spiliot Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Έρχεται ενεργοποιημένο με τα λεφτά μέσα, δε χρειάζεται να βάλεις πάλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Την Τριτη 29/3 το επομενο countdown.Γιατι καλομαθαμε να αρχιζει η βδομαδα με countdown . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Έχω μέσα 8€ που λήγουν στο δίμηνο. Ισχύει τώρα η παράταση για ένα μήνα αν πάρω καποια προσφορά? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Η εφαρμογή ανοίγει σε iphone ;Υπάρχει πρόβλημα ;κανείς δεν εχει iphone να μας απαντήσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 49 minutes ago, adi32 said: Έχω μέσα 8€ που λήγουν στο δίμηνο. Ισχύει τώρα η παράταση για ένα μήνα αν πάρω καποια προσφορά? Λογικά θα ισχύει. Εκτός εάν άλλαξαν κάτι. 5 ώρες πριν, powerup said: Την Τριτη 29/3 το επομενο countdown.Γιατι καλομαθαμε να αρχιζει η βδομαδα με countdown . Εμ πώς αλλιώς θα αναγκαστεί ο κόσμος να αγοράσει τα ακριβά πακετα που αρχίζουν από 8,50€; Η εταιρεία δεν θέλει ο κόσμος να βγάζει τον μήνα με τα καουνταουν των 3 και 4 ευρώ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 κανείς δεν εχει iphone να μας απαντήσει ;Ανοίγει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Ανοίγει κανονικά ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Έχει καταντήσει μεγάλη απάτη η Q, πλέον δεν ανανεώνω καθόλου ούτε καν με τις δήθεν προσφορές του count down, μόνο viber χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 16 ώρες πριν, panossgo said: Έχει καταντήσει μεγάλη απάτη η Q, πλέον δεν ανανεώνω καθόλου ούτε καν με τις δήθεν προσφορές του count down, μόνο viber χρησιμοποιώ. Μα και το Viber θέλει δεδομένα όταν είσαι εκτός. Αν δεν ανανεώνεις καθόλου πως χρησιμοποιείς το Viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 On 25/3/2022 at 3:44 ΜΜ, alexpef said: Η εφαρμογή ανοίγει σε iphone ; Υπάρχει πρόβλημα ; Σε εμένα δεν ανοίγει ,κρασάρει, iphone 6plus & ios 12.5.5 Η Q λέει ότι δεν υπάρχει θέμα. Αν κάποιος ξέρει κάτι... 1 Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Σε εμένα δεν ανοίγει ,κρασάρει, iphone 6plus & ios 12.5.5 Η Q λέει ότι δεν υπάρχει θέμα. Αν κάποιος ξέρει κάτι...Μια απο τα ιδια , ακόμα κρασάρει η εφαρμογή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 120' 100 sms 3€ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Να διορθωνανε και την εικόνα....οτι ναναι τελευταία... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Λογικά αυτό θα είναι για όλη την εβδομάδα γιατί ισχύει μέχρι και Πέμπτη, πάλι καλά που είναι 3ευρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Στο countdown έχει την εικόνα 10GB με 5 ευρω και από κάτω δίνει άλλη προσφορά! Υπάρχει τρόπος να πάρουμε το πακετο data? Η έστω κάποια άλλη προσφορά με sms για data? Γιατί βλέπω δίνει τα 3GB με 8.5Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 33 minutes ago, spiliot said: Λογικά αυτό θα είναι για όλη την εβδομάδα γιατί ισχύει μέχρι και Πέμπτη, πάλι καλά που είναι 3ευρο. Λογικά θα δώσουν την Παρασκευή καουνταουν με ίντερνετ μόνο. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 (edited) On 28/3/2022 at 11:20 ΠΜ, gpapas640 said: Μα και το Viber θέλει δεδομένα όταν είσαι εκτός. Αν δεν ανανεώνεις καθόλου πως χρησιμοποιείς το Viber? Είμαι συνέχεια (σχεδόν) σε σημεία που έχουνε wifi. Edited March 29, 2022 by panossgo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 6 ώρες πριν, panossgo said: Είμαι συνέχεια (σχεδόν) σε σημεία που έχουνε wifi. Πώς τα καταφέρνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 (edited) Σκέψου, 8 ώρες δουλειά έχω wifi. Τις υπόλοιπες είμαι κυρίως σπίτι όπου κι εκεί έχω wifi. Άντε να 'μαι 2-3 ώρες χωρίς. Άντε το πολύ 4. Στης μητέρας μου όμως το ανανέωσα με το κάουντ ντάουν. Πώς μπορώ όμως να εμποδίσω τις ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ανανεώσεις data; Της κάνανε δύο ανανεώσεςι και της φάγανε 4 ευρώ και το υπόλοιπο 1 και κάτι που 'χε μείνει εξαφανίστηκε κι αυτό!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ! Εννοώ αυτό: Edited March 29, 2022 by panossgo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Είχε πρόγραμμα δεδομένων; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 2 minutes ago, panossgo said: Σκέψου, 8 ώρες δουλειά έχω wifi. Τις υπόλοιπες είμαι κυρίως σπίτι όπου κι εκεί έχω wifi. Άντε να 'μαι 2-3 ώρες χωρίς. Άντε το πολύ 4. Στης μητέρας μου όμως το ανανέωσα με το κάντ ντάουν. Πώς μπορώ όμως να εμποδίσω τις ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ανανεώσεις data; Της κάνανε δύο ανανεώσεςι και της φάγανε 4 ευρώ και το υπόλοιπο 1 και κάτι που 'χε μείνει εξαφανίστηκε κι αυτό!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ! Εννοώ αυτό: Θα μπεις στο apn και θα αφαιρέσεις το 'q'. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 (edited) Τι 4 minutes ago, GREGORYMO said: Θα μπεις στο apn και θα αφαιρέσεις το 'q'. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Εννοείς για να σταματήσω την αυτόματη ανανέωση data; Και τι είναι το apn, έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν μου έβγαλε κάτι. ΕΝΤΙΤ: το βρήκα, 'Ονόματα σημείου πρόσβασης'... Edited March 29, 2022 by panossgo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 1 minute ago, panossgo said: Τι Εννοείς για να σταματήσω την αυτόματη ανανέωση data; Δεν έχεις αυτόματη ανανέωση !!! Απλά, όταν δεν έχει πακέτο δεδομένων, επειδή κάποιες εφαρμογές καταναλώνουν, για αυτό και υπάρχει χρέωση. Κλείσεις δεν κλείσεις τα δεδομένα, κάποιες εφαρμογές καταναλώνουν. Μονή Λύση η παρέμβαση στο APN. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Ευχαριστώ. Πάντως οι τύποι ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, τους βγάζω το καπέλο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Κάντε μία καταγγελία στην εεττ να δοκιμάσουν την υπηρεσία που παίρνει τα 2 ευρώ να καταλάβουν οι ίδιοι πώς κλέβει τους συνδρομητές Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts