sapore Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 "Επιπλέον από 17 Δεκεμβρίου 2021 το bonus ανανέωσης που χαρίζει 3000 λεπτά ομιλίας προς Q με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο για 30 ημέρες κατά την πρώτη ανανέωση του μήνα με τέλος διατήρησης bonus ανανέωσης αξίας 1,7€, θα εφαρμόζεται εφεξής σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας με ταυτόχρονη απόδοση bonus 1GB με διάρκεια 7 ημέρες έως και 31 Ιανουαρίου 2022. Οι συνδρομητές έχουν δυνατότητα αίτησης απενεργοποίησης του Bonus, κατόπιν σχετικού αιτήματος καλώντας στο 13800 - τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (χρέωση 0,25€/κλήση)." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 2 minutes ago, sapore said: "Επιπλέον από 17 Δεκεμβρίου 2021 το bonus ανανέωσης που χαρίζει 3000 λεπτά ομιλίας προς Q με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο για 30 ημέρες κατά την πρώτη ανανέωση του μήνα με τέλος διατήρησης bonus ανανέωσης αξίας 1,7€, θα εφαρμόζεται εφεξής σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας με ταυτόχρονη απόδοση bonus 1GB με διάρκεια 7 ημέρες έως και 31 Ιανουαρίου 2022. Οι συνδρομητές έχουν δυνατότητα αίτησης απενεργοποίησης του Bonus, κατόπιν σχετικού αιτήματος καλώντας στο 13800 - τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (χρέωση 0,25€/κλήση)." Από τότε θα δίνει τόσα λεπτά δεν λέει από τότε θα μπορείς να αιτηθείς. Λέει έχουν την δυνατότητα, όχι θα έχουν την δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Θα χάσεις τα λεπτά και τα γιγα; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Ουσιαστικά μιλάμε για μόνιμο χαράτσι 2€ ανά ανανέωση πλέον! (1,70€ τέλος ανανέωσης μπόνους+0,30€ τέλος διαχείρισης). Υπογραφή Wind... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 1 hour ago, lyricmyth said: Από τότε θα δίνει τόσα λεπτά δεν λέει από τότε θα μπορείς να αιτηθείς. Λέει έχουν την δυνατότητα, όχι θα έχουν την δυνατότητα. http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547/2326/Syntaktiko-Archaias-Ellinikis-Glossas_A-B-G-Gymnasiou_html-apli/index_01_10.html Στα Αρχαία Ελληνικά το "θα" μπορεί να παραλείπεται: Η δυνητική οριστική είναι η οριστική ιστορικού χρόνου (παρατατικού, αορίστου, υπερσυντελίκου) με το δυνητικό ἄν· δέχεται άρνηση οὐ, μεταφράζεται με το «θα» + παρατατικό ή υπερσυντέλικο και δηλώνει το δυνατόν στο παρελθόν ή το αντίθετο του πραγματικού: Ἐδυνάμην ἂν ἐγὼ σῶσαι ὑμᾶς. (Εγώ θα μπορούσα να σας σώσω.) Στη Wind είναι "άριστοι" γνώστες του "ορθού λόγου": Ψάξτε παλιότερες ανακοινώσεις της προς επίρρωση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 46 minutes ago, gpapas640 said: Ουσιαστικά μιλάμε για μόνιμο χαράτσι 2€ ανά ανανέωση πλέον! (1,70€ τέλος ανανέωσης μπόνους+0,30€ τέλος διαχείρισης). Υπογραφή Wind... Και για μπονους ανανεωσης γιγαμπάιτ θα πρεπει να ανανεωσεις με 12€, ενω οι αλλες 2 εταιρίες δινουν το μπονους με ανανέωση 10€... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Απάντησαν ότι από την ημερομηνία 17-12 θα μπορεί κάποιος να αιτηθεί. Οπότε κάρτα θα ξαναβάλω μετά την απενεργοποίηση του μπόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) 3 ώρες πριν, Mobileras said: Και για μπονους ανανεωσης γιγαμπάιτ θα πρεπει να ανανεωσεις με 12€, ενω οι αλλες 2 εταιρίες δινουν το μπονους με ανανέωση 10€... Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση αναιρούν το κίνητρο για online ανανέωση. Το μόνο πλεονέκτημα του να ανανεώνει κάνεις online πλέον είναι η δυνατότητα επιλογής χαμηλότερου ποσού ανανέωσης (για όσο υπάρχει και αυτό...), την ίδια στιγμή που οι άλλοι πάροχοι δίνουν μπόνους data. Ακόμη και μετά την εξαγορά από έναν υποτίθεται σοβαρό επενδυτικό όμιλο, η Wind συνεχίζει τις άκυρες ανακοινώσεις... Edited November 18, 2021 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Δεν νομίζω ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις η Q. Μόνο για αυτήν μιλάω. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη στο τέλος. Μην κάνετε υποθέσεις αν δεν το δείτε. Δεν μας ενδιαφέρει στο νήμα τι κάνουν οι άλλοι. Ξέρουμε τι κάνουν για αυτό ήρθαμε στην Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 4 minutes ago, pavlitakis1 said: Δεν νομίζω ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις η Q. Μόνο για αυτήν μιλάω. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη στο τέλος. Μην κάνετε υποθέσεις αν δεν το δείτε. Δεν μας ενδιαφέρει στο νήμα τι κάνουν οι άλλοι. Ξέρουμε τι κάνουν για αυτό ήρθαμε στην Q. Προχθές έκανες παράθεση τιμοκαταλόγους της κοσμοτε, σήμερα δε μας ενδιαφέρουν οι άλλοι 😂😂😂 Οοκκ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 κι εγώ σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο αλλά το άφησα για καμια βδομάδα αφού θα είναι σε ισχύ οι αλλαγές ωστέ να έχουν ενημερωθεί όλοι οι υπάλληλοι. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) On 19/11/2021 at 12:20 ΠΜ, gpapas640 said: Προχθές έκανες παράθεση τιμοκαταλόγους της κοσμοτε, σήμερα δε μας ενδιαφέρουν οι άλλοι 😂😂😂 Οοκκ Μιλάγαμε για το συγκεκριμένο θέμα του ημερήσιου ίντερνετ. Ξέρουμε ότι για την ώρα οι άλλοι είναι πιο ακριβοί. Τι θα γίνει αργότερα είναι άλλο θέμα που θα συζητηθεί όταν έρθει η ώρα. Άδικα χαίρεσαι γιατί στην ουσία δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτα. Γιατί αν η Q φτάσει τις τιμές των άλλων, οι άλλοι θα πάνε στα ουράνια τις τιμές τους. Λύση έχουμε πάντως στο συρτάρι. Συνιστώ αυτοσυγκράτηση, γιατί στο τέλος λάμπει η αλήθεια.😁😆😁 Edited November 22, 2021 by XP130TD αφαίρεση χαρακτηρισμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 H οδύσσεια της ενεργοποίησης συνεχίζεται... μίλησα άλλες 3-4 φορές χθες και συνεχώς έλεγαν ότι είναι σε ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα η υπόθεσή μου και ότι απολογούνται γιατί ήδη θα έπρεπε να έχει γίνει η ταυτοποίηση. Στο τελευταίο μήνυμα κιόλας μου είπαν ότι μέχρι τις 21.00 θα με έχουν καλέσει.΄Δυστυχώς αποτέλεσμα μηδέν!!! Τέτοια κοροϊδία δεν έχω ξαναζήσει!!! Και το χειρότερο παραμένω από το προηγούμενο Σάββατο χωρίς τηλέφωνο. Τι άλλο μπορώ να κάνω ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Συμπληρώνονται 2 εβδομάδες χωρίς countdown MB η δεν θυμάμαι καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 13 minutes ago, GREGORYMO said: Συμπληρώνονται 2 εβδομάδες χωρίς countdown MB η δεν θυμάμαι καλά ? Aυτη την κουβέντα ακριβώς είχα τώρα. Αναγκάστηκα και έβαλα στα παιδια απο ενα πακέτο DATA των 8,5€ Ενα την προηγούμενη εβδομάδα και ένα μόλις τωρα🤐 Πακετο ΝΤΑΤΑ εχει να εμφανιστει 15 μερες τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 (edited) 53 minutes ago, GREGORYMO said: Συμπληρώνονται 2 εβδομάδες χωρίς countdown MB η δεν θυμάμαι καλά ? Είχε αυτή την εβδομάδα συνδυασμό data και λεπτά προς όλους και σήμερα δίνει μόνο λεπτά που λήγει σε 7 ώρες. Φοβόμουν ότι θα έχει σήμερα μονο data αλλά, ευτυχώς, έχει αυτό που ήθελα. Edited November 19, 2021 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Πακετο ΝΤΑΤΑ εχει να εμφανιστει 15 μερες τουλάχιστονΔευτέρα Τρίτη Τετάρτη είχε 200'+200'+400μβ. Τώρα μάλλον Δευτέρα θα έχει 3/2€. Δεν έχει δώσει προσφορά στο κουτάκι? H οδύσσεια της ενεργοποίησης συνεχίζεται... μίλησα άλλες 3-4 φορές χθες και συνεχώς έλεγαν ότι είναι σε ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα η υπόθεσή μου και ότι απολογούνται γιατί ήδη θα έπρεπε να έχει γίνει η ταυτοποίηση. Στο τελευταίο μήνυμα κιόλας μου είπαν ότι μέχρι τις 21.00 θα με έχουν καλέσει.