Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Τον Απρίλιο είχα ενεργοποιήσει κατά λάθος το πακέτο "Κιου Σταρ Μπιγκ Auto". Μετά πούλησα τη (δεύτερη) συσκευή μου και βόλεψα την SIM στο συρτάρι έως τα τέλη Ιουνίου, οπότε αγόρασα νέα συσκευή και τοποθέτησα εκεί την SIM. Πριν κάνω ανανέωση, θυμήθηκα το πακέτο που είχα ενεργοποιήσει και μπήκα στην εφαρμογή για να το απενεργοποιήσω. Δε μου έδειξε κανένα αυτόματο πακέτο ενεργό, οπότε έκανα ανανέωση. Τότε τράβηξαν τα 12€ και μου ενεργοποίησαν το πακέτο. Τους πήρα τηλέφωνο, μου αφαίρεσαν το πακέτο και μου επέστρεψαν τα 12€. Δε μπορούν όμως με τίποτα να μου ακυρώσουν την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα. Στην εφαρμογή και στο site μου το δείχνει ανενεργό, το SMS με το λεκτικό "ΝΟ2" ή "NO2" στον αριθμό 12000 δε δουλεύει (μου επιστρέφει μήνυμα ότι δεν έχω ενεργό το πακέτο, οπότε δε μπορώ να το απενεργοποιήσω), αλλά στο σύστημά τους εξακολουθεί να φαίνεται ενεργό. Σήμερα, μετά το τρίτο αίτημά μου στο τεχνικό τμήμα, μου είπαν ότι δυστυχώς δεν είναι τεχνικά εφικτή η απενεργοποίηση στη γραμμή μου, οπότε μου συνέστησαν να ανανεώνω με μικρότερα ποσά. Γνωρίζει κανείς τι θα μπορούσα να κάνω? Θα ήταν ίσως μία καλή ιδέα να πετάξω την SIM στα σκουπίδια, αλλά το θέμα είναι, ότι είναι προνομιακό το νούμερο (έχει την ειδική προσφορά 1500' προς όλους+2GB για 28 ημέρες με 10,40€), οπότε για να βρω άλλο, θα πρέπει να δώσω 60-100€ στους "πονηρίδηδες" με τις αγγελίες. Αν πάλι κάποιος γνωρίζει κάποιον πωλητή/προωθητή, που να δίνει ακόμη προνομιακά νούμερα Q (δεν θέλω F2G), επίσημα στα στοιχεία μου και σε λογική τιμή, ας μου στείλει pm. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αυτά μόνο στη Q συμβαίνουν. Πουθενά αλλού.

Επίσης, το φτηνό το κρέας δεν το τρώνε ούτε τα σκυλιά

Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Καλό είναι να υπάρχει πελατεία και στις 3 εταιρίες ωστε να υπαρχει "ανταγωνισμός" για χαμηλότερες τιμές. Ευτυχως κανενα αλλο καρτοκινητό δεν ακολούθησε τα χαράτσια της Κιου.

Καλό είναι να υπάρχει πελατεία και στις 3 εταιρίες ωστε να υπαρχει "ανταγωνισμός" για χαμηλότερες τιμές. Ευτυχως κανενα αλλο καρτοκινητό δεν ακολούθησε τα χαράτσια της Κιου.

Σωστά το λες, ότι καλό είναι να υπάρχουν πολλές εταιρείες, για να λειτουργεί ο ανταγωνισμός. Όσο λειτουργεί ο ανταγωνισμός στο Ελλαδιστάν, σε όλους τους τομείς.

Στο κάτω κάτω δεν παντρευόμαστε την κάθε εταιρεία. Όταν υπάρχει κάτι άλλο που καλύπτει τις ανάγκες μας καλύτερα, φεύγουμε και πάμε εκεί.

Θεωρώ το κράξιμο στην Q υπερβολικό και κυρίως φαίνεται σαν να "ξεπλένει" τους άλλους. Δεν ξεχνάω ότι όταν σου πάρουν ένα συμβόλαιο, αλλάζει η συμπεριφορά τους και η ευγένεια και η καλοσύνη δίνει τη θέση της στην αγένεια και την άκαμπτη στάση. Ψυχραιμία λοιπόν και ενημέρωση μεταξύ μας, ώστε να διαλέγουμε το συμφερότερο για εμάς.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να φέρω αριθμό από cosmote what's up σε Q με τον ίδιο αριθμό; Δεν θέλω να χαθεί.

Τη διαδικασία, κάποιο λινκ;

Φορητοτητα δε λέγεται;

Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπες στο myq.gr και εκεί θα βρεις το λινκ για φορητότητα.

Αυτά μόνο στη Q συμβαίνουν. Πουθενά αλλού.

Επίσης, το φτηνό το κρέας δεν το τρώνε ούτε τα σκυλιά

Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά όλοι ασχολούνται με την Q ειδικά αυτοί που δεν είναι συνδρομητές της. Όλοι έχουν να πουν έναν κακό λόγο.:lol:

Τα χαράτσια τους μπαίνουν χρόνια με το τρίμηνο της φραγης ενώ στην Q είναι έτος, την μη επέκταση λήξης υπολοίπου με αγορά πακέτου, την ελάχιστη 10ευρη ανανέωση, τα πανάκριβα πακέτα. Έχετε πληρώσει χρυσά χαράτσια χωρίς να το πάρετε χαμπάρι..:lol:

Edited by pavlitakis1

Τελικά όλοι ασχολούνται με την Q ειδικά αυτοί που δεν είναι συνδρομητές της. Όλοι έχουν να πουν έναν κακό λόγο.:lol:

Και τις άλλες εταιρίες κράζουμε στα αντιστοιχα τοπικς του φορουμ, απλά εκει δεν υπαρχουν "υπερασπιστές" της εταιριας οπως εδω. Πριν λιγες μερες εκραζα το 4g της κοκκινης και κανενας δεν με κακοχαρακτηρισε οπως κανετε εδω. Δημοσιο φορουμ ειμαστε και λογικο ο κοσμος να εκφραζει οποια δυσαρεσκεια εχει. Δυστυχως έχουμε 3 εταιριες με τα καλά τους και τα κακά τους και ανταλλάζουμε απόψεις ειτε θετικες ειτε αρνητικες. Εγω κρινω την εταιρία, οχι καποιο μελος συγκεκριμενα. Εσεις ομως κρινετε εμενα συγκεκριμενα, το οποιο νομιζω οτι δεν εχει θεση στο φορουμ.

Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Τον Απρίλιο είχα ενεργοποιήσει κατά λάθος το πακέτο "Κιου Σταρ Μπιγκ Auto". Μετά πούλησα τη (δεύτερη) συσκευή μου και βόλεψα την SIM στο συρτάρι έως τα τέλη Ιουνίου, οπότε αγόρασα νέα συσκευή και τοποθέτησα εκεί την SIM. Πριν κάνω ανανέωση, θυμήθηκα το πακέτο που είχα ενεργοποιήσει και μπήκα στην εφαρμογή για να το απενεργοποιήσω. Δε μου έδειξε κανένα αυτόματο πακέτο ενεργό, οπότε έκανα ανανέωση. Τότε τράβηξαν τα 12€ και μου ενεργοποίησαν το πακέτο. Τους πήρα τηλέφωνο, μου αφαίρεσαν το πακέτο και μου επέστρεψαν τα 12€. Δε μπορούν όμως με τίποτα να μου ακυρώσουν την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα. Στην εφαρμογή και στο site μου το δείχνει ανενεργό, το SMS με το λεκτικό "ΝΟ2" ή "NO2" στον αριθμό 12000 δε δουλεύει (μου επιστρέφει μήνυμα ότι δεν έχω ενεργό το πακέτο, οπότε δε μπορώ να το απενεργοποιήσω), αλλά στο σύστημά τους εξακολουθεί να φαίνεται ενεργό. Σήμερα, μετά το τρίτο αίτημά μου στο τεχνικό τμήμα, μου είπαν ότι δυστυχώς δεν είναι τεχνικά εφικτή η απενεργοποίηση στη γραμμή μου, οπότε μου συνέστησαν να ανανεώνω με μικρότερα ποσά. Γνωρίζει κανείς τι θα μπορούσα να κάνω? Θα ήταν ίσως μία καλή ιδέα να πετάξω την SIM στα σκουπίδια, αλλά το θέμα είναι, ότι είναι προνομιακό το νούμερο (έχει την ειδική προσφορά 1500' προς όλους+2GB για 28 ημέρες με 10,40€), οπότε για να βρω άλλο, θα πρέπει να δώσω 60-100€ στους "πονηρίδηδες" με τις αγγελίες. Αν πάλι κάποιος γνωρίζει κάποιον πωλητή/προωθητή, που να δίνει ακόμη προνομιακά νούμερα Q (δεν θέλω F2G), επίσημα στα στοιχεία μου και σε λογική τιμή, ας μου στείλει pm. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

δοκίμασε την προσέγγιση "να βγούμε και να ξαναμπούμε..."

αφού το πακέτο εμφανίζεται ανενεργό, προσπάθησε να το ενεργοποιήσεις και μετά να το απενεργοποιήσεις

αν δε σου δουλέψει μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο https://www.car.gr/13774686

δεν γνωρίζω τον πωλητή... με αναζήτηση το βρήκα.

Και τις άλλες εταιρίες κράζουμε στα αντιστοιχα τοπικς του φορουμ, απλά εκει δεν υπαρχουν "υπερασπιστές" της εταιριας οπως εδω. Πριν λιγες μερες εκραζα το 4g της κοκκινης και κανενας δεν με κακοχαρακτηρισε οπως κανετε εδω. Δημοσιο φορουμ ειμαστε και λογικο ο κοσμος να εκφραζει οποια δυσαρεσκεια εχει. Δυστυχως έχουμε 3 εταιριες με τα καλά τους και τα κακά τους και ανταλλάζουμε απόψεις ειτε θετικες ειτε αρνητικες. Εγω κρινω την εταιρία, οχι καποιο μελος συγκεκριμενα. Εσεις ομως κρινετε εμενα συγκεκριμενα, το οποιο νομιζω οτι δεν εχει θεση στο φορουμ.
Συμφωνώ εν μέρει. Δεν κρίνεις όμως το 4G της κιού (που δεν θα έλεγε κανείς τίποτα) αλλά λες ότι είναι απατεώνες και εμείς ηλίθιοι που καθόμαστε στην κιού. Δεν πήγες στο νήμα του βάτραχου να πεις... κορόιδα που σας κάνει φραγή στο τρίμηνο και μηδενισμό υπολοίπου στο δίμηνο, ενώ στην κιού δεν έχει φραγή και δίνει επέκταση λήξης υπολοίπου με την αγορά πακέτου κλπ. ενώ ισχύει και ούτε κανένας από εδώ πήγε να το γράψει εκεί.

Σεβόμαστε τις επιλογές σας και δεν βομβαρδίζουμε με αρνητικά σχόλια. Οπότε απαντώ προσωπικα σε όσους πρέπει να απαντήσω για αυτές τις απόψεις. Δεν έχω κάτι προσωπικό εναντίον κανενός, στα σχόλια απαντώ με ευγένεια και δίνω στοιχεία ώστε νέοι συνδρομητές να γλυτώσουν λεφτά. Αυτά τα σχόλια όσο υπάρχει αντίλογος, είναι υπέρ της κιού.

Επιμένετε εσείς, απαντώ κι εγώ. Τίποτα προσωπικό με κανένα.

Όχι φίλε μου, δεν δουλεύει αυτό το SMS, το έγραψα ήδη στο αρχικό μου μήνυμα. Μάλλον δεν το πρόσεξες. Το τρίλεπτο δε με ενδιαφέρει, ούτως ή άλλως κάνω κλήσεις αρκετά μεγάλης διάρκειας συνήθως. Αν θέλεις δώσε μου το τηλέφωνο κάποιου που να έχει προνομιακά νούμερα Q. Ευχαριστώ!

Έγραψες ΝΟ2 όχι ΝΟ σκέτο. Δοκίμασες NO σκέτο στο 12000?

Edited by pavlitakis1

Δεν εκρινα κανεναν. Εγραψα οτι εαν ο κοσμος δεν τον πειραζει να χαριζει 2€ καθε μηνα, δικαιωμα του. Εαν καποιος αισθανεται καπως, δικο του θεμα.

Εγω εβαλα στο συρτάρι την κιου λογω ελλειψης καλυψης και χαλια ποιοτητας ηχου. Και μετα χαρακτηρισα την κίνηση της κιου να χρεώνει με το ζορι 2 ευρω ως κάτι αρνητικο, συγκεκριμενα το χαρακτηρισα ως "χαρατσι". Τιποτε περισσότερο τιποτε λιγοτερο.

Μακαρι να αλλαξει την εισπρακτική της λογικη και μακαρι να καλυτερεψει την κάλυψη της. Γιαυτό γραφω "βαζω την σιμ στο συρτάρι" και δεν την πεταω στα σκουπίδια.

Δεν εχω κανενα προσωπικό συμφερον να πεισω κανεναν να αλλαξει εταιρία. Αφου εχω καρτοκινητά και στις 3 εταιρίες.

Απλα να ξερετε, εαν ο κοσμος δεν αντιδρασει, το χαρατσι θα μεγαλωσει και ισως το δουμε και στον ανταγωνισμό...

Δεν χρεώνει χαράτσι. Αποφάσισε να χρεώνει ένα δώρο που έδινε χρόνια χωρίς χρέωση. Συμβαίνει συχνά στις εταιρείες να ψάχνουν τρόπους να αυξήσουν τα κέρδη.

Κατά τα άλλα συνεχίζει τις χαμηλές χρεώσεις και τις προσφορές και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε συνδρομητές.. Αφού δεν έχεις σήμα, δεν μπορείς να κρίνεις την τιμολογιακή πολιτική. Και τζάμια να τα έδινε όλα, αφού δεν έχεις σήμα, τέλος. Άσε μας εμάς να αποφασίσουμε αν θα πληρώσουμε ή όχι τα χαράτσια. Υπεύθυνοι ενήλικοι είμαστε, δεν χρειαζόμαστε νουθεσίες.

Έχεις να μας πεις τρόπο να το αποφύγουμε? Μαζί σου. Από υποτιμητικά σχόλια έχουμε χορτάσει.

Το μπόνους ανανέωσης σταματάει να είναι μπόνους από την στιγμή που είναι χρεωσιμο. Με άλλα λόγια η κιου με το ζόρι σου χρεώνει ένα πακετο.

Τα μπονους ανανέωσης που δίνουν οι άλλες 2 εταιρίες είναι δωρεάν.

Το εάν θα ξαναχρησιμοποιησω το κιου μου είναι δική μου υπόθεση. Μπορεί να φτιάξει η κάλυψη στην περιοχη που το χρειάζομαι, ή μπορεί έναν μήνα να χρειαστώ τα 1500' που μου δίνει με 10,40. Θα πρεπει βέβαια να βάλω 15€ και όχι 12€, αλλά χαλάλι, αφου ο ανταγωνισμός δεν μου δίνει περισσοτερα σε αυτήν την τιμή.

Το μπόνους ανανέωσης σταματάει να είναι μπόνους από την στιγμή που είναι χρεωσιμο. Με άλλα λόγια η κιου με το ζόρι σου χρεώνει ένα πακετο.

.

Δεν διαβάζεις τι γράφω. Αυτό έγραψα. Έχεις βάλει την κασέτα και επαναλαμβάνεις τα ίδια.

Δεν θα φύγουμε από την κιού. Πάρτο απόφαση. Μην επιμένεις.:lol:

Edited by pavlitakis1

Δεν διαβάζεις τι γράφω. Αυτό έγραψα. Έχεις βάλει την κασέτα και επαναλαμβάνεις τα ίδια.

Δεν θα φύγουμε από την κιού. Πάρτο απόφαση. Μην επιμένεις.

Ποιός σου είπε να φύγεις από την κιου;

Ποιός σου είπε να φύγεις από την κιου;
Έχω δει κάτι σπόντες για βάτραχο και γιατί τόση αρνητική άποψη όταν είσαι εντάξει τιμολογιακά με τον βάτραχο ενώ πληρώνεις διπλασιαρ? Είπαμε εντάξει.

Δίνει σήμερα πάλι 3γβ/2€. Όποιος προλάβει. Τι αγοράζεις με 2€ στους άλλους?:lol::lol:

Δίνει σήμερα πάλι 3γβ/2€. Όποιος προλάβει. Τι αγοράζεις με 2€ στους άλλους?:lol::lol:

Επειδή ρωτάς, σου απαντώ:

Τα 3 gb τα τρώω σε 2 μέρες. Με 10€ εχω 100gb στους κόκκινους.

Η κιου ποσα ευρά θέλει για να δώσει 100gb; 66 ευρώ;

Edited by Monae99

Με 10€ ή πράσινη δίνει απεριόριστα. Πάλι την πάτησες.

Καθολου, αφου και οι κοκκινοι δινουν την ιδια καλοκαιρινη προσφορα που ΠΑΛΙ η κιου δεν δινει...

Το πακετο των 100gb ειναι μονιμο πακετο...

Καθολου, αφου και οι κοκκινοι δινουν την ιδια καλοκαιρινη προσφορα που ΠΑΛΙ η κιου δεν δινει...

Το πακετο των 100gb ειναι μονιμο πακετο...

Αφού είσαι άνεργος και παίζεις το παιχνίδι για κρυστάλλους. Όλο ψέματα λες. Συστηματικά. Δεν υπάρχει πακέτο 10€/100γβ.

Και το δίκτυο της πράσινης δεν συγκρίνεται με τις άλλες.

Edited by pavlitakis1

Αφού είσαι άνεργος και παίζεις το παιχνίδι για κρυστάλλους. Όλο ψέματα λες. Συστηματικά. Δεν υπάρχει πακέτο 10€/100γβ.

Και το δίκτυο της πράσινης δεν συγκρίνεται με τις άλλες.

Το παιχνιδι με τους κρυστάλλους είναι για όλους όσους έχουν CU, τι σχέση έχει η ανεργία; Δεν τα ξέρεις καλά τα πακετα του ανταγωνισμού μου φαίνεται.

Εάν είχες CU θα έβλεπες ότι πραγματι υπάρχει το πακετο.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΥΓ: Και το φρογκ δίνει απεριόριστο ιντερνετ με 10€, σε περίπτωση που δεν το ήξερες. Και το f2g το δίνει. Μόνο η κιου δεν το δίνει. Αλλά είπαμε, είναι η οικονομικότερη... Ειδικά τώρα που θα χρεώνει και το μπόνους ανανέωσης...

το επίδομα των άνεργων για δωρεάν data στο cu είναι μόνο για επιδοτούμενους ανέργους είναι το σωστό

οι κρύσταλλοι είναι για όλους

το cu δεν είναι φθηνό είναι το φθηνότερο όμως για αυτούς που κάνουν χρήση

η q αν ισχύουν τα χαράτσια από τα 10€ δεν είναι για τίποτα

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Μην παραπληροφορείς. Αν έλθω στο CU δεν μπορώ να πληρώσω να αγοράσω αυτό το πακέτο.

Η τιμολογιακή πολιτική της q δεν είναι για απεριόριστα ούτε για τζαμπατζήδες. Είναι για αυτούς που ξέρουν τι θέλουν και χρησιμοποιούν τον ανταγωνισμό για απεριόριστα. Κι εγώ κοσμοτε θα αγοράσω για απεριόριστα για το χωριό, αλλά μόλις τελειώσει η προσφορά, τέλος. Πάμε όπου μας συμφέρει. Αυτά που δίνουν οι εταιρείες τα χρησιμοποιούμε ανάλογα. Δεν το καταλαβαίνεις, γι αυτό ούτε voip χρησιμοποιείς και πληρώνεις τα μαλλιοκεφαλα σου ψάχνοντας να γλυτώσεις λεφτά.:lol::lol:

Edited by pavlitakis1

Δεν χρεώνει χαράτσι. Αποφάσισε να χρεώνει ένα δώρο που έδινε χρόνια χωρίς χρέωση. Συμβαίνει συχνά στις εταιρείες να ψάχνουν τρόπους να αυξήσουν τα κέρδη.

Δεν τα γράφεις όλα, όμως...

Γιατί δεν αφήνει κάποιον που θέλει να γίνει πελάτη της να πάρει αριθμό, ΧΩΡΙΣ να είναι ενεργοποιημένο το "αόρατο" πακέτο;

Huawei Nova 5T

ερώτηση γτ δεν καταλαβαίνω από την ανακοίνωση. Το χαράτσι τώρα θα το πληρώνουμε κ με ανανεωσεις κάτω από 12 €?

unlock your soul

unlock your wifi

ερώτηση γτ δεν καταλαβαίνω από την ανακοίνωση. Το χαράτσι τώρα θα το πληρώνουμε κ με ανανεωσεις κάτω από 12 €?

Η ανακοίνωση λεει:

"...τέλος διατήρησης bonus ανανέωσης αξίας 1,7€ το οποίο θα εφαρμόζεται κατά την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα, αντί ημερολογιακού διμήνου, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο 2021."

Βέβαια μεχρι τωρα το συγκεκριμένο τέλος ηταν απο 12€ και ανω.

Το χαρατσι 0,30€ ισχυει σε καθε ανανεωση ανεξαρτήτως ποσού, ακομη και στο 6ευρο.

ποιος θα βάλει κάρτα 10€ αν του μείνουν 6.93? αστεία πράγματα

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Η ανακοίνωση λεει:

"...τέλος διατήρησης bonus ανανέωσης αξίας 1,7€ το οποίο θα εφαρμόζεται κατά την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα, αντί ημερολογιακού διμήνου, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο 2021."

Βέβαια μεχρι τωρα το συγκεκριμένο τέλος ηταν απο 12€ και ανω.

Το χαρατσι 0,30€ ισχυει σε καθε ανανεωση ανεξαρτήτως ποσού, ακομη και στο 6ευρο.

ναι, σωστα, δεν διευκρίνησα, για το 1,7 εννοουσα. αν ισχυσει κ για κατω απο 12€ ζοριζουν τα πραγματα

unlock your soul

unlock your wifi

• This topic was unpinned, featured and pinned