Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 minutes ago, spiliot said:

Πήγα την Παρασκευή να αλλάξω κάρτα σε κατάστημα. Δεν χρειάστηκε να τους δείξω το SMS που μου είχε στείλει η q ούτε μου είπαν τίποτα για χρέωση. Όμως ο υπάλληλος στον κόσμο του. Ενώ του είπα ότι είμαι σε Q μου ρώτησε αν είναι καρτοσυμβόλαιο ή κάρτα λες και η q έχει καρτοσυμβόλαιο. Τέλος πάντων. Και αφού του λέω κάρτα, μου λέει, ξέρετε, έχουμε προσφορά που με μόνο 5 ευρώ το μήνα παραπάνω θα έχετε απεριόριστα προς όλους και κάποια sms (δεν θυμάμαι πόσα μου είπε και δεν θυμάμαι αν είπε κσι ντάτα, νομίζω μόνο ομιλία). Του λέω μπα φίλε μου δε με ενδιαφέρει. Ψέλισε κάτι που δεν άκουσα, του είπα ότι δεν χρησιμοποιώ το κινητό πολύ να τελειώνουμε και συνέχισε με την αλλαγή.Αλλά αναρωτήθηκα τι εννοεί ο ποιητής 5 ευρώ παραπάνω. Οπότε τον ρώτησα, και αφού προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει δύο φορές, εξήγησε ότι εννοούσε 5 ευρώ παραπάνω από τα... 15 ευρώ κάρτα που μάλλον βάζω το μήνα, δηλαδή 20 και 2 χρόνια συμβόλαιο. Κρατήθηκα και δεν του είπα να πάρει και άλλα 5 ανοιχτά δάχτυλα προσφορά πέρα από τα άλλα πέντε που θα του έδινα έτσι και αλλιώς. Απατεώνες...

Δυστυχώς είναι σπάνιο να βρεί κάποιος κατάστημα wind που να μην προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν. Από παλιά είναι αυτό το πρόβλημα. Άραγε το ξέρει αυτό η νόβα, ή θα συναινέσει στην τακτική;

Banned for 14 days

21 minutes ago, Mobileras said:

Δυστυχώς είναι σπάνιο να βρεί κάποιος κατάστημα wind που να μην προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν. Από παλιά είναι αυτό το πρόβλημα. Άραγε το ξέρει αυτό η νόβα, ή θα συναινέσει στην τακτική;

Εμένα με ξέρουν στο κατάστημα ότι είμαι καρτοκινητός και μου λέει με μισή καρδιά όταν πήγα να αλλάξω τη sim "να φανταστώ δεν σε ενδιαφέρει κάποια προσφορά ε;"

- "Να φανταστείς!" της είπα 🤣🤣

Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είμαι off topic εδώ ( αν είμαι πείτε μου ). Πραγματικά έχω αγανακτήσει με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Q.

Πραγματικά δεν έχω κάλυψη στο 70% των περιοχών που κινούμαι. Δεν έχω δυνατότητα χρήσης δεδομένων, σε περιοχές όπως η Αγία Παρασκευή, ο Χολαργός,  ή το Χαλάνδρι. Σε ανοιχτούς χώρους μιλάμε. Για να μην αναφέρω επαρχία. Και σε περπάτημα που κάνω, χάνεται το σήμα από τετράγωνο σε τετράγωνο για πλάκα.

Έχω μια δεύτερη κάρτα Q που την πήρα πριν 10 μήνες για το kone και στις δύο μου κάρτες, αλλά είναι χάλια. Τώρα που τελειώνει ο χρόνος σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να έχω ένα αξιοπρεπές δίκτυο.

Μία λύση είναι να καταργήσω τη δεύτερη κάρτα και να πάρω μια sim Internet on the go. αλλά δεν ξέρω τι άλλες επιλογές έχω.

Edited by green dragon

1 hour ago, Mobileras said:

Μία λύση θα ήταν να δοκιμάσεις τα υπόλοιπα 2 δίκτυα στις περιοχες που κινείσαι. 

Το ιδανικό για μένα θα ήταν να κρατήσω την πρώτη και κύρια κάρτα μου στη Q ( για ομιλία, sms, countdowns κ.α ). 

Να καταργήσω την δεύτερη κάρτα και να βρω μια μόνο data sim.  Σε άλλο πάροχο βεβαίως. Χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να μπω σε φάση καρτοκινητής με ομιλία και sms. Η Cosmote έχει αν δεν κάνω λάθος την internet on the go. Η Vodafone έχει κάτι ανάλογο; Θα το ψάξω βέβαια αλλά ρωτάω μήπως κάποιος γνωρίζει ή έχει παρόμοια εμπειρία.

23 minutes ago, green dragon said:

Το ιδανικό για μένα θα ήταν να κρατήσω την πρώτη και κύρια κάρτα μου στη Q ( για ομιλία, sms, countdowns κ.α ). 

Να καταργήσω την δεύτερη κάρτα και να βρω μια μόνο data sim.  Σε άλλο πάροχο βεβαίως. Χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να μπω σε φάση καρτοκινητής με ομιλία και sms. Η Cosmote έχει αν δεν κάνω λάθος την internet on the go. Η Vodafone έχει κάτι ανάλογο; Θα το ψάξω βέβαια αλλά ρωτάω μήπως κάποιος γνωρίζει ή έχει παρόμοια εμπειρία.

Ναι  έχουν και οι δυο. COSMOTE Mobile Internet με κάρτα και Vodafone Giga WiFi on the spot.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

3 ώρες πριν, green dragon said:

Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είμαι off topic εδώ ( αν είμαι πείτε μου ). Πραγματικά έχω αγανακτήσει με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Q.

Πραγματικά δεν έχω κάλυψη στο 70% των περιοχών που κινούμαι. Δεν έχω δυνατότητα χρήσης δεδομένων, σε περιοχές όπως η Αγία Παρασκευή, ο Χολαργός,  ή το Χαλάνδρι. Σε ανοιχτούς χώρους μιλάμε. Για να μην αναφέρω επαρχία. Και σε περπάτημα που κάνω, χάνεται το σήμα από τετράγωνο σε τετράγωνο για πλάκα.

Έχω μια δεύτερη κάρτα Q που την πήρα πριν 10 μήνες για το kone και στις δύο μου κάρτες, αλλά είναι χάλια. Τώρα που τελειώνει ο χρόνος σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να έχω ένα αξιοπρεπές δίκτυο.

Μία λύση είναι να καταργήσω τη δεύτερη κάρτα και να πάρω μια sim Internet on the go. αλλά δεν ξέρω τι άλλες επιλογές έχω.

Επειδή το 70% χωρίς κάλυψη ακούγεται λίγο υπερβολικό ακόμα και για την wind, μήπως φταίει κάτι άλλο, πχ. δεν είναι ενεργοποιημένο το 4G; Λέω τώρα.

23 minutes ago, spiliot said:

Επειδή το 70% χωρίς κάλυψη ακούγεται λίγο υπερβολικό ακόμα και για την wind, μήπως φταίει κάτι άλλο, πχ. δεν είναι ενεργοποιημένο το 4G; Λέω τώρα.

Δεν φαίνεται να είναι αυτό:

Screenshot_2022-09-13-00-35-39-448_com.android.phone.thumb.jpg.d8575dfaf1594725d2ee4bd399503e09.jpg

Για να μην έχω τα ίδια προβλήματα, η αλλαγή δικτύου μου μοιάζει μονόδρομος. Εκτός αν είναι θέμα συσκευής Redmi note 10 pro.

Από το screenshot δε φαίνεται αν το σήμα σου είναι 4G, ο διακόπτης πιθανώς μπορεί να ενεργοποιηθεί για μελλοντική χρήση χωρίς να έχεις εκείνη την στιγμή σήμα. Η ένδειξη σήματος δεν λέει το "G" ούτε βγάζει το R, έχεις αλλάξει κάρτες sim με τις νέες ή δεν το δείχνει το τηλ σου; Δεν ξέρω τι κάνει το redmi.

Άγνωστο γιατί, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που δεν ενεργοποιείται το 4G αυτόματα παρόλο που τεχνικά το τηλέφωνο και η sim το επιτρέπουν και πρέπει να καλέσεις την υποστήριξη πελατών ή το chat να το ενεργοποιήσουν. Δε ξέρω πόσο ισχύει στη περίπτωσή σου βέβαια, μπορεί απλά να σε οδηγώ λάθος.

Edited by spiliot

εχει ένα μπάνερ που λεει έως 2 γίγα με ανανέωση

Πως παίρνεις τα 2 γίγα δε βρίσκω το λινκ?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Νομίζω το δείχνει σε όλους, αλλά καθώς λέει "έως 2gb με ανανέωση από 12 ευρώ" και δεν υπάρχουν εμφανείς όροι πουθενά εκεί τριγύρω, καλή τύχη να βγάλεις άκρη αν δεν στα δώσει, ίσως είναι καλύτερα να ρωτήσεις στο chat πρώτα. Σε εμένα σε ένα νούμερο ακόμα δίνει 1gb με 10 ευρώ (χωρίς q fee που το έχω βγάλει) και σε άλλα δε δίνει τίποτα ακόμα και με 12 ευρώ.

Edited by spiliot

11 ώρες πριν, spiliot said:

Από το screenshot δε φαίνεται αν το σήμα σου είναι 4G, ο διακόπτης πιθανώς μπορεί να ενεργοποιηθεί για μελλοντική χρήση χωρίς να έχεις εκείνη την στιγμή σήμα. Η ένδειξη σήματος δεν λέει το "G" ούτε βγάζει το R, έχεις αλλάξει κάρτες sim με τις νέες ή δεν το δείχνει το τηλ σου; Δεν ξέρω τι κάνει το redmi.

Άγνωστο γιατί, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που δεν ενεργοποιείται το 4G αυτόματα παρόλο που τεχνικά το τηλέφωνο και η sim το επιτρέπουν και πρέπει να καλέσεις την υποστήριξη πελατών ή το chat να το ενεργοποιήσουν. Δε ξέρω πόσο ισχύει στη περίπτωσή σου βέβαια, μπορεί απλά να σε οδηγώ λάθος.

Είχες πολύ δίκιο, τελικά. Άλλαξα το πρωί την κάρτα sim με καινούργια και τώρα έχω 4g δίκτυο σε σημεία που πρώτα ούτε καν. Με την καινούργια κάρτα πήρα και δωρεάν απεριόριστα για 3 μέρες.

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Υπόψιν αν δεν έχετε sim τελευταίας γενιάς δε δουλεύει ούτε το volte. Αφού ταλαιπωρηθηκα με 15 τηλέφωνα επί εβδομάδες τους έκοψε να μου πουν να πάω για αλλαγή πριν μια βδομάδα κι έφυγε και η ενοχλητική περιαγωγή 

Μόλις μου ήρθε sms, συγγνώμη αν έχει επαναληφθεί ή είναι γνωστό.
AΠO TIΣ 15/10/2022 H ΠΛHPΩMH MEΣΩ PAYPAL ΔE ΘA EINAI ΠΛEON ΔIAΘEΣIMH. MΠOPEIΣ, OΠΩΣ ΠANTA, AMEΣA KAI ΔΩPEAN NA ANANEΩNEIΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY ME AΠOΛYTH AΣΦAΛEIA MEΣA AΠO TO MyQ, AΠOΘHKEYONTAΣ THN ΠIΣTΩTIKH/XPEΩΣTIKH ΣOY KAPTA

Και εγώ έκανα ανανέωση 12 ευρώ μεpaypal και μου έδωσε 1 giga για 30 ημέρες χωρίς q fee.Αλλα μου εστηλε και εμένα μύνημα ότι σταματάει η ανανέωση με paypal.

Να δω τι θα κάνουμε όταν το σύστημα πέφτει και δεν χρεώνει τις πιστωτικές, όπως γινόταν πολλές φορές στο παρελθόν και το φτιάχνανε μετά από μέρες ως και βδομάδες. Μία φορά είχα ξεμείνει στο εξωτερικό, δεν έπαιρνε την κάρτα και η απάντηση από το τηλεφωνικό κέντρο ήταν "αν δεν μπορείτε να περιμένετε βρείτε κάποιον να πάει σε περίπτερο στην Ελλάδα να σας πάρει κάρτα και να σας στείλει τον κωδικό".

1 ώρα πριν, Alexandros201285 said:

από 15\10 τέλος οι ανανεώσεις μέσω PayPal. γιατί όμως?

Γιατί πληρώνουν προμήθεια και άρχισαν να τσιγγουνευονται

11 minutes ago, Don_VitoCorleone said:

Αυτή τη προμήθεια δεν υποτίθεται ότι μας χρεώνουν με τα 30 λεπτά; (ρητορική ερώτηση)

Πήγα σε τρία καταστήματα wind για αίτηση φορητότητας q και τα δύο μου είπαν ότι δεν έχουμε κάρτες και το τρίτο μου είπε ότι πλέον η διαδικασία γίνεται ιντερνετικά. Ισχύει;

7 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Υπόψιν αν δεν έχετε sim τελευταίας γενιάς δε δουλεύει ούτε το volte. Αφού ταλαιπωρηθηκα με 15 τηλέφωνα επί εβδομάδες τους έκοψε να μου πουν να πάω για αλλαγή πριν μια βδομάδα κι έφυγε και η ενοχλητική περιαγωγή 

Εγώ σου το είχα πει από την αρχή.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

4 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Το pay Pal δεν μπορεί να κόψει την προμήθεια? Μα δεν θα σωθεί από μερικές ανανεώσεις.

• This topic was unpinned, featured and pinned