΄Δυστυχώς αποτέλεσμα μηδέν!!! Τέτοια κοροϊδία δεν έχω ξαναζήσει!!! Και το χειρότερο παραμένω από το προηγούμενο Σάββατο χωρίς τηλέφωνο. Τι άλλο μπορώ να κάνω ρε παιδιά?Τίποτα φίλε δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση. Μόνο να τους ενοχλείς συνεχώς και να κάνεις και ένα παράπονο στην ΕΕΤΤ. Είναι απαράδεκτοι και το κάνουν συχνά αυτό. Δεν ξέρω τι θέμα έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 1 Νοεμβρίου έδωσαν το τελευταίο πακέτο με gb. Εγώ πλέον έχω αρχίσει να τους τα χώνω στα ποστ των countdown στο fb ,όχι ότι θα γίνει κάτι το ξέρω ... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Ρε παιδια με το 5g τι θα γινει τελικα; Αφου η wind εχει 5g γιατι δεν το δινει και σε εμας με Q; Ποιο ειναι το κολλημα ξερετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Νομίζω λόγω του τρόπου που δουλεύει η Q(roaming στη wind).Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 1 ώρα πριν, pavlitakis1 said: Τώρα μάλλον Δευτέρα θα έχει 3/2€. Δεν έχει δώσει προσφορά στο κουτάκι? Έχει προσφορά ΜΒ στο κουτάκι. Αλλά, εγώ το αντίθετο ψάχνω. Την άλλη Παρασκευή λήγει ο χρόνος ομιλίας και φοβάμαι μήπως τώρα αρχίσουν καπάκι τα ΜΒ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Τώρα που το σκέφτομαι, την άλλη Παρασκευή είναι η black Friday και θα δώσουν κάτι EXTRA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 1 Νοεμβρίου έδωσαν το τελευταίο πακέτο με gb. Εγώ πλέον έχω αρχίσει να τους τα χώνω στα ποστ των countdown στο fb ,όχι ότι θα γίνει κάτι το ξέρω ...σε έχουν γραμμένο άλλωστε είναι στον αυτόματο εδώ και χρόνια,το μελάνι σου χαλάς και μονο Ρε παιδια με το 5g τι θα γινει τελικα; Αφου η wind εχει 5g γιατι δεν το δινει και σε εμας με Q; Ποιο ειναι το κολλημα ξερετε;δεν κατάλαβα δεν δουλεύει το 5g στην Q?άλλο πάλι και τούτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Το κουτάκι που λέτε ,που βρίσκεται στην εφαρμογή ρε παιδιά; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει για τους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και Q την ενίσχυση ή/και επέκταση bonus υπηρεσιών καθώς και την τροποποίηση τιμολογιακών πολιτικών καρτοκινητής.https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320087081/εγώ κρατάω αυτό:Επιπλέον από 17 Δεκεμβρίου 2021 το bonus ανανέωσης που χαρίζει 3000 λεπτά ομιλίας προς Q με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο για 30 ημέρες κατά την πρώτη ανανέωση του μήνα με τέλος διατήρησης bonus ανανέωσης αξίας 1,7€, θα εφαρμόζεται εφεξής σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας με ταυτόχρονη απόδοση bonus 1GB με διάρκεια 7 ημέρες έως και 31 Ιανουαρίου 2022. Οι συνδρομητές έχουν δυνατότητα αίτησης απενεργοποίησης του Bonus, κατόπιν σχετικού αιτήματος καλώντας στο 13800 - τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (χρέωση 0,25€/κλήση).τα άλλα στα σκουπίδια καθώς δεν με αφορούν ....ακούς εκεί που χαρίζει με τέλος 1.70€χάρισμα τους όλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts