akalos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 (edited) έχω χρεωστική Εθνικής,ούτε Viber ούτε κάτι άλλο,η συναλλαγή εκτελείται αυτόματα με ένα κλικ παραπάνω απλά δίνεις έγκριση ότι αποδέχεσαι την συναλλαγή, με ibank φυσικά,αμέσως έρχεται μήνυμα με sms και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωριστά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές αλλά εγώ αισθάνομαι ασφαλέστερος σε σύγκριση με πριν,η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα,φυσικά χειρίζομαι εγώ τον λογαριασμό μου και όχι κάποιου άλλου που ίσως εκεί να δημιουργείται το προβλημα δηλ το app της Q, ibank ,αριθμός τηλεφώνου είναι όλα στο ίδια συσκευή Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 11, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 έχω χρεωστική Εθνικής,ούτε Viber ούτε κάτι άλλο,η συναλλαγή εκτελείται αυτόματα με ένα κλικ παραπάνω απλά δίνεις έγκριση ότι αποδέχεσαι την συναλλαγή, με ibank φυσικά,αμέσως έρχεται μήνυμα με sms και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωριστά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές αλλά εγώ αισθάνομαι ασφαλέστερος σε σύγκριση με πριν,η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα,φυσικά χειρίζομαι εγώ τον λογαριασμό μου και όχι κάποιου άλλου που ίσως εκεί να δημιουργείται το προβλημα δηλ το app της Q, ibank ,αριθμός τηλεφώνου είναι όλα στο ίδια συσκευή Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk εγω παλι που χειριζομαι τους λογαριαμους Q 4 ατομων που δεν καθονται σε Ηλεκτρονικο Υπολ. ουτε κατεχουν αριστα τις εφαρμογες τις κινητης Τηλεφωνιας θελω πανω απο 3 συνδεσεις με λογαριασμο Q - Λογαριασμό viber - Λογαριασμο Ibank - Λογαρισμο Τηλεφωνου για την καθε μια συνδεση και αναβαθμιση ποσου 6 ευρω..... Αντ αυτου .....εχθες που πηγα στο καταστημα της Wind για να βαλω 10 ευρω στο λογαρισμο 4 ανθρωπων καρτοκινητη Q .......μου λενε.......... 15 ευρω ελαχιστη καταθεση ...Κυριε!!!!!! Απο το κακο στο χειροτερο....:mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 (edited) το Viber δεν κατάλαβα που κολλάει ? το καθιέρωσαν τελικά τα καταστήματα το 15€..... μάλιστα...ούτε συμβόλαιο να ηταν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 11, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 τα απεριόριστα δεδομένα ισχύουν για όλους ή μήπως είναι κι αυτό προσφορά σε επιλεγμένους κατόχους Q ? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 τα απεριόριστα δεδομένα ισχύουν για όλους ή μήπως είναι κι αυτό προσφορά σε επιλεγμένους κατόχους Q ? Σε επιλεγμένους είναι με 9,90€ και σε ακόμα πιο επιλεγμένους με 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Countdown to All & MB 250προς όλους 500 MB € 4 :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Eχει αρκετό καιρό να δώσει countdown μόνο με mb, σπρώχνοντας με αυτόν τον τρόπο όσους χρειάζονται 2-3gb το μήνα να πάνε στο summer πακέτο :down: και να πάνε χαμένα τα υπολειπόμενα mb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Μήπως δεν δίνουν mb επίτηδες στα καουντ-νταουν για να μην μπλοκάρουν το σύστημα τους λόγω μεγάλης ζήτησης από αυτούς που τα πλήρωσαν τα πολλά Gb ; δεκτό. :) Αλλά δεν μας έχουν ΟΛΟΥΣ στο πλεονέκτημα οτι αν το είχα κι εγω το "με 9,90 απεριόριστα ντατα" θα το έπαιρνα, ρε "βλάκες", το έχει η γυναίκα μου που δεν το χρειάζεται ας πούμε... η που το θέλω για την κόρη κι ούτε εκεί το βγάζει... πυροβολάνε τα πόδια τους πάντως με το πιστόλι που έχουν ρε φουστη μου, αν είναι δυνατόν... τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Countdown με 3 Gb για όποιον τα αναζητούσε όντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Η WIND HELLAS ανακοινωθηκε σημερα οτι πουληθηκε στην UNITED, που εχει εξαγορασει ηδη την ΝΟΒΑ. Να δουμε πως θα διαχειριστουν την εταιρεια οι νεοι μετοχοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Η WIND HELLAS ανακοινωθηκε σημερα οτι πουληθηκε στην UNITED, που εχει εξαγορασει ηδη την ΝΟΒΑ. Να δουμε πως θα διαχειριστουν την εταιρεια οι νεοι μετοχοι...Να πάρει θέση ο κύριος pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n70-spec Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Προς το παρον CD offer 3GB με 3ευρω για 30 μερες και ανανεωση υπολοιπου για 30 μερες. Τι ειπατε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 το ερώτημα είναι τι θα κάνει με την q, ελπίζω να μην αλλάξουν πολύ τα πράγματα (προς το χειρότερο). Είναι νωρίς βέβαια, η εξαγορά θα πρέπει να προχωρήσει πρώτα και να εγκριθεί, οπότε από του χρόνου βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 το ερώτημα είναι τι θα κάνει με την q, ελπίζω να μην αλλάξουν πολύ τα πράγματα (προς το χειρότερο). Είναι νωρίς βέβαια, η εξαγορά θα πρέπει να προχωρήσει πρώτα και να εγκριθεί, οπότε από του χρόνου βλέπουμε.Ευτυχώς η κιού έχει αυτονομία στο τμήμα μάρκετινγκ. Οπότε μέχρι να εγκριθεί εμείς συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τις μοναδικές προσφορές για κάνα 2 χρόνια το λιγότερο. Μετά βλέπουμε. Ναμαστε καλά μέχρι τότε, αν βέβαια δεν υπάρξει (που θα υπάρξει) κάποια εμπλοκή, να δούμε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 απο που προκυπτει αυτο που λες? έχεις εσωτερική πληροφόρηση? (για την αυτονομία του marketing εννοώ). Άλλο η αυτονομία οργανωτικά και άλλο η αυτονομία διοικητικά και οικονομικα. Δεν φαντάζομαι το marketing της q να δουλευει ανεξαρτητα ή και ανταγωνιστικά με την (θεωρητικά) "μητρική" εταιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 απο που προκυπτει αυτο που λες? έχεις εσωτερική πληροφόρηση? (για την αυτονομία του marketing εννοώ). Άλλο η αυτονομία οργανωτικά και άλλο η αυτονομία διοικητικά και οικονομικα. Δεν φαντάζομαι το marketing της q να δουλευει ανεξαρτητα ή και ανταγωνιστικά με την (θεωρητικά) "μητρική" εταιρίαΝαι δουλεύει ανταγωνιστικά με όλους. Έχουμε εξαντλήσει αυτή την συζήτηση πέρισυ. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Υπάρχουν διαδικτυακά όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Ένα link; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Παιδιά έχει εξαντληθεί το θέμα. Όποιος κάνει κάποια αναζήτηση τα βρίσκει όλα. Έχουμε γράψει εκατοντάδες σχόλια εδώ στο νήμα. Δεν αξίζει να ξαναρχίσει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Α, εννοείς τα σχόλια εδώ πέρα... Νόμιζα ότι είχε γραφτεί κάπου επίσημα αυτό για την εταιρεία. Οκ... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Προς το παρον CD offer 3GB με 3ευρω για 30 μερες και ανανεωση υπολοιπου για 30 μερες. Τι ειπατε; Έβαλα το Countdown χθες αλλά ανανέωση υπολοίπου δεν είδα ακόμα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Έβαλα το Countdown χθες αλλά ανανέωση υπολοίπου δεν είδα ακόμα :mad: Δεν γράφεις πότε έληγε το υπόλοιό σου, πριν αγοράσεις το countdown Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Έβαλα το Countdown χθες αλλά ανανέωση υπολοίπου δεν είδα ακόμα :mad: Δεν κάνει ανανέωση. Κάνει επέκταση του υπολοίπου αν ήταν να λήξει πριν τη λήξη του πακέτου που ενεργοποίησες (αν το υπόλοιπο έληγε δηλαδή σε λιγότερο από 30 μέρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Έβαλα το Countdown χθες αλλά ανανέωση υπολοίπου δεν είδα ακόμα :mad: Κι εγώ το αγόρασα προχτές και το υπόλοιπο μου που έληγε 21/8 πήγε αμέσως 16/9. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2021 Εβαλε κάποιος 10 ευρω? Του κρατάει το 1,70 που λέγαμε? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει βέβαια και καινουργιο countdown με 150 λεπτά και 500 ΜΒ και 3 ευρω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Countdown offer 200' προς όλους, 200' προς Wind/Q και 400MB με 4 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts