε φθηνή επικοινωνία. Όλα έχουν ένα κόστος. Όσοι πιο πολύ βρίζετε τόσο πιο πολύ χαιρόμαστε.😄 Όπως το λες ,Εσείς, όχι όλοι. Δεν πιάνει κανένας πάροχος παντού, εάν δεν είχε η Nova edge και εκτός δικτύου εντός του σπιτιού δεν θα καθόμουν με συμβόλαιο, Q θα είχα . Το φτηνό όμως δεν κρατάει για πάντα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 minute ago, elkons said: Όπως το λες ,Εσείς, όχι όλοι. Δεν πιάνει κανένας πάροχος παντού, εάν δεν είχε η Nova edge και εκτός δικτύου εντός του σπιτιού δεν θα καθόμουν με συμβόλαιο, Q θα είχα . Το φτηνό όμως δεν κρατάει για πάντα. Κοίταξε μην λέμε τα αυτονόητα. Εννοείται ότι αν δεν έχεις σήμα δεν υπάρχει συζήτηση. Εγώ έχω και τις 3 εταιρείες για αυτό τον λόγο, αλλά χρησιμοποιώ Q γιατί δεν έχουμε πρόβλημα σήματος εκεί που κινούμαστε. Δηλαδή σε περιοδεία στην επαρχία άκουγα συνεχώς ραδιόφωνο και είχαμε άψογη βιντεοκλήσεις στο WhatsApp σχεδόν παντού με μερικά κενά ανάμεσα σε βουνά. Δηλαδή όπως όλες οι εταιρείες. Και το κυριότερο, δεν πουλάω τίποτα απλώς επειδή είναι δύσκολοι καιροί, να βοηθηθούν κάποιοι από όλους μας να κάνουν λίγη οικονομία Τώρα αυτοί που από ζήλεια είναι αρνητικοί χωρίς να έχουν, δεν υπολογίζονται πουθενά. Είναι θέμα ψυχολογικό και δεν αφορά τεχνολογικό φόρουμ.😄 9 minutes ago, elkons said: Το φτηνό όμως δεν κρατάει για πάντα Μπαίνεις σε λάθος δρόμο. Ούτε εμείς κρατάμε για πάντα και αν γλυτώσουμε κάποια λεφτά κάπου αλλού θα τα χαλάσουμε, δεν θα τα πάρουμε μαζί. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 minute ago, dimitroula10 said: Κοίταξε μην λέμε τα αυτονόητα. Εννοείται ότι αν δεν έχεις σήμα δεν υπάρχει συζήτηση. Εγώ έχω και τις 3 εταιρείες για αυτό τον λόγο, αλλά χρησιμοποιώ Q γιατί δεν έχουμε πρόβλημα σήματος εκεί που κινούμαστε. Δηλαδή σε περιοδεία στην επαρχία άκουγα συνεχώς ραδιόφωνο και είχαμε άψογη βιντεοκλήσεις στο WhatsApp σχεδόν παντού με μερικά κενά ανάμεσα σε βουνά. Δηλαδή όπως όλες οι εταιρείες. Και το κυριότερο, δεν πουλάω τίποτα απλώς επειδή είναι δύσκολοι καιροί, να βοηθηθούν κάποιοι από όλους μας να κάνουν λίγη οικονομία Ακριβώς! Αν θυμάμαι καλά παλιά υπήρχε κάποια <<συνεργασία>> με Q και What's app. Δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς απλά βρήκα ένα καρτελάκι από σιμ και το είδα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) 13 minutes ago, elkons said: Όπως το λες ,Εσείς, όχι όλοι. Δεν πιάνει κανένας πάροχος παντού, εάν δεν είχε η Nova edge και εκτός δικτύου εντός του σπιτιού δεν θα καθόμουν με συμβόλαιο, Q θα είχα . Το φτηνό όμως δεν κρατάει για πάντα. Αν ήταν για όλους, δεν θα λεγότανε προσωπική προσφορά. Κατά τα άλλα, αν έχεις 3 καρτούλες σιμ τις οποίες εναλλάσσεις, θα έχεις πάντα την προσωπική προσφορά. Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είσαι να καλείς από 3 διαφορετικά νούμερα. Είναι το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να κάνεις πράγματα χάριν οικονομίας. Edited 22 Οκτωβρίου by Teiresias_ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Αν και off topic αυτό που θα πω,το What's app είναι πολύ καλό ακόμα κ με 2mbps έκανε τη κλήση μια χαρά! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 3 minutes ago, elkons said: Ακριβώς! Αν θυμάμαι καλά παλιά υπήρχε κάποια <<συνεργασία>> με Q και What's app. Δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς απλά βρήκα ένα καρτελάκι από σιμ και το είδα. Ναι έδινε δωρεάν μόνο μυνήματα ακόμα και χωρίς πακέτο ίντερνετ, μετά από αρκετό καιρό το έκοψε. Και μετά ήλθαν όλα τα άλλα. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, dimitroula10 said: Αν ήταν η ζήλεια ψώρα θα είχε αρρωστήσει όλη η χώρα. Εσείς βρίζετε κι εμείς απολαμβάνουμε φθηνή επικοινωνία. Όλα έχουν ένα κόστος. Όσοι πιο πολύ βρίζετε τόσο πιο πολύ χαιρόμαστε.😄 Ναι άλλος που προβλέπει άνοδο τιμής. Το λάδι πόσο έχει ανέβει? Αυτό γιατί δεν το πρόβλεψες? Και όσο και να ανέβηκε πάλι είναι στην μισή τιμή από ότι οι άλλοι. Βλέπω η κιού να μοιράζει εγκεφαλικά.😄 Προσωπικά χαίρομαι να βλέπω φανατισμενους της 3ης εταιρίας, ωστε να συνεχισει να υπάρχει για να ζορίσει τον ανταγωνισμό. Εγώ δεν μπορω να δίνω στις επαφες μου 3 διαφορετικά νούμερα και να τους λεω καθε μηνα θα σας παίρνω απο διαφορετικό και να κυκλοφορώ με 2 συσκευές αφού δεν γινεται όλοινα ακολουθουν τις δικές μου ιδιαιτεροτητες. Θα δωσω 5€ παραπανω και θα εχω 1 νουμερο και σταθεροτητα, σημα, ταχυτητες, σοβαρη εξυπηρέτηση, σοβαρα καταστηματα, δωρα σε καθε αργία γενεθλια κλπ. Για μένα δεν αξίζει τον κόπο. Για αλλους αξίζει. Σεβαστό. Edited 22 Οκτωβρίου by VIPdriver 4 1 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 11 minutes ago, VIPdriver said: Προσωπικά χαίρομαι να βλέπω φανατισμενους της 3ης εταιρίας, ωστε να συνεχισει να υπάρχει για να ζορίσει τον ανταγωνισμό. Εγώ δεν μπορω να δίνω στις επαφες μου 3 διαφορετικά νούμερα και να τους λεω καθε μηνα θα σας παίρνω απο διαφορετικό και να κυκλοφορώ με 2 συσκευές αφού δεν γινεται όλοινα ακολουθουν τις δικές μου ιδιαιτεροτητες. Θα δωσω 5€ παραπανω και θα εχω 1 νουμερο και σταθεροτητα, σημα, ταχυτητες, σοβαρη εξυπηρέτηση, σοβαρα καταστηματα, δωρα σε καθε αργία γενεθλια κλπ. Για μένα δεν αξίζει τον κόπο. Για αλλους αξίζει. Σεβαστό. Εμείς έχουμε και τις 3 εταιρείες. Για φανατισμένους ψάξε στο "Nova 5g".. κάνουν speedtest αγκαλιά με την κεραία και thnks ο ένας στον άλλον. Σήμερα το παίζεις χουβαρντάς με τα 5€ παραπάνω αλλά τον Ολυμπιακό τον περιμένεις να βάλει γκολάκια... 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 3 minutes ago, Teiresias_ said: Εμείς έχουμε και τις 3 εταιρείες. Για φανατισμένους ψάξε στο "Nova 5g".. κάνουν speedtest αγκαλιά με την κεραία και thnks ο ένας στον άλλον. Σήμερα το παίζεις χουβαρντάς με τα 5€ παραπάνω αλλά τον Ολυμπιακό τον περιμένεις να βάλει γκολάκια... Εννοείται οτι θα εκμεταλλευτώ τα καλά της βονταφονάρας 🤑 ΥΓ: και για να επιστρεψω τον χαρακτηρισμό (καλοπροαιρετα) θα σου πω οτι ΚΚΕδες με iPhone πολλοί υπάρχουν. Εαν υπαρχει αναγκη οικονομικη, πας φρογκ με το 3ευρο πακετο ή συντηρείς νούμερο με κασμπακ. Εγω δινω λιγο περισσότερα στην κοσμοτέ και τα παιρνω πισω πολλαπλασιασμένα στην βονταφονάρα. 3 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εννοείται οτι θα εκμεταλλευτώ τα καλά της βονταφονάρας 🤑 ΥΓ: και για να επιστρεψω τον χαρακτηρισμό (καλοπροαιρετα) θα σου πω οτι ΚΚΕδες με iPhone πολλοί υπάρχουν. Εαν υπαρχει αναγκη οικονομικη, πας φρογκ με το 3ευρο πακετο ή συντηρείς νούμερο με κασμπακ. Εγω δινω λιγο περισσότερα στην κοσμοτέ και τα παιρνω πισω πολλαπλασιασμένα στην βονταφονάρα. Κακώς πας τη συζήτηση στην πολιτική ενώ είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ όπως λέει και η @dimitroula10.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγώ δεν μπορω να δίνω στις επαφες μου 3 διαφορετικά νούμερα και να τους λεω καθε μηνα θα σας παίρνω απο διαφορετικό και να κυκλοφορώ με 2 συσκευές αφού δεν γινεται όλοινα ακολουθουν τις δικές μου ιδιαιτεροτητες Εγώ πως το κάνω με έναν αριθμό? Εκεί με παίρνουν όλοι εδώ και 2μισυ χρόνια εκτός και μόνο μία φορά από λάθος μου δεν μου ήλθε το πακέτο αλλά έκανα κλήσεις VoIP όταν ήθελα να φαίνεται ο αριθμός. Αντί να κάνεις αντιπολίτευση και να χάνεται η φαντασία σου στο να βρίσκεις αφελείς δικαιολογίες, άστο να περάσει. Άλλωστε εσύ υποφέρεις και εκτίθεσαι.🤑 Εμείς μια χαρά έχουν την φτηνότερη κινητή. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, VIPdriver said: Καθόλου φθόνος. Εμενα με βολεύει να ειναι φτηνός ο ανταγωνισμός ωστε να επηρεάζονται και οι υπόλοιποι. Απλά θυμαμαι και άλλα "για πάντα" τα οποια τελικα άλλαξαν. Και τότε είχες να πεις αρνητικά ρε φίλε... On 20/10/2024 at 11:10 ΠΜ, VIPdriver said: Αυτα τα 600'+600μβ για πάντα, ξέρει κανείς εάν κάνουν rollover; Μόνο σε αυτήν την περίπτωση νομίζω, που μου τα είχε δώσει αρχικά στις 18 του μήνα και μετέπειτα την 1η του μηνός 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 58 minutes ago, dimitroula10 said: Εγώ πως το κάνω με έναν αριθμό? Εκεί με παίρνουν όλοι εδώ και 2μισυ χρόνια εκτός και μόνο μία φορά από λάθος μου δεν μου ήλθε το πακέτο αλλά έκανα κλήσεις VoIP όταν ήθελα να φαίνεται ο αριθμός. Αντί να κάνεις αντιπολίτευση και να χάνεται η φαντασία σου στο να βρίσκεις αφελείς δικαιολογίες, άστο να περάσει. Άλλωστε εσύ υποφέρεις και εκτίθεσαι.🤑 Εμείς μια χαρά έχουν την φτηνότερη κινητή. Πρεπει να εχεις 3 αριθμους, σωστα; οταν ενεργοποιησεις το πακετο στον π.χ. 2ο αριθμο, απο εκει δεν καλειςτις επαφες σου; 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 42 minutes ago, VIPdriver said: Πρεπει να εχεις 3 αριθμους, σωστα; οταν ενεργοποιησεις το πακετο στον π.χ. 2ο αριθμο, απο εκει δεν καλειςτις επαφες σου; Στα γράφω για να τα διαβάζουν οι άλλοι. Εγώ και ο σύζυγος έχουμε ενεργά νούμερα, τα 2 παιδιά έχουν με μηδενικό υπόλοιπο και κλήσεις μέσω ίντερνετ με κάρτα ευρώπης για δεδομένα, χωρίς λήξη. Στου συζύγου και εμένα έχουμε κανονικά νούμερα με τα δωράκια συνεχώς εκτός μία φορά όπου έβαλα λεφτά κατά λάθος. Ταυτόχρονα είχα και 3Q και ένα f2g για το απεριόριστα με 0,90 για 2 μέρες. Ερχόντουσαν δωράκια σε όλα. Τελικά το f2g έσκασε η προσφορά για πάντα που δεν χρειάζεται. Το ένα Q το κράτησα για μένα λόγω προσφορων και άφησα το κανονικό νούμερο νηστικό για εισερχόμενες και κλήσεις με το άλλο ή VoIP. Τα 2 κιού τα έδωσα και το τελευταίο σε συμφορουμίτη. Πιο λεπτομερής ανάλυση δεν υπάρχει. Ελπίζω να κατάλαβες. Μην χαλάς το μυαλό σου στην προσπάθεια να πείσεις ότι έχεις δίκιο, αφού και εσύ ψάχνεσαι για Q. Έχεις κοσμοτέ, Ολυμπιακό και επιμένεις.😄 Ένας έλληνας ποιητής είχε πει ""πόσες ώρες έχασα από τη ζωή μου προσπαθώντας να πείσω τους άλλους για τη γνώμη μου"". Άστο, ξέχασε το γιατί φοβάμαι τα εγκεφαλικά.😉 Ευτυχώς που έχω φωνητική πληκτρολόγηση. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, dimitroula10 said: Ανοίγεις το νούμερο κάθε μέρα? Κάνεις εισερχόμενες που και που? Η το έχεις κλειστό σε ένα συρτάρι? Η sim στην οποία ήρθε η προσφορά 600+600 χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια για τους 6ψήφιους τράπεζας και την έχω 2η στο κινητό μου με άλλη sim που μετέτρεψα από Q σε συμβόλαιο (Unlimited με 13€/μήνα) τον ΦΕΒ 23 όταν η Wind εξαγοράστηκε από την Nova.. Βάζω τα 8€ και είτε αγοράζω πακέτο φτηνό για παράταση πριν τη λήξη και το υπόλοιπο μηδενίζεται πάλι στη λήξη είτε βάζω πάλι μετά από 4 μήνες περίπου. Τώρα με την προσφορά σκέπτομαι να ακολουθήσω τις οδηγίες σου, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τα παραπάνω. 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 2 minutes ago, makap said: Τώρα με την προσφορά σκέπτομαι να ακολουθήσω τις οδηγίες σου, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τα παραπάνω. Εννοώ ότι αν η σιμ είναι σε ένα συρτάρι ανενεργή ίσως να μην έλθει. Αν ανοίγει και φαίνεται λειτουργική έρχεται κάποια στιγμή. 6 ώρες πριν, spiliot said: Έχω που το λέω χρόνια, όλα τα "συστήματα" που έχουν προταθεί για να παίρνεις προσφορές κατά κοινή ομολογία αυτών που τα προτείνουν "κάποιες" φορές δε δουλεύουν, ενώ αυτοί που κάνουν τα εντελώς αντίθετα παίρνουν προσφορές. Αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό να μας πείσει μετά από τόσο καιρό ότι οι προσφορές δίνονται τυχαία, αλλά όπως έχουν δείξει πειράματα συμπεριφοριστικής ψυχολογίας το να ψάχνεις για μοτίβα στην τυχαιότητα είναι ανθρώπινο. Αυτό σε τι βοηθάει τον συμφορουμίτη? Δεν έχεις προσωπική εμπειρία ούτε γνωρίζει κάποιους που έχουν πάρει προσφορές. Αυτό το σεντόνι σε τι βοηθάει όταν η ανάλυση σου, μπαζει από παντού. 286 βάσεις δεδομένων κλπ όταν δεν έχεις πρόσβαση στα συστήματα τους. Αυτή η προσπάθεια να εκφράσεις άποψη για κάτι που δεν ξέρεις αλλά ούτε σε αφορά, δείχνει ότι κάτι κρύβεται μέσα σου. Σταματώ εδώ γιατί είμαστε τεχνολογικό φόρουμ.😉 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 hour ago, dimitroula10 said: Στα γράφω για να τα διαβάζουν οι άλλοι. Εγώ και ο σύζυγος έχουμε ενεργά νούμερα, τα 2 παιδιά έχουν με μηδενικό υπόλοιπο και κλήσεις μέσω ίντερνετ με κάρτα ευρώπης για δεδομένα, χωρίς λήξη. Στου συζύγου και εμένα έχουμε κανονικά νούμερα με τα δωράκια συνεχώς εκτός μία φορά όπου έβαλα λεφτά κατά λάθος. Ταυτόχρονα είχα και 3Q και ένα f2g για το απεριόριστα με 0,90 για 2 μέρες. Ερχόντουσαν δωράκια σε όλα. Τελικά το f2g έσκασε η προσφορά για πάντα που δεν χρειάζεται. Το ένα Q το κράτησα για μένα λόγω προσφορων και άφησα το κανονικό νούμερο νηστικό για εισερχόμενες και κλήσεις με το άλλο ή VoIP. Τα 2 κιού τα έδωσα και το τελευταίο σε συμφορουμίτη. Πιο λεπτομερής ανάλυση δεν υπάρχει. Μόνο αυτό τίποτα άλλο 😅 https://youtu.be/Vdd0gnMJjLE?si=zbuRzJl9Fak07hTH 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Υπαρχει λογος που η dimitroula εχει θυληκο nickname, αντι για αρσενικο. Προσοχη μη πιαστειτε κοτσοι. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι της ΜΟΝΟ για το κεφι "της" να ξεστραβωνει/ευαισθητοποιει. Σε ολα τα αλλα διαφωνω μαζι "της". 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, Bas said: Έχω κάνει φορητότητα από Q προς Frog σχεδόν 2 χρόνια πριν, τον Δεκέμβριο του 2022, και παρόλα αυτά όταν έχει επίσημες αργίες (βλ. 28η Οκτωβρίου) η εταιρεία ξαφνικά με θυμάται. Κάπως έτσι λοιπόν 5-6 φορές το χρόνο (εθνικές επέτειοι, Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά/Πάσχα) το inbox μου γεμίζει από προσφορές σαν την παραπάνω. Μα καλά, ΔΕΝ βλέπουν στα συστήματά τους πως βρίσκομαι σε άλλο πάροχο; Αν ήταν πρόσφατη η αλλαγή θα το δικαιολογούσα. Αλλά όπως είπα κοντεύουν 2 χρόνια. Συμβαίνει και σε άλλους πρώην συνδρομητές της Q; 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